- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.861
Slm kizlar idil artik yoğurtlu pilav yio Ve bende hamilelik kiloma döndüm :119:
slm canımmm bgun menulermz ortak desenee
benım ıstahsz kızımda ılk kez pılav ve yogurt yedı bu oglenama sade dha cok sevdı
bulgur tanelerını nasıl cevırıyo o dissiz agzında sap sup gormelısın
canimm ne guzel zayifsin benimde boyum 1.68 kilomda 68esitledim herikisini
kızlar bebişlerinizin kaçar dişi çıktı benm hızlı oğlumun 8 dişi oldu
oo masaallah canımm baya hızlıymıs hakıkaten oglusun dızmıs ıncılerııkızlar bebişlerinizin kaçar dişi çıktı benm hızlı oğlumun 8 dişi oldu
ayy bı masaallah da ıdılımızeeBizim 6 dis oldu canim
Ayyy yerim ben o dişsiz agzini ya
Ben zayifimnama göbek war o nolck bilmem
Kızlar58kg ya düşmüşüm,biraz önce tartıldım ve çok mutlu oldum..2ay önce 60kg çıkmıştım.adet oldum geçen ay onunda şişliğii gitti sanırım..2kg daha gitmiişşşş darısıı kalann göbeğinn gitmesiinee artıkkkk
Eki Görüntüle 767545
masallah canım nehır tatlısınave dee sanaa cok formdasın ıkınızede msaallah dyelımm..
ahh o gobegı hıc karıstrmaaben de ıyıce zayfladm bu ara 53kg dustumm.. 55le hamıle kalmstm
bı derı bı kemık yuzum gozum ama gobısım ınadına pırtlak hala
tatılmz guzel gectı korktugum gbı olmadı bnce sen de goze almalısın hatta bı kac sayfa once esraya da soledım
bebgımz var dye btun guzel seylerden mahrum mu kalıcaz onlarla oldgu kadar dyerek cıkcaz yola
ben zorun zoru dedgım kızımla bu kadar eglendysem szın keyıf almamamz ımkanszz
ılk gun zorlar en fazla sonra onlarda alısıyo tempoyaaatla gıt derım benn
kızlar bebişlerinizin kaçar dişi çıktı benm hızlı oğlumun 8 dişi oldu
Merhaba kizlar ece bu sabah yataktan dustu.hemen hastaneye gittik.simdi donduk.sukurbisey yok 24 saat gozlemliycez..bu arada 21 gunde 450 gr almis.6 disimiz var ve en sonunda ece yasitlarini yakalamis artik premature degil
maşallah ece hanıma . geçmiş olsun canım. allah korumuş. benim kızımda 4 aydır kilo almıyor reflü var hergün kusuyor
Merhaba kizlar ece bu sabah yataktan dustu.hemen hastaneye gittik.simdi donduk.sukurbisey yok 24 saat gozlemliycez..bu arada 21 gunde 450 gr almis.6 disimiz var ve en sonunda ece yasitlarini yakalamis artik premature degil
saol canm benım formumun felan farkında degılım walla ozel bsey de yapmadım ben kendımı bıldım bılelıcanım çok teşekkür ederizzzsen daha da süper forma girmişsin valla..benmde hedefim 54kgya düşmek..sonrasında da göbek için mekik yapmak tabiii fırsat bulursaaakk
ayy kıyamam cok gecmuıs olsun canımm nysekı bse olmams canım gecen gun de bız yasadık benzerını ılk defa..Merhaba kizlar ece bu sabah yataktan dustu.hemen hastaneye gittik.simdi donduk.sukurbisey yok 24 saat gozlemliycez..bu arada 21 gunde 450 gr almis.6 disimiz var ve en sonunda ece yasitlarini yakalamis artik premature degil
gecmıs olsun canım ya keske bıseyler bılsem de yardımcı olabılsem sana kıyamam ya emınım cok zordurkızlar kızımda reflü var her beslenmede kusuyor. bunun için doktor ilaç verecekmiş. reflü ilacı kullananlar işe yaradımı çok yıprandım artık. 6 aylıkkenki kilosunda takıldı kaldı 4 aydır gr kilo almadı kızım
Teyzoslari idilimi tek başima yikadim aksam :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?