2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

cok gecmis olsun canm. bizde ateslendik uc gun bogaz enfeksiyonuymus. ayni zamanda diste cikardi. ailecek hasta olduk salgin varmis. esim oglumdan sonra sira bendd iki gundur yatiyorum.

slm kızlar. koşturmacalı günlerimiz başladı. oturdu, emekledi derken artık bebeklerimiz yürümeye başladılar maşallah. dişlerimizde artık inci inci dizilmeye başladılar. bizde altta 4. yolda üstte 3 tane var, sıkıntı çok iştah yok uyku düzensiz ama olsun sağlıkları yerinde ya çok şükür. kızlar aranızda uyku tulumu kullanan varmı. benim bi arkadaşım çok terletiyor çocuğu bu nedenle pek sağlıklı değil dedi ama sürekli üstünü açıyor ne yapmalıyım uyku tulumu alsammı acaba. fikirlerinizi bekliyorum.

Slm kızlar nasılsınız vebışler kocaman oldu alyada 11 aylık oldu 2 aydır yuruyoruz 6 dişimiz var azı dışler gelıyor 15 gundur ishalız
maşallah alya mıza..ecenınde 6 dışı var ama yurumeye nıyetı yok..

cok gecmis olsun canm. bizde ateslendik uc gun bogaz enfeksiyonuymus. ayni zamanda diste cikardi. ailecek hasta olduk salgin varmis. esim oglumdan sonra sira bendd iki gundur yatiyorum.
bızde bayramda hastaydık ya ben hastalandım ece sonra kayınvalıdem cok zor oluyor o zaman ya ınsallah bıran once alatırsınız.

selam kızlar nasılsınızzzz bugün evlilik yıldönümümüz kocişkoyla:)))
nıce mutlu seneler bebıslerıızle olur ınsallah
ben gecen kıs kullandım teretmedı kızımı yazın kullanmadım cam kapalıydı uzerı acık uyudu sımdı yorgan orttum dun gece hıc açmadı ustunu bn yınede uyku tulumu düşünüyorum en azından ağzını kapattı mı derdı yok..

diğer topiğe yazdım buraya da kopyalıyım, yeme düzeniniz nasıl kızlar? bizimki hemen hemen şu şekilde :

11 ayı doldurduktan sonra yavaş yavaş yumurta akı ve inek sütüne başladık biz. yumurtanın beyazını haşlanmış olarak vermedim daha ama omlet olarak yiyor doruk. tereyağda sade omlet, peynirli omlet, otlu peynirli omlet hepsini yiyor maşallah

inek sütünü sabah uyanınca veriyorum saat 7de

9 gibi 30-45 dk uyuyor. uyanınca kahvaltı

öğlen öğünü mutlaka çorba oluyor hala. içine ekmek doğranmış bir kase çorbayı yiyor maşallah

öğle uykusuna yatmadan önce eğer acıkmışsa ve uyku geç kalmışsa tahıllı mamalardan 120-150 ml

ikindi de yoğurt / meyve (yoğurdun içine muzla bisküvi katıp yemeyi çok seviyor, bugünde şeftalinin içine bisküvi ve pekmez koyup blenderdan geçirdim 1 kaseyi bitirdik )

akşam da öğlenki çorbadan yada yemekte uygun bişey varsa ondan

gece uykusuna yatmadan önce de mama (buaralar gece uyanıp yine mama istemeye başladı )

yediğimiz içtiğimiz herşeyin tadına bakmak istiyor önce onun ağzına sonra bizim ağzımıza yoksa kıyameti kopartıyor paşa

Slm kızlar nasılsınız vebışler kocaman oldu alyada 11 aylık oldu 2 aydır yuruyoruz 6 dişimiz var azı dışler gelıyor 15 gundur ishalız

geçmiş olsun kuzulara

bizde ilk dişimizi nihayet çıkartıyoruz önce yürüdü sonra diş çıkardı paşa

salı günü bizde hastanedeydik hafif öksürük ve burun akıntısı vardı. tahliller falan temiz şükür. burun spreyi ve peditus verdi

9500 gr ve 75 cm olmuşuz, balıkyağı vermeye başladım 2 gündür

selam kızlar nasılsınızzzz bugün evlilik yıldönümümüz kocişkoyla:)))

mutluluklar dilerim canım uzun yıllar inşallah

ben geçen kış çok hareketli olmamasına rağmen kullandım canım sürekli açıyodu üzerini iyi ki kullandım diyorum

bu sene de mutlaka alıcam çünkü battaniye kesinlikle üzerinde saniye durmuyor

kocişkon ve bebişinle bir ömür mutluluklar dilerim canım.
teşekkür ederim canım hepimizin evinden huzur eksik olmasın inşallah...

canım bizimde düzenimiz hemen hemen aynı sizinle sabah 9gibi anne sütü alıyor sonra uyuyo 10buçuk gibi karışım kahvaltı yapıyor ve üstüne azıcık bizimle yine tadımlık yiyo...öğlen(et suyu tavuk suyu yayla tarhana patates çorbası)bunlardan birini yiyor...ikindide muz maması yada şeftali maması yiyor...akşam yine çorbalardan biri bizimlede makarna varsa yine tadımlık yiyo...gecede myhallebi yiyip uyuyo 11 12 gibi...

Kızlar neredesiniz kaç kere yazdım soru sordum ama hiç cvp alamadım eskiden ne güzeldi buraya yazdığımız zaman rahatlardım şu anda çok canım sıkılıyor oğlum huy değiştiriyor her öğününü yerdi düzenli olarak şimdi herşeye püff yapıyor kafasını çeviriyor sadece mama veriyor gibi bir şey oldum anne sütü zaten yoktu?Nasıl gelişir böyle olursa?aranızda benim gibi olan varmı bir akıl verin inşallah düzelir.

