- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #6.101
aynende öyle bugün başka hastaneye götürdüm 2 dr baktı 2 side kesinlikle fıtık dedi ve ameliyat dedi çok küçük bi operasyon olcakmış 2 saat sonrada evinize dönebilirsiniz dedi. Allahın izniyle cumartesi gününe aldım randevu hepinizin dualarına ihtiyacımız var...Bu arada biz izmirde yaşıyoruz bildiğiniz dr varsa önerebilirsiniz
Cok gecmis olsun ncb kucuk bir operasyonla kurtulacak minigin insallah.operasyon sonrasi guzel haberlerini bekliyoruz.
Anladim canim aman ya bana gore degil mi yoksa bu baktirma calisma durumlari diye dusunmeye basladim ancak calismaliyim minnosum icin.. Basta bu sekilde tedirgin olmam normal sonradan akisina biraksam duzelirmiyim bilemiyorum
Cok gecmis olsun ncb kucuk bir operasyonla kurtulacak minigin insallah.operasyon sonrasi guzel haberlerini bekliyoruz.
çok teşekkür ederim inşallah iyi haberlerle geliriz...
Kizlar ikinci bebisler gelince odalari nasil duzenlemeyi dsunuyosunuz?? Ben gunlerdr bu konuyu dsunuyorum bi de size danisip fikir alaym dedim..eylus bizimle ayni odada uyumuyo bayadr dha sicak oldugu icin oturma odasinda yatiriyodum simdi ikinci bebis gelince 4muz ayni odada mumkun degil yatamayiz en az alti ay ikunci bebis benm yanimda olmak zorunda orasi kesin eylulun bizim odada hemen hemen hic kullanmadgi mobilya besigi oylece duruyo onu tasiyacaktm kendi odasina ama dsundum de aylarca yatmadgi o besigi hic sevemedi bi turlu bde buyudu ya artik bu saatten sonra onu alisip kullancagni hic sanmıyorum agirlasti ustelik besige koyup cikarmakta bi dert...ikinci bebis icin benm basta aklimda hep portatif mini bi besik yda park ytak almak vardi ama simdi kafam karisti ayrintili dsununce acaba diyorum bebisi eylul un mobilya besiginde uyutup eylul icin bi baza yda karyola mi alsam eninde sonunda bu cocuk ole bi yataga gecis yapicak zaten digeri buyuyunce duruma gore bakar bi tane de ona alirm mis gbi kendi odalarnda taki li rlar sizce de mantikli olur mu?? Silbastan ikiz odasi gbi cift ranzali karyolali mobilyalardan almak icin yerim musait degil ustelik kiraciym ve burda ne kdar kalicagmz da muamma ev denk gelgi an tasinmayi da dsunuyoruz bde bole bi yani var yoksa dha ilk gunden ole yapardim...
Basliga ilk sizi yazdm en cok szin dikkatnizi ceker dye ama kalanlarnz da fikir verin kizlar
Opuyorum hepnizi....
Sende bnm gbi dsunuyosun yani kubracimmÖncelikle günaydın kızlarbu konuda bende günlerdir netten bakınıp duruyorum, nasıl bir şey alsam Nehirime diye... ufaklığın beşiği hazır nasıl olsa bence yeni bir beşiğe hiç gerek yok.. bizim zilli bizim odamızda halen hatta belli bi saatten sonraa aramızzdaaa şuan önemli olan bizim odaları ayırmamız.. İkea dan tam istediğim gibi alçak tek kişilik yataklar buldum .. eklediklerim dışında modellerde var tabi.. ben beyaz yapmayı düşünüyorum odasını perde,halı,aksesuarlarla renklendiricem.. henüz kızımın odası yok çünkü teyzeleri erken diye yapmamıştık..böylesi daha da iyi oldu.. dediğin gibi ilerde bende farklı tasarımlı ranza yataklardan yaptırmayı düşünüyorumm yavrularıma dün nette bakarken o kadar güzel odalar gördüm kiii nasıl heveslendim valla.. şaka maka alıştım galibaa 2.bebeğimee :26:
Eki Görüntüle 1009274 Eki Görüntüle 1009275 Eki Görüntüle 1009276
Öncelikle günaydın kızlarbu konuda bende günlerdir netten bakınıp duruyorum, nasıl bir şey alsam Nehirime diye... ufaklığın beşiği hazır nasıl olsa bence yeni bir beşiğe hiç gerek yok.. bizim zilli bizim odamızda halen hatta belli bi saatten sonraa aramızzdaaa şuan önemli olan bizim odaları ayırmamız.. İkea dan tam istediğim gibi alçak tek kişilik yataklar buldum .. eklediklerim dışında modellerde var tabi.. ben beyaz yapmayı düşünüyorum odasını perde,halı,aksesuarlarla renklendiricem.. henüz kızımın odası yok çünkü teyzeleri erken diye yapmamıştık..böylesi daha da iyi oldu.. dediğin gibi ilerde bende farklı tasarımlı ranza yataklardan yaptırmayı düşünüyorumm yavrularıma dün nette bakarken o kadar güzel odalar gördüm kiii nasıl heveslendim valla.. şaka maka alıştım galibaa 2.bebeğimee :26:
