- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.961
Başın sağolsun arkadaşım Rabbim sabrınızı artırsın söyleyecek fazla laf yok sözün bittiği yerkizlar mpralim cok bozuk. kardesimin arkadasi trafik kazasinda hayatini kaybetmis dun. benim kardesimde bir bucuk yil once trafik kazasinda hayatini kaybetti. lanet olsun ya trafik terorune. cok genclerdi. kardesim 20, arkadasi 22. icim cok sikiliyo. bianda hersey anlamsizlasti..
selam annecıkleerr
bı kac gunden berı gelemedım mınnosla ugrasmaktan..
bıde evde yapılcak ıs cok bu ara odaları degstık yazlık duzene gectık
kıslıkları kaldır verılceklerı ayıkla gardrop detoksu derken
dolap cekmece tertıp ıslerıyle ugrasıyorum boynaa
tabı cımcıme kızım gunduz musade etmedıgınden
gecelerı ıgnemle kuyu kazma calısmalarım bıtmıyoo
haftasonuda bebek gorme mısafrlerım var
uc aıle bırlesp gelcekler yandım walla anlayacagnz
bu evı nasıl mısafr agırlayacak hale getrebılecegmı halen dusunmekteyımm
bana bı super kahraman lazımmvar mı tanıdıgınzz
tepemde b bu kdar ıs varken benı bı sure burda goremezsenız merak etmeyın dye yazym dedımm
optum hepınızı sekerlerr
Selam kızlar..Nehirim iyice yürüme çabasına girdi..geri geri emekliyordu,şimdi ellerinin üstünde popoyu kaldırıp ayağa kalkmaya çabalıyo ama tabi elleri bırakmaya korkuyo biliyo düşeceğini sıpa geçenlerde beşiğine otutturdum arkamı bi döndüm yanlardan tutmuş ayakta bana bakıyoo şook oldummm kızz sen benii kalpten götürcen diyorumm nasıl gülüyo anlamış gibi..dünde işten geldim eve oynuyorduk salonda pufumuz var..yerde oturuyordu döndü bi güzel tuuttu minik elleriylee kalktı ayağaa Allahımm çığlıkk atmamak için zor tuttum kendimi korkmasın diyee.. nasıl heycanlandıysam adım adım büyüdüklerini görmek insanı nasıl mutlu ediyor Allaha şükürler olsun sağlıklı evlatlarımız Allah acıları yaşatmasın kimseye..
genelde dıs bugdayı yaspastası muhakkak oluyo canm menude yanına makarna salatası,sarma,kısır ucunden bırını secıp
bıde pogaca ekleyebılırsın masa zengın gorunsun dye basıt atıstrmalık tarzı meyvelı toplar olabılır kucuk muffınler olabılır
dıs bugdayı kurabıyelerı var hazr onlardan dusunebılırsın bde ısmının harflerınden olusan tuzlu kurabıyeler yapabılırsın
sen menu dyınce bende sımdıden bı beyın fırtınası yapaym dedımmbunlar geldı aklıma
sorma tatlım hemde nasıl hareketliikaldı kaldı canım kalmaz mıı benım mınnosum da aynı durumdadisi cıkmayanlar kervanında bızde varızzz
alla alla dha dune kdar kabızdı ya canımm hayret ettım walla ama kabızı gecsın dye ust uste cok verms olabılırmsn
ondan olabılır mı canm acaba:44::44:hem preby. hem kayısı verdm demıssın meselaa:26:gecms olsun canım
ayy ne guzel yaa masaallah ece hanımaabızde gorelim o ıncı tanelerını ınsss
selam cnmnehır baya hareketlı bı bebek anladgm kadaryla masaallah subhanaallah
ben de sızler yazdıkca sımdıden heyecanlanıyorum ve sabırszlanıyorum o hallerıne sahıt olabılmek ıcın
ama ıste bı yandan da buyumese hep onu kucaklayabılcegım buyuklukte kalsa dye ıc cekıyorumm...
annelık bole manyakca ıkılemlere dusurebılıyo ınsanı ıstee
ooo canım sana kolay gelsin ozaman.. tam işi bitirmek üzereyken kuzular uyanır iş yarım kalır,karnını doyurma yok altını değiştirme derken vakit geçer o iş orda beklerr :)) üff çok zorrr yaa.. bide düşünün iş hayatı ile beraber bunları yaptıklarınızıııselam annecıkleerr
bı kac gunden berı gelemedım mınnosla ugrasmaktan..
