- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #6.081
Canim benimm kader arkadasimm:)teşekkür ederim cici yorumlarinaa♥ ♡ telden ekledim bya kuculdu sanirm bi dhakini sana ozel dha yakindan eklerm madem;-) optum seni nehircigi minik mercimegi, ucunuzu dee...ayy yerim senin göbüşünüü.. içimi okudun valla bende sana dicektimmm bi foto paylaşş görelimmm diyeeeama ben daha yakından istiyoooorummmmmmmm, kendimiii görüyorummm ileriiki aylarda nasıl olucammm diyeeee
Saol canimm begenmene cokRose eylin cok guzel bir isim anlami da tinisi da buyuleyici...
Braz dha iyiyim bitanemm ara ara yokluyo tabi hala..seni de yapcaz dha iki bebis annesi dur bakalimmCanim arkadasim gecmis gitmis olsun o baskilarin yaptigi agrilar nasil daha iyimisin? Artik yoklamaya basladi ufaktan, canim yaa valla ne iyi ettin 2cocuk annesi oldun gencecik ohhh kizlarla arkadas gibi takilirsinizkv.gelecek olmasina sevindim soluklanirsin bi guzel... İsminiz cok guzel ilk kez duydum anlamida cok guzel.. Yememe konusu ahhh yememe 9kiloyuz bunalimlardayim artik pesinde geze geze tikistiriyorum agzina.
Kendi ekledgm resmi bnde goremiyorum iyi miiSansima goremedim gorunmuyor bende
Canim benimm kader arkadasimm:)teşekkür ederim cici yorumlarinaa♥ ♡ telden ekledim bya kuculdu sanirm bi dhakini sana ozel dha yakindan eklerm madem;-) optum seni nehircigi minik mercimegi, ucunuzu dee...
Cok gecmis olsun oncelikle.fitik duymadim bu kadar kucuk cocukta.gerekli tetkikler yapildiysa canini sikma.insallah onemsiz bir seydir.bebeginle saglikli gunler diliyorum.
TEŞEKKÜR EDERİM ...
İlk dogdugunda yanaginda vardi kucucuk beyaz bisey ama ele puruzlu gelen bisey degildi dr. 6.aya kadar gececegini ve sk karsilasilan bi durum oldugnu soylemisti dedigi gibi gectide. Ama et beni gibi diyorsunuz yag bezesi degil o halde[/QU
yorumunuz için teşekkür ederim. Dr a götürdüm et beni değilmiş deride oluşan zararsız bişeymiş patlattı ve temizledi içim rahatladı bu konuda ama nerden nereye bunun için götürdüm dr ağlarken karın duvarında bi şişlik farketti fıtık olabileceğini söyledi ultrason temiz çıktı ama yinede cerraa yönlendirdi bugün cerrahta gördü ele gelen bişey var dedi yine ultrason çekildi bişey yok ... Kafam allak bullak olduyağ dokusu olabilirmiş falan filan hiç etrafınızda bu kadar küçük çocuklarda fıtık oluştuğunu duydunuz mu karın duvarı fıtığı göbek değil ama ...
Gobek fitigini cokca duydum ancak karin duvari fitigini ilk kez duyuyorum... Bizde cokca batin ultrasonu yaptirdik oylesine yani, dr.lar batin ultrasonunun cok saglikli sonuclar vermeyecegini soyluyor ici bos organlar oldugu icin gibide bi aciklama kalmis aklimda, demem o ki karin ultrasonundan net guvenilir sonuclar beklemeyin arastirilmasini isteyin insallah tez vakitte net ve tertemiz sonuclar alirsiniz...
Canim benimm kader arkadasimm:)teşekkür ederim cici yorumlarinaa♥ ♡ telden ekledim bya kuculdu sanirm bi dhakini sana ozel dha yakindan eklerm madem;-) optum seni nehircigi minik mercimegi, ucunuzu dee...
Saol canimm begenmene cok
Sevindimm..
