2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Slm kızlar nasılsınız vebışler kocaman oldu alyada 11 aylık oldu 2 aydır yuruyoruz 6 dişimiz var azı dışler gelıyor 15 gundur ishalız

Merhaba çınarefenin annesi
Heyecan ve titreme ile ilgili bayah olmuş bi başlık açmışınız
Benim kızımda 4,5aylık hep bir heyecan içinde sanki elleri kolları titriyor.Sizinki geçti mi?Ne zaman geçti acaba?Biraz endişeliyim bu konuda

garip kaldı sayfamız bende ihmal ettim ama esra yok , tugçe yok , ecenin doğumgünü noldu acaba? bizde durumlar iyi kızlar , hüma artık yürüyor , evin içinde yürüyerek gezebiliyor , bi sıkıntımızda yok şükür ama salgın varmış bu ara aman dikkat edin boğaz enfeksiyonu salgınmış , hasta bebişlere acil şifalar diliyorum , acı elma yağı (adaçayı yağı ) hakikisini bulursanız ayaklarının altına sürüp sıcak havlu koyun , öksürüğe birebir geliyor , öpüyorum hepinizi

madem kararsızsınız henüz keşke korunsaydın diyorum , hamile kalınca süt zehirlermiş emen bebeği derler , bi sıkıntı olmadımı ? gelişmeleri yaz hemen merak ettim

Selam sevgili kadinlar..rose birlikte buyurler ne guzel..hayirlisi.titreme bizde de oluyordu gecti sukur endiselerin varsa cocuk norologuna gotur kardes.bekleme kafan rahat eder..

maşallah hümaya
dün götürdüm kızımı doktora bronşilt başlangıcı dedi doktor ilaç verdi kullanıyorz inşallah ilerlemez
acıelma yağını deniyeyim canım

tesekkur ederım canım fıkırlerını benımle paylasıp hakkımda hayırlısını dıledıgın ıcın
benı en ıyı anlayan sen olursun sanırım hılalım bebıslerımızn zorlugu ve yalnız olmam..benı en cok etkıleyen faktorlerden ılk ıkısı..
esım de benımle aynı duygu yogunlugu ıcerısınde..bakalımm surec neyı getırecek.. hayırlı dılegın ıcın saol canım
ıkıncıyı kızım 2 yasına gırdıgınde dusunuyodum canımm bu sekılde olunca 1.5 yasındayken gelmıs olucak kardesı..
baslarda bnde kestırıp atıyodum ama kızımın buyudugunu gordukce kardes fıkrıne yenıden ısınmaya baslamıstım
kı zaten er yda gec ıstıyodum cunkı onu kardessız buyutmek gbı bı fıkrım hıc olmadı benım dogdugundan berı..
planladıgımdan, dusledıgımden 6 ay once gelen bı surprız dıyelım bız buna
az yas farkı fıkrı benı en cok cezbeden sebeplerden oldu bu ara..ılk yıllar evet baya zor gecıcek
nasıp olurda beraber buyurlerse hazır duzen bozulmusken bnde bı seferde kapamıs olurum bu cocuk meselesını
en guzel tarafıda bu olur sanırımtesekkur ederım canım ne guzel demıssın ole 'Allah sana bunu nasip ettiyse vardır bi bildiği verir sabrınıı dermanını..' bayıldımm bu cumleyeee
canım elıfcım cok tesekkur edrım cesaret verıcı yorumların ıcın.. bu surprız halımı planlı sekılde yasamak ısteyen bı aday varmıs demek burdaa cok sevındım canım senın adınar ABBIM GONLUNUZE GORE VERSIN INSAALLAH..
sayende kımılerının bebısın kucucukk cıldırmıs olmalısın yorumlarının curudugunu gordum cok mutlu oldumm cok da cılgınca bı fıkır degılmıs meger bebıslermz bu yasdayken kardes dogurma fıkrı
saol tatlımm guzel yorumlarn ıcın ..
Allahım gonlune gore versın sana da nasıp olsun ıns. dualarım senınle 2.melegıne kavus dıyeee
cok mantıklı yaklasmıssın tulıncımm 6 ay ıcın planları ertelemeye degmez aslında cok dogru soluyosun
benım hıc dusunmedım bı yerden yaklasmıssın hayırlı bı karara varabılmeme katkı sagladgın ıcın saol canımm..
Gülcüm hayırlısı olsun hakkında canım kıyma bebeğine
saol semacım..
Tebrikler canim dogur kiz nolcak sende yani 6 ay için cana kiyilirmi Rabbim wermis.hadi inş saglikla olur
tesekkur ederım canım 6 ay ıcın de 66 ay ıcınde kıyılmaz dogru soluyosun..
madem kararsızsınız henüz keşke korunsaydın diyorum , hamile kalınca süt zehirlermiş emen bebeği derler , bi sıkıntı olmadımı ? gelişmeleri yaz hemen merak ettim
keske korunsaydımı ben dıyemıyorum cunkı bız zaten korunuyoduk..emzırdıgım ıcın benım bı uygulamam olamadı
ama esıme daır aldıgımız onlemler bu sekılde bı sonuc getırdı..kaldı kı dogadakı hıc bır korunma yuzde yuzluk bır korunma
sayılmıyor Rabbım o melegı yazdıktan sonra hele..dogum ve olumun saatı sasmazmıs Rabbım emrettgınde dogacaksa ne spıral dınler
ne hap ne ıgne..
emzırme konusunda hıc bı sıkıntım olmadı bahsettgın seyın yanı zehırlenmemın tamamen bı sehır efsanesı oldugunu bızzat doktorumdan ogrendım yurtdısında hatta faydası olur dyen yayınlar bıle var..
emzırmemın tamamen benım bı tercıhım oldugunu ıstersem 9 ay devam edebılecegımı soyledı sadece sutun ıcerıgındekı olası degısıklıkler sebebıyle besleyıcılıgı etkılenebılırmıs..ben zaten bı suredır kızımın ıstah problemı nedenıyle yasına da gırcek dıye kesmeyı dusunuyodum ama sımdı bılmıyorum tabı durum ne getırecek bakalımm
Selam sevgili kadinlar..rose birlikte buyurler ne guzel..hayirlisi.titreme bizde de oluyordu gecti sukur endiselerin varsa cocuk norologuna gotur kardes.bekleme kafan rahat eder..
ıns canımm bakalımm bırlıkte buyurlerse guzel olucak hakıkaten..

