- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.801
Hu hu kimse yok mukızlar ek gıda verdikten sonra hemen su veriyor musunuz bebeklerinize :26:birde gece üstünü çok açıyor kızım ne giydiriyorsunuz:26:
cnm ben iki yudumda olsa veriyorum su. agzinda bisey kaldiysa gitsin suyla yutsun diye. onundisindada oyun oynadiginda terlediginde hemen veriyorum. havalar duzelmisti ne guzel ince ortuyordum su siralar serin biraz. kisakollu citcitli uzerine penye uzun kollu tulum. birde polar battaniyesi var onu ortuyorum. uyku tulumu kullanabilirsin cnm.
kabizliktan bahsetmissiniz benim oglum 3aydir kabiz. o bahsettiginiz herseyi denedik. fayda yok. dr goturduk duphalac kullaniyiruz. suan an ikinci sisesine gectik. ilaci vermedigimiz zaman yapamiyor kakasini. ben ikigunde bir veriyorum. verdikten 4-5 saat sonra yapiyor. sabh aksam vermem lazm fakt kiyameti kopariyo. siringayla doke saca aglatarak gun asiri veriyorum.
Hu hu kimse yok mukızlar ek gıda verdikten sonra hemen su veriyor musunuz bebeklerinize :26:birde gece üstünü çok açıyor kızım ne giydiriyorsunuz:26:
guzel gozlu melegımız bızımmm
sagol canim ya gecmedi malesefkabak denemedim aslinda denedimde cekirdekleri buyuk geldi yiyemedi o zaman kucuktu aslinda tekrar denemekte fayda var... tikildik ya of sansimiza yaz gelmedi bi turlu markete gitcektim gidemiorum fena esiyor camdan disari seyre devam
canım kabagı ay hasla sonra blender yda rondo dan gecrsen cekırdek kalmaz dye dsunuyorum ama:26:kizlar kuzulari yikarken bas asagi su dokulurmu artik oturur vaziyetteyken?
canm bu ıkılemı bnde yasıyorumm kızım bu ara tekmelemeye basladı zıraa yorganıHu hu kimse yok mukızlar ek gıda verdikten sonra hemen su veriyor musunuz bebeklerinize :26:birde gece üstünü çok açıyor kızım ne giydiriyorsunuz:26:
HERKESE MERHABA
KIZIMI bakıcıya vermem gerekiyor.Şuan bakıcı arıyorum ve çok tereddütteyim. sorularım/korkularım çok. Bakıcıya baktıran arkadaşlar (benelse yi biliyorum tek) Cevaplarsanız çok sevinirim.
nasıl bakıcı buldunuz (tanıdık mı/ danışman firma mı, ilan mı)
ne kadara anlaştınız (ben ankaradayım)
bakıcıya sorduğunuz sorular neydi
bakıcıda olmasını istediğiniz özellikler neydi
kaç kere bakıcı değiştirdiniz (değiştirdin mi)
Nasıl GÜVENDİNİZ ?
Sorun yaşıyormusunuz ?
Bebişlerin yemeklerini siz mi hazırlıyosunuz, bakıcıya tarifleri yazıp ona mı hazırlatıyosunuz
uyku/yemek listesi gibi tuttuğunuz bir liste var mı
evinize KAMERA yerleştirdin mi
dışarı çocukla çıkmasına izin veriyomusun
evinizin anahtarını verdiniz mi
evde başka iş yaptırıyormusunuz
çooooooooooooooooooooooooooook oldu biliyorum kusura bakmayın . ama gecem gündüzüme karıştı.
canım bizimde bakıcımız var. 2 ay oldu ben işe başlayalı. o zamandan beri bakıyo teyzemiz. annem çalışıyo benim kayınvalidemde şehir dışında o yüzden mecbur kaldık bakıcı tutmaya. sorularına da cevap vereyim. bakıcımız annemlerin 30 yıllık komşusu bende tanıyorum. o yüsden gözümüz arkada kalmıyo çok şükür. kendi evimizde bakıyo. haftanın 4 günü geliyo sadece. süt iznim olduğu için saat 2 ye kadar duruyo bakıcımız bizim 300 tl ye anlaştık. 10 senedir çocuk bakıyo tecrübeli bu konuda. ben evden çıkmadan güzelce bi emziriyorum. zaten sütüm doğduğundan beri yetmiyodu benim mama takviyesi yapıyoduk. oda devam sütünü veriyo. benim anlattığıma göre kahvaltı ve meyve püresini hazırlayıp yediriyo. uyku saatlerini yemek düzenini ben işe başlamadan oturtmuştum. 3 aşağı 5 yukarı aynı düzende uyuyo ve mamalarını yiyo. hiç dışarı çıkmadılar daha. bizim memleketimiz soğuk biraz :) daha tam ısınmadı. evimiz bahçeli ben işten geldiğimde olurda hava güselse bahçeye çıkarıyorum. başka hiç bi iş istemedim. oğlumu gözünün önünden ayırma yeter dedik biz. İnş. hakkınızda hayırlı bir bakıcı bulursunuz. seninde gözün arkada kalmaz. bende çok tereddüt etmiştim başta. alışacakmı napacak die. ilk hafta zor geçti ikimizede ağlıyodu oğlum arkamızdan. şimdi teyzemiz gelince bizim yüzümüze bakmıyo kerata
hem fiyat konusunda hem de tanıdık olduğundan dolayı sizde çok şanslıymışsınız.
