2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Başın sağolsun arkadaşım Rabbim sabrınızı artırsın söyleyecek fazla laf yok sözün bittiği yer(

Canımm inan aynı şeyleri yaşıyoruz bugün bende yazlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım sanki üzerimden yük kalktı dünde 18 kişilik misafirim vardı benim süper kahramanım annem Allah onun canına sağlık versin her işime koşuyor 2 gün kaldı bugün gitti.Seninde Allah yardımcın olsun tek başına yapabildiğin kadar artık misafir umduğunu değil bulduğunu

Maaşallah canım Ekimin kaçında doğmuştu Nehir?Ne güzel kızımız hızlı Bizim oğlanda emekleme falan yok tek dönüyor:) bende yürüteç alma taraftarı değildim ama merakda ediyorum çevremdede birinin yokki deneyeyim bilmiyorum heran bir çılgınlık yapıp alabilirim Allah hepsine sağlık versin zor zamanlarımız geçti kızlar inşaallah büyüdükçe herşey daha yoluna girer en azından benim düşüncem bu.

Emzirme sıklıgınız nasıl? Ek gıdalara basladıgımdan beri giderek azaldı emmesi. Önce gunde. 3-4 sonraları 2. Suanda gunde bire (o da sadece sabah uyanınca) kadar düstü. Bazen cok nadir gunde iki oluyor ama daha fazla olmuyor. Bu aylarda olması gereken emzirme sıklıgı diye birsey var mı? Bu kadar az emmesi normal mi yoksa benim oglan memeyi bırakıyor mu? Sağmadığım için de süt baya azaldı zaten sınırdaydı hep. Bazen emsin diye zorluyorum çok üzülüyorum sonradan. Acaba ona da bana da işkence yapmasam da kessem mi tamamen sütü. Yorumlarınıza ihtiyacım var.

güzel fikirler verdin canım baş harflerinden kurabiyee yapimm süper olur gerçekten..çikolata topları,tuzlu muffin..yarısıı tamamdır tşklerrrr

sorma tatlım hemde nasıl hareketlii sayesinde hamile kaldığım kilonunda altına düştüm onların değişimini gördükçe yaşanılan mutluluk tarifsiz..annelik mükemmel bişeyy..dedikleri gibi de yaşamadan anlatılmazmış :) Allah herkese nasip etsin..
ooo canım sana kolay gelsin ozaman.. tam işi bitirmek üzereyken kuzular uyanır iş yarım kalır,karnını doyurma yok altını değiştirme derken vakit geçer o iş orda beklerr :)) üff çok zorrr yaa.. bide düşünün iş hayatı ile beraber bunları yaptıklarınızııı

19 ekim de doğdu miniğim. bence yürüteç kullanıbilirsin sürekli koymazsın.bende taraftar değildim ama dediğim gibi zaten fazla durmuyo üstünde.aile hekimi hiç kullanmayın derken kendi doktorumuz günde 20-30 dk koyabilirsiniz demişti.bu konuda da herkes 2ye ayrılıyo yani. dediğin gibi en zor zamanları bitirdik Allahın izniyle.Gerçi şimdi de diş çıkarma sorunlarımız

ben işe başlamadan önce (1ay oldu başlayalı)sürekli emziriyodum kızımı sabah kahvaltılık vermeye başlamıştım,bide öğleden sonra meyve,yoğurt.onun dışında hep emiyodu.işe başladıktan sonrada ben yanında olduğum sürece hep emiyo kızım.ben yookken de benim işte sağdığım sütlerle mamasını yapıp veriyorlar biberon almadığı için.ben işten gelince yine sadecee emiyor.acaba sütün azalmış olabilir mi oyüsden mi emmek istemiyor? Dediğin gibi sanırım memeyi bırakıyor kuzucun..

günaydın güzel anneler tatlı bebişler

doruk emmeyi bırakıyor malesef 2-3 gündür sadece gece uyku arasında emiyor diğer zamanlarda ağlayarak kafasını çeviriyor ittiriyor beni

pazar-pazartesi çok hasta oldu gece ateşi düşmedi hiç ,çok halsiz iştahsız kaldı sonrada emmeyi bıraktı. çok moralim bozuluyor yaşına kadar emseydi bari diye umut ediyordum ama istemiyor

yürüteçten bahsetmişsiniz bende almıcaktım ama arkadaşımın bebeği 11 aylık yürümeye başlayınca bize verdi yürüteci. kaç kişiden de duydum yürüteçle yürümeye erken başladı diye günde zaten kaç dakika durucak ki geceden geceye 10-15 dk. yan yan yengeç gibi harekete başladık

emeklemeyi sevmeyen oğlum poposunun üzerinde ilerlemeye devam ediyor bir de yattığı yerde başka noktalara ulaşmak hoşuna gidiyor yeter ki yüzüstü olmasın

haftaya cuma izne çıkıyoruz babannemize gidiyoruz annanemizle beraber, ordan da annaneye gidicez 2 hafta yokuz