Yorumlar guzel genelde isime dair..bnde
Duyulmams ya uyduruk gbi filan bulur musunz ki dye suphelenmstm brazz
Bunlari okumak moral olduu
Braz dha iyiyim bitanemm ara ara yokluyo tabi hala..seni de yapcaz dha iki bebis annesi dur bakalimmismi bgenmene sevindim canimm netlesmedi ama dhaa bi tik daha kafam karsti dyelim sdce:)bzde 9 kiloyuz cnm o da giysilerle ustelik korkumdan soyup tartamiyorum iyice depresyona girerim dye.. kv gelisi iyi olcak cnm ins evet bkalim pedagog a gtcem yememe icin sana da aktarirm belki taktik filan verir umudu ona bagladm simdi de...
Optum cok tatlimm elifcige ilet opucugumuu
Kendi ekledgm resmi bnde goremiyorum iyi miisevmiyorum karmasik teknolojiyii eski emektar laptopumun gozunu seveyimm
Android mi kullaniyosun fistigimm sen de ??
Esra ne sanslisin kv bakacaksa hic dusunme torunu sonucta elinden geleni yapar.ben 1yasindan sonra calismaya basladim bakiciya veriyorum aralari iyi gibi benim gordugum kadariyla ama annem veya kv olmasini tercih ederdim sahsen.hasta oldugunda da en az benim kadar ilgili sagolsun.bence hic dusunme ise basla.
Rose eylin cok guzel bir isim anlami da tinisi da buyuleyici...
Saol canim destegin icin dee az evvel kv.geldik kizimi dudagindan optuyok yani yasak sk bogaz enfeksiyonu oluyor ve bunu biliyor bi an bos bulundu saniyorum ancak uyardim ve bu yola cikmadan ciddi bi konusma yapmak sart oldu s uymicaksa hic girmiyim diyorum bakma calisma isine abartiyor muyum???
Gobek fitigini cokca duydum ancak karin duvari fitigini ilk kez duyuyorum... Bizde cokca batin ultrasonu yaptirdik oylesine yani, dr.lar batin ultrasonunun cok saglikli sonuclar vermeyecegini soyluyor ici bos organlar oldugu icin gibide bi aciklama kalmis aklimda, demem o ki karin ultrasonundan net guvenilir sonuclar beklemeyin arastirilmasini isteyin insallah tez vakitte net ve tertemiz sonuclar alirsiniz...
Bende sonucun çok verimli olduğunu düşünmüyorum bugün dikkat ettim gerçekten bi şişlik oluşuyo yarın dr a götürcem tekrar bakalım burası ne dicek.yeterki havada kalmasın geçen sefer dr senin sözüne göre hareket etçez dedi ben ne diyimki şimdi onlara bana tam olarak varda denmiyo yokta.
Bende sonucun çok verimli olduğunu düşünmüyorum bugün dikkat ettim gerçekten bi şişlik oluşuyo yarın dr a götürcem tekrar bakalım burası ne dicek.yeterki havada kalmasın geçen sefer dr senin sözüne göre hareket etçez dedi ben ne diyimki şimdi onlara bana tam olarak varda denmiyo yokta.
Bana dr.umuz Senin sozune gore hareket etcem dese saskin bi sekilde bakakalirdim yuzune.. Ortada bi skinti var ha kucuk ha buyuk ve bunu bulmak onun gorevi gereken tahlilleri takipleri yapip ortaya cikarmali, onemsiz mi gordu ki acaba? dr.larda yetersiz.. Sonuclardan haberdar ederseniz sevinirim kuzucuguna tekrardan gecmis olsun..
Seni anliyorum bende bakiciya guvenmeme ragmen icim rahat etmiyor cok zaman zor tabi ama annem veya kv olsa daha rahat ederdi icim sonucta canlari.muhtemelen boS bulunmustur hassas oldugunu biliyor sonucta.
diger soruna fikrim.Bakicim bazen gune goturuyor ben seviniyorum sosyal olarak iyi olur gibime geliyor.