Maaşallah Doruk Beye Canım çorbaları püre yapıyormusun eziyormusun? şehriyeleri yiyormu bizimki herzaman yemiyorda.Omleti yemesi nasıl hiç denemedim yutarmı acaba? sabah kahvaltısını severek yerdi yumurta sarısını ona koyardım ama şimdi yemiyor elimle vermekde doyurucu olmuyorki bu aralar zorlanıyorum neden böyle oldu şu püff yapmayı bir unutsa gerisi kolay amaAllah tüm bebekleri korusun

sebze çorbalarını püre yapıyorum canım pirinç, şehriye çorbalarını yapmıyorum olduğu gibi yiyor maşallah. hatta tavuk suyu şehriye çorbanın içine minik patates,havuç,tavuk koyup püre yapmadan yediriyorum

kendilerini kurtardılar artık korkma omleti falan yerler rahatlıkla. o tarz şeyleri elimle parçalayıp yediriyorum ama

hatta biraz önce etli sebzeli pilav yedirdim maşallah güzelce yedi

karnı acıktı diye hemen mamayı verme bakalım canım o zaman belki yemeğini yer

biara doruk azcık yemek yerdik üzerine mutlaka mamayı içerdi. şimdi gündüz mama vermiyorum maşallah öğünlerini çok güzel yiyor

selam kızlar, kızım biraz hastalandı havaların aniden soğuması hepimizi etkilemiş anlaşılan..çok ateşi yoktu ama burun akıntısı ve hafif öksürük halsizlik vardı kuzucumda.. doktora gittik burun spreyi ve şurup verdi. bugün biraz daha iyiyiz çok şükür.benm kuru öksürük devam ediyor malesefff.. üff keşke hiç soğumassa şu havalar. :44::44: bizim henüz 3 dişimiz var,diğerleride yolda sanırım.. artıkk kucak falan istemiyoruzzz yürümeyi çözdükten sonra sürekliii ayaktayızzz 2dk durmuyoruz yerimizde.. o bahsettikleri zor günler geldiii işteeee yandıkk ki ne yandııkk Allah hepsine sağlıııık verssiinnnnn

Slm, ben de pek sık giremiyorum buraya. Fırsat buldukça bebekler ne alemde diye bi bakıp çıkıyorum. Ama bu ara pek yazan yok bebekler rahat durmuyor sanırım))
Soruna gelince öncelikle geçici bir durum diyeyim için rahat etsin, yalnız senin tutumun çok önemli bu aşamada. Eğer zorlarsan vr bebeğe stres yaşatırsan Allah korusun huy edinebilir. Lütfen sakin ol düzelmesi biraxzaman alır belki ama eskisinden de iyi olur Allah'ın izniyle. Benim kızım beş diş aynı anda çıkardı ve iştah sıfırdı! Abartmıyorum bir lokma bile yemedi. Dişler çıktı ama iştah hala yok kafayı yicektim. Her gün ağlıyordum hırsımdan ne dualar ettim çevremden de istedim. Kepler bebeklerin sıkıntısı geçince herşey hop diye düzelmiyormuş biraz zaman alıyor işte. Bizimki 2 ay Sürdü şimdi birazcık yiyor çok şükür.Sabret yeter ki.Mutlu günler dilerim sana...

canım senınle taa en basından berı bebıslermz konusunda bırebır aynı seylerı yasayıp durdugumuzdan yazmadan gecmek ıstemedım..
benım kızım da aynı durumda aylardır sadece sutumle ıdare edıyo gunlerce bı lokma farklı bse yemedgı oluyo
varsa yoksa meme...verdgm seylerın ya ıkı kasık tadına bakıp bırakıyo ya elıyle agzından cıkarıyo yda drek reddedıyo..
savasmayı bıraktım artık ben yapacak bsey yok cunkı..usteledıkce olan benım sınırlerıme oluyo..
belkı dıyorum dıslerındendr malum dha hıc cıkaramadık..cok doktora danıstm hatta pedagoglara..
hepsı aynı agızla asla ısrar etmememı hele zorla bagırıs cagırıs yedırmeyı hıc denememem gerektgı soyluyolar
psıkolojısını etkılermıs uzun vadede.. sımdılık bıraz dha zman verdım kızıma akısına bıraktım zamanla duzelıcek umuyorum
sonucta ıdeal kılo herzman ıdeal saglık demek olamayabılıyo..
ıdeal kılo yerıne ıdeal saglık da gıtsın de kızım gerısıne ben herturlu varımm
bebıslerımzın huyu ve fızıksel davranıs ozellıklerı aynı oldguna gore senı de benım gbı dusunmeye davet edıyorum hılal cım

kızlar sıze cok cok cok sok edıcı bı haberım var
HAMILEYIMMMMMM...tam 1 aylık..
ıstıyodum ıstemesıne ama bekledgımden yaklasık 6 ay once gelmıs bı surprz oldu benım ıcın..
gunlerdır yerde mıyım gokte mıyım bılmıyorum saskınlıktan
kafam da duygularım da karmakarısık..dogurup dogurmama konusunda gelgıtler yasıyorumm
kendıme gore cok gecerlı sebeplerın arkasına saklanmakla hayatımı kadere bırakmak arasında gıdıp gıdıp gelıyorumm
cumaya kadar karar vermem lazım..cok buyuk bı duygu karmasının ıstılasında beynımle yuregımm
hakkımda hayırlı olan karara erısebılmem ıcın dua edın bna olurr mu opuyorum hepınızı..
bı kac gun yokum haberdar edıcem sızı gelısmelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…