2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Canim iletilerimi okuyabiliyo musun sana yazdgm son iki msjimda da irtibat kuramadik ses vermedin merak ettim senii♥¿

Beni merakta edermis canim arkadasim aynen net paketim bugun yenilendi takip edemedim bi kac gundur.. Degerli yorumlarin fikirlerin icin cok saol canim konustuk kv.ile basta tepki verdiysede guzel guzel anlattim.. Kurallarimla niyetimin isi yokusa surmek olmadigini herseyin kizimin iyiligi icin oldugunu kotulugunu istemicegnin farkinda oldugumu zaman zaman goremediklerini dile getirmemin gayet dogal oldugunu anlattim anladi gibi bakalim zaman ne gostercek bakma durumlar musait olsa hic icimden gelmiyor belkide hersey cok guzel olur ilk 1ayin sonunda denemekte fayda var ahh ahh simdiden dokunuyor pamugumla ayrilma fikri.

Ayy masallahh ya baya dillenmis senin minnosss yimirta diyor ha benim kizimda sus demeyi ogrendi bi kac gundur şuşşş diyip duruyor tatli diliyle cok tatlilar cokkkk!!!!

Canim havada kalmadi iste bunada sukur ne oldugu belli oldu.. Kolay agrisiz atlatin insallah cok gecmis olsun iyi haberlerini bekliyoruz

Saol canim yorumlarin icin cozduk gibi gorunuyor gerci zamanla belli olcak simdilik zamana birakmak en dogrusu gibi

Canim ya bende sevinmistim kv.gelicek yardimi dokuncak diye allah allahh zoru gorunce bastan savanlardan mi niye dogru duzgun ilgilenmiyor ee nasil olcak anneciginin dogum sonrasi kalma durumlari mumkunse simdilik kv.idare et hic degilse yemegini pisiriyodur annecigini dogumdan sonraya sakla.. Yatak konusu eylusun yeni bi karyolasi olsun madem ayri yatmalara baslamis hakkidir minnosumun zaten dogru duzgun geceleri uyumadigindan besigi 0km.ayarindadir ondada minik kardesi yatsin bende besigimizi yatak formuna cevircem yakin zamanda Artik oylesi daha pratik gibi geliyor uyaninca inip gelebilirler yuksekten dusme ihtimalleride kalkar ortadan yere yakin modeller tercihin arasinda olsun

evet tv için çoğu kişi zararlı olduğunu düşünüyor.bende öyle düşünsemde çok katı değilim bu konuda yada nehirin ilgisi olmadığından da olabilir. bizim ki sadece reklamlara merak sardı buaralar.. reklam çıkıncaa çok mutlu oluyo, ama onun dışında çizgi filmdi fln hiç oturup izlemez.. bide kumandayı elimize verip müzik açtırıyo bize 'nayyniii nayniii ' dedi mi hareketlii şarkı bulucaksın nehire

onların dilleriniii yemek lazım zaten , bu zamanları çok tatlıı ilerisini bilmem ama , böyle herşeyleri anlamaya başladılar yaa ben daha biii çoook özlüyorum fıstığımı işteyken.. :26::26:

duramiyorum valla bagimli oldum.. Saol canim bende ayni dusunuyorum
canım arkadaşım beımm

ecede ızlemıyor ama o seslerı duymak bıle olumsuz etkılıyormus bırkac gundur hıc açmamaya başladım tv..

buarada kızımı 2 gundur tuvalete oturturuyorum ve sonuç almaya başladık.daha hıc yapmasada arada gıdıp çişşş dıyor tuvaletın kapısında.
doktorumuzun onerısı basamak ve adaptör almamız yonundeydı ama ben soğuk olur bırde kendı çıkamaz dıye ıstemıyorum en azından yaza kadar lazımlık kullanıcam

ne güzel başlamışsın yavaş yavaş.. bizde havaların ısınmasını bekliyoruz. alıştırmalara başlıcaz artık..