bıde evde yapılcak ıs cok bu ara odaları degstık yazlık duzene gectık
kıslıkları kaldır verılceklerı ayıkla gardrop detoksu derken
dolap cekmece tertıp ıslerıyle ugrasıyorum boynaa
tabı cımcıme kızım gunduz musade etmedıgınden
gecelerı ıgnemle kuyu kazma calısmalarım bıtmıyoo
haftasonuda bebek gorme mısafrlerım var
uc aıle bırlesp gelcekler yandım walla anlayacagnz
bu evı nasıl mısafr agırlayacak hale getrebılecegmı halen dusunmekteyımm
bana bı super kahraman lazımmvar mı tanıdıgınzz
tepemde b bu kdar ıs varken benı bı sure burda goremezsenız merak etmeyın dye yazym dedımm
optum hepınızı sekerlerr
19 ekim de doğdu miniğim. bence yürüteç kullanıbilirsin sürekli koymazsın.bende taraftar değildim ama dediğim gibi zaten fazla durmuyo üstünde.aile hekimi hiç kullanmayın derken kendi doktorumuz günde 20-30 dk koyabilirsiniz demişti.bu konuda da herkes 2ye ayrılıyo yani. dediğin gibi en zor zamanları bitirdik Allahın izniyle.Gerçi şimdi de diş çıkarma sorunlarımızMaaşallah canım Ekimin kaçında doğmuştu Nehir?Ne güzel kızımız hızlı Bizim oğlanda emekleme falan yok tek dönüyor:) bende yürüteç alma taraftarı değildim ama merakda ediyorum çevremdede birinin yokki deneyeyim bilmiyorum heran bir çılgınlık yapıp alabilirimAllah hepsine sağlık versin zor zamanlarımız geçti kızlar inşaallah büyüdükçe herşey daha yoluna girer en azından benim düşüncem bu.
Emzirme sıklıgınız nasıl? Ek gıdalara basladıgımdan beri giderek azaldı emmesi. Önce gunde. 3-4 sonraları 2. Suanda gunde bire (o da sadece sabah uyanınca) kadar düstü. Bazen cok nadir gunde iki oluyor ama daha fazla olmuyor. Bu aylarda olması gereken emzirme sıklıgı diye birsey var mı? Bu kadar az emmesi normal mi yoksa benim oglan memeyi bırakıyor mu? Sağmadığım için de süt baya azaldı zaten sınırdaydı hep. Bazen emsin diye zorluyorum çok üzülüyorum sonradan. Acaba ona da bana da işkence yapmasam da kessem mi tamamen sütü. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
kizlar selam, o kadar kotuyum ki anlatamam, minigim bebek arabasindan dustu bugun( kapinin onundeydim, arabasina koydum (araba koltugu arabasina takiliyor, o sekilde kullanacaktim), kizimi tam yatirdim icine, baktim ki tam takilmamis koltuk arabaya, tek tarafi takili tek tarafi havada kalmis. once kemerini takacagima, onun ayagini oturtmaya calisiyordum, ve o nasil oldu anlamadim minigim dustu yere cok fena.. anlatamam size ne kadar korktum, elim ayagim tutmaz oldu gozlerim karardi, resmen betona dustu yavrum nasil agladi, o agladi ben agladim. evde tek basimayim cok cok zorrrr, 5 dakika sonra kesti aglamasi, doktora goturecektim ama esim aglamiyorsa biraz bekleyelim normal gorunuyor dedi. hersey normal gorunuyor, yedi uyudu ama ben hem endiseliyim hem de cok kiziyorum kendime nasil oldu diye..umarim birsey olmaz kizlar offf cok kotu bir duygu ((
Gulcicek gecmis olsun bacim kuzucuk iyidir insallah.korkma oluyor ne kadar ozensende benim minnos iki kere dustu kasla goz arasinda oynayiveriyorlar nasil oldu anlamiyorsun bile..korktugu icin de daha fazla agliuorlar ee biz annelerin tepkisi o anda yine korkutur.insallah iyidir minisin...durumu yaz canim.
