2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Kizlar desteginiz icin saolun elifcim yaptiramadim canim cok erken aylarda yapilan bi asi oldugundan dolayi dr.arayisiyla arada kaynadi asi ama dun hastanede tanistigim anneler asiyi yaptirdiklarini ve buna ragmen 2gundur hastanede kaldiklarini soylediler elifim 8saat icinde taburcu edildi cok sukur allah tum hastalara sifa versin basa gelince anlasiliyor

ayy çok geçmiş olsun canım acil şifa dilerim inşallah rota virüsü aşısı yaptırmışmıydınnn

Çok gec,mis olsun tatlim atlattiniz çok sükür

ayy kıyamam taontosuma ben yaaacok gecmıs olsun kuzum benımm...
son ıletınden anladıgım kadarıyla hafıf atlatmıssınız canımm Rabbım dha beterınden saklasın bı an once
sıfasına kavussun elıfsu pıtırı ıns uzme kendını sende tatlımm ası yapmak yda yapmamakla cok alakalı deguılms bakk
bole bole buyucekler Allah esırgesın hepsınıı

evde ıslerım bıtmıyo gıremıyorum kızlar
bde artık cepten baglanayım dedım ona da tam alısamadım
annem haftasonu burda nasıpse
ıkı melegım de bnde ıyıyz cok sukur opuyorum hepınızııı

gecmedı bırturlu canım ya dun gece yıne hastaneye gıtmısler.suan hastanedeler elıfım kusmaktan neredeyse bayılmıs artık.bende haber beklıyorum.tahlıl yapıldı yıne sonucunu beklıyorlar

masallah ıkısınede doruk pasama bır kız kardes gelse ne guzel olur..
ecede oyle aglıyor ellerını yuzune koyup numaradan aglıyor sonrada guluyor

ahh kader ortagıyız.bende her ay umutla beklıyorum ama yok ımkansızda zaten.evlerımızın borcları bıttı cok sukur sadece araba kaldı..2 aya tamamen feraha kavusucaz gıbı ondan sonra bu sene ıcınde tedavıye baslıycaz ınsallah allah ıkımızdede nasıp eder ınsallah..

:103::103: Herkesin yeni yılını kutluyorum.. Umarım hepimiz için hayırlı bir yıl olur ailemizle,sevdiklerimizle..Sağlık ve mutluluk dolu günler getir 2014...
saol canım sızınde yenı yılınız kutlu olsun
mutlu, huzurlu, sağlıklı senelere tatlı anneler , tatlı kuzular
sızede

Saolun kizlar minnosum tam toparlanmisti ki birden kusmaya basladi ve serum baglandi geceyi hastanede gecirdik damar yolu bulamadilar susuzluktan damarlari kayiyor dediler ayagindan bile damar yolu acmaya calistilar neyse ki kusmasi durdu minnosumun da taburcu olduk allah beterinden sakinsin bununla atlatmis olalim insallah bi an evvel toparlar cok zayifladi

toplar okendını.sen uzulme.yardıma ıhtıyacın olursa bır caagırman yeter bılıyorsun

Cok gecmis olsun tekrar canim.cok uzulduk topik kullanicilari olarak.iyilesti ya annesi artik yavas yavas toplar insallah uzulme sen.

Cok gecmis olsun tekrar canim.cok uzulduk topik kullanicilari olarak.iyilesti ya annesi artik yavas yavas toplar insallah uzulme sen.

Saol canim ya insallah toparlar simdide kulaklarinda kizariklik varmis bi parca ve hafif.soguk alginligi birde bugun tartisina baktik 800gr.vermis biz o 800gr.8ayda anca aldik cok zayifladi bagsikligi direnci dustu cok uzgunum

toplar okendını.sen uzulme.yardıma ıhtıyacın olursa bır caagırman yeter bılıyorsun

Saol canim benim ama bizi karantinaya alsalar yeridir elosumdan bizede gecti hafif atlatiyoruz tabi kusma ve ishal var dikkat edin kendinize opturme eceyi kimselere sende opme falan of offf

Kizlar kizimin kulagindaki kizariklik icin dr.antibyotik vermedi soguk alginligi icin ilac kullaniyoruz sadece, kendiliginden gecer mi antibyotiksiz boyle bi durum yasiyan var mi aramizda? Yarinda tahlil kontrolumuz var insallah iyi.sonuclar aliriz

Saol canim benim ama bizi karantinaya alsalar yeridir elosumdan bizede gecti hafif atlatiyoruz tabi kusma ve ishal var dikkat edin kendinize opturme eceyi kimselere sende opme falan of offf

çıkmıyoruz zaten oyle klabalıga komsu felan geldıgınde zaten kaçıyoruz..
atlatsada elıf rahat etsek.ck yıprandınız bızımde antıbıyotıgımız bıtıcek c.tesı kontrol

çıkmıyoruz zaten oyle klabalıga komsu felan geldıgınde zaten kaçıyoruz..
atlatsada elıf rahat etsek.ck yıprandınız bızımde antıbıyotıgımız bıtıcek c.tesı kontrol

Hemde ne yipranmak 25gundur toplayamiyoruz totosunu bagsikligi dusunce hastaliklar siraya girdi bizimde bugun kaka tahlili tekrari yapilcakta elos 3gundur kaka yapmiyor yemedigi icin galiba

Kizlar kizimin kulagindaki kizariklik icin dr.antibyotik vermedi soguk alginligi icin ilac kullaniyoruz sadece, kendiliginden gecer mi antibyotiksiz boyle bi durum yasiyan var mi aramizda? Yarinda tahlil kontrolumuz var insallah iyi.sonuclar aliriz

Kulaginda iltihap yoksa geçer canini sikma dorugun kulak iltihabi 2 ayin sonunda antibiyotik ile gecti şükür inşallah birdaha olmaz

Kulaginda iltihap yoksa geçer canini sikma dorugun kulak iltihabi 2 ayin sonunda antibiyotik ile gecti şükür inşallah birdaha olmaz

İnsallah canim hastalik girdimmi vucuda hemen suzuluyor kuzular allah tum bebekleri korusun hastaneler icler acisi cok kotu tecrubeler yasadik insallah birdaha yasamayiz..

Hemde ne yipranmak 25gundur toplayamiyoruz totosunu bagsikligi dusunce hastaliklar siraya girdi bizimde bugun kaka tahlili tekrari yapilcakta elos 3gundur kaka yapmiyor yemedigi icin galiba

sorunun cevabnı verdım canıkomm..evet ok buyuk salgn varmış bende ası yaptırmayı düşünüyorum.grıp asısı.c.tesı dpktoru hastalığı gecmıs derse hemen ası yaptırıcam eceye bana ve esıme

Bastim seni takildim geldim pesine grip asisina luzum kaldimi ki sonucta hastaligin orjinalini geciriyor kizlar

Bastim seni takildim geldim pesine grip asisina luzum kaldimi ki sonucta hastaligin orjinalini geciriyor kizlar

ece saece ust solunum yolu enfeksıyonu gecırıyor.salgın olan başka bır hastalıkmış.suana kadar 1000 kışı yakalanmış toplamd 7000 kısının hasta olması beklenıyormus

ece saece ust solunum yolu enfeksıyonu gecırıyor.salgın olan başka bır hastalıkmış.suana kadar 1000 kışı yakalanmış toplamd 7000 kısının hasta olması beklenıyormus

Evet tv.de cikiyor surekli domuz gribinden daha fenaymis asisi gelistirildi mi ki acaba normal grip asisinin bu yil cikan salgina etki etmedigini dinledim bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…