- 12 Kasım 2008
- 618
- 280
- 123
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.681
hatırlamazmıyım.ahh canım gozun aydın allah sağlıkla kucağın almak nasıp etsın..senın ıcın cok cok sevındımm..gel arada bızıde bılgılendır mınık bebısın hakkıda
şu çirkinliğe bi bakın ya teyzeleri , ben bu kızı ısırmiyimde napimmm
Eki Görüntüle 756460 Eki Görüntüle 756461
İdil anne dio kzizlar ya çok mutluyum :119:
ısırabilir miyim hümayımaşallah çok tatlı
benim kız kafada hiç bir şey tutmuyor cadıçok rahatına düşkün bir bebeğim var
maşallah
benim kız kızdımı homurdana homurdana anne diyor
ınsallah canım yaaTeşekkür ederim. Amin inşallah. Perşembe güü doktora gidicem nasipse kalp atışını duyucaz kısmet olursa.
maşallah sıpayyaaşu çirkinliğe bi bakın ya teyzeleri , ben bu kızı ısırmiyimde napimmm
maşallah oğlumuz buyumus güler yuzluu bırdeEki Görüntüle 756363 Eki Görüntüle 756364
günaydın güzel anneler tatlı bebişlerişte benim şebeğim yaramazım
nasılsınız güzeller? iş, ev, doruk derken bir de ramazan girince ben kendimi kaybettim iyice. zaten doruk paşa sağolsun yerinde saniye duramıyor koştur koştur peşindeyiz
benıde arıyorlarda ben uye olmuştum cok kafama yattı bakalım.ben ece prematüre olduğu ıcın ılk basta molfıx kullandım cunku başka yoktu ondan sonra hep huggıes kullandım cunku sonrasında prıma almıştım hıc güzel degıldı sızdırmıştı huggıes aldım o günden berı huggıes kullanıyoruz cok memnunum pısık felanda olmadı hıc cok sukur50 kere arayıp fenalık geçirttiler bana ama abone olmadım bilmiyorum numaramı nerden buldular
doruk'un annesi misiniz diye arıyolar bi de
ben prima premium care'dan prima aktif bebeğe geçtim canım şuan çok da memnunum
biara sızdırma problemi oldu sanırım 3 numara kullandığımız sıraydı, huggies aldım inanılmaz pişik oldu
bim'in bezini arkadaşımın tavsiyesiyle bir kez denedim kokusundan içim kalktı, doruk'u kucağımıza zor alıyoduk kokudançocuk kaka yapsa farkedilmez o derece bir parfüm kokusu var
prima aktif bebekten çok memnunum ben ama 4 kullanıyoruz, 4+ nasıldır bilemiyorum
ınsallah canım yaa
maşallah sıpayyaa
ece 1,5 aydır felan dıyor ama zorda kalınca benı ısteyınce.mama yerken anneeeee dıyor....ben artık bırgunde baba de dıyorum
hep aynı canım gece uyanıyor bir bakıyorum oturmuş yatakta, bir bakıyorum dikilimiş bana bakıyoriyice afacan oldular
ama uyanınca geri dalma huyumuz yok bizim illa yanına gidicez biraz mama ya da su içicek öyle dalcak
önceden emziriyodum, emmeyi bırakınca uyandıkça mama vermeye başlamıştım baktım açlıktan değil sadece alışkanlıktan istiyor biberonu; artık sadece su veriyorum azcık içiyor dönüp uyuyor. emme fiilini gerçekleştirmiş oluyoruz böylece
Huggies yeni bezini deneyen warmi ben numune istedim gelmedi daha
Kızlaraa özel olanını üye olduğum bir site göndermiş,çok şirin dış desenlerii..ama henüz denemedimmm...Eşim sen sırf bunun görüntüsü için değiştirirsin Primadan vazgeçersin diyoobiz doğduğundan beri Prima Aktif bebek kullanıyoruz ara sıraa kaçırmalar dışında memnunum hiç pişik yapmadı kızımı..
