- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #5.061
canim okudugum yerde cildirdim allah iyilerle karsilastirsin. o kadinida islah etsin haci adayiymis birdesadist sevgisiz kadin!!!
İnankii okurken kendi çocuğuma yapılmış kadar sinirlendim,bunlar nasıl kadın nasıl insanlar ya..hiç mi vicdan duyguları yok,ondan sonra hacdan dinden bahsederler..bu müslümanlığa sığar mı Allah aşkına ya..senin yerinde olsam nasıl bir tepki verirdim bilemiyorum ama elimde kalırdıııı diyee düşünüyorumm!!!!
iyiki annem ve kayınvalidem var. Allahım yarabbim o bi bebek yaa vicdansız. Canım sadece keşke çocuğu ondan almakla kalmayıp görüntüleri delil olarak sunup şikayetçi olsaydın. Ben adliyeci olduğum için direk şikayet ederdim. Yaptığını yanına kar bırakmazdım. Çok geçmiş olsun. Eşim çok istedi bakıcı tutalım Annem yada annen Ankaradan gelmesin buralara dedi. ama teslim edemem dedim. iyiki de eşimi dinlememişim. Başka bir memleketteyiz. Kimseyi tanımayız nasıl bırakıpta gönül rahatlığıyla işe gelirdim. Ama karar verdim. 2. çocuğu Rabbim nasip ederse 2 yıl ücretsiz izin almak istiyorum.
canım cok gecmıs olsun senın ve mınıgın adına cok uzuldumm
ama Allah korusun daha ılerı boyuta gıtmeden farketmene sevındımm..
dısardan gozler ne derse desın bızım esas kendı annelık ıcgudulerımze hıslerımze ne kdar guvenmemız gerektgını bı kez dha hatırlattı bana bu tavrın..
Allhm bı dha karsılastrmasın hıc kımseyı her anlamda 'merhamet yoksunu' ınsanlarla...
kimse cevap vermemiş sanırım görülmedi, tekrar sorayım :) Yanıtlarsanız sevinirim
Merhaba sevgili anneler :)
Ben de 2012 Ekim annesiyim. Çok uzun zamandır kk'ya girmiyorum, dolayısıyla sizleri takip edemedim. Bebeğimin akranlarının anneleri olarak bebeğinizin gelişimlerini yazarsanız çok sevinirim. Yani bu aylarda neler yapabiliyorlar, konuşma, anlama, emekleme, yürüme, yaptıkları yenilikler, sizi şaşırtan şeyler, zeka vs paylaşırsanız çok sevinirim
Bebeğimin gelişimini sanırım akranlarının ne durumda olduğunu öğrenerek biraz anlayabilirim. Çevremde başka akran yok.
Bundan sonra daha sık burada olmaya çalışacağım
kimse cevap vermemiş sanırım görülmedi, tekrar sorayım :) Yanıtlarsanız sevinirim
Merhaba sevgili anneler :)
Ben de 2012 Ekim annesiyim. Çok uzun zamandır kk'ya girmiyorum, dolayısıyla sizleri takip edemedim. Bebeğimin akranlarının anneleri olarak bebeğinizin gelişimlerini yazarsanız çok sevinirim. Yani bu aylarda neler yapabiliyorlar, konuşma, anlama, emekleme, yürüme, yaptıkları yenilikler, sizi şaşırtan şeyler, zeka vs paylaşırsanız çok sevinirim
Bebeğimin gelişimini sanırım akranlarının ne durumda olduğunu öğrenerek biraz anlayabilirim. Çevremde başka akran yok.
Bundan sonra daha sık burada olmaya çalışacağım
merhabalar kızlar sız ay donumlerınızı kutlarken bızım dogumgunu hazırlıklarımız bıtmek uzere.tam 12 gunumuz var.sadece pasta ve kıyafet sorunumuz var onlarıda su 2-3 gun ıcınde cozucem ınsallah..
