2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

canım öncelikle hayırlısı olsun...allah aratmadan vermiş çok şükür ne sebebein var bilmiyorum ama bence aldırma allahım rıskını verir merak etme eğer yardımcın varsa beraber büyürler yinede kendin bilirsin tabi ben fikrimi yazmak istedim sadece hakkında hayırlısı olsun...

Cevabn için çok teşekkürler yazdıklarını dikkate alacağım sabır en büyük çare.

Canımm evet gerçekten biz en başından beri hep aynı sorunlarla büyüttük bebişlerimizi insan hep bir düze gitsin istiyor herşey yolunda olmayınca bocalıyor bu dönemide atlatacağız inşallah yeterki sağlık olsun.Bu aralar yemek konusuna + olaraktan birde uyku eklendi bize uykusu geliyor yatırıyorum sallamak için başını yastığa koyuyor başlıyor direnmeye neredeyse yere atlayacak ellerini tutuyorum olmuyor geri bırakıyorum böyle böyle 3 denemede falan pes edip dalıyor özelliklede gece uykusuna yatacağı zaman.İşte buna hiç anlam veremiyorum şu huyundan biran önce vazgeçer umarım.Tavsiyelerin için çok sağol güzel kızını ve seni öpüyorum Gül cüm

Canımm hayırlı olsun ne diyeceğimi bilemedim ben tüp bebek ile Allahın izni ile sahip oldum oğluma binlerce şükürler olsun.Ama 2.yi düşünmedim hiç çünkü biliyorsun zorlu bir bebek oldu kendimi toparlamam zaman alır diye düşünmedim.Ama sen istiyordun madem şimdiden sonrada sakın vazgeçme aldıran annelerin sonraki pişmanlıkları çok daha zor oluyor unutma.Bakarsın bu defa bebişin çook uslu kolay bir bebek olur belli olmaz Allah büyük.Bir tek sıkıntın bence yalnız olman buna bir çözüm bulabilirseniz gerisi kolay.Eşin ne düşünüyor? herşey hakkınızda hayırlısı ile olsun öpüyorum.

aayy inanmıyorummmm..çok tbrk ediyorum şuan 2.bebek düşünmen bile cesaret olarak görüyorumm,bana kardeş yapmayı düşünmüyomusun dediklerinde direk kestirip atıyorum herkes şuan düşünmemen normal diyor..oyüsden sana şaşırmadım desem yalan ama çok güzel biyandan da kardeşinin olması aralarında az yaş farkı olması süper,sen ilk yıllar zorlanırsın tabiki ama ilerde büyüdüklerinde şahane olur. aldırma fikrini aklından çıkarmanı tavsiye ederim ben.. benm yüreğim el vermez o günaha girmek istemem açıkçası ,Allah sana bunu nasip ettiyse vardır bi bildiği verir sabrınıı dermanını... Allah hayırlı etsin etsin tbrk ederim canım..

tebrik ederim gülcüm yakın zamanda ben de bu tarz bir haber verebilirim buarada

kesinlikle istemem falan derken eşimin de ısrarıyla böyle bir niyete girdik bakalım Allah'ın izniyle

belki çok zor olcak canım iki minik çocukla uğraşmak ama ikiz gibi büyücekler ne güzel düşünsene. ikisinin de kreş yaşı gelince tekrar işe dönmeyi düşünüyorum

çok sevindim inan ki umarım hakkınızda hayırlı olan kararı alırsın. rabbim yardımcın olsun kararında inşallah

gözünün önündeki meleğine bakarak, karnındaki meleğine kıyabilir misin diye düşünerek karar ver canım

Son düzenleme:

hergün yeni bir huy çıkıyor vallahi. günlerdir uykularımız felaket durumda deliriyorum resmen artık. 5-6 kere ayağıma yatırıp salladığım oluyor yırtıyor kendini uyumucam diye ama bi yandan da gözünü açacak hali olmuyor

neyseki dün normale döndü sakin sakin uykuya daldı güzel uyudu gündüz uykularını. gündüz uykusunu uyuyunca gece de daha rahat uyuyor. ama sabahın 6sında kalktık yine