Seni merak etmez miyim hic canim benim insanin gormeden de en yakinlari olabiliyomus hayatta burda bunu yasayarak ogrendim♥♥ohh cok sevindim senin adina konusarak isin byuk kismini halletmissin
Bi denersin bkalim kuzum simdiden evham yapma icine sinmezse ertelersin en beteri calismayi yda bska yollar illaki bulunur hakkinda hayrlisi olsun canimm.. pamugun iyiligi icin sonucta bu yaptgn ole dusun byuyunce gurur duycak seninle emin ol
Isin o kismini hic sorma guzelimm bnde bole tahmin etmiyodum.. o kadar faul hareketleri yaklasimi var ki anlatamam elli sene geriden gelen bi anlayisa sahip anlatmaya kalksam sabah olmaz...bide en cok rahatsz oldgum nokta hijyen anlayisinin sifir olmasi.. yemek yapsa bile onu dahi icime sinerek yiyemiyorum bi kere gicik oldum ya.. nyse kaldi iki gun disimi skyrum artk.. bu hallerini gordukten sonra inan hic istemiyorum dogumda bna eslik etmesin gerek yok yardim olcak derken gerilim yasarm bu sekilde..dedim ya iyi ki de uzakmisim meger yoksa cocugumun halini dsunemiyorum istedgm gbi yetstremezdim walla arada derede degisik bsi olurdu.. kendime guvenim artti yaparm ustesinden gelirm diyorum ALlah muhtac etmesin ins.basta zorlansam da bi sekilde duzenim oturur simdiden sen su zmn gel dye kv. ile plan yapma niyetm hic yok annem olabildgi kdar destek olucak sonrasi da ALlah kerim...
Besik konusunda aynen cnm toplasan bes kez yatmamstr en azindan atil bi sekilde durmak yerine onu da degerlendrmis olucam cok pisman olmustum aldgma simdi isimi gorcegni hic tahmin etmezdim:)
Esim bi gelsin sehirdisindan ilk isim eyluse yatak almak olucak.. tavsiyen icin saol fistgmm öpüyorum elifsu pitirini, senii♡♡
Ohh masallah ece cigimee..
Sen bole anlattikca dha dun gazlarindan bahsediyoduk o kadar buyuduler mi diyorum inanamıyorum walla..
Bize de cok faydasi oluyo ilerki gelisim evrelerinde bni neler bekliyo ogreniyorum canim sen ece yi anlattikca..
Burasi soguk memleket olmasa bnde baslamayi dusundum cok ama yazi cok gec geliyo afyonun bu yuzden brz dha ertelemeye karar verdim simdilik yoksa su an bile alistrabilcegme inaniyorum herseyi anliyolar cunku artik sipalar:)

onların dilleriniii yemek lazım zaten , bu zamanları çok tatlıı ilerisini bilmem ama , böyle herşeyleri anlamaya başladılar yaa ben daha biii çoook özlüyorum fıstığımı işteyken.. :26::26:[/QUOTE]

Kiyamam cnm benim ozlersin tabii
Bn bi saat ciksam eve donunce icime sokasim geliyo resmen ozlemimden..
Nasil bi sevgiyse bu..
Sen de az dha dayan surda bes alti ay sonra ikinci melegin sayesinde nehircige olan bu ozleminin acisini da cikarcaksin o da hep gozunun onunde olucak kacirmicaksn hic bi anini..
al iste sana bi tasla iki kus)

evet evet , bende diyorum ne güzeell olcaaakk kuzularımlaa beraber olucaammm, minik fasülyenin süprizi sayesinde Nehirim lede beraber olucazz hep.. kıss var ya bakma iyi oldu galiba Rabbim gerçekten herşeyin hayırlısını veriyor.Kayınvalide kayınpeder sağlıkları yerindeyken henüz dinçken bana destek olucaklar.. aradan çıkartıcaam 2 kuzuyuu tabi zaman ne göstercek hep beraber görcez inşallah. sen daha deneyimlii olcaksın burdan zaman buldukçaaa bilgilendirme bekliyor olcam senden iki çocuklu annenin halleri başlığı altındaa

