- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.781
bizim bakıcı teyzemiz aslında bakıcı gibi değil canım annaneye babanneye bırakıyorum gibi
- iş arkadaşımızın annesi , arkadaşımın da görümcesi tanıdık yani
- fiyatlar çok aslında ama biz 500 veriyoruz evine götürüyoruz
- yemeklerini bazen ben yapıyorum bazen kendisi yapıyor
- uyku yemek listesi tutmuyorum gün içinde konuşuyoruz ne yedi ne zaman uyudu anlatıyor, aynı şekilde gün sonunda da
- hava güzel olduğu zaman bebek arabasını bırakıyoruz parka gidiyolar
ben dediğim gibi sanki anneme ya da kayınvalideme bırakıyomuşum gibi oldu Allah razı olsun bırak doruk'u bize bile akşam yemek veriyo
banyosunu ,çamaşır yıkama ütüleme işini yaparım demişti ben gerek yok dedim. 1-2 kere doruk'u yıkadı istemediğimi tekrar belirtince yıkamadı tekrar
meyvesini , yoğurdunu, tarhanasını ,bisküvisini, yumurtasını ,peynirini vs. götürüyorum. çorba dediğim gibi ya ben yapıyorum ya o yapıyor
bı turlu karsılasamıyouz kızlar yaaanapalımm gonullerımzn bır oldgunu bılmek de guzell dıyelımm
zifirirose, cok gecmıs olsun canımm onemlı bı sourn cıkmamasına sevındımm
yumurcagın baya bı yormaya baslamıs senı anladgm kadaryla
baya zor bı surec gecrmıssın kıyamamm bence bı sure mısafr felan kabul etme dınlenmeye calıss
esra cım gecmıs olsun elıf kusuma ya gecmedı demek kabızı
canım cok denemıssındır sen bole seyler ama bıde menuye kabak eklesene lıflı oldgu ıcın prebıyotık etkısı yapıyo
yıne yoksunuz annıslerafyonda da hava kapalı yanı parcalı bulutlu yaa
kızımı gezmeye de cıkaramıyorum bole olunca
cok can skıcı bı gunn temzlık fln da dun hallettım
yemek dsında onemlı bı ısımde yok tıkıldık mı yıne kös köss evee
Saol canim allah razi olsun misafirlerimiz uzaktan geliyo malesef bi isi yada biseye geliyolar kaliyolar neyse bi sekilde geciyo gunler sagligimiz olsnda
bı turlu karsılasamıyouz kızlar yaaanapalımm gonullerımzn bır oldgunu bılmek de guzell dıyelımm
zifirirose, cok gecmıs olsun canımm onemlı bı sourn cıkmamasına sevındımm
yumurcagın baya bı yormaya baslamıs senı anladgm kadaryla
baya zor bı surec gecrmıssın kıyamamm bence bı sure mısafr felan kabul etme dınlenmeye calıss
esra cım gecmıs olsun elıf kusuma ya gecmedı demek kabızı
canım cok denemıssındır sen bole seyler ama bıde menuye kabak eklesene lıflı oldgu ıcın prebıyotık etkısı yapıyo
yıne yoksunuz annıslerafyonda da hava kapalı yanı parcalı bulutlu yaa
kızımı gezmeye de cıkaramıyorum bole olunca
cok can skıcı bı gunn temzlık fln da dun hallettım
yemek dsında onemlı bı ısımde yok tıkıldık mı yıne kös köss evee
piknik sezonunu actiniz valla uslu duruyormus ya bide kuzuben goze alamiyorum gozlerimizin rengide guneste iyce belirginlesmis masallah sana kuzu...
Maşallah super Yaa darısı bizekızlar bugun annem eşim ve kızcem ile gezmeye gittik.. bugun itibariyle 57 ye düştüm uzun zamandır görmemiştim bu kiloyu en son 3 sene önce bu kilodaydımn bakın nasıl olmuşum..
Slm canım hosgeldınn merve artık yatmak istemiyor yatırıyorsam oyun oynuyoruz anca oyle duruyo genelde oturtuyorum koltuğa oyuncaklarıyla oynuyoruz anakucagına oturtuyorum Bikaç oyuncak alıp mutfağa yanıma koyuyorum bende iş yapıyorum. Bide evi yuruyerek yadakoşturarak turluyoruz emekleme yi sevmiyoruz. Camdan parka çocuklara denize kuslara falan bakıp oyalanıyoruz.hava güzelse dışarı çıkıyoruz.Selam kızlar epeydir giremedim geçmişide pek okuyamadım inş.Meleklerinizle beraber iyisinizdir.Bizim minik adam bu aralar çok ilgi istiyor yanlız kalmak istemiyor yemek iş derken nasıl akşam oluyor anlamıyorum bile.Dişler kaşınıyor ama çıkmadı henüz.Kızlar gün içinde bebişleriniz nasıl oyalanıyorlar yatarak mı?oturtuyormusunuz?Yürütgeçtemi? merak ediyorum bizimki oturmayı pek sevmiyor hemen öne eğilip iki büklüm oluyor önüne birşey koysam bileResmini koyduğunuz bebeklerinize kocaman bir maaşallah