cubissh yeni dislee hayirli olsun.
cok geriye gidemedim yine trlden girince.
bu arada ben de muzdaribim emerek uyumasindan ve gece surekli uyanmaktan.ve feci inat bu aralar ustunu bagris cagris zor degiisiyoruz mesrla.onceden ara sira pispisla uyutabilirdim simdi basiyo yaygarayi emmeden uyumam diye ama ne yaygatakomsular rahatsiz olmasin diye aak zirunda kaliyorum.yoksa her agladiginda istedigini elde edemeyecegini anlasin isterim ama toplu yasiyoeuz iste komsular rahatsiz olur..
ek gidalarimiz yarisi yerde elinde ustunde yeniyor..buyudukce daha mi zor oluyor ne...neyse iyi olsunlar da kucuk hanimlar kucuk beyler ne yapalim en azindan yalniz degiliz birbirimizi anlayabiliriz burda paylasarak...
uykusuz anneler kulubune girin mutlaka gercekten guzel bir site uygulayabilen olursa paylassin deneyimlerini lutfen...
Yaa birde aksam bebislerle cikan var mi uyku saatimiz cok erken sorun olur mu acep kimseyi ziyaret edemiyoruz eve hapsolduk
ozledim sevgilimle el ele dolasdigimiz zamanlari..gerci melegim uyuyunca da onu ozluyorum ne garip bir duygu..hangisi agir basiyr bilemiuorum karmakarisigim..
kizlar mpralim cok bozuk. kardesimin arkadasi trafik kazasinda hayatini kaybetmis dun. benim kardesimde bir bucuk yil once trafik kazasinda hayatini kaybetti. lanet olsun ya trafik terorune. cok genclerdi. kardesim 20, arkadasi 22. icim cok sikiliyo. bianda hersey anlamsizlasti..
kızlar aylardır diş sıkıntısı var ama bir turlu çıkmadı bizim gibi çıkmayan kaldı mı?
kizlar kuzucugum simdide ishal oldu su gibi yapiobol corba su iciriyorum halsiz duscek yoksa. tarhana corbasi ishal yapar mi sizce? hipp kaysi 1kez verdim oda yarim kavanoz o3gun ishal etmez bence.. tahilli kahvalti veriyorum birde gece tahillari prebiyotik yogurt meyveside taze kayisiydi kaysiyi kestim tabii. alt dislerimizde kabizdik acaba ust disler gelio olabilirmi alt disler cikali 2,5ay oldu arasi yeterince var dis mi acaba ya.
Selam kızlar..Nehirim iyice yürüme çabasına girdi..geri geri emekliyordu,şimdi ellerinin üstünde popoyu kaldırıp ayağa kalkmaya çabalıyo ama tabi elleri bırakmaya korkuyo biliyo düşeceğini sıpa geçenlerde beşiğine otutturdum arkamı bi döndüm yanlardan tutmuş ayakta bana bakıyoo şook oldummm kızz sen benii kalpten götürcen diyorumm nasıl gülüyo anlamış gibi..dünde işten geldim eve oynuyorduk salonda pufumuz var..yerde oturuyordu döndü bi güzel tuuttu minik elleriylee kalktı ayağaa Allahımm çığlıkk atmamak için zor tuttum kendimi korkmasın diyee.. nasıl heycanlandıysam adım adım büyüdüklerini görmek insanı nasıl mutlu ediyor Allaha şükürler olsun sağlıklı evlatlarımız Allah acıları yaşatmasın kimseye..