Merhaba kızlarcım bende 2012 ekim annesiyim aslında bir çoğunuz beni tanır.doğumdan sonra pek gelemedim buraya arada gelip okudum kendime iş kurdum oğlum derken böyle işte...
BEBİŞLERİNİZİN DOĞUM GÜNLERİ İÇİN YARDIMA GELDİM

renk renk farklı model ve temalarda butik sabunlar yapıyorum doğum günü hediyesi olarak misafirlerinize farklı bir hediye sunabilirsiniz
fiyatlarım çok uygun ekim annelerine özel indirimler de yapıyorum buradan bir kaç ark.ürün aldı sağolsunlar

harika ağızda hemen dağılan renk renk istenilen temada şeker hamurlu kurabiyeler yapıyorum buda misafirlerinize harika bir sunum olabilir

cup cakeler yapıyorum istenilen temada şeker hamuru ile 25 adet ve üzeri alımlarda cup cake standı hediye ediyorum

hepinizi bekliyorum kadınlar kulübünün girişimci kadınlar bölümünde ürünlerim var bana özelden mesajda atabilirsiniz

SEVGİLER BEBİŞLERİNİZİ ÖPÜYORUM

canim.masallqh cok sevindim ins Rabbim.banada bu cumlyi yazdirmayi nasip eder. belki zorlanacaksin ama dusunsene iki tane melegin olcak. benim tup.nebek oldugundan 2. bebek benim icin mukemmel olurdu dua ette Rabbim banada nasip etsin ikinciyi. bence sevin saglikli oldugun icin ve kesinlikle dogur evladina kiyma

Gulcum hayirli ugurli olsun oncelikle. Anladigim kadsriyls planli bi hamilelik degil. Fakat 6ay sonra madrm dusunucektin ben aldirms derim. Hani 3_4 sene dusunmuyorum desen insan bi acabami der ama yinede kiyilmazki cana.ben ikinciyi dusunmedigim halde kazsra hamile kalsam kiyamam.allah yardimcin olur.

kızlarrr yemek konusunda sizdemi sıkıntıdasınız demekki yalnız değilmişim cumartesi kontrole gittik doktora söyledim yiyor fakat 3 4 lokma yiyo sonra emmek istiyo dedim şimdilik bişey yok ama kilo alımı durduğunda emzirmeyi biraz azalt yemek yedir diycez dedi o yüzden yavaştan alıştır dedi nette habire tarifler araştırıyorum birde doktorumuz boyumuzun ortalamanın 1 cm altında olduğunu söyledi buna üzüldüm tabi bide d vitaminini sordum bırakıcazmı diye 2 yaşına kadar devam dediartık 1 yaşında bıraktırmıyoruz 2ye kadar öneriyoruz dedi uyku düzenimizde evdeysek sorun yok vakti gelince sallıyorum uyuyo ama dışardaysak eyvahhh

Selam kızlar nasılsınız
benm kızım hasta oldu grip vede öksürüyor en kısa zamanda iyileşir inşallah
dişlerde çok sıkıntı yarattı huzursuz eme biri patladı şükür ki sizlerde ne var ne yok
Ben istanbuldan döndüm bursadayım artık hakkımızda hayırlı olsun

Gülcüm hayırlısı olsun hakkında canım kıyma bebeğine

Tebrikler canim dogur kiz nolcak sende yani 6 ay için cana kiyilirmi Rabbim wermis.hadi inş saglikla olur

Canim geçmiş olsun benim kişi da grip WWE burnu tikali haliyle.seninkininde tikaliysa aklinda olsun sogan i doğra tulbente sar bas ucuna koy burnunu acio rahat uyuo

çok geçmiş olsun cannım benimkide geçen hafta hastaydı havalar birden değişince ayak uyduramadık hemen grip olduk bebişimde bende bu hafta yeni yeni düzelmeye başladık.diş ne yazıkki ortak sıkıntı diş artı iştahsızlık olunca can sıkıntısı ikiye katlanıyor. olsun bakalım sağlıkları yerinde olsunda varsınlar az yesinler inşallah açım diye çığlık atacakları günlerde gelecek.

Sağol canım sizede geçmiş olsun kızıma benden bulaştı inş hemen iyileşir
böyle böyle büyüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…