- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #6.061
Selam kızlar nasılsınız???
Bende kızlarımla,evle uğraşıp duruyorum...Hep aynı :)))))
Esracım ben Nehir 6,5aylıkken işe başlamak zorunda kaldım,malum iznim bittiği için.. başlamama 1-2 ay kala başlamıştım bunalımlara.. ağlaya ağlaya gittim ilk 1 hafta.. benmde kayınvalide bakıyor saolsun.. kii kızım emiyordu,ona rağmen alışma süremizz çabuk geçti..ilk 1 haftaa meme yüzünden biraz zorlansakta hemen adapte oldular.. şükürler olsun hiç ciddi bir sıkıntı yaşamadık.. evet bebeğini bırakıp gitmek zor ama ,inan kendin için çok iyi bir motive oluyor. aylarcaa evde olup sonra işe başlamak bana ilaç gibi gelmişti halende öyle.. hem sosyaleşiyorsun eski hayatına dönüyorsun , hem hergün giyinip kuşanmak makyaj yapıp çıkmak bile özgüvenin geliyo kendineekesinlikle çalışmanı destekliyorum esraaa hiç durmaa... madem güveniyosun kayınvalidene değerlendir işte ne iş yapıyosun buarada???
Minik melegim icin yeni bi isim buldum kizlar ve ilk size danisayim dedimm
Isim "Eylin"
Seslendirince kulagima tinisi guzel geldi bide anlamini cok sevdim "güzellik" demekmis
Eylül e olan uyumu da extra si:)
Siz nasil bulcaksnz bkalimm
sahsen bnm Karaszligima yeni bi secenek dha eklendi..
Bu gdisle dogurana kdar isim konusunda corba kafaya takilmaya devam ben
Canimmm motive oldum valla saol aynen oyle bi anlattin ki makyaj giyim kusam oohhh zaten 2ay alisma sureci yapmayi planliyorum damdan duser gibi olmasin babaannesinede alissinvdiye 2ay 3muz takilcaz kv.ben ve kiscemo ara memedende kescem vs.. Vs... Onumuz yaz parklar bahceler iyi vakit gecirirler kv.gezmeyi sever zaten dedigim gibi mesaim 8saat ben magaza muduruyum hamileyken dogum iznine ayrildigim magazama geri donme dusuncelerim mevcut orasi olmassa cv.im saglam... Memeden kesmeye yarin basliycam diyorum ancak yarin oluyor baslayamiyorum basta bunu cozumlemem gerek sanirim. Birde kv.kizima annelik yaparda babaanne oldugunu unutursa diye tereddutlerim var
Minik melegim icin yeni bi isim buldum kizlar ve ilk size danisayim dedimm
Isim "Eylin"
Seslendirince kulagima tinisi guzel geldi bide anlamini cok sevdim "güzellik" demekmis
Eylül e olan uyumu da extra si:)
Siz nasil bulcaksnz bkalimm
sahsen bnm Karaszligima yeni bi secenek dha eklendi..
Bu gdisle dogurana kdar isim konusunda corba kafaya takilmaya devam ben
Canım eski meslektaşızz seninle bende 4 yıl mağazacılık yaptımm.. dediğin gibi senin önce memeden kesme alıştırmalarına başlaman gerek hem tam zamanı bence.. ayrıca kayınvaliden istediği kadar babannelik yerine annelik yapmaya kalkışsın kızın biliyor kimin annesi olduğunu..hiç merak etme öle olsa benimm nehirim beni bilmezdiii kuzucum 6,5 aylık babanneyee gitmeye başladıı düşün artık.. kafandan sil o tereddütlerii canımmm.. bende hep derdim ki ya kayınvalideme ilk anne derseeama inan boş kaygılarmış boşuna yıpratmışım kendimi bu düşüncelerle.. kızın senin canın kanın parçan
bende emlakçıyım ama bundan sonra calısmak gıbı bır secenegım bıle yok.kv yanındayken ıse gırıyım demsıtım esım kısa ve net asla olmaz dedı..cok seveek yapıyordum bu ısı
Eşinde Ece yi düşünüyor sanırım, onunla zamanını geçir diye.. belki 3 yaşından sonra tekrar değerlendirebilirsiniz çalışma durumunu , hem kreşe gönderirsin oyun grubu olur...
son halimden bi kare..
size bi surprz olsunn dedim
İlk dogdugunda yanaginda vardi kucucuk beyaz bisey ama ele puruzlu gelen bisey degildi dr. 6.aya kadar gececegini ve sk karsilasilan bi durum oldugnu soylemisti dedigi gibi gectide. Ama et beni gibi diyorsunuz yag bezesi degil o halde[/QU
yorumunuz için teşekkür ederim. Dr a götürdüm et beni değilmiş deride oluşan zararsız bişeymiş patlattı ve temizledi içim rahatladı bu konuda ama nerden nereye bunun için götürdüm dr ağlarken karın duvarında bi şişlik farketti fıtık olabileceğini söyledi ultrason temiz çıktı ama yinede cerraa yönlendirdi bugün cerrahta gördü ele gelen bişey var dedi yine ultrason çekildi bişey yok ... Kafam allak bullak olduyağ dokusu olabilirmiş falan filan hiç etrafınızda bu kadar küçük çocuklarda fıtık oluştuğunu duydunuz mu karın duvarı fıtığı göbek değil ama ...
yok canım ya calısamam.olurda bız bır ofıs acarsak oyle bır nıyetımız var o zaman çalışırım oda evımın alt katı olur sorun olmaz ama onun dışında olmaz esım ızın vermez.eve gectıgımde komsularımla sıtede bır oyun gurubu kurmak ıstıyorum .ınsallah olur basarabılırım
son halimden bi kare..
size bi surprz olsunn dedim
İlk dogdugunda yanaginda vardi kucucuk beyaz bisey ama ele puruzlu gelen bisey degildi dr. 6.aya kadar gececegini ve sk karsilasilan bi durum oldugnu soylemisti dedigi gibi gectide. Ama et beni gibi diyorsunuz yag bezesi degil o halde[/QU
yorumunuz için teşekkür ederim. Dr a götürdüm et beni değilmiş deride oluşan zararsız bişeymiş patlattı ve temizledi içim rahatladı bu konuda ama nerden nereye bunun için götürdüm dr ağlarken karın duvarında bi şişlik farketti fıtık olabileceğini söyledi ultrason temiz çıktı ama yinede cerraa yönlendirdi bugün cerrahta gördü ele gelen bişey var dedi yine ultrason çekildi bişey yok ... Kafam allak bullak olduyağ dokusu olabilirmiş falan filan hiç etrafınızda bu kadar küçük çocuklarda fıtık oluştuğunu duydunuz mu karın duvarı fıtığı göbek değil ama ...
Cok gecmis olsun oncelikle.fitik duymadim bu kadar kucuk cocukta.gerekli tetkikler yapildiysa canini sikma.insallah onemsiz bir seydir.bebeginle saglikli gunler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?