Diş buğdayı yapan var mı arkadaşlar? Fikirlere ihtiyacım var :44::44:
Emzirme sıklıgınız nasıl? Ek gıdalara basladıgımdan beri giderek azaldı emmesi. Önce gunde. 3-4 sonraları 2. Suanda gunde bire (o da sadece sabah uyanınca) kadar düstü. Bazen cok nadir gunde iki oluyor ama daha fazla olmuyor. Bu aylarda olması gereken emzirme sıklıgı diye birsey var mı? Bu kadar az emmesi normal mi yoksa benim oglan memeyi bırakıyor mu? Sağmadığım için de süt baya azaldı zaten sınırdaydı hep. Bazen emsin diye zorluyorum çok üzülüyorum sonradan. Acaba ona da bana da işkence yapmasam da kessem mi tamamen sütü. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
bende makarna salatası,kısır sarma pasta kurabıye..bende çok abartmayı düşünmüyorum... menü düşünüyorum :44:
ınsallahta cok zor hıc kucaktan ınmıyor mız mızzkaldı kaldı canım kalmaz mıı benım mınnosum da aynı durumdadisi cıkmayanlar kervanında bızde varızzz
alla alla dha dune kdar kabızdı ya canımm hayret ettım walla ama kabızı gecsın dye ust uste cok verms olabılırmsn
ondan olabılır mı canm acaba:44::44:hem preby. hem kayısı verdm demıssın meselaa:26:gecms olsun canım
ayy ne guzel yaa masaallah ece hanımaabızde gorelim o ıncı tanelerını ınsss
selam cnmnehır baya hareketlı bı bebek anladgm kadaryla masaallah subhanaallah
ben de sızler yazdıkca sımdıden heyecanlanıyorum ve sabırszlanıyorum o hallerıne sahıt olabılmek ıcın
ama ıste bı yandan da buyumese hep onu kucaklayabılcegım buyuklukte kalsa dye ıc cekıyorumm...
annelık bole manyakca ıkılemlere dusurebılıyo ınsanı ıstee
aynen boyle seyler yapıcam bende.allahtan kız kardesım var yardım edıcekkgenelde dıs bugdayı yaspastası muhakkak oluyo canm menude yanına makarna salatası,sarma,kısır ucunden bırını secıp
bıde pogaca ekleyebılırsın masa zengın gorunsun dye basıt atıstrmalık tarzı meyvelı toplar olabılır kucuk muffınler olabılır
dıs bugdayı kurabıyelerı var hazr onlardan dusunebılırsın bde ısmının harflerınden olusan tuzlu kurabıyeler yapabılırsın
sen menu dyınce bende sımdıden bı beyın fırtınası yapaym dedımmbunlar geldı aklıma
günaydın güzel anneler tatlı bebişler
doruk emmeyi bırakıyor malesef2-3 gündür sadece gece uyku arasında emiyor diğer zamanlarda ağlayarak kafasını çeviriyor ittiriyor beni
pazar-pazartesi çok hasta oldu gece ateşi düşmedi hiç ,çok halsiz iştahsız kaldı sonrada emmeyi bıraktı. çok moralim bozuluyor yaşına kadar emseydi bari diye umut ediyordum ama istemiyor
yürüteçten bahsetmişsiniz bende almıcaktım ama arkadaşımın bebeği 11 aylık yürümeye başlayınca bize verdi yürüteci. kaç kişiden de duydum yürüteçle yürümeye erken başladı diye günde zaten kaç dakika durucak ki geceden geceye 10-15 dk. yan yan yengeç gibi harekete başladık
emeklemeyi sevmeyen oğlum poposunun üzerinde ilerlemeye devam ediyorbir de yattığı yerde başka noktalara ulaşmak hoşuna gidiyor yeter ki yüzüstü olmasın
haftaya cuma izne çıkıyoruz babannemize gidiyoruz annanemizle beraber, ordan da annaneye gidicez 2 hafta yokuz
çok yoğunluk var giremiyorum buaralar daha doğrusu girip yazılanları okuyup çıkıyorum hemen takipteyiz sizi merak etmeyin
Bebeği ağlatarak uyutmak doğru mu? - UZMANTV
sallamadan kendi kendine uyumaya alıştırabilen var mı kuzuları?