Birebir ayniyiz canim benim seninlee ya bi an muaynede sandim kendimi hafifletelim ustunu yazmissin ya:)bnada hep ole diyo cnku..bnmki de android cnm aynen on izleme diyor bnde de mobil kk yi indirdim ordan yazarken alinti fln yapilmiodu kullansli gelmedi bna simdi sayfayi aratiyorum google dan direk forum sayfasindan yapiorum girisi bu sekilde alinti oluyo en azindan bgen fln yok burasi da pc ye gore hic verimli degil ama iste bundan kotusu yokluk nde olsaAy bu kizlar bizi psikopata bagliyor aynen bende soymuyorum cimcimemi, dr.muz ogrenmis olcak ki soymuyor hafifletelim ustunu diyorzibin tayt ve corapla tartiliyor minnosum bizim kizlar birbirinin dengi iyce belli oldu... Soysak kafadan bi 150gr.gider.. Android kullaniyorum resim yuklenmiyor bende begen butonu vs..detaylarda yok kk mobil ekran aciliyor senin genis ekran mi aciliyor bilgisayarda oldugu gibi? Eklenmis resmin on izlenmesi yaziyor ancak resim yok bende eski sayfalarda elifimin resmini yuklemistim bilgisayardan goruyordum telden goremiyordum ayy ne karmasik isler mail kullaniyor musun???
Canim benimm tam bir prenses gbi buyutuyosun elifcigi sen desene halkin arasina karistrirmamsn bile baksana:) gerci bizde sirf arac yoksunlugundan cok cabuk tanistik toplu tasimaylaa en byuk fobim di diyebilirm onunla yalnz binmeye hala hic cesaret etmedim tabii hep yanimda iknci bi kisi oluyo gnelde..cok huysuzlandgi anlarda oldu cit cikarmadigi da..o gun ki ruh haline göre tepki verdi dyebilirm..senin bahsettgn duruma gelince tatlimm gdilicek kisiler konusunda ambargo koymalisin bnce bu en dogal hakkin ama hic bir yere cikarmamazlik da ettirme bnce yakin mesafe seninde bildgn ortak kisilere yolla mesela alissin elifsu da ole ortamlara ole yolculuklara.. ilerde sen cok zor duruma dusersin yoksa kalabalik fobisi olur benm fikrim ortam guvenilir olduktan sonra dahil olmasindan yana bizimle 4duvar arasinda yeterince takildilar nde olsa bu onlarin tek lüksü. .bn burda yeri geldi deli gbi aradim o kocakari gunleriniKizlar ben kizim dogdu dogali hic minibuse otobuse bindirip bi yere goturmedim geziceksek esimle aksamlari olsun izin gunu olsun o sekilde gezdik gittik geldik.. Kv.akraba ziyaretini cok sever minibuse atlar gezer gelir ciddi bi konusma yapicam kv.ile ve bu konusmanin icinde kesinlikle kizimi kendi akraba ziyaretlerine dahil etmesini istemedigimi soyliyecegim inanin fikrim bu konuda sabit yani eti senin kemigi benim gibisine vermiyorum kizimi kurallar koymam normal bana gore sizler ne diyorsunuz?? Kural koyuncada bakici gibi hissetcek kadin kendini bununda farkindayim ancak ciddi anlamda kararim kesin yani benimm kizimin ne isi var,ki akrabalarindan esimde bende pek hoslanmayiz.
cok seker olmuşsun bayıldımmmson halimden bi kare..
size bi surprz olsunn dedim
ne güzel canım kendi işinizi yapmanız daha da güzel olur tabii. gönlüne göre olsun herşey canım...
