- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #6.621
seelam kizlar bi suredir takipteyim sizi tadim yok... kutsev oglusunu bezden ayirmissin masallah canim ne iyi cok yormamis seni benim kuzum lazimliktan korkuyo bende askiya aldim bi sure... mustuuu italya miii kiz naaptiniz siz helal olsun ne cesaret ben elifle surdan suraya giderken defalarca dusunuyorumneyseki ayak uydurmus oglusun memeden kesmek ahhh ahh biz tam gaz devam emmeye ayy kizlar ruyamda 12aylik hamileydim
Canim bende devam edecektim 24 aya kadar ama yemek yeniyordu hic. Emiyordu EE sütte bir saat tok tutuyor haliyle büyüdüler. Sürekli meme istiyordu böylelikle. Şuanda çok şükür daha iyi yiyor.
Tatil için çok düşünmedim ama çok stresle gittim. Tek korkum hasta olmasiydi çok şükür olmadi. Keyfi çok yerindeydi çünkü gezmeyi çok seviyor.
Ruyan hayirlara ciksin insallah. Nicin keyifsizsin onemli bisey yoktur umarim.
darisi bana canim benim minnosumda yemiyo... elosun kasiklarinda boynunda ele gelen minik bezeler falan farkettim tahlilleri temiz cikti cok sukur ama canimi skmaya yetti dr.lar korkulcak bi durum yok olur buyumedigi surece skinti yok diyor buyumeye buyumuyor ama kaybolmuyorda buna karsilik kaybolmayada bilir diyorlar aman ne biliyim istecogu insanda ozellikle cocuklarda olurmus ama farketmez aileler diyor dr. bide beni rahatlatmaya yetse ya keske
Evet canim kademeli kesiyorum yani hala emiyor oğlum dört gün oldu geceleri emiyo simdi gündüzü bitirdim artik. Ama üzülme ve de kendini suçlama çünkü iki yas sendromu yasiyorlar hircinlik inat ağlamahepsinde var. Oğlum çok degisti benim son on gunde. Çok zor bi çocuk oldu. Bence memeye bağlama ve de üzülme hamilesin.
Herkese selamlar güzel arkadaşlarım çok sık giremesemde hep aklımdasınız son sayfaları okudum ve gerçekten görüyorum ki biz burada çok şey paylaştık genelde aynı sorunları yaşıyoruz ve hal böyle olunca sizle dertleşmek başka oluyor. Bizde huysuzluk hat safhada çok sinirli istediği birşey olmaSa kendini yere atıyor halbuki eşim ve ben gayet sakin insanlarız inşallah bu durum faka sürmez sabrında sınırı var biliyorsunuzgeceleri o kadar ık kalkıyorki hep "diş"i bahane etmek bakalım nereye kadar sürecek ?uyanınca tekrar sallayıp koyuyorm çok yorucu oluyor birde tam sahur zamanı kalkıyor Allah yardımcımız olsun. Bütün kuzuları öpüyorum görüşmek üzere. Tuğçecim Ece nasıl hala akıllımı uslu mu prenses. Rose nerelerdesin umarım iyisindir.
seelam kizlar bi suredir takipteyim sizi tadim yok... kutsev oglusunu bezden ayirmissin masallah canim ne iyi cok yormamis seni benim kuzum lazimliktan korkuyo bende askiya aldim bi sure... mustuuu italya miii kiz naaptiniz siz helal olsun ne cesaret ben elifle surdan suraya giderken defalarca dusunuyorumneyseki ayak uydurmus oglusun memeden kesmek ahhh ahh biz tam gaz devam emmeye ayy kizlar ruyamda 12aylik hamileydim
Eki Görüntüle 1176857
Gezenti oğlum :))
darisi bana canim benim minnosumda yemiyo... elosun kasiklarinda boynunda ele gelen minik bezeler falan farkettim tahlilleri temiz cikti cok sukur ama canimi skmaya yetti dr.lar korkulcak bi durum yok olur buyumedigi surece skinti yok diyor buyumeye buyumuyor ama kaybolmuyorda buna karsilik kaybolmayada bilir diyorlar aman ne biliyim istecogu insanda ozellikle cocuklarda olurmus ama farketmez aileler diyor dr. bide beni rahatlatmaya yetse ya keske
Herkese selamlar güzel arkadaşlarım çok sık giremesemde hep aklımdasınız son sayfaları okudum ve gerçekten görüyorum ki biz burada çok şey paylaştık genelde aynı sorunları yaşıyoruz ve hal böyle olunca sizle dertleşmek başka oluyor. Bizde huysuzluk hat safhada çok sinirli istediği birşey olmaSa kendini yere atıyor halbuki eşim ve ben gayet sakin insanlarız inşallah bu durum faka sürmez sabrında sınırı var biliyorsunuzgeceleri o kadar ık kalkıyorki hep "diş"i bahane etmek bakalım nereye kadar sürecek ?uyanınca tekrar sallayıp koyuyorm çok yorucu oluyor birde tam sahur zamanı kalkıyor Allah yardımcımız olsun. Bütün kuzuları öpüyorum görüşmek üzere. Tuğçecim Ece nasıl hala akıllımı uslu mu prenses. Rose nerelerdesin umarım iyisindir.
Ayyy ben hala gülüyordum mesajina burda görünce dahada çok gülmeye başladımay bacımm konustuk ya bence etkısınde kaldın.hamilelikle ilğili Konusmalarımdan ben yaptım benn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim cinsiyeti bellimi minnosunun
güzel annişler perşembe günü doğuma giriyorum inşallah
dualarınız eksik etmeyin olur mu?
Eki Görüntüle 1176857
Gezenti oğlum :))
bencede sen yaptinbilinc altima girdin o nasil bi ruyaydi oyle 12aylik hamileydim tovbeee
Esracim hadi hayirlisi boyle ruyalarin cogu gerceklesiyo ama;-)hayirli vakitde versin Rabbim olacagi varsa
Ben nihayet batdan 9gun sonra adet oldum amma rahatladim yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
güzel annişler perşembe günü doğuma giriyorum inşallah
dualarınız eksik etmeyin olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?