günaydın güzel anneler tatlı bebişler
doruk emmeyi bırakıyor malesef2-3 gündür sadece gece uyku arasında emiyor diğer zamanlarda ağlayarak kafasını çeviriyor ittiriyor beni
pazar-pazartesi çok hasta oldu gece ateşi düşmedi hiç ,çok halsiz iştahsız kaldı sonrada emmeyi bıraktı. çok moralim bozuluyor yaşına kadar emseydi bari diye umut ediyordum ama istemiyor
yürüteçten bahsetmişsiniz bende almıcaktım ama arkadaşımın bebeği 11 aylık yürümeye başlayınca bize verdi yürüteci. kaç kişiden de duydum yürüteçle yürümeye erken başladı diye günde zaten kaç dakika durucak ki geceden geceye 10-15 dk. yan yan yengeç gibi harekete başladık
emeklemeyi sevmeyen oğlum poposunun üzerinde ilerlemeye devam ediyorbir de yattığı yerde başka noktalara ulaşmak hoşuna gidiyor yeter ki yüzüstü olmasın
haftaya cuma izne çıkıyoruz babannemize gidiyoruz annanemizle beraber, ordan da annaneye gidicez 2 hafta yokuz
çok yoğunluk var giremiyorum buaralar daha doğrusu girip yazılanları okuyup çıkıyorum hemen takipteyiz sizi merak etmeyin
bzım bu ara hamaratlıgmz tuttu deseneBaşın sağolsun arkadaşım Rabbim sabrınızı artırsın söyleyecek fazla laf yok sözün bittiği yer(
Canımm inan aynı şeyleri yaşıyoruz bugün bende yazlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım sanki üzerimden yük kalktı dünde 18 kişilik misafirim vardı benim süper kahramanım annem Allah onun canına sağlık versin her işime koşuyor 2 gün kaldı bugün gitti.Seninde Allah yardımcın olsun tek başına yapabildiğin kadar artık misafir umduğunu değil bulduğunu
canım ben ek gıda oncesı nasılsa aynen ole devam edıyo dıyebılırımEmzirme sıklıgınız nasıl? Ek gıdalara basladıgımdan beri giderek azaldı emmesi. Önce gunde. 3-4 sonraları 2. Suanda gunde bire (o da sadece sabah uyanınca) kadar düstü. Bazen cok nadir gunde iki oluyor ama daha fazla olmuyor. Bu aylarda olması gereken emzirme sıklıgı diye birsey var mı? Bu kadar az emmesi normal mi yoksa benim oglan memeyi bırakıyor mu? Sağmadığım için de süt baya azaldı zaten sınırdaydı hep. Bazen emsin diye zorluyorum çok üzülüyorum sonradan. Acaba ona da bana da işkence yapmasam da kessem mi tamamen sütü. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
amanın mınıgın esımle aynı gun dogmussgüzel fikirler verdin canım baş harflerinden kurabiyee yapimm süper olur gerçekten..çikolata topları,tuzlu muffin..yarısıı tamamdır tşklerrrr
sorma tatlım hemde nasıl hareketliisayesinde hamile kaldığım kilonunda altına düştüm onların değişimini gördükçe yaşanılan mutluluk tarifsiz..annelik mükemmel bişeyy..dedikleri gibi de yaşamadan anlatılmazmış :) Allah herkese nasip etsin..
ooo canım sana kolay gelsin ozaman.. tam işi bitirmek üzereyken kuzular uyanır iş yarım kalır,karnını doyurma yok altını değiştirme derken vakit geçer o iş orda beklerr :)) üff çok zorrr yaa.. bide düşünün iş hayatı ile beraber bunları yaptıklarınızııı
bısı degıl canımm ısıne yararsa ne mutlusana kolay gelsın dyelım bız madem menu sekıllenmıs baksana
yapınca resım eklemeyı unutma bakalımm
ıs konusunda sorma ya gunlerce yarım kaldıgı oluyo hemde
gecenlerde canım cektı bıde usandım 6 aydr aperatf tarzı tek cesıt aksam yemeklerınden
bı dolma yapayım dedım kı akıllara zarardı yanı
kalk otur kenara koy devam et bıde kalk..yemeden doydum walla
ama tabıkı sızın dha zor yaa hem evde ıs hem dısarda
19 ekim de doğdu miniğim. bence yürüteç kullanıbilirsin sürekli koymazsın.bende taraftar değildim ama dediğim gibi zaten fazla durmuyo üstünde.aile hekimi hiç kullanmayın derken kendi doktorumuz günde 20-30 dk koyabilirsiniz demişti.bu konuda da herkes 2ye ayrılıyo yani. dediğin gibi en zor zamanları bitirdik Allahın izniyle.Gerçi şimdi de diş çıkarma sorunlarımız
tunaydın canımm hggünaydın güzel anneler tatlı bebişler
tunaydıınn annislerrr
ara ara grıp cıkıyorum mınnosumla oyalanıyoruz evdee
evden baglanıyoruz yınee tızımlaa
hava da yıne bı tuhaflastıı cunkucöl havası var resmen dun demıstı tv de zaten toz yagcak dyee
aynen de cıktı walla gokyuzu sapsarıı nfes alınmıyoo
nysee bosuna temızlıge gırısmemsım ıyıkı cam balkon tekrar toza bulandıı
ya bse sorcam bugun dıkkat edıyorum da kızımın eli hep kulagında kasıyo gbı tutuyo gbı cozemedım tam
ılk dun fark ettım dedım herhalde kulagını kesfettı uzerınde durmadım bu sabah da aynı sekıl gorunce acaba bı
rahatszlık ısaretı fln mı yoksa hersey yolunda da ben annelık duygularmla algıda secıcılık mı yapıyorum anlamadımm :26::26:
var mı bılgısı olan hanımlar???