maasallah yakısıklıya buyumus :))Eki Görüntüle 756363 Eki Görüntüle 756364
günaydın güzel anneler tatlı bebişlerişte benim şebeğim yaramazım
nasılsınız güzeller? iş, ev, doruk derken bir de ramazan girince ben kendimi kaybettim iyice. zaten doruk paşa sağolsun yerinde saniye duramıyor koştur koştur peşindeyiz
canım robottan geçirmek pratik oluyor ama tahta havanda dövsen daha iyi bebek için böyle yağlı tohumları , yaparsan görürsün aradaki farkı , metal değmemiş oluyor hemde
Allahım bu ne tatlılıktır bu ne şirinliktir maşallah
beyaz paket premium care canım , onunda 1-2-3 çok iyiymiş , ıslaklık göstergesi filan var ama 4 ve üzeri kötüymüş , aktif bebekten genelde kullananlar memnun görünüyor , bakalım gelince görücez ama önce evdeki bezleri bitirmem lazım karırtırırsam hangisi kötü geldi anlayamam , molfixleri bitiremedik dahahuggieste var , molfixi gündüz huggies gece kullanıyorum şimdilik , dener denemez yazarım sana
maasallah cook tatlı prenses annesi :))şu çirkinliğe bi bakın ya teyzeleri , ben bu kızı ısırmiyimde napimmm
ısırabilir miyim hümayımaşallah çok tatlı
benim kız kafada hiç bir şey tutmuyor cadıçok rahatına düşkün bir bebeğim var
maşallah
benim kız kızdımı homurdana homurdana anne diyor
ınsallah canım yaa
maşallah sıpayyaa
ece 1,5 aydır felan dıyor ama zorda kalınca benı ısteyınce.mama yerken anneeeee dıyor....ben artık bırgunde baba de dıyorum
Evet seslenme olarak demio idilde fotomu görünce anni diooo banabakio sonrababa da desinler bi an önce ins
2 gun sıonra 9 aylıgız insallah...9. ayın onemli ozelliklerinden biri bebegin anneye daha duskun olmasıymıs ama sanırım bana biseyler oldu cok asırı duskun oldum kendimi kontrol edemiyorum asırı seviyorum oyle ki sevgimden sıkıstırmak kucagımda sıkmak muck muck sureklı opmek tatlı kollarını ısırmak vs siddetli sekilde sevmek geciyor :)) napıcam biraz bırılerine emanet edip onsuz mu takılsam ?siz ne durumdasınız?
Teşekkür ederim. Amin inşallah. Perşembe güü doktora gidicem nasipse kalp atışını duyucaz kısmet olursa.
şu çirkinliğe bi bakın ya teyzeleri , ben bu kızı ısırmiyimde napimmm
Ayy bide biz bıraksak şu yalandan geceleri emme istediğiimiziiiiinasıl alıştırmam gerekkkkk
2 gun sıonra 9 aylıgız insallah...9. ayın onemli ozelliklerinden biri bebegin anneye daha duskun olmasıymıs ama sanırım bana biseyler oldu cok asırı duskun oldum kendimi kontrol edemiyorum asırı seviyorum oyle ki sevgimden sıkıstırmak kucagımda sıkmak muck muck sureklı opmek tatlı kollarını ısırmak vs siddetli sekilde sevmek geciyor :)) napıcam biraz bırılerine emanet edip onsuz mu takılsam ?siz ne durumdasınız?
selam kızlar nasılsınızzz kızım hasta ateşli inş düştendir dün gece sabahladık hiçbişey yediremiyorum emiyo sürekliii((
selam kızlar nasılsınızzz kızım hasta ateşli inş düştendir dün gece sabahladık hiçbişey yediremiyorum emiyo sürekliii((
bizde aynıyızzzkızım pazar günü sabahtan ateşlenmeye başladı. akşama doğru en son 39,5 dereceyi gördük alev alev yandı kuzum. calpol veriyorum2-3 saat düşürüyo sonra tekrar çıkıyo acile gittik idrar istediler ama bekledik kızım yapmadı eve geldik. eve geldikten sonra biras daha iyi olunca tekrar götürmedik ama kaç gecedir huysuzluğu var sabaha kadar dikiyo bizi ayakta. sıyırmayaaaa az kaldııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?