ankara balgat da oturuyorum 800 den aşağı bulamazsın diyor gelen bakıcılar
banada 4 gün için fazla geliyo bu tutar çünkü başka hiçbirşey istemiyorum.
annenin/ kayınvalidenin bebeklere bakması çok önemliymiş , iyiymiş. başa gelmeden anlaşılmıyor.
görüşmelerim devam ediyor içime de sinmiyo gelen ne bileyim. of of
anlattıkların için de teşekkkür ederim cnm. aradığımı bulunca bilgisinide veririm . saolun
guzel gozlu melegımız bızımmm
oyy masaallah yayılmıssınız cımleree deeesu an oraya ısınlanmayı cok ısterdım nasıl bı yagmursa
bı gıtmedı gunlerdır eve tıkıldıkknysekı persembye duzelıyomuss
canım kabagı ay hasla sonra blender yda rondo dan gecrsen cekırdek kalmaz dye dsunuyorum ama:26:
yda elınle aırırsın en fazla yaa denemeye deger bencee
ben gecen gun ılk defa kızımı tek basıma yıkadım
bı cesaret geldı serdım tezgahı o gazlaıyı kı yapmısımm hıc aglamadı melegımm
fıleye oturttum ve dedgn sekıl cok azar azar doktum bastan asagı su yuzunu sıvazladım sonra hemen nazıkce
hıc aglamdıkorkutmadan yavascacık dokulebılır bence artık
canm bu ıkılemı bnde yasıyorumm kızım bu ara tekmelemeye basladı zıraa yorganı
tulum alım dedım havalar ısınınca vazgectım sımdı tamamen ıc gudulerıme dayanarak bı gozlem yapıp ona gore gydırıyorum
genelde kolsuz cıtcıtlı ıcıne patıklı alt uzerıne de penye bı uyku tulumu ne kalın ne ınce..hava serın gelıyosa ortusunu cıft kat yapıyorum onu cok sıkı gydırmemeye ozen gosterıyorum cunu cok terlıyoo
hem fiyat konusunda hem de tanıdık olduğundan dolayı sizde çok şanslıymışsınız.
ankara balgat da oturuyorum 800 den aşağı bulamazsın diyor gelen bakıcılar
banada 4 gün için fazla geliyo bu tutar çünkü başka hiçbirşey istemiyorum.
annenin/ kayınvalidenin bebeklere bakması çok önemliymiş , iyiymiş. başa gelmeden anlaşılmıyor.
görüşmelerim devam ediyor içime de sinmiyo gelen ne bileyim. of of
anlattıkların için de teşekkkür ederim cnm. aradığımı bulunca bilgisinide veririm . saolun
parcalı bulutlu bı gunden
hepnıze gunaydın kızlarr
eylül cüm kucagımda seslenıyorum sizeee
gunumuz guzel sohbetmz bol olsunnn keyıflı paylasımlarrr
tam minik adam ya gulen surat dorukmasallah hep guluo resimlerde gun icindede mi boyleymis elif msllh subhanallah. cicileri de kendi gibi tatli kuzunun.. gule gule giysin minigin..
kizlar kuzulari yikarken bas asagi su dokulurmu artik oturur vaziyetteyken?
hava bir tek burda güzel galibayağmurlar sonrası güneş yüzünü gösterdi
selam güzel anneler tatlı bebişler
sabah pasaport başvuruna gittik kuşumla, pazar günü vesikalık çektirdik çok şirin çıktı
2 gündür karakoldan çıkamadım hayırlısı olsun. dün karakolluk olduk:18: sürücü kursundan özel ders alıyorum, dün 2. dersimdi direksiyonda hoca vardı dengesiz gerizekalının biri sıkıştırdı bizi kaza yapıyorduk az kalsın. sonra geçti önümüze durdurdu, hocaya tekme tokat daldı manyak. sonra tabi doğru karakola, sonra hastaneye darp raporu almaya. bende bişey yok şükür ama korkusu yetti
bende kucağıma alıp yıkıyorum artık file olayını bitirdik, bazen kendim yıkıyorum, artık kafasından su dökünce başını aşağı eğmeyi öğrendi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?