tunaydıınn annislerrr
ara ara grıp cıkıyorum mınnosumla oyalanıyoruz evdee
evden baglanıyoruz yınee tızımlaa
hava da yıne bı tuhaflastıı cunkucöl havası var resmen dun demıstı tv de zaten toz yagcak dyee
aynen de cıktı walla gokyuzu sapsarıı nfes alınmıyoo
nysee bosuna temızlıge gırısmemsım ıyıkı cam balkon tekrar toza bulandıı
ya bse sorcam bugun dıkkat edıyorum da kızımın eli hep kulagında kasıyo gbı tutuyo gbı cozemedım tam
ılk dun fark ettım dedım herhalde kulagını kesfettı uzerınde durmadım bu sabah da aynı sekıl gorunce acaba bı
rahatszlık ısaretı fln mı yoksa hersey yolunda da ben annelık duygularmla algıda secıcılık mı yapıyorum anlamadımm :26::26:
var mı bılgısı olan hanımlar???
kizlar cok canim skkin kizimi bugun hastaneye goturduk pamukcuk olmus agzi mukostatin kullanmaya basladik ve kuzumun kalbinde ufurum duydu doktor %90masum ufurum olurmus bazi bebeklerde. iyide kizim 8aylik oldu bugun, bu aya kadar defalarca hastaneye gittik yeri geldi farkli dr.gordu kizimi bu dr.4aydir gidiyoruz her kontrolde kalbi dinleniyor niye bugun duyuldu bu ufurum. ki bi defasinda pamugum aglarken morarmisti 2aylikti hastaneye gittik dr.uzun uzun kalbini dinledi korkulcak bisey yok dedi ardindan biz ayni gun baska dr.goturduk kalbinde ufurum var mi diye e oda yok ses gelmio demisti. kendi dr.muzda her kontrolde cigerlerini kalbini dinliyordu neden bugun duyuldutum bunlari soledigimde bugun sessiz daha iyi dinleyebildigini soyledi. kalp ekosu cektirecegiz cok huzursuzum. icimden bi ses herseyin yolunda oldugunu soylese bile kucucuk bir ihtimal
kizlar cok canim skkin kizimi bugun hastaneye goturduk pamukcuk olmus agzi mukostatin kullanmaya basladik ve kuzumun kalbinde ufurum duydu doktor %90masum ufurum olurmus bazi bebeklerde. iyide kizim 8aylik oldu bugun, bu aya kadar defalarca hastaneye gittik yeri geldi farkli dr.gordu kizimi bu dr.4aydir gidiyoruz her kontrolde kalbi dinleniyor niye bugun duyuldu bu ufurum. ki bi defasinda pamugum aglarken morarmisti 2aylikti hastaneye gittik dr.uzun uzun kalbini dinledi korkulcak bisey yok dedi ardindan biz ayni gun baska dr.goturduk kalbinde ufurum var mi diye e oda yok ses gelmio demisti. kendi dr.muzda her kontrolde cigerlerini kalbini dinliyordu neden bugun duyuldutum bunlari soledigimde bugun sessiz daha iyi dinleyebildigini soyledi. kalp ekosu cektirecegiz cok huzursuzum. icimden bi ses herseyin yolunda oldugunu soylese bile kucucuk bir ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?