Bana dr.umuz Senin sozune gore hareket etcem dese saskin bi sekilde bakakalirdim yuzune.. Ortada bi skinti var ha kucuk ha buyuk ve bunu bulmak onun gorevi gereken tahlilleri takipleri yapip ortaya cikarmali, onemsiz mi gordu ki acaba? dr.larda yetersiz.. Sonuclardan haberdar ederseniz sevinirim kuzucuguna tekrardan gecmis olsun..
aynende öyle bugün başka hastaneye götürdüm 2 dr baktı 2 side kesinlikle fıtık dedi ve ameliyat dedi çok küçük bi operasyon olcakmış 2 saat sonrada evinize dönebilirsiniz dedi. Allahın izniyle cumartesi gününe aldım randevu hepinizin dualarına ihtiyacımız var...Bu arada biz izmirde yaşıyoruz bildiğiniz dr varsa önerebilirsiniz
Tsk ederim canimbenim o senin sekerliginn♥♥♥cok seker olmuşsun bayıldımmm
Tsk ederim canimbenim o senin sekerliginn♥♥♥
Gecenin bi yarisi siz misil misil uyurken ben kizimin gece terörü nobetinden sonra yaziyorum kizlar... kuru kuru agladi yine dakikalarca...onu avutayim derken uykum iyice acildi benimde zombi gbi oldum....
Kv. geldi bgun.. eve biri geldgi zman iki uc gun normalde oldgundan cok daha yorucu geciyo bnm icin..
Eylül alisana kadar bana iyice yapisiyo cunku normalde onunla basbasayken yaptgm hc bi seyi yaptrmiyo bana iki gun sonra evdeki insana tam alisiyo tam ben rhat etcem braz derken geleni ugurlama vakti geliyo bu kez.... bise anlasilmiyo yani..
Gurbette olmanin en kotu yani bu..bnden baska kimseyi gormeden büyüyorakraba bilinci hic gelisemiyor malesef.. gun icinde kv. aglasin biraz susar simdi geri oyalarm bn onu sen git uzan dinlen fln dese de alismadgm icin onu aglatmaya birakip baska odaya gecemiyorum icim el vermiyoo sanki daha cok aglayacakmis gbi geliyo bnden baskasiyla oldugunda.. halbuki aglayacagi varsa eger belli bi miktar cogu zaman bnde de susmuyo..annelik ic gudusu bu olsa gerek aglicaksa da bebegim bi tek benim kollarimda aglasin dusuncesine esiriz..ne psikopatca bi duygu
Nyse bn geceym artk kafam dagildi braz buraya yazarken.. basta kizdigim sipami uyandirip sevesim geldi simdi de harbiden annelik azicik delilik galibaa:)) iyi geceler....!
Tsk ederim canimbenim o senin sekerliginn♥♥♥
Gecenin bi yarisi siz misil misil uyurken ben kizimin gece terörü nobetinden sonra yaziyorum kizlar... kuru kuru agladi yine dakikalarca...onu avutayim derken uykum iyice acildi benimde zombi gbi oldum....
Kv. geldi bgun.. eve biri geldgi zman iki uc gun normalde oldgundan cok daha yorucu geciyo bnm icin..
Eylül alisana kadar bana iyice yapisiyo cunku normalde onunla basbasayken yaptgm hc bi seyi yaptrmiyo bana iki gun sonra evdeki insana tam alisiyo tam ben rhat etcem braz derken geleni ugurlama vakti geliyo bu kez.... bise anlasilmiyo yani..
Gurbette olmanin en kotu yani bu..bnden baska kimseyi gormeden büyüyorakraba bilinci hic gelisemiyor malesef.. gun icinde kv. aglasin biraz susar simdi geri oyalarm bn onu sen git uzan dinlen fln dese de alismadgm icin onu aglatmaya birakip baska odaya gecemiyorum icim el vermiyoo sanki daha cok aglayacakmis gbi geliyo bnden baskasiyla oldugunda.. halbuki aglayacagi varsa eger belli bi miktar cogu zaman bnde de susmuyo..annelik ic gudusu bu olsa gerek aglicaksa da bebegim bi tek benim kollarimda aglasin dusuncesine esiriz..ne psikopatca bi duygu
Nyse bn geceym artk kafam dagildi braz buraya yazarken.. basta kizdigim sipami uyandirip sevesim geldi simdi de harbiden annelik azicik delilik galibaa:)) iyi geceler....!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?