- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 38
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #5.601
Kizlar iyi dilekleriniz icin saolun minigim rota virisu olmus cok uzgunum hic hali yok atesi dusmuyor serum ile sivi takviyesi yapildi ailece cok yiprandik kizimi boyle gordukce onrumden omur gidiyor atesini kontrol altinda tutmak icin basini bekliyorum allahim sifa ver minnosuma
Kizlar desteginiz icin saolun elifcim yaptiramadim canim cok erken aylarda yapilan bi asi oldugundan dolayi dr.arayisiyla arada kaynadi asi ama dun hastanede tanistigim anneler asiyi yaptirdiklarini ve buna ragmen 2gundur hastanede kaldiklarini soyledilerelifim 8saat icinde taburcu edildi cok sukur allah tum hastalara sifa versin basa gelince anlasiliyor
Selam kizlar pamuk kuzum 10gun icinde 2 kere bogaz enfeksiyonu oldu iklinde 39°atesle gittik hastaneye antibyotik kullandik 1 hafta sonra 3gun mola verdik iyilesti diye kontrolde kestik antibyotigi ve tekrar ateslendi yine antibyotige basladik bogaz enfeksiyonu oldu yinebugun daha iyi ama antibyotik yuzunden ishali basladi bu seferde 4azi birden cikti hastaligiyla birlikte cok zor gunler geciriyoruz anliycagmiz ates enfeksiyon dis ve ishal istahsizlikta cabasi
gecmedı bırturlu canım ya dun gece yıne hastaneye gıtmısler.suan hastanedeler elıfım kusmaktan neredeyse bayılmıs artık.bende haber beklıyorum.tahlıl yapıldı yıne sonucunu beklıyorlarayy kıyamam taontosuma ben yaaacok gecmıs olsun kuzum benımm...
son ıletınden anladıgım kadarıyla hafıf atlatmıssınız canımm Rabbım dha beterınden saklasın bı an once
sıfasına kavussun elıfsu pıtırı ıns uzme kendını sende tatlımm ası yapmak yda yapmamakla cok alakalı deguılms bakk
bole bole buyucekler Allah esırgesın hepsınıı
evde ıslerım bıtmıyogıremıyorum kızlar
bde artık cepten baglanayım dedım ona da tam alısamadım
annem haftasonu burda nasıpse
ıkı melegım de bnde ıyıyz cok sukuropuyorum hepınızııı
masallah ıkısınede doruk pasama bır kız kardes gelse ne guzel olur..merhaba kızlar
bugün doktora gittim 2li test yaptırdım
küçük kuzu 4,5 cm olmuşense kalınlığı ölçümü normal şükür
11+2 tam haftasıyla uyumlu gidiyor maşallah
30.01.14te bir sonraki randevum bakalım cinsiyetini göstercek mi
doruk kuzum da iyi çok şükür, bikaç gündür yalandan ağlama türetti mızıl mızıl bizi ikna edene kadar aynı ağlamayı sürdürüyor
annesinin bal suratlısı anne anne diye dolanıp duruyo
ahh kader ortagıyız.bende her ay umutla beklıyorum ama yok ımkansızda zaten.evlerımızın borcları bıttı cok sukur sadece araba kaldı..2 aya tamamen feraha kavusucaz gıbı ondan sonra bu sene ıcınde tedavıye baslıycaz ınsallah allah ıkımızdede nasıp eder ınsallah..merhaba kızlar nasılsınız. hasta olan bebişler var sanırım geçmiş olsun benim kızımda diş çıkarıyor bu yüzden ateşi vardı çok şükür ateş geçti ama şimdide öksürük var inşallah ilerlemez. 9.5 aylıkken alttan 2 dişimiz çıkmıştı. 10 gun önce üst dişlerimiz ucunu gösterdi bir kaç gün öncede farkettikki üst diğer iki dişte çıkacak gibi birde sağ alt azı dişi çıkmış sırayı şaşırdı galiba normal mi?
Birde bebek istiyorduk biliyorsunuz kızıma tüp bebekle hamile kalmıştım ne yazıkki müjde veremiyeceğim ama bu ay yumurtlama hesabı yaptım özellikle hamile annişler dua edin Rabbim nasip etsin..
saol canım sızınde yenı yılınız kutlu olsun:103::103: Herkesin yeni yılını kutluyorum.. Umarım hepimiz için hayırlı bir yıl olur ailemizle,sevdiklerimizle..Sağlık ve mutluluk dolu günler getir 2014...
sızedemutlu, huzurlu, sağlıklı senelere tatlı anneler , tatlı kuzular
Saolun kizlar minnosum tam toparlanmisti ki birden kusmaya basladi ve serum baglandi geceyi hastanede gecirdik damar yolu bulamadilar susuzluktan damarlari kayiyor dediler ayagindan bile damar yolu acmaya calistilar neyse ki kusmasi durdu minnosumun da taburcu olduk allah beterinden sakinsin bununla atlatmis olalim insallah bi an evvel toparlar cok zayifladi
Saolun kizlar minnosum tam toparlanmisti ki birden kusmaya basladi ve serum baglandi geceyi hastanede gecirdik damar yolu bulamadilar susuzluktan damarlari kayiyor dediler ayagindan bile damar yolu acmaya calistilar neyse ki kusmasi durdu minnosumun da taburcu olduk allah beterinden sakinsin bununla atlatmis olalim insallah bi an evvel toparlar cok zayifladi
Cok gecmis olsun tekrar canim.cok uzulduk topik kullanicilari olarak.iyilesti ya annesi artik yavas yavas toplar insallah uzulme sen.
toplar okendını.sen uzulme.yardıma ıhtıyacın olursa bır caagırman yeter bılıyorsun
Saol canim benim ama bizi karantinaya alsalar yeridir elosumdan bizede gecti hafif atlatiyoruz tabi kusma ve ishal var dikkat edin kendinize opturme eceyi kimselere sende opme falan of offf
çıkmıyoruz zaten oyle klabalıga komsu felan geldıgınde zaten kaçıyoruz..
atlatsada elıf rahat etsek.ck yıprandınız bızımde antıbıyotıgımız bıtıcek c.tesı kontrol
Kizlar kizimin kulagindaki kizariklik icin dr.antibyotik vermedi soguk alginligi icin ilac kullaniyoruz sadece, kendiliginden gecer mi antibyotiksiz boyle bi durum yasiyan var mi aramizda? Yarinda tahlil kontrolumuz var insallah iyi.sonuclar aliriz
Kulaginda iltihap yoksa geçer canini sikma dorugun kulak iltihabi 2 ayin sonunda antibiyotik ile gecti şükür inşallah birdaha olmaz
Hemde ne yipranmak 25gundur toplayamiyoruz totosunu bagsikligi dusunce hastaliklar siraya girdibizimde bugun kaka tahlili tekrari yapilcakta elos 3gundur kaka yapmiyor yemedigi icin galiba
sorunun cevabnı verdım canıkomm..evet ok buyuk salgn varmış bende ası yaptırmayı düşünüyorum.grıp asısı.c.tesı dpktoru hastalığı gecmıs derse hemen ası yaptırıcam eceye bana ve esıme
Bastim seni takildim geldim pesinegrip asisina luzum kaldimi ki sonucta hastaligin orjinalini geciriyor kizlar
ece saece ust solunum yolu enfeksıyonu gecırıyor.salgın olan başka bır hastalıkmış.suana kadar 1000 kışı yakalanmış toplamd 7000 kısının hasta olması beklenıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?