hosgeldın canıımm aynen oyle oldu herkes hamarat cıktınasilsiniz kizlar ? umarim herkes iyidirepey oldu buraya ugramayali , baya deisiklikler olmus , tekrar bebek bekleyenler var sanirim , hayirlisi olsun herkes icin
esranın net paktı bıttı canım.gesın yazar oo elı dursa ayağı durmazCanim iletilerimi okuyabiliyo musun sana yazdgm son iki msjimda da irtibat kuramadik ses vermedin merak ettim senii♥¿
bende ıkeadakı yatağı düşünüyorum kendı evım ıcın cunku ece besıkte uyumuyorKizlar ikinci bebisler gelince odalari nasil duzenlemeyi dsunuyosunuz?? Ben gunlerdr bu konuyu dsunuyorum bi de size danisip fikir alaym dedim..eylus bizimle ayni odada uyumuyo bayadr dha sicak oldugu icin oturma odasinda yatiriyodum simdi ikinci bebis gelince 4muz ayni odada mumkun degil yatamayiz en az alti ay ikunci bebis benm yanimda olmak zorunda orasi kesin eylulun bizim odada hemen hemen hic kullanmadgi mobilya besigi oylece duruyo onu tasiyacaktm kendi odasina ama dsundum de aylarca yatmadgi o besigi hic sevemedi bi turlu bde buyudu ya artik bu saatten sonra onu alisip kullancagni hic sanmıyorum agirlasti ustelik besige koyup cikarmakta bi dert...ikinci bebis icin benm basta aklimda hep portatif mini bi besik yda park ytak almak vardi ama simdi kafam karisti ayrintili dsununce acaba diyorum bebisi eylul un mobilya besiginde uyutup eylul icin bi baza yda karyola mi alsam eninde sonunda bu cocuk ole bi yataga gecis yapicak zaten digeri buyuyunce duruma gore bakar bi tane de ona alirm mis gbi kendi odalarnda taki li rlar sizce de mantikli olur mu?? Silbastan ikiz odasi gbi cift ranzali karyolali mobilyalardan almak icin yerim musait degil ustelik kiraciym ve burda ne kdar kalicagmz da muamma ev denk gelgi an tasinmayi da dsunuyoruz bde bole bi yani var yoksa dha ilk gunden ole yapardim...
Basliga ilk sizi yazdm en cok szin dikkatnizi ceker dye ama kalanlarnz da fikir verin kizlar
Opuyorum hepnizi....
bır tane daha vardı oda guzeldı bende baktığım ıcın ecosuma.ordan bılıyorummÖncelikle günaydın kızlarbu konuda bende günlerdir netten bakınıp duruyorum, nasıl bir şey alsam Nehirime diye... ufaklığın beşiği hazır nasıl olsa bence yeni bir beşiğe hiç gerek yok.. bizim zilli bizim odamızda halen hatta belli bi saatten sonraa aramızzdaaa şuan önemli olan bizim odaları ayırmamız.. İkea dan tam istediğim gibi alçak tek kişilik yataklar buldum .. eklediklerim dışında modellerde var tabi.. ben beyaz yapmayı düşünüyorum odasını perde,halı,aksesuarlarla renklendiricem.. henüz kızımın odası yok çünkü teyzeleri erken diye yapmamıştık..böylesi daha da iyi oldu.. dediğin gibi ilerde bende farklı tasarımlı ranza yataklardan yaptırmayı düşünüyorumm yavrularıma dün nette bakarken o kadar güzel odalar gördüm kiii nasıl heveslendim valla.. şaka maka alıştım galibaa 2.bebeğimee :26:
Sende bnm gbi dsunuyosun yani kubracimm
Anladgm kdariyla..sbah size yazarken bnde baktim ayni modellere netten bde koctas ta buldum ama yuksek olabilir dye ikea dha cok kafama yatti ya bkalimm
Alis tabi annesi ikinci meleginee kiyamam yeniden bebek sevicez dsunsenee
Bn en cok ilki ve sonuncusunu bgendim parmalikli olani tercih etmem sanirm bde beyaz olmasi gerek bzmkinin de gardropu acik renk bayaa cunku besik almicam sanirm ben ikinci sirinem ablasinin yatagna transfer eylusume de bi kiyagimiz olsun bari yeni yatak alalimm:)) ilerde Allah kerim cok guzel genc kiz odalari var bnm gonlum onlardan yanaa♥♥
benım begendıgım yatakta bu
http://www.ikea.com.tr/urundetay/99887444/gulliver_cocuk_karyolasi.aspx
Evt canım yüksek olmaması gerek, en önemlisi o. benm istediğim hem emniyetli hemde kendi inebileceği bi yatak olsun.kafamda baya tasarladım bakalım kocişle bakmaya gidicez bu haftasonu... sizede yorumlarımı iletirimmm
evet tuğçecim bunuda gördüm bu da güzel , ama ben beyaz düşündüğüm için bunlara ağırlık verdim... İkea Ya da olmasaaa :)) ben çok beğeniyorum ürünlerinii..