anladim canim yoluna girer insallah... sen isten ayrilinca yoluna gircegine inaniyorum.. elifcim sen bi pastanede gida muhendisiydin diye hatirliyorum ayy doruk pasa icin cok guzel pasta fikirlerin olmali cok az kaldi dun netten baktim bazi anneler evdr neler yapmis neler hic oyle becerilerimde yokki
hoşgeldin canım benm kızımda 19 Ekim doğumlu.. kızım artık Nesneleri tanımaya başladı, örneğin topla oynarken arkama saklıyorum topu top nerde dediğimde arkama topa doğru yöneliyor,bana ver elindeki diyince uzatıyorr AAall diyorr :) - baabaa,deedee,abaa(abla),abee(abi),aaa(al),veee(ver),meemee,ennee(anne),vb.. bunun gibi kelimeleri söylüyor...7,5aylıkken emeklemeye başladı,8,5 aylıkken biyerde tutunup ayağa kalkabiliyordu,10.ayınıda ufak adımlarla karşıladıı ,...
merhaba canim seni hatirliyorum ve emin olmamakla birlikte gobis topiginde resim paylasmistin yanilmiyorsam evet gercektem cokkk uzun oldu tum gebeliginde yoktun aramizda.. umarim dogru hatirlamisimdircanim benim pamugum siralamaya basladi gel gel yapiyor bay bay yapip opucuk atiyor alkis yapiyor muzikte poposunun uzerinde zipliyor ayaktaysa sallaniyor.. oyuncagi elinde ise ver diyor aa yani al diyor ben al diyince vee yani ver diyor acikinca direk gogusume gelip eliyle isaret edip meme diyor anne baba abis gel gel annanne aba ve anlayamadigim seyler soyluyor ben ona siii hayir diyip isaret parmagimla uyari yapinca oda bana hiii diyip isaret parmagini salliyor 8 aylikken emeklemeye basladi henuz yurumuyor sadece tutunarak siraliyor koltuga tirmaniyor cikiyor ve kendi basina inebiliyor ancak puturlu gida yiyemiyor ogg yapiyor aninda 4disimiz olmasina ramen eline besin veremiyorum buyuk kopariyor ve cignemiyor birde fazlasiyla hircin bu ara bize hukmetmeye calisiyor cimcimem...
Selamlarhala bursadayım istanbula dönmedim artık toplanmaya giderim herhalde istanbula özledim sizleri
Ben sanırım depresyona girdim ya çok mutsuzum
yanı ızmırde olsaydım sana gelırdım.baskasına gıtmeye hıc gerek olmazdı.seker hamurlu bır pasta yaptırmıycam bende.normal bır pasta olucak 2 tane dogumgunu yapıcaz.en ucuz seker hamurlu pasta 150 tl ye buldum madoda 2 tane eder 300 ne gerek var?izmirde olsaydın pasta için sana yardımcı olurdum canım
biz 3 doğumgünü yapçaz gibi gözüküyod.gününden 5 gün önce annanede kutlucaz, tam d.gününde babannedeyiz
bir de eve dönünce arkadaşlarla kutlarız
görmemişin oğlu olmuş tutmuş pipisini koparmış misali
Selamlarhala bursadayım istanbula dönmedim artık toplanmaya giderim herhalde istanbula özledim sizleri
Ben sanırım depresyona girdim ya çok mutsuzum
gozun aydin caniminsallah tekrarlamaz da detayli ince lemeye usg lere gerek kalmaz.. bilgiler icin saol canim cok muhim bi konu gercekten arastirmalarimizi ve bilgilerimizi paylasmakta yarar var... kizamik asisindan 1hafta sonra ateslenmisti pamugum insallah huma rahat gwcirir... misafirinde eksik olmuyor gozumden kacmadi, birde yardimlari dokunuyorsa ne mutlu sana guzel geciyor olmali gunlerin...
hoşgeldin canım benm kızımda 19 Ekim doğumlu.. kızım artık Nesneleri tanımaya başladı, örneğin topla oynarken arkama saklıyorum topu top nerde dediğimde arkama topa doğru yöneliyor,bana ver elindeki diyince uzatıyorr AAall diyorr :) - baabaa,deedee,abaa(abla),abee(abi),aaa(al),veee(ver),meemee,ennee(anne),vb.. bunun gibi kelimeleri söylüyor...7,5aylıkken emeklemeye başladı,8,5 aylıkken biyerde tutunup ayağa kalkabiliyordu,10.ayınıda ufak adımlarla karşıladıı ,...
merhabalar kızlar sız ay donumlerınızı kutlarken bızım dogumgunu hazırlıklarımız bıtmek uzere.tam 12 gunumuz var.sadece pasta ve kıyafet sorunumuz var onlarıda su 2-3 gun ıcınde cozucem ınsallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?