2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Canim bende devam edecektim 24 aya kadar ama yemek yeniyordu hic. Emiyordu EE sütte bir saat tok tutuyor haliyle büyüdüler. Sürekli meme istiyordu böylelikle. Şuanda çok şükür daha iyi yiyor.
Tatil için çok düşünmedim ama çok stresle gittim. Tek korkum hasta olmasiydi çok şükür olmadi. Keyfi çok yerindeydi çünkü gezmeyi çok seviyor.
Ruyan hayirlara ciksin insallah. Nicin keyifsizsin onemli bisey yoktur umarim.

darisi bana canim benim minnosumda yemiyo... elosun kasiklarinda boynunda ele gelen minik bezeler falan farkettim tahlilleri temiz cikti cok sukur ama canimi skmaya yetti dr.lar korkulcak bi durum yok olur buyumedigi surece skinti yok diyor buyumeye buyumuyor ama kaybolmuyorda buna karsilik kaybolmayada bilir diyorlar aman ne biliyim iste cogu insanda ozellikle cocuklarda olurmus ama farketmez aileler diyor dr. bide beni rahatlatmaya yetse ya keske

Amin inşallah. Kaç aydir kilo almiyor varsa yoksa meme... Simdilik iyi gidiyor tek korkum buaralar hasta olmasi yada diş cikarmasi
Çok çok geçmiş olsun. Sukurki ttemiz cikmis sonuçlar. Bunun aksini düşünüp kendini rahat lata bilirsin.bizim gibi pimpirikli anneleri bisi rahatlamaz doktor bile. Birde çok inceliyoruz çok dinliyoruz biz cocuklatizi. Kayinvalidem hep kizar bana o kadar inceleme su çocuğu diye :) yapi meselesi işte...

Ne güzel canım kademeli kestiysen gecede kesersin gündüz bitmiş ya bu dönemde oluyor demek ki

hoşgeldin canım büyüyorlar artık ergenlik gibi bir şey bu 2 yaşa girmek herhalde

hayırlısı olsun canım hadi bakalım senden de bekliyoruz haber

oy tam adam olmuş maşallah

korkma canım geçer inş

Aynen canım hala uslu ve sakin bir çocuk.ne söylesem yapıyor birkaç gündğr iftar sofraını beraber hazırlıyoz.bayılıyor onada görev vermeme yer siliyoruz ben büyük o kucuk viledayla.kızım çok yardımcı çok sükğr ama dişari cıktık mi eve sokamıyorum avm gezemiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy ben hala gülüyordum mesajina burda görünce dahada çok gülmeye başladımay bacımm konustuk ya bence etkısınde kaldın.hamilelikle ilğili Konusmalarımdan ben yaptım benn

bencede sen yaptin bilinc altima girdin o nasil bi ruyaydi oyle 12aylik hamileydim tovbeee

Esracim hadi hayirlisi boyle ruyalarin cogu gerceklesiyo ama;-)hayirli vakitde versin Rabbim olacagi varsa
Ben nihayet batdan 9gun sonra adet oldum amma rahatladim yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bencede sen yaptin bilinc altima girdin o nasil bi ruyaydi oyle 12aylik hamileydim tovbeee

Bacım bende bu gece ikiz doğurdum benim bilinç altımada eşimle doktorum girdi valla.ikiz ikiz diye.bı uyandım ki ece hala tek dedim çok sükür

Esra beni bekliyor canım ciddi ciddi yine beraber doğurcaz
Sende rahatlamışsin.düşünmüyosun herhalde canım.

Kardeşim 3 aylik hamıleymiş minnoşumuz ocakta dünyaya gelicekmiş.çok sevindim o kadar mutlu oldum aynı zamanda ne zaman büyümüşğz bu kadar dedim

Evet cnm ya cok rahatladim dusunmuyorum bu aralar yalniz bakiyorum onum icin ara vermek istiyorum
Size de gonlunuze gore versin alalim guzel haberleri sizden yakin vakitde insaAllah
Canim ne guzel kardesin de sag -salim alsin kucagina bebisini cinsiyeti bellimi bebisin?eceye kardes yoldas geliyo desene

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…