canım nerdesin özledim yaaaa seni oğluşun nasıl sen nasılsın

amin canım sağol yok görüşmedim canım bu akşam ararım ama ne zamandır arayacağım fırsatım olmadı
gerileme yok hastalığında hiç inşallah hastaneye yatmayız iğne verdi 3 gün vurunacak kızım çok ilaç yüklendi kuzuma moralim çok bozuk

rose86 eğer korunurken hamile kaldıysan ona diyecek birşey yok tabi ama hem korunmayıp hemde masumun canına kıymayı düşünmek çok acı .... günahtır sevaptır , doğrudur yanlıştır herkesin kendisine tabii , eğer anne olmadan önce bu konuları konuşsaydık üzerinde bile durmazdım ama anne olunca herşeye farklı bir pencereden bakıyor insan , herkes için hayırlısını nasip etsin rabbim...!

bozma moralini canım , bazı şeyler varki önüne geçilmiyor , hele ben ne kadar sakındıysam hep bişey oldu , hastalanıcaklar , ilaçta kullanıcaklar , düşüceklerde , böyle böyle büyüyecekler işte , Allahım dermansız dert vermesin , geçen doktorda beklerken bronşit olmuştu bi bebek , sezaryenle doğan bebekler mutlaka en az 1 kez bronşit geçirir dedi doktor orada kadına , çok var geçiren bronşit , boğaz enfeksiyonu .....

benim kızımın 2. bronşiti 2 buçuk aylıkken olmuştu hastanede yattık gene oldu geçen gün eşimin halasına gittim kedisi vardı ondan oldu sanırım inşallah hastaneye yatmadan atlatırız psikolojisi bozuldu yavrumun şurubu zorla içiyor kaşık gördüğünde başlıyor ağlamaya
çok zormuş annelik şöyle gönlüme göre doktorda bulamadım
benim kızım artık bilinçli bir şekilde anne diyor uyanınca anne diye sesleniyor bana çok hoşuma gidiyor

Merhabalar kizlar yazamadim yine uzun zamandir.ecemize iki dogumgunu yaptim.birinde arkadaslarimla digerinde ailemizle.cok guzel gecti yaptigimiz tum hazirliklarin telasin yorgunlugu gitti valla.kizimla fotograf cektirdik studyoda.temamiz minni mouse oldu.tutu pembe etek ve uzerine pembe beyaz minni mouslu t shirt aldim.kizim bu dogumgunu isinden pek hoslanmadi kalabaliktan fok sikildi ama teyzemuz imdadimiza yetisti..kizim inek sutu icmeye basladi gunde sadece bir defa veriyorum.asilarimizi yaptiramadik cunku hafif bir bigaz enfeksiyonu varmis.insallah bu haftasonu yaptiricaz.simdilik bu kadar.

Gunaydinlar.bugün bize dua edin kizimin tomografisi cekilicek.hem ameliyat yerlerine bakilcak hem de sol tarafta bi kist daha wardi büyüdü mu baski yapiomu ona bakilcak.anestezi alicak tabi 4 saat aclikla gidicez 1 de çekilecek umarim bisi cikmaz yok olmuştur kist duama dua edin teyzleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…