Tekrar geçmiş olsun canım Allah yardım etsinslm kızlar öncelikle cevaplarınız ve iyi dilekleriniz için tşk ederim. böbreklerimizin sonuçları çıktı ama benim misafir yoguluğum vardı gelemedim şükür bugün dinlendik.idrar sonuçlarımızda büyük bir sorun çıkmadı şükürler olsun taş oynama yaparsa ağrı olurmuş şuan ilaç kullanmaya gerek yok dedi d3 üı kesinlikle kullanmamamı söyledi büyük ihtimalle kendi düşecektir dedi tabi sürekli kontrol altında olacak bunun dışında gazımızda devam ediyor 3-4 günde kaka yaptımz için sindirim düzenleyici verdi ayrıca çatlamız varmış ve üst dişlerimiz geliyomuş bunların hepside rahatsız ettiği için huysuzlandığı söyledi şüküürler olsun ciddi bişey çıkmadı şuanlık inş taşımızda büyümez düşer huysuz olmadığı zamanlarda da başaçıkamıyorum oğlumla benim için fazla hareketliemekliyor artık yerde bişey bırakmaya gelmiyor yatanda dikelmeye çalışıyor koydum gibi bulamıyorum üstünü 10 kere örtüyorum ama açıyor napıcam bilmiyorum allahtan beceremiyor daha kalkmayı gündüz yere yatak yapıyorum ama koydum yerde bulamıyorum örümcekte koşuyor nerdeyse ama sinir oluyor ona hobbala aldık onda 5 dk duruyor oyuncak sevmiyor tek sevdiği sokak pencere önü balkon sürekli kucamda olmak istiyor gece benle uyumak istiyor pc yi teli elime aldırmıyor gazı ağrısı derdide bitmiyor tabi bide bu halde misafirler beni mahvetti artık ara ara ugrarım inş sizde herşey yolundadır Allah a emanet olun
yaa kizlar kuzumun kabizi niye duzelmiyorek gidaya basladigim gun itibariyle kabiz nasil ikiniyor allahim surati kizariyor gozleri suzuluyor ikinirken barsak duzenleyici kullaniyoruz halada nereye kadar napcam ben ya yine fissur olcak ikinmaktan kabizliktan.
canim 3-4gunde yapioz bizde onceleri gunde yapardi 3-5kere. bizim barsak floramiz bozuldu galiba antibyotik kullanmak zorunda kaldik bi ara duzelemiyoruz bi turlu aslinda ek gidaylada alakali olabilir cunku ek g.oncesi bole bi skintimiz yoktu duphalac kullanioruz sizde kullaniordunuz degilmi aynindan valla cozum degil ya.. demir ilaci bizde kullanmadik ferrum kabiziz diye ama kansayimi yapildi hafif bi kansizlik cikinca ferromixin kullanmaya basladik kabiz yapmiyor toz formunda yemeklere serpistiriorum... et yumurta onlarida eksik etmiorum.. kuzun dogdugundan beri mi kabiz ek gidadan mi? cok skintili bi durum. erik kayisi hak getire yok kabiz. acaba gastroentrolojiyemi gotursem bilemiyorum...
Saglik ocağında kalmamıştı. 9.ay dediler ama ellerinde olsaydı yapacaktı. Dr da bu, okula giden başkalarıyla hasır nesır olan cocuklarfan geçer dedı evde başka çocuk varsa ondan geçebilir ama sizin mikrop alabileceğini yer yok dedi bence yaptırmayada gerek yok dedi. Bizde yaptırmicazmerhaba kızlar , nasılsınız ? kuuzucuklarla annişleri iyidir inşallah , biz iyiyiz fıstıkımla , hergün daha bi tatlanıyo sankiama 6. ay aşılarımızdan çocuk felci yoktu yaptıramadık , hala bekliyoruz ellerinde yokmuş birde bu kızamık aşısını ne yaptınız ? bizim sağlık ocağındaki hemşireye sordum , haberi bile yok daha , 9. ayda diyor bana , sizin bilginiz varmı bu konuda acaba ?
hemen markete gidip aliyorum cok umutlandim ya insallahh bizdede ise yarar...
Masallah oglusuna bu ne yakisiliklik..
yok be canim armutta yaramiyor ise z.yagidacam rendede rendeleyim ogg yapana kadar yedirdim gunlerce yok tik yok cildircam bugun bi yapti ki kakasini oy icim parcalandi gozleri cikcak sandim yuvasindan cok uzgunum
Tekrar geçmiş olsun canım Allah yardım etsin
Bizimki ekgıdaya geçmeden başladı bir aydır devam ediyor. O zamana kadarda hiç kabız lık yasamadık gunde uc dort defa yapardı. Dr. Bağırsak tembelliği vardır dedi. Evet duphalac kullanıyoruz sabah aksam bir bucuk çay kaşığı bıde gunde bi kez beş damla biogaia kullanıyoruz ek gıda ya geçince düzelir onbeş gün deneyelim dedi. Deniyorum bakalım ama pek işe yararmış gibi gelmiyor bu sabah kuru erik haşlayıp verdim bide kayısı. Aaa az once bi baktım altına yapmış :) ama biraz kuru ole cıvık falan değildi. Artık erik tenmi ilaçtanmı bilmiyorum. Duzene girsin yaa artık geceleri kaç defa uyandıgımı sayamıyorum bile. İnşallah ikisininkide duzelırde onlarda rahat eder bizde
saol canım ALLAH RAZI OLSUN.. bende erik kayısı verdim hipp in ilkte çok işe yaradı bunların yanında balkabağı vermeye başladım oda çok işe yaradı sonra sırayla vermeye başladım katı olmadan 2 güne bir yapıyodu katı olmadığı için normal dedi doktor ama katılaştı ve şimdi işe yaramıyo bagırsak düzenleyici verdi şimdi bakalım o yarıyo gibi ama bırakınca nolacak inş hemencik düzelir arkadaşım uykularınız düzene girer bizimki gaz bitmeyince giremicek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?