2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Cevabın için teşekkür ederim. Bu konuda rahat olmak gerçekten çok önemli. Şuan iş bile yapamıyorum.
Bende babaannemiz bakarken huzurluydum ama şimdi ne yapacağımı bilemiyorum işte. tekrar saol

Saol canim allah razi olsun misafirlerimiz uzaktan geliyo malesef bi isi yada biseye geliyolar kaliyolar neyse bi sekilde geciyo gunler sagligimiz olsnda

sagol canim ya gecmedi malesef kabak denemedim aslinda denedimde cekirdekleri buyuk geldi yiyemedi o zaman kucuktu aslinda tekrar denemekte fayda var... tikildik ya of sansimiza yaz gelmedi bi turlu markete gitcektim gidemiorum fena esiyor camdan disari seyre devam

online kimsecikler yok mu telden gorunmuyor huuu nerdesiniz hatunlar. cok skici ya kizcede huysuz niyeyse camdan disari izlioruz ruzgardan sallanan agaclari ucusan kuslari,aslinda kulaga hos gelsede skicilasti artik biz disari cikmak istioruz.

piknik sezonunu actiniz valla uslu duruyormus ya bide kuzu ben goze alamiyorum gozlerimizin rengide guneste iyce belirginlesmis masallah sana kuzu...

bız ıkıncı defa gıttık gecen haftalarda cumartesı gunu hava guzeldı mangala gıttık amcası babaannesı ve bız..o zamanda guldu eglendı cıtcıtlı bady sıyle dolastı.bu seferde pıknık yaptık.kızım yogurt yedı eglendı epey kusları ızlemeye bayyılıyor kusları ızledı gole karsı..benım ıcın paha bıcılemez bır anneler gunu

kızlar bugun annem eşim ve kızcem ile gezmeye gittik.. bugun itibariyle 57 ye düştüm uzun zamandır görmemiştim bu kiloyu en son 3 sene önce bu kilodaydımn bakın nasıl olmuşum..
Maşallah super Yaa darısı bize
Slm canım hosgeldınn merve artık yatmak istemiyor yatırıyorsam oyun oynuyoruz anca oyle duruyo genelde oturtuyorum koltuğa oyuncaklarıyla oynuyoruz anakucagına oturtuyorum Bikaç oyuncak alıp mutfağa yanıma koyuyorum bende iş yapıyorum. Bide evi yuruyerek yadakoşturarak turluyoruz emekleme yi sevmiyoruz. Camdan parka çocuklara denize kuslara falan bakıp oyalanıyoruz.hava güzelse dışarı çıkıyoruz.
Vee bizde artık ekgıdaya geçtik:) çok mutluyuz

Tekrar geçmiş olsun canım Allah yardım etsin

Bizimki ekgıdaya geçmeden başladı bir aydır devam ediyor. O zamana kadarda hiç kabız lık yasamadık gunde uc dort defa yapardı. Dr. Bağırsak tembelliği vardır dedi. Evet duphalac kullanıyoruz sabah aksam bir bucuk çay kaşığı bıde gunde bi kez beş damla biogaia kullanıyoruz ek gıda ya geçince düzelir onbeş gün deneyelim dedi. Deniyorum bakalım ama pek işe yararmış gibi gelmiyor bu sabah kuru erik haşlayıp verdim bide kayısı. Aaa az once bi baktım altına yapmış :) ama biraz kuru ole cıvık falan değildi. Artık erik tenmi ilaçtanmı bilmiyorum. Duzene girsin yaa artık geceleri kaç defa uyandıgımı sayamıyorum bile. İnşallah ikisininkide duzelırde onlarda rahat eder bizde

Saglik ocağında kalmamıştı. 9.ay dediler ama ellerinde olsaydı yapacaktı. Dr da bu, okula giden başkalarıyla hasır nesır olan cocuklarfan geçer dedı evde başka çocuk varsa ondan geçebilir ama sizin mikrop alabileceğini yer yok dedi bence yaptırmayada gerek yok dedi. Bizde yaptırmicaz
hemen markete gidip aliyorum cok umutlandim ya insallahh bizdede ise yarar...

İşe yararsa haber ver bende aliim

Eki Görüntüle 711055

bizim cicişlerimiz de bunlar teyzesi
Masallah oglusuna bu ne yakisiliklik..
yok be canim armutta yaramiyor ise z.yagida cam rendede rendeleyim ogg yapana kadar yedirdim gunlerce yok tik yok cildircam bugun bi yapti ki kakasini oy icim parcalandi gozleri cikcak sandim yuvasindan cok uzgunum

Canim gecmis olsun 3 gundur benim kizimdada kabizlik vardi. Evdeki kayisi kurusuynu pure yaptim sade yemedigi icin yogurduna kattim yedirdim hugun normale dondu. İster evde yap ister hipp al ama kayisi iyi geliyor

saol canım ALLAH RAZI OLSUN.. bende erik kayısı verdim hipp in ilkte çok işe yaradı bunların yanında balkabağı vermeye başladım oda çok işe yaradı sonra sırayla vermeye başladım katı olmadan 2 güne bir yapıyodu katı olmadığı için normal dedi doktor ama katılaştı ve şimdi işe yaramıyo bagırsak düzenleyici verdi şimdi bakalım o yarıyo gibi ama bırakınca nolacak inş hemencik düzelir arkadaşım uykularınız düzene girer bizimki gaz bitmeyince giremicek sanırım

Sendende Allah razı olsun. Altı aydan sonra düzelir diyenler huuu bizimki tersine dondu napıcaz bilemiyorum herkesin uykusu düzelir hatta herkes gider mersine bizimki gider tersine oldu:)

Hu hu kimse yok mu kızlar ek gıda verdikten sonra hemen su veriyor musunuz bebeklerinize :26:birde gece üstünü çok açıyor kızım ne giydiriyorsunuz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…