Son düzenleme:
Birdenbire biz ikimiz ne cok benzedik birbirmize yaa kubra dmi? Inanamiyorum hala...Dha dun gbi senin bnm hamilelgme sasirman ardindan ayni sekil surprz hamile kalman felan.... zmn surprzlerle dolu dedikleri bu olsa gerek 2012den beri hayatimzda bi degisiklik bi degisiklik girla gidiyoo:) uc kisi olduk ailece artk derken
2014 de 4e cikiyo nufusumuz seneye bizi neler bekliyo ki dersinn)
Bncede cok iyi oldu senin acindan da canim ne guzel iki bebisinde cok sansli bak yardmcilarn da varmis dha nolsunn.. bnm gbi gurbette olsan napardin olanlardan da hayir gormesen
Etrafmda hamileligme Basta burun kiviran herkes simdi ayy ne guzel cok iyi yaptin bnce en iyi zmnlama fln demeye basladi:)
Su an ki mutlulugmu hissedince Aldirsaymisim dyorum kendimi hic affetmezdim herh...
Bgun bde disarda onumde yuruyen iki kiz kardes gordum 5 6yaslarnda ayni giyinmis bole nasil hosuma gtti imrendim anlatamam bn de bu gunleri gorurum ins dye ic cektim...
Zevkle anlatrm sna cnm benim tecrubelerm oldukca♥sna dair aklima gelen ilk tavsiyem nehircigi agir agir kendi odasina olmasa bile kendi yatağina alistrman canim ne kdar erken alisrsa sensz uyuyabilmeye o kdar rahat edersin.. hem belki ilerki aylarda agirlasinca simdiki enerjn olmaz ilgilenemezsn fln simdiden almis ol garantiye...
Bde ne kdarlik oldun sen bkalim ??
Cinsiyete cok var mi ogrenmene?? Cok merak ediyorum meleginin cinsyetni..!!
Cepten grdgm icn artk cizelge fln görünmüyor
Hberlerni bekliyorum canimm♡♥♡

Canimcim seneye nufusunuz 5 olur mu, olur ayy olsun valla ya kalabalik aile iyidir benimde hep hayalimdir genis aile olmak... yasin kac tatlisim,86li misin? Benim is hayatim umdugum basarida giderse 2.kuzumu 30umda dogururum bazen diyorum keske 8yil beklemeseymisim bebek icin ard arda yapiverseymisim simdi derdim ki unumu eledim elegimi astim canim arkadasim kv.ile gecirdigin zor gunlere uzuluyordum ancak iyi bi pay cikarmanda gozumden kacmadi ne guzel zaten var olan guvenin iyce artmis... Kv.olmadan da yanlizkende daha iyi idare edebilcegini anlamissin canim ya valla helal sana en skintili anindan bile siyrilip iyi biseler cikartiyorsun evellallah yapar benim arkadasim anneciginde ara ara ugradim mi tamamdir moral depolar bi kac ay idare edersin ve cokta eminim ki sen tum ailene yanlizda yetersin dogum icin ortalama gununuz belli mi?

Kizlar minnosum son gunlerde ki bugun cok belirgin bi sekilde dili disarda geziyor diliyle oyunlar yapiyor kendince baloncuk sisiriyor tukuruguyle ama baska biseylerle ilgilenirken bile dili disardaydi damaklarini kasiyor gibi yapiyor dis cikartiyor diyorum ama aklima takilan12disimiz var ve bu aydaki bebegin salya akitmasi tuhaf degil mi? Bi onceki dislerini cikardiginda hic boyle bisey oldugunu animsayamiyorum sizde durumlar ne

