2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Gozunuz qydin tatlim. Benimde kardeşim hamileymis 5 haftalik bizimkide şubatta doğacak nasipse. allah seninde gonlune gore versin insallah. Zamani gelince olacak ama inaniyorum ben. Bizde ikinci parti dogururuz esra sen ben kutsev. Kuzular biraz daha buyuyunce. İnsallah

Dusunmesi bile icimde mutluluk yesertdi hayirli vakitde olur hepimiz icin insaAllah yalniz buyumesin kuzularimiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bebekleriniz kac kilo cok merak ediyorum Omerin kilo almasi resmen durdu 5-6aydir kilosu 10.5 kilo
boyunu kilosunu cekdiremiyoruz cok agliyo doktor gorunce kilosunu evdeki tartida tartiyorum

benim pamuk kuzum da zayif canim bugun ustsuz bezsiz tarttim 10,300kg geldi boyu 86di en son yani bir ay evvel

doguralim benim korkularim kalmadi artik ciddi ciddi hazirim tugceyle sizlerle denk gelir yine tecrubelerimizi paylasiriz insallah hadi hayirlisi

kizlar ya icim sisti iyce p.tesi tekrar doktora gidecegiz bu bezeler cok canimi skiyor dr.cogu bebekte olur diyor ama aramizda kimseden boyle bi sikayet duymadim bi bakin varmi kasiklarda boyun bolgesinde ele gelen gozle gorