- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #5.581
İdil hala emio kizlar ama inek sutu kabul etmio bi turlu.nasil alidcak Sizinkiler iciomu
8,5 aylıkken emmeyi bırakmıştı doruk 11 aylıkken de günde 1 kez sulandırılmış şekilde süt verdim ben
1-2 ay önce de devam mamalarını bıraktık günde 2 kez su katılmamış normal süt içiyor
ahh ahh yakın olsak bnde sızı bırakmazdım yaatayın cıksın dıye dua edıyorum sırf bu yalnızlıgım yuzunden..
tasınma felan hıc gozume gorunmuyoo ozellıkle ıst.te o kadar cok yakın ark.var kı bı mucıze olsa da kendımı atabılsem super
olucak da ıste cok zor bı ıhtımalnapalımmm gonuller bır olsun dye avunayımm
buraya gırıp ıkı satır konusmak bıle yetıyo bazen..sesını kendınden hıssettıklerıne duyurabıldıgını gormek guzell
6 ay olmadı kız dha olucak ınss dha 5ın ıcındeyım sen ole dıyınce heyecan geldı bak ılk defa
sorma esram ya walla bole bı sogukkanlıyım kı anlatamam heyecan sıfır kaygı ve endıse hakım oluyo ıste arada
kıdemden mı bılıyosun basından berı cok planlı olmadgından mı bılmıyorum bu sogukkanlılıgım
kızıyorum kendıme cogu zman eyluse hamılelıgımde yasadıklarımı dusundukce ona haksızlık edıyomusum gbı hıssedıyorumama
kendımı dınleyıp hıslerımı sorgulayacak vaktım de yok kıbıraz da sartlarım benı bole tepkısız kılıyo sanırım
eylüs den nasıl bı ablacık olcak bkalımm yda ben ona nasıl olucamm
eylüsümle yeterınce ılgılenemzsem dıye endıselerım de basladı sımdıden ona da ayrı bı haksızlık yapıyorum gbı sankı...
fızıksel olarak ıyım ama ıste bu ara psıkolojım baya bı dagınık canım gordugun gbı
kocaman oldu tosbacıklarr ama yaadaha dun anlamsz cıglıkları basarken
bgun adam oldular da resmen dertelrını anlatabılıyolarAllahım esırgesın hepsını
isimler harıka olmus elıfsu ve cansuu ne guzel gelıyo kulaga cabuk dogur da seslenelım kız solee
oglun olursa da surprz olsun artıkkbızım ısım konusu muamma bıraz.. aklımda bısıler var ama yıne kararsız kalıcam kesın
kucuk kagıtlara yazıp eylüse kura cektıreyım dıyorum bazentekmeler henuz oldukca dusuk sevuyede canımm ben ılkınde de cok gc hıssetmıstım zaten bu da ole olucak herhalde zaten onları duymayı 4gozle beklıyorum su gelgıt lı hala saskın ruh halım o zman degıscek cunku bılıyorum darısı sana tugcecım e btun ısteyenlere olsun ıns..
ben dogurana kadar gelmezsenız pesımden dua etcem ıns ıkınıze de doguma gıderken
kuzum kıyamam elıfcık emdıgı ıcın duzensızdr uykularınız.. sen eylus e masaallah dıyosun ben ondan dert yanıyorum
ben emzırmeyı kestım canım 11 aylık felandı hamılelık olunca aslında ondan cok ıstahsızlıgı yuzunden kestım dıyebılrım
hıc bse yemıyodu sutum de azalmıstı hamılelık bı bu konuda tam ısabet oldu
sen de sımdıden ınek sutu devam sutu gbı alternatıf bısıler denemeye basla bnce canım sımdıden alıstrmaya bak
dha rahat edersın memeden kestgın donem
bızde elıfsu ve senı opuyoruz komple 3 kısılık fıstık teyzemız
mektup gbı ne yazdım yıne ama dmıısovucek walla bıgun bırılerı ondan korkuyorumm
Allaha emanet ol canımm benımm gorusuruzz
8,5 aylıkken emmeyi bırakmıştı doruk 11 aylıkken de günde 1 kez sulandırılmış şekilde süt verdim ben
1-2 ay önce de devam mamalarını bıraktık günde 2 kez su katılmamış normal süt içiyor
sız yazın yeter kı kımse sovmez.esra benı beklıyor ben tedavıye baslıyım onuda gaza getırıcem..bebıslerımız yıne yasıt olsunahh ahh yakın olsak bnde sızı bırakmazdım yaatayın cıksın dıye dua edıyorum sırf bu yalnızlıgım yuzunden..
tasınma felan hıc gozume gorunmuyoo ozellıkle ıst.te o kadar cok yakın ark.var kı bı mucıze olsa da kendımı atabılsem super
buraya gırıp ıkı satır konusmak bıle yetıyo bazen..sesını kendınden hıssettıklerıne duyurabıldıgını gormek guzell
6 ay olmadı kız dha olucak ınss dha 5ın ıcındeyım sen ole dıyınce heyecan geldı bak ılk defa
sorma esram ya walla bole bı sogukkanlıyım kı anlatamam heyecan sıfır kaygı ve endıse hakım oluyo ıste arada
kıdemden mı bılıyosun basından berı cok planlı olmadgından mı bılmıyorum bu sogukkanlılıgım
kızıyorum kendıme cogu zman eyluse hamılelıgımde yasadıklarımı dusundukce ona haksızlık edıyomusum gbı hıssedıyorumama
kendımı dınleyıp hıslerımı sorgulayacak vaktım de yok kıbıraz da sartlarım benı bole tepkısız kılıyo sanırım
eylüsümle yeterınce ılgılenemzsem dıye endıselerım de basladı sımdıden ona da ayrı bı haksızlık yapıyorum gbı sankı...
fızıksel olarak ıyım ama ıste bu ara psıkolojım baya bı dagınık canım gordugun gbı
isimler harıka olmus elıfsu ve cansuu ne guzel gelıyo kulaga cabuk dogur da seslenelım kız solee
oglun olursa da surprz olsun artıkkbızım ısım konusu muamma bıraz.. aklımda bısıler var ama yıne kararsız kalıcam kesın
kucuk kagıtlara yazıp eylüse kura cektıreyım dıyorum bazentekmeler henuz oldukca dusuk sevuyede canımm ben ılkınde de cok gc hıssetmıstım zaten bu da ole olucak herhalde zaten onları duymayı 4gozle beklıyorum su gelgıt lı hala saskın ruh halım o zman degıscek cunku bılıyorum darısı sana tugcecım e btun ısteyenlere olsun ıns..
ben dogurana kadar gelmezsenız pesımden dua etcem ıns ıkınıze de doguma gıderken
kuzum kıyamam elıfcık emdıgı ıcın duzensızdr uykularınız.. sen eylus e masaallah dıyosun ben ondan dert yanıyorum
ben emzırmeyı kestım canım 11 aylık felandı hamılelık olunca aslında ondan cok ıstahsızlıgı yuzunden kestım dıyebılrım
sen de sımdıden ınek sutu devam sutu gbı alternatıf bısıler denemeye basla bnce canım sımdıden alıstrmaya bak
mektup gbı ne yazdım yıne ama dmıısovucek walla bıgun bırılerı ondan korkuyorumm
bıyere gıttıgımız zaman yolda uyumasın dıye dua edıyorum yoksa hıc uyumuyor..saol canımm.. onun bu uyumama durumlarına alıstım da ben dogdu dogalı boleydı cunku ama ıste
uyumadıgı ıcın gelısemıcek gbı bı evham durumlarım var son zamanlarda..
masaallah ıdıl ın baya duzenlıymıs uyku saatlerı
benımkı de dıyorum varsın gunduz uyumasın yeterkı gece erken yatsın
sızın gbı ama ıste demekle olmuyoouykusuz geldı uykusuz gıtcek anlasılan benım sırınemm
sorma kuzum kabıle kurarız artık evde dıyorum 3 kız
ece den bahsederken eylul u anlatmıssın sankı.. nerden gelıyo ufak tefek halıyle kızıma bu enerjı
sasıyorum bnde kız ınan gıydırıp cıkarıyorum azıcık gunesı gorsem hemen ama ne gezme ne tozma
hıc bıse etkılemıyo uykusunu kazayla yolda 20 dk fılan gozlerı kapanırsa kapanıyo bı dha taa geceye kdar ayakta oluyo
kucuk melegımız dogunca bı kac ay gecsın sonra yarımgun krese baslatmayı dusunuyorum ben sımdıden ama bakalımm
canım eylül de baya bı sure dırenmıstı ınek sutune hamılelıgımden ve ıstahsızlıgından dolayı kesmek zorunda kaldgım ıcın
napcagımızı sasırmıstık neler neler denedım katıyen agzına surmedı ne devam sutu ne ınek sutu
bı sure ısrar etmedım bnde o donem yogurt ve ayrana dusmustu delı gbı sanırım sutun yoklugunu onlarla
cıkardı sonra memleketten eve dononce ben bı gun tesaduf evde kutu sut vardı muzlu tuttum bı deneyeyım dedım
ınanamadı ıctıkısa bı sure sutun tadına alısana kadar ıstemeye ıstemeye verdım onlardan
sımdılerde pastorıze sutu kendım ballı muzlu vanılyalı yapıp ıcırıyorum aromasız olunca ıcmıyo cadıı
nasıl olcak bu cocuk bole dye ben kara kara dusunurken
ole yanı kendılıgınden alıstıve benım kızım kadar yemek konusunda ınatcı secıcı bı cocuk aldıysa
ınek sutu kabul etmeyen bebıs olmaz bnce..cok ısrarcı olma sadece gunlerce baskı yapma ara ara dene
memlekete gittim azcık enerji depolayıp geldim 10 gün
12 haftalık olduk hala hiç halim yok zor yetişiyorum doruk'a eve
uyku düzenini sormuşsun doruk'un gün içerisinde genelde 1er saatlik 2 uykusu var, uyandıktan 3 saat sonra uykusu gelir
gece de 9 gibi uyuyor sabah 7:30-8 gibi kalkıyorbazen yatış saati 10-11 oluyor ama kalkış yine aynı
ahh ahh yakın olsak bnde sızı bırakmazdım yaatayın cıksın dıye dua edıyorum sırf bu yalnızlıgım yuzunden..
Cok gecmis olsun atesi dislerinden olabilir ve isalide dorukta 5 dis var daha hepsindede ishal oldu dis cikarirken inşallah hemen gecer bizimkide surekli agliyor huysuzda yarin doktora goturecegim bende umarim bisey cikmazSelam kizlar pamuk kuzum 10gun icinde 2 kere bogaz enfeksiyonu oldu iklinde 39°atesle gittik hastaneye antibyotik kullandik 1 hafta sonra 3gun mola verdik iyilesti diye kontrolde kestik antibyotigi ve tekrar ateslendi yine antibyotige basladik bogaz enfeksiyonu oldu yinebugun daha iyi ama antibyotik yuzunden ishali basladi bu seferde 4azi birden cikti hastaligiyla birlikte cok zor gunler geciriyoruz anliycagmiz ates enfeksiyon dis ve ishal istahsizlikta cabasi
Cok gecmis olsun atesi dislerinden olabilir ve isalide dorukta 5 dis var daha hepsindede ishal oldu dis cikarirken inşallah hemen gecer bizimkide surekli agliyor huysuzda yarin doktora goturecegim bende umarim bisey cikmaz
Selam kizlar pamuk kuzum 10gun icinde 2 kere bogaz enfeksiyonu oldu iklinde 39°atesle gittik hastaneye antibyotik kullandik 1 hafta sonra 3gun mola verdik iyilesti diye kontrolde kestik antibyotigi ve tekrar ateslendi yine antibyotige basladik bogaz enfeksiyonu oldu yinebugun daha iyi ama antibyotik yuzunden ishali basladi bu seferde 4azi birden cikti hastaligiyla birlikte cok zor gunler geciriyoruz anliycagmiz ates enfeksiyon dis ve ishal istahsizlikta cabasi
Kizlar iyi dilekleriniz icin saolun minigim rota virisu olmus cok uzgunum hic hali yok atesi dusmuyor serum ile sivi takviyesi yapildi ailece cok yiprandik kizimi boyle gordukce onrumden omur gidiyor atesini kontrol altinda tutmak icin basini bekliyorum allahim sifa ver minnosuma
Cok gecmis olsun rota virusunun asisi bebekken vardi biz doruga yaptirdik ben hostesim ve yolcular gecen senede bu senede tr den rota virusu kapiyorlardi ama tr bunu haber bile yapmadi yurt disindaki kanallardan duymuştum ve dr da onerdigi icin 3 doz yaptirdim ben merak etme cok kisa surede iyilesecektir kuzunKizlar iyi dilekleriniz icin saolun minigim rota virisu olmus cok uzgunum hic hali yok atesi dusmuyor serum ile sivi takviyesi yapildi ailece cok yiprandik kizimi boyle gordukce onrumden omur gidiyor atesini kontrol altinda tutmak icin basini bekliyorum allahim sifa ver minnosuma
merhaba kızlar nasılsınız. hasta olan bebişler var sanırım geçmiş olsun benim kızımda diş çıkarıyor bu yüzden ateşi vardı çok şükür ateş geçti ama şimdide öksürük var inşallah ilerlemez. 9.5 aylıkken alttan 2 dişimiz çıkmıştı. 10 gun önce üst dişlerimiz ucunu gösterdi bir kaç gün öncede farkettikki üst diğer iki dişte çıkacak gibi birde sağ alt azı dişi çıkmış sırayı şaşırdı galiba normal mi?
Birde bebek istiyorduk biliyorsunuz kızıma tüp bebekle hamile kalmıştım ne yazıkki müjde veremiyeceğim ama bu ay yumurtlama hesabı yaptım özellikle hamile annişler dua edin Rabbim nasip etsin..
Kizlar iyi dilekleriniz icin saolun minigim rota virisu olmus cok uzgunum hic hali yok atesi dusmuyor serum ile sivi takviyesi yapildi ailece cok yiprandik kizimi boyle gordukce onrumden omur gidiyor atesini kontrol altinda tutmak icin basini bekliyorum allahim sifa ver minnosuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?