2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Selam kızlar benim kızım meyve yemiyor meyve suyu içmiyor pekmez yemiyor nasıl sevdireceğim ya :26:tatlı şeylerle arası yok

karıştırarak mı tek tek mi veriyosun semacım?

doruk da meyve suyu içmiyor ama meyve püresini seviyor. elma armut ve muzu birlikte veriyoruz ya da yoğurdun içine elma ya da muz rendeleyip veriyoruz

hazır pürelerden denedin mi hiç?

tek tek te verdim karıştırdım da yine de içmiyor kusacak gibi oluyor pürede denedim onu da yemiyor kendim yaptım yemedi hazır aldım yine yemedi muhallebide yemiyor kahvaltıda da sadece yumurta peynir yiyor öğle de tarhana çorbası ikindi yoğurt yiyor birde yoğurdun içinde katıp denicem bugünağız tatları da varmış şımarıkların

Gece uykusunun az olması zoroluyor İnşallah düzelecekler Allah sağlık versin.

Canım senin bebiş geceyi gündüz gündüzü gece yapmış resmen Ne kadar güzel söyledin basit ve geçici bir durum işimiz ne bakacağız bazen insan sabredemiyor bazı şeylere ama Allah sağlık versin gerisi boş.

selam kızlarnasılsınız gorusmeyeli???

hepnıyın regaıp kandılı mubarek olsun

Rabbım saglık sıhhat afıyet versın aılemıze,yavrularımıza,butun ınanlara....

ben bı gecmıse bakıp gelıjeııımmm

bizde yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı pekmez karşıtırıp veriyoruz.

bazen de yoğurt-bebe bisküvisi- vermek istediğimiz meyve.

bizim cadı tek başınada meyveyi seviyo. (özellikle muz ve şeftali)

Kuzlar tek tek cevap veremiyorum disardayim.hava cok guzel.evin anahtarini emlakciya vermistim vazgectigumiz icin onu geri aldim.esimin telefonu ariza yqpti onu servise birqkicqm eve godincede pazara gidicez ece hanim ve kayinvalidemle.eceyede sapka aldim cok guzel foto paylasirim aksama.kendiniz ve kuzucuklara iyi bakin.uugrari.son olarakta arabamin lastigini patlatmislar bi yakalarsam.gecen sene babamin arabasinin lastigini dort defa patlatilar bu sene ban geldi sira sanirimum yine

benim kızımda 15 ekim doğumlu. doğum kilosu 2.990 .geçen ay kontrolnde ise 6500 çıktı. ANNE SÜTÜ YOK. aptamil Mama ve 4.aydan itibarek ek gıda ile beslendik. doktorumuz zayıf dedi ve idrar tetkiki istedi. belki hastalığı vardır diye ama temiz çıktı. bir sonraki ay da kilosu düşük çıkarsa kan tetkikleri yapalım dedi ama ben götürmedim. çünkü kızım sağlıklı ve mutlu görünüyor. ne verirsek yiyor. emekleme kısmı hariç dönme, el becerileri, göz hareketleri, desteksiz oturma hepsini yapıyor. bu yüzden sırf zayıf diye delik deşik etmelerini istemedim.

çocuklarımız yeni yeni hayata , bize, herşeye uyum sağlamaya çalışıyor. hastalığın belirtilerini ne kadar erken teşhis edip götürmek önemli ise de bazı şeyleri bebeklerimiz yapamıyo yada kilolu değil diye hastaneye gitmek taraftarı değilim. (tabi kişel görüşüm). çünkü hastanede de mikrop çok.

ben biraz daha takip etmenizi öneririm. kolay gelsin cnm. umarım düşündüğüz şeylerle karşılaşmaşsınız.

gel bacım valla ne guzel olurdu hepberaber pıknık felan yapsak.hıc konustugum bır arkadasım yok benım yasıtlarımın cogu bekar anlasamıyoruz tek sızler varsınız valla ıykıde varsınız
Canım benımm yakın olsak gelırdım walla
benımde burda hıc ark.yok malesef tayınle geldık hamılelık dogum derken bır yıl oldu gelelı ama hala kendımden baska yakınm yok
gecmıs olsun elıf cımm hosgorusz ınsan cook..beterın beterı var bu kdar ucuza kurtulmanz sevındrıcı
ohh ne ıyı yapmıssın karısımın etkısı olup olmadgnı bıze de bıldır bakalım
gunaydın canımmoturdugu yerde ılerlıyo hıı o da guzelmıss
ohh masallah oglusun duzenını bulmusdarısı bıze olsun
aynen katılıyorum Allah baska dert vermesın
ben de bı suredır kuzumun saglıgının yerınde oldugndan emınsem
uyku konusunu 1.gundem maddem olmaktan coktan cıkardım
uyumak ıstemedgı zamanlarda ne yapmak ısterse ona eslık edıyorum tadını cıkarıyorum
ılerde ozleyecegım beraber gecırebıldgmz hergun yanımza kar kalıcak nede olsaa
annelık zamanla olgunlastrms olmalı benı 3 ay oncekı ısyankar hallerımden eser kalmadı
bde kızımın hızla buyudugune sahıt olmak korkuttu bence benı ama ıyı oldu ıyıı
az mı bekledık onları ıyı kı geldıler ıyı kı bızı sectılerrr

aayyy ınanmıyorum yaaa tek bı tus hareketyle sıpacık kızım yazdgım btun ıletılerı gonderemeden pc yı kapattı
en az ıkı saat dha uyumaz da sımdı bu cımcımeeee
ılk fırsatta yenıden donucem cvplayamadıklarm ıcın kızlarr ozellıkle hılalcımm senın ıcın

ÇOK TŞK EDERİM CEVABIN İÇİN . ücret ve yaptıklarıda iyiymiş gerçekten. umarım en kısa zamanda bende VİCDANLI birini bulurum.

kizlarrr selammm, umarim herkesin keyfi yerindedir...su an kizim odayi turlarken cabucak yaziyorum sizlere..ters emekliyor minnos, kaykila kaykila her yere gidiyor, masalarin altina giriyor, off offf hergun supurmek sart oldu, elleriyle tum tozlari tuyleri topluyo walla :) benim gibi tembel icin cok zor .hali da yok bizde, parkeleri parlatiyor bir guzel kizim :)
emmesi duzeldi bu aralar cok sukur, ek gidalari istememeye basladi. Hipp`in elmali muz , elmali seftali, havuc, bir de balkabagina bayiliyor. digerlerini ozellikle icinde patates olanlarini reddediyor, kasik mamasini da zorla yiyor. yemek yerken oyun oynatarak yedirmem ogrensin diye inat etmistim ama olmuyor malesef, ben de basladim oyun yapmaya. tum sandalyesi, kitaplari, oyuncaklari yemek icinde kaliyor.

resimler cok guzel, BenElse ve Tugce, masallah bebislerinize, biri cok yakisikli, digeri mavis dunya guzeli ..
hasta bebislere acil sifalar, kabiz bebislere de en yakinda duzelirler isallah diyorum. herkesi optummm..gorusuruz..

ahhhh kız sen nerdeydın kı valla hafızam hıc ıyı degıl..esram var bana yakın bırde ınsalah skopca gelıcek.benden ıyısı yok valla bırde bulusabılırsek süper olucak..
Opel Opal Otomotiv deyim canım.. tabiki canım beklerim herzaman..
kızzz opelde calısıyorsun ben burda kendımı paralıyorum hangı modelı alsam dıye fıkır vermıyosunopel astra hatchback alıcam ama hangısı bırsuru modelı var?
masallah bebısıne

kızımın resımlerını albume eklıyorum bakmak ıstersenız

Eklentiler

• $Fotoğraf0254.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 47
  • $Fotoğraf0256.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
selam kızlarr... benim oğluşumda ekimde doğacak inşallah.. kış bebeklerine nasıl kıyafetler alınmalı neler alınmalı bana yardımcı olurmusunuz ????

Canım gözümden kaçmış demekki :) sürekli bakamadığım için.. hangi özellikler olmazsa olmazın ona göre model seçelim sana o kadar çok ayrıntıları var ki..:126:

uykusuz geçen berbat bir gecenin ardından burdayım , kızım en az 5 kez uyandı ve ağlayarak , acı çekiyor yavrum , diş belli belirsiz görünüyor ama tam yarma aşamasında sanırım çıktı çıkıcak artık , bi komşum calpol şurup ver ağrısını keser dedi , bu gece denicem bakalım , oyyy kıyamam annişime yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…