- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #5.121
Slm kızlar nasılsınız vebışler kocaman oldu alyada 11 aylık oldu 2 aydır yuruyoruz 6 dişimiz var azı dışler gelıyor 15 gundur ishalız
Bebeğimle katılabileceğim oyun grubu araştırıyorum, İstanbul Avrupa Yakasında buluşan anneler var mı?
kızlar sıze cok cok cok sok edıcı bı haberım var
HAMILEYIMMMMMM...tam 1 aylık..
ıstıyodum ıstemesıne ama bekledgımden yaklasık 6 ay once gelmıs bı surprz oldu benım ıcın..
gunlerdır yerde mıyım gokte mıyım bılmıyorum saskınlıktan
kafam da duygularım da karmakarısık..dogurup dogurmama konusunda gelgıtler yasıyorumm
kendıme gore cok gecerlı sebeplerın arkasına saklanmakla hayatımı kadere bırakmak arasında gıdıp gıdıp gelıyorumm
cumaya kadar karar vermem lazım..cok buyuk bı duygu karmasının ıstılasında beynımle yuregımm
hakkımda hayırlı olan karara erısebılmem ıcın dua edın bna olurr mu opuyorum hepınızı..
bı kac gun yokum haberdar edıcem sızı gelısmelerden
garip kaldı sayfamızbende ihmal ettim ama esra yok , tugçe yok , ecenin doğumgünü noldu acaba? bizde durumlar iyi kızlar , hüma artık yürüyor , evin içinde yürüyerek gezebiliyor , bi sıkıntımızda yok şükür ama salgın varmış bu ara aman dikkat edin boğaz enfeksiyonu salgınmış , hasta bebişlere acil şifalar diliyorum , acı elma yağı (adaçayı yağı ) hakikisini bulursanız ayaklarının altına sürüp sıcak havlu koyun , öksürüğe birebir geliyor , öpüyorum hepinizi
tesekkur ederım canım fıkırlerını benımle paylasıp hakkımda hayırlısını dıledıgın ıcıncanım öncelikle hayırlısı olsun...allah aratmadan vermiş çok şükür ne sebebein var bilmiyorum ama bence aldırma allahım rıskını verir merak etme eğer yardımcın varsa beraber büyürler yinede kendin bilirsin tabi ben fikrimi yazmak istedim sadece hakkında hayırlısı olsun...
benı en ıyı anlayan sen olursun sanırım hılalımCanımm hayırlı olsun ne diyeceğimi bilemedim ben tüp bebek ile Allahın izni ile sahip oldum oğluma binlerce şükürler olsun.Ama 2.yi düşünmedim hiç çünkü biliyorsun zorlu bir bebek oldu kendimi toparlamam zaman alır diye düşünmedim.Ama sen istiyordun madem şimdiden sonrada sakın vazgeçme aldıran annelerin sonraki pişmanlıkları çok daha zor oluyor unutma.Bakarsın bu defa bebişin çook uslu kolay bir bebek olur belli olmaz Allah büyük.Bir tek sıkıntın bence yalnız olman buna bir çözüm bulabilirseniz gerisi kolay.Eşin ne düşünüyor? herşey hakkınızda hayırlısı ile olsun öpüyorum.
ıkıncıyı kızım 2 yasına gırdıgınde dusunuyodum canımm bu sekılde olunca 1.5 yasındayken gelmıs olucak kardesı..aayy inanmıyorummmm..çok tbrk ediyorum şuan 2.bebek düşünmen bile cesaret olarak görüyorumm,bana kardeş yapmayı düşünmüyomusun dediklerinde direk kestirip atıyorumherkes şuan düşünmemen normal diyor..oyüsden sana şaşırmadım desem yalan ama çok güzel biyandan da kardeşinin olması aralarında az yaş farkı olması süper,sen ilk yıllar zorlanırsın tabiki ama ilerde büyüdüklerinde şahane olur. aldırma fikrini aklından çıkarmanı tavsiye ederim ben.. benm yüreğim el vermez o günaha girmek istemem açıkçası ,Allah sana bunu nasip ettiyse vardır bi bildiği verir sabrınıı dermanını... Allah hayırlı etsin etsin tbrk ederim canım..
canım elıfcım cok tesekkur edrım cesaret verıcı yorumların ıcın.. bu surprız halımı planlı sekılde yasamak ısteyen bı aday varmıs demek burdaa cok sevındım canım senın adınatebrik ederim gülcüm yakın zamanda ben de bu tarz bir haber verebilirim buaradakesinlikle istemem falan derken eşimin de ısrarıyla böyle bir niyete girdik bakalım Allah'ın izniyle
belki çok zor olcak canım iki minik çocukla uğraşmak ama ikiz gibi büyücekler ne güzel düşünsene. ikisinin de kreş yaşı gelince tekrar işe dönmeyi düşünüyorum
çok sevindim inan kiumarım hakkınızda hayırlı olan kararı alırsın. rabbim yardımcın olsun kararında inşallah
gözünün önündeki meleğine bakarak, karnındaki meleğine kıyabilir misin diye düşünerek karar ver canım
saol tatlımm guzel yorumlarn ıcın ..canim.masallqh cok sevindim ins Rabbim.banada bu cumlyi yazdirmayi nasip eder. belki zorlanacaksin ama dusunsene iki tane melegin olcak. benim tup.nebek oldugundan 2. bebek benim icin mukemmel olurdu dua ette Rabbim banada nasip etsin ikinciyi. bence sevin saglikli oldugun icin ve kesinlikle dogur evladina kiyma
cok mantıklı yaklasmıssın tulıncımm 6 ay ıcın planları ertelemeye degmez aslında cok dogru soluyosunGulcum hayirli ugurli olsun oncelikle. Anladigim kadsriyls planli bi hamilelik degil. Fakat 6ay sonra madrm dusunucektin ben aldirms derim. Hani 3_4 sene dusunmuyorum desen insan bi acabami der ama yinede kiyilmazki cana.ben ikinciyi dusunmedigim halde kazsra hamile kalsam kiyamam.allah yardimcin olur.
saol semacım..Gülcüm hayırlısı olsun hakkında canım kıyma bebeğine
tesekkur ederım canım 6 ay ıcın de 66 ay ıcınde kıyılmaz dogru soluyosun..Tebrikler canim dogur kiz nolcak sende yani 6 ay için cana kiyilirmi Rabbim wermis.hadi inş saglikla olur
keske korunsaydımı ben dıyemıyorum cunkı bız zaten korunuyoduk..emzırdıgım ıcın benım bı uygulamam olamadımadem kararsızsınız henüz keşke korunsaydın diyorum , hamile kalınca süt zehirlermiş emen bebeği derler , bi sıkıntı olmadımı ? gelişmeleri yaz hemen merak ettim
ıns canımm bakalımm bırlıkte buyurlerse guzel olucak hakıkaten..Selam sevgili kadinlar..rose birlikte buyurler ne guzel..hayirlisi.titreme bizde de oluyordu gecti sukur endiselerin varsa cocuk norologuna gotur kardes.bekleme kafan rahat eder..
hergün yeni bir huy çıkıyor vallahi. günlerdir uykularımız felaket durumda deliriyorum resmen artık. 5-6 kere ayağıma yatırıp salladığım oluyor yırtıyor kendini uyumucam diye ama bi yandan da gözünü açacak hali olmuyor
neyseki dün normale döndü sakin sakin uykuya daldı güzel uyudu gündüz uykularını. gündüz uykusunu uyuyunca gece de daha rahat uyuyor. ama sabahın 6sında kalktık yine
oyyy maşallah fıstığa , büyüdükçe değişiyorlar , Rabbim nazarlardan korusun meleğini
sen görüşüyormusun esra ve tuğçeyle canım ? merak ettim ikisinide , prensesinede geçmiş olsun , hemen atlatır inşallah
amin canım sağol yok görüşmedim canım bu akşam ararım ama ne zamandır arayacağım fırsatım olmadı
gerileme yok hastalığında hiç inşallah hastaneye yatmayıziğne verdi 3 gün vurunacak kızım çok ilaç yüklendi kuzuma moralim çok bozuk
bozma moralini canım , bazı şeyler varki önüne geçilmiyor , hele ben ne kadar sakındıysam hep bişey oldu , hastalanıcaklar , ilaçta kullanıcaklar , düşüceklerde , böyle böyle büyüyecekler işte , Allahım dermansız dert vermesin , geçen doktorda beklerken bronşit olmuştu bi bebek , sezaryenle doğan bebekler mutlaka en az 1 kez bronşit geçirir dedi doktor orada kadına , çok var geçiren bronşit , boğaz enfeksiyonu .....
doğum günü telaşıı sardıı bizide...nasıl yapsak , nasıl bir kıyafet seçsek henüz karar veremedikkkk :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?