- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #5.621
Evet tv.de cikiyor surekli domuz gribinden daha fenaymis asisi gelistirildi mi ki acaba normal grip asisinin bu yil cikan salgina etki etmedigini dinledim bugun
bılmıyorum kı doktorla konusucam benım kardeserım annem babam anneannem hepsı bu hastalıtan olmuş kız kardesım günlerce 40 derece ateşle yattı.korkuyorum ende esımde hasta oldu
Bende elostan korkuyorum of kar yagsin mikroplar kirilsin yoksa hastaliktan kirilcaz milletceesinden ecosa gecmez insallah
yagsında gelıyım camına kar topu atıyım
glıyım canıkomm.ece ıyı antıbıyotıgı bırakıcam.7 gun oldu zaten uzatmaya gerek yok..Gel valla moral ol bizeece nasil elos kaka yapmiyor ya genel durumu daha iyi gibi cok sukur
Selam kızlar nasılsınız
emzirme işi biraz sıkıcı olmaya başladı bütün gece memede yemek arası bile meme istiyo cimcimemkıyamıyorumda kesmeye daha küçük
Selam kızlar nasılsınız
emzirme işi biraz sıkıcı olmaya başladı bütün gece memede yemek arası bile meme istiyo cimcimemkıyamıyorumda kesmeye daha küçük
Selam.canim gogusunu yarabandi ile kapat yemeklerde meme isteyince ac uf olmus de aciyor gibi yap suratinidabu sekilde 15dk.da1 degilde 3saatte bire cikar emzirme araligini o 3saattede gogusun sut dolar en azindan doya doya emer sende yipranmazsin. Elosta cok duskun memeye bu yontemle emzirme aralarini uzatiyorum tabi bu ara hasta diye her an emziriyorum.cunku yemek kabul etmiyor..sena nasil oldu iyilesti mi?
bak sen.elosumu kandırıyor.basım ağrıyor bacılarrr
Selam kızlar nasılsınız
aynen bacııkommBuyuk kv.nin stresindendir
Kızlar Günaydın, sessiz sakin yine buralar...
aynen bacııkomm
mallesef canım ya habıre gırıyorum kendı yazdıklarımı okuyorum.
valla bıldıgım kadarıyla yok..Arkadas listemdeki kizlarin son giris tarihlerine baktim da 3ay 5ay evvel ugramislar en son kk ya neden acaba yolunda gitmeyen biseyler mi oldu
selam kızlar nasılsınız ben çok rahatsızdım acillerde yattım bakamadım buraya pek çocuklarla mahvolduk ağır grip boğaz enfeksiyonu sinizüt hepsi bir olmuş bu senenin gribi ağır baya dikkat edin valla bugün biraz ayaklandım şükür sizler iyisinizdir inşallah...
selam kızlar nasılsınız ben çok rahatsızdım acillerde yattım bakamadım buraya pek çocuklarla mahvolduk ağır grip boğaz enfeksiyonu sinizüt hepsi bir olmuş bu senenin gribi ağır baya dikkat edin valla bugün biraz ayaklandım şükür sizler iyisinizdir inşallah...
kızlar begen butonunun yerı degıstı.yazılarımızın sol altında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?