Kiyamam cnm benim ozlersin tabii
Bn bi saat ciksam eve donunce icime sokasim geliyo resmen ozlemimden..
Nasil bi sevgiyse bu..
Sen de az dha dayan surda bes alti ay sonra ikinci melegin sayesinde nehircige olan bu ozleminin acisini da cikarcaksin o da hep gozunun onunde olucak kacirmicaksn hic bi anini..
al iste sana bi tasla iki kus)[/QUOTE]ınsallah kolay alışırız.doktoru bıle dıyor eceye 1 defa göstermen yeter hemen alışkanlığı kazanıyor.cok azımlıyım bu aralar yemek ve uyku duzenı olusturucamherseyı saatle ve planlı yapmayı düşünüyorum.hergunun ogunu daha önceden belırlenıcek.sımdı yapamasamda bırkac aya eve gecıcez kesınlıkle yapıcak ve ben bısey farkettım.h.sonu kendı evımdeydım ve kızım daha uslu ve soz dınleyen bır kız oldu.bende bu durumdan kv sorumlu tuttum demk kı ondan yuz buluyor

Telefonumun imeisi klonlanmis kizlar 30gune kapanicakmis basina boyle sacma bisey gelen var mi? Faturali ve garantili telefonum ve halen garantisi devam ediyor ustelik uretici firmanin cozumu ise yeni bi imei verip onu tek hatta tanimliycaklarmis hat degistirme ozgurlugum yok yani tobe tobeeee insanin sinirlerini bozuyorlar

Aman esracim benim guzel arkadasim korkuyorum bu surprz yumurtamdan sonra byuk knusmus olurm dye yorum bile yapmaya ama Allahm sana tugcecim e nasip etsin artik..4 iyi bize yaa86lym evet tatlimm is dunyasinin tozunu attirirsin sen eminim anneyken bole titizsen isinde dsunemiyorum seni♡bncede sakn cok ara verme 2.minnos icin buralardabolursak bn gereken psikolojk baskiyi yapicam zaten sanaa:))hem kiyamam elifsum yalniz basina kalmasin tek cocuklar hep icimi burkar benim hayirli zmnda hayalindeki gbi gepgenis bi aile olun insaallahh!!! Hem tugce hem sen♥♥
Bakalim esosumm bn tek basima bu cimcinelerle unu elegi asicak kdar akli denge sahibi kalabilcek miyim o zmnaa:)))cok merak ediyorum kendimi.. yasaynca bole burda konustgm kdar sagduyulu, sakin olabilcekmiyimm¿¿
Kv bgun spet turizmm cok sukur...
Napiym cnm bnm nkdar zor gelsede yasarken sobradan eger iyi tarafni gormesem kafayi yerim hem icerdeki hem disardaki minnosumu etkilerim hakkim yok buna..kendi stresimle onlari bogmaya..
Cocuk olunca insan karakter kisilik bile degstryo eskiden olsa oturur aglardim belki simdi anneym bn sorumlulugm ellerimde sekillenen bi oyun hamurum var diyorum)
Ve nkdar kv yda bska sbepten sinir harbi yasasamda her saat bnm esref saatim oluyo o varken kisacasi hrseye eywllh diyorum..
Tesekkur ederim guzel iltifatlarnla bna moral oldgn icn cnm benim♥dedgn gbi yari annemle yari annemsz olucak ins bi sekilde..
Dogum icin cnm 1ay 20gun gbi bi zmn kaldi takvim hesabina gore..eylus gbi bi hfta once bekliyorum bn tabi mayisin 1i 2si gibi desede doktor ben nisanin son haftasi fln dogururum dyorum kendimce
Kazasz belasiz bi atlatayim da insallah!
Artk altini fln degsrken bya zorlaniyorum sekilden sekle giriyorum one dogru egilemedgmden geceleri desen hic bi pozisyonda rahat edemiyorum..
Btun gun o kdar hareketli ki sagdan sola soldan saga gecip duruyo minnak tontisim
Yeri iyice daraldi tabi sigamiyo bi turlu:))

Ohh maşallah elifsu ya..
12dis bn gorebilir myim acaba eylusun agzinda:)bnce anlattgn sey disten bagimsiz bi dil hareketi cnm
Bedenleryle ilgili hergun yeni bsi kesfediyolar endiselenme dil kaslarini kullanabildgni gordukce hosuna gtmistr onu tekrar ediyordur diyorum bn tatlimm analik icgudumleenn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…