Himm anladm cnm ondan yazmadi dmek endiselenmistm bnde..esranın net paktı bıttı canım.gesın yazar oo elı dursa ayağı durmaz
Tmm cnm bak iyice sole bizide bilgilendrEvt canım yüksek olmaması gerek, en önemlisi o. benm istediğim hem emniyetli hemde kendi inebileceği bi yatak olsun.kafamda baya tasarladım bakalım kocişle bakmaya gidicez bu haftasonu... sizede yorumlarımı iletirimmm
Himm anladm cnm ondan yazmadi dmek endiselenmistm bnde..
Durmasin ya arkidasimin eli de ayagi da sizsiz buanin tadi eksik kaliyoo♥♡♥
Tmm cnm bak iyice sole bizide bilgilendr
Burda ikea yok bn muhtemelen gormeden netten vericem siparisi sen bi yakindan gor bn ole karar vereym madem bna guzel bi iyilik yapmis olursunfotosuyla gercegi uyusmayabiliyo cunku maket gbi yda yakindan inceleynce kullanssz gelebilir..
Bnde net bi karara vardim eylusun kullanmadgi besigi yeni bebis icin ytak odamda tutmaya devam edicem eyluse de kendi odasinda olmasi icin bunlardan bitane alicam..bu tarz mobilya dynce benim de ilk adresim ikeadir pratik kolay demonte fln oluyo urunleri bde ekonomik olmasini da istiyorum ben ikinci de en az eylul kdar buyudgnde takim dsunuyorum cnku bu sekilde toplama gbi her biri uzun sure kullanilcak alakasz bsi olmasn gecici kullanim icin de cok abarti bisiye gerek yok diyorumm
Esim sehirdsindan bi gelsin de bnde ona bole yapalim dye anlatmak icin sabrszlaniyorum bde zmanim az kaldi bnm anca yetisir bkalim buarada bde su kv.sepetlersem tam super olucak o varken bahsedemem herseye aksi yonde maydanoz olma potansiyeli var cunkuu maalesef... günlerdir sisirdi bni zaten b dha asla burda tek oldgm icin yakinmamam gerektgini cok fena bicimde anladim bnm kv. Cocuk fln emanet edilmezmis yasayarak gordum gunlerdr bi yere cikmayp eylusun basini bekliyorum resmen
Faydadan cok zarari olmya basladi..
Nysee optum seni cnmm
Ikea yorumlarni beklicem heycanla:)
o gireemsede bana soruyor..ne oluyor ne bitiyor diye.iyiki varsiniz valla..bende giremedim mi kendimi suclu hissediyoumHimm anladm cnm ondan yazmadi dmek endiselenmistm bnde..
Durmasin ya arkidasimin eli de ayagi da sizsiz buanin tadi eksik kaliyoo♥♡♥
Tmm cnm bak iyice sole bizide bilgilendr
Burda ikea yok bn muhtemelen gormeden netten vericem siparisi sen bi yakindan gor bn ole karar vereym madem bna guzel bi iyilik yapmis olursunfotosuyla gercegi uyusmayabiliyo cunku maket gbi yda yakindan inceleynce kullanssz gelebilir..
Bnde net bi karara vardim eylusun kullanmadgi besigi yeni bebis icin ytak odamda tutmaya devam edicem eyluse de kendi odasinda olmasi icin bunlardan bitane alicam..bu tarz mobilya dynce benim de ilk adresim ikeadir pratik kolay demonte fln oluyo urunleri bde ekonomik olmasini da istiyorum ben ikinci de en az eylul kdar buyudgnde takim dsunuyorum cnku bu sekilde toplama gbi her biri uzun sure kullanilcak alakasz bsi olmasn gecici kullanim icin de cok abarti bisiye gerek yok diyorumm
Esim sehirdsindan bi gelsin de bnde ona bole yapalim dye anlatmak icin sabrszlaniyorum bde zmanim az kaldi bnm anca yetisir bkalim buarada bde su kv.sepetlersem tam super olucak o varken bahsedemem herseye aksi yonde maydanoz olma potansiyeli var cunkuu maalesef... günlerdir sisirdi bni zaten b dha asla burda tek oldgm icin yakinmamam gerektgini cok fena bicimde anladim bnm kv. Cocuk fln emanet edilmezmis yasayarak gordum gunlerdr bi yere cikmayp eylusun basini bekliyorum resmen
Faydadan cok zarari olmya basladi..