çok yoğunluk var giremiyorum buaralar daha doğrusu girip yazılanları okuyup çıkıyorum hemen takipteyiz sizi merak etmeyin

geçmiş olsun canım düşe kalka büyücek diyor herkes de insanın aklı gidiyor işte. oğlum da geçenlerde kaşla göz arasında koltuktan düşüverdi aklım gitti

ben de diyorum ağlayarak istediğini yaptırmayı öğrenmesin ama maşallah sıpalar yöntemi çözdü ağlamasına lüzum yok ıııhh yapınca kucağa alınıyo, istediği oluyo biliyo nasıl olsa ve bunu kullanıyor resmen. uyku konusunda da aynı uyandığı an başlıyo mızlamaya kendi kendine dalamıyor uykuya

başınız sağolsun canım rabbim mekanlarını cennet eylesin

ölüm herkese zor ama genç oldu mu daha da zor

kızlar aylardır diş sıkıntısı var ama bir turlu çıkmadı bizim gibi çıkmayan kaldı mı?

biz varız.3 hafta önce doktora gittik dişten dedi hzuursuzluğu o gün çıkıyo gibi gelmişti bana ama yok yok yok

ne mızmızlık bitiyor ne diş çıkıyor 8 ayı bitirdik ya

geçmiş olsun adaşıma . prebiyotik, kayısı vs. verince ishal oldu heralde canım. kayısıdan korkuyorum ben sadece geçen gün 1/4 kayısıyı emdirdim ağzına fazla vermedim

maşallah nehir hanım hızlı çıktı. cadı seni

erkekler tembel olurmuş kızlar hızlı ,doğru galiba

Diş buğdayı yapan var mı arkadaşlar? Fikirlere ihtiyacım var :44::44:

ben yapmayı düşünmüyorum gerçi dişi de göremedik ki daha

ama çok güzel pastalar kurabiyeler yaptırıyolar

ek gıdaya başladığımızdan beri yani 2 aydır gündüz sağıp bıraktığım anne sütü, mama ve ekgıda ; akşam ve gece ise sadece anne sütü alıyodu oğlum

sonraları sütüm azaldı sağmayı bıraktıp 1 aydır falan ama yine de akşam sadece emziriyodum

2-3 gündürse malesef dediğim gibi sadece gece uyku arasında emiyor galiba bırakıyolar bizim kuzular memeyi

bende çok abartmayı düşünmüyorum... menü düşünüyorum :44:
bende makarna salatası,kısır sarma pasta kurabıye..

ınsallahta cok zor hıc kucaktan ınmıyor mız mızz

aynen boyle seyler yapıcam bende.allahtan kız kardesım var yardım edıcekk

Hg canim gulen adamimz nazara mi gelmis cok gecmis olsun dis zamani bagisiklik zayifliyomus hassas oluyomus bizde ilk dislerde ates grip oksuruk ishal siddetli bi hastalik gecirdik griple birlikte orta kulak ilthabi yine atesler filan bunlari atlattik hafta olmadan disimiz geldi ve istah yoktu simdi ustler geliyo biri patladi ne yiyor ne iciyor ne acikiyor zor valla bu disler gulen adamimizin istahida keyfide yerine gelir ins biran oncede disleri cikar bizde haziranda annanneye gidicez tatil iyi geliyo gercekten guzel bi tatil gecirirsiniz ins sorunsuz

Son düzenleme:

Dorişko ya çok geçmiş olsun . anne - oğul ne güzel tatile gidiyor. kıskandım bak. şimdiden iyi gezmeler. gelince görüşmek üzere

