- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.761
hemen markete gidip aliyorum cok umutlandim ya insallahh bizdede ise yarar...
7-11ay arasi bebeklere saglik bakanligi asi uygulamasi baslatmis evet, ancakellerinde hic asi yok ee benim kizim oldu 7,5aylik 15gundur beklioz ebe aricakta asiya gitcez diye ne ariyan var ne soran. bilgiyi verende kendisiydi arasada gitmem artik huylandim iyce bu ne sacma istir salgin var madem yeterli asi neden yok. su ellerinde olmama durumu cok can skici gercekten.
hemen markete gidip aliyorum cok umutlandim ya insallahh bizdede ise yarar...
ahhh ahh genel olarak uslu ama butun gun oyun oynuyoruz yurutecte mama sandalyesınde.salıncakta yerde mınderımız var onda.kucakta.gezıyoru yannıı.ece nasıl canım zaten maşallah usluydu şimdide aynı mı? yavaş yavaş birşeyler söylüyormu çok tatlı oluyorlar bizimki 2 gündür ba baa diyor:) doğumgünü hazırlıkları nasıl gidiyor alışveriş yaparsan paylaş mutlaka.Geçen gün butikbebeye uğurböcekli kıyafet gelmişti özel gün için.Orada gerçekten çok güzel şeyler oluyor geçen gün kereme 2 tane şort tulum aldım çok rahat olur yazın,geldi ve çok beğendim.
denk gelmıyoruz bırturlubende duzensz aralıklarla gun ıcınde bakıyorum ama onlıne bulamıyorum kımseyıı
hosgeldın hılal
walla bende senınle aynı tempodayım gunduz sırf mınnosumun gonlunu yapıyorum ne zaman ne yapmak ısterse
o bana uymayınca ben ona uyma yolunu sectımmhava guzel olursa gezmeye cıkarıyorum ben
cok sevıyo dısaryı farklı ınsanlar gormeyı donuncede de daha bı mıs uyuyo temz hava ıyı gelıyoo
oturmayı sevıyo benm kızım oyuncaklarını dokuyorum onune braz onlarla oyalanıyo
yurutec almadım ben salıncak var bıtane arada onda takılıyo bazen oto koltugunda bısıler kemırıyoo
ama genelde kucagımda...
sen yanlarına sagına soluna desteklerle oturtmaya devam et bnce ynede onları en cok oyalayan sey bu cunkuu
aynen su sıstem kendılıgınden cıkıs yapıyor ondan goremıyoruz sanırım bırbırımızıkimse denk gelmiyo birbiriyle sanırım bende ne zaman baksam online kimse olmuyo :44:
ece 1,5 aydır oyle cıglık cıglıga aglıyor eve gelınce..bende giriyorum kimse yok denk gelmiyorymbenim oglum disardan geldigimizde kapiyi kapatir kapatmaz aglamaya basliyo bunu iki gundur yapiyo. gezmek istiyo sipam. babasi ise gidincede agliyo. cok tatli oluyo nasilda buyuduler anliyorlar artik bicok seyi.
biraz geç oldu ama hepimizin ilk anneler günü kutlu olsun kızlar , eşim kızım adına bana çok güzel bir telefon almışkendi adınada alıcağı hediyeyi benim beğenmemi istedi , bende ovmalı masaj şiltesi istedim , kısçeyi yatırıp şöyle bir 15 dk. masaj keyfi yapmak hakkım artık , ama gidemedik daha almaya , mediamarktta çok fazla çeşit var bi ara görmüştüm , deneyerek almak istiyorum çünkü kimileri çok sert masaj yapıyo kimiside gıdıklıyo gibi hala hediyesini almayan varsa fikir olsun eniştelere de
kimse denk gelmiyo birbiriyle sanırım bende ne zaman baksam online kimse olmuyo :44:
bı turlu karsılasamıyouz kızlar yaaabende giriyorum kimse yok denk gelmiyorymbenim oglum disardan geldigimizde kapiyi kapatir kapatmaz aglamaya basliyo bunu iki gundur yapiyo. gezmek istiyo sipam. babasi ise gidincede agliyo. cok tatli oluyo nasilda buyuduler anliyorlar artik bicok seyi.
HERKESE MERHABA
KIZIMI bakıcıya vermem gerekiyor.Şuan bakıcı arıyorum ve çok tereddütteyim. sorularım/korkularım çok. Bakıcıya baktıran arkadaşlar (benelse yi biliyorum tek) Cevaplarsanız çok sevinirim.
nasıl bakıcı buldunuz (tanıdık mı/ danışman firma mı, ilan mı)
ne kadara anlaştınız (ben ankaradayım)
bakıcıya sorduğunuz sorular neydi
bakıcıda olmasını istediğiniz özellikler neydi
kaç kere bakıcı değiştirdiniz (değiştirdin mi)
Nasıl GÜVENDİNİZ ?
Sorun yaşıyormusunuz ?
Bebişlerin yemeklerini siz mi hazırlıyosunuz, bakıcıya tarifleri yazıp ona mı hazırlatıyosunuz
uyku/yemek listesi gibi tuttuğunuz bir liste var mı
evinize KAMERA yerleştirdin mi
dışarı çocukla çıkmasına izin veriyomusun
evinizin anahtarını verdiniz mi
evde başka iş yaptırıyormusunuz
çooooooooooooooooooooooooooook oldu biliyorum kusura bakmayın . ama gecem gündüzüme karıştı.
kizcemin adasi nerelerdesin h.sonu gelmesende h.ici ugrardin ama yoksun hersey yolundadir umarim...
bızım saglık ocagı hemsıremız salgın yuzunden yenı baslatılan kızamık asısı programının nın 9 aylık bebeklere yapılmaya baslandgını solyledı benım kızım 6.5aylık su an eger 9. ayına gelene kdar bu ası kampanyası devam ederse bızı cagırıcagını bıterse de rutın programa devam edıcegımızı soledı
ayyy ınanmıyorum yaa bu ne tatlılık boleee masaallah subhanallah yemın ederım tekrar hamıle olmak ıstedım oglusunu goruncee
nıhayet duydun sesımı elıf yaa sabahtan berı sana seslenıyorummmbize 9. aya yani 24 hazirana gün verdi 2 ay öncesinden
burdayım kız eceyı yıkadım yedırdım uyudu sımdı..tugceeee burda mısın ses ver bakalım bır kiiiii see aaaa
ohh mısss gbı olmustur sımdı sarı sekerrr ece yı getr de bı koklayayımm kısssburdayım kız eceyı yıkadım yedırdım uyudu sımdı..
masallah yakısıklı oglumuza
Getırıyım teyzesı.gorusuruz tatlımohh mısss gbı olmustur sımdı sarı sekerrr ece yı getr de bı koklayayımm kısss
sız gelene kadar eylül ümm uyandı ben kacarımm annısler gorusruzzzz
merhaba kızlar , nasılsınız ? kuuzucuklarla annişleri iyidir inşallah , biz iyiyiz fıstıkımla , hergün daha bi tatlanıyo sankiama 6. ay aşılarımızdan çocuk felci yoktu yaptıramadık , hala bekliyoruz ellerinde yokmuş birde bu kızamık aşısını ne yaptınız ? bizim sağlık ocağındaki hemşireye sordum , haberi bile yok daha , 9. ayda diyor bana , sizin bilginiz varmı bu konuda acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?