Nysee optum seni cnmm
Ikea yorumlarni beklicem heycanla:)
bizimde oyle valla sute moooo diyor sadece.atta anne diyor gunes vurdumu eve.disari cikmak istiyor.tv kapatma karari aldik.konusmalarini cok etkiliyormus.ece daha cok hareketleriyle anlatiyor.herseyi o yuzden bittitv keyfimiz.kızlar fıstığım her söylediğimizi tekrar ediyor.. bıdır bıdır buaralar.. sabah geliyo yanıma 'annee düüütt(süt) , yımırtaaa(yumurta) hadii ' zilli kahvaltı hazırlaa diyo resmenakşamları uykumuz gelince yastığıı kapıyor geliyo yanıma 'eee eee eee annneeee' :116::116: Allahım ne güzellll bir şeyyy bu sıpalaaarrrrr , isteyen herkese nasip olsn diyorum her defasında...
Ayy saok smdiden kubracim♥bir ve uc numarayi incelemen yeterli bnm icin canimm ikea disinda tekzen ve koctasta da var modeller seninde aklinda olsun fikir olurtamamdır canım, senin beğendiğin farklı modelleride varsa söyle onlarıda inceleyim senin eylüşün için..aynı düşüncelerdeyiz yatak konusunda fazla abartıya kaçmaya gerek yok dediğin gibi... bu fiyatlar makul hemde şık güzelller... buarada kayınvalidenin gelmesi iyi olacak derken tam tersi oldu desene... En yakın zamanda kurtulman dileğiyle arkadaşımm
o gireemsede bana soruyor..ne oluyor ne bitiyor diye.iyiki varsiniz valla..bende giremedim mi kendimi suclu hissediyoum
Sen ona ilet madem posta guvercini seniiDuygularn karsilikli cnm benim snde siz de iyi ki varsnz!! gun icinde teli elime aldm mi eger bi gorusme yapmiyosam ilk isim kk ya girmek oluyor...
bizimde oyle valla sute moooo diyor sadece.atta anne diyor gunes vurdumu eve.disari cikmak istiyor.tv kapatma karari aldik.konusmalarini cok etkiliyormus.ece daha cok hareketleriyle anlatiyor.herseyi o yuzden bittitv keyfimiz.
kızlar fıstığım her söylediğimizi tekrar ediyor.. bıdır bıdır buaralar.. sabah geliyo yanıma 'annee düüütt(süt) , yımırtaaa(yumurta) hadii ' zilli kahvaltı hazırlaa diyo resmenakşamları uykumuz gelince yastığıı kapıyor geliyo yanıma 'eee eee eee annneeee' :116::116: Allahım ne güzellll bir şeyyy bu sıpalaaarrrrr , isteyen herkese nasip olsn diyorum her defasında...
iletirim canim.bugun paketi yenilenicek ilk firsatta gelir o kurtlu duramaz..valla bende ona o kadar alismisim ki.konusmadigimiz zaman kendimi eksik hissediyorumAyy saok smdiden kubracim♥bir ve uc numarayi incelemen yeterli bnm icin canimm ikea disinda tekzen ve koctasta da var modeller seninde aklinda olsun fikir olurnetten baktm bnde onlara..
Kv. Gelişini hic sormaa...en azindan dogumdan sonra ona guvenmemem gerektgni anlams oldum tek iyi yani bu ezberden diyodum cnku ondan yardm alirm dye ama simdi aman amann ALlah muhtac etmesin dusuncesindeym...
Guzel dilegin icin ayrica tesekkurler
Ohhh masallah prensese bidir bidir anlatiyo kuculmus insan desene.. tam yemelik olmustur simdii..
Eylül de bayadr cenesi dusuklerden... hrseyi anlatarak ifade ediyo yalnz bnm anladgm bi dille tabi .. onu da dislerin eksikligine bagliyorum bazi sesleri su an istese de cikaramaz cnku dort tanecik disle:))
Ama aylardr kizdgnda ayri sevindgnde ayri bse isterken ayri tonda sesinin tonlamasini degistrerek kendine ozgu bebekce bi lisan kullaniyo cimcimemm bi duysan gulmeden duramazsin..neyce bu arapca mi konusuyosun kiz sen dye takiliyo hep gorenler:)) dis yarim yamalakken boleyse tamamlandgnda dsunemiyorumm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?