bzım bu ara hamaratlıgmz tuttu deseneoo 18 kısı mı ?? ben henuz o kadarn altından kalkamazdım herhalde
bu ılk toplu mısafrm hatta dyebılırmoglusun huysuzlanmadı mı yaa kalabalıkta :26:
benım kızım kesın bı acayıp hallere gırerdı uykusu gelır uyumaz acıkır emmez...hosuna gıtmeyen ortam oldu mu
ıtınayla burnumdan getırır yanıı
canım ben ek gıda oncesı nasılsa aynen ole devam edıyo dıyebılırım
hatta elınden gelse baska extra hıc bısı almıcakanca emıcekk
sutun mıktarı azalmıstr belkı ondan mı acaba sagmayı denesenn???
amanın mınıgın esımle aynı gun dogmussesım cok ıstemstı dogumgunumuz kızımla aynı olsun dye sayıklayıp durmustu
o gunler son kontrollerle gecıyodu ha geldı ha gelcek derken ıste 6 gun rotarlı geldı benım mınnosum 25 ekımlı
aramızda cok yokmus szınle ama senın bahsettgın hareketlerın yanında eylül baya bı agır vasıta nehir e goree
tunaydın canımm hg
gecmıs olsunn yaa ateslenmıs mınık adamımz kıyamammm
bu reddedıs hastalıktan olabılır bnce canım hemen bıraktı dye dsunmeemzırırsın dılerım tatlım yasına kadar..
yurutec konusunda bnde arada gıdıp gelenlerdenım :26:doktorumz onermedgını soledı ama sonucta bende dahıl ulkemızde
yurutecle buyumus sapasaglam bı nesıl var..saatlerce durmıcaklarna gore skntı yok bncee
kızım 5 aylıkken koymustum bı sefer ayaklarını basamamstı yere ıcınde mutlu gorunuyodu ama ıste kımıldayamamstı pek kuzucummsımdı dıyorum ayakları yere basıp dolascak sevıyeye glms mıdır acaba:26:
yakında bırılerınde bulsam denıcem yda olmadı magzada bı kac deneme surusunden sonra karar verıcem almaya
ohh sıze sımdıden ıyı tatıller canımm bzım yerımzde de gezın dınlenın eglenınn bızı de hep takıp edınn

tunaydıınn annislerrr
ara ara grıp cıkıyorum mınnosumla oyalanıyoruz evdee
evden baglanıyoruz yınee tızımlaa
hava da yıne bı tuhaflastıı cunku cöl havası var resmen dun demıstı tv de zaten toz yagcak dyee
aynen de cıktı walla gokyuzu sapsarıı nfes alınmıyoo
nysee bosuna temızlıge gırısmemsım ıyıkı cam balkon tekrar toza bulandıı

ya bse sorcam bugun dıkkat edıyorum da kızımın eli hep kulagında kasıyo gbı tutuyo gbı cozemedım tam
ılk dun fark ettım dedım herhalde kulagını kesfettı uzerınde durmadım bu sabah da aynı sekıl gorunce acaba bı
rahatszlık ısaretı fln mı yoksa hersey yolunda da ben annelık duygularmla algıda secıcılık mı yapıyorum anlamadımm :26::26:

var mı bılgısı olan hanımlar???

dısı cıkıcagı zaman yapıyorlar canım.cok sıkıcı hava sabah yagdı azıcık ama yıne yagcak gıbı bende pazara gıdıcektım ama bu gıdısle ıptal olucak gıbı

canım Nehir de yapıyodu biara,herkes diş çıkmasına yakın yapıyorlar demişti.

kizlar cok canim skkin kizimi bugun hastaneye goturduk pamukcuk olmus agzi mukostatin kullanmaya basladik ve kuzumun kalbinde ufurum duydu doktor %90masum ufurum olurmus bazi bebeklerde. iyide kizim 8aylik oldu bugun, bu aya kadar defalarca hastaneye gittik yeri geldi farkli dr.gordu kizimi bu dr.4aydir gidiyoruz her kontrolde kalbi dinleniyor niye bugun duyuldu bu ufurum. ki bi defasinda pamugum aglarken morarmisti 2aylikti hastaneye gittik dr.uzun uzun kalbini dinledi korkulcak bisey yok dedi ardindan biz ayni gun baska dr.goturduk kalbinde ufurum var mi diye e oda yok ses gelmio demisti. kendi dr.muzda her kontrolde cigerlerini kalbini dinliyordu neden bugun duyuldu tum bunlari soledigimde bugun sessiz daha iyi dinleyebildigini soyledi. kalp ekosu cektirecegiz cok huzursuzum. icimden bi ses herseyin yolunda oldugunu soylese bile kucucuk bir ihtimal

canım çok geçmiş olsun sen gönşünü ferah tut masum üfürüm olabiliyor çocuklar geçiyooo inşallah kötü bişey çıkmıck annesi...

merak etme canım benim oğlumda 7 aylık hala çok az üfürüm var dedi doktorumuz. aynı şekilde zararsız olduğunu düşünüyor 1 yaşına kadar normalmiş. içimizi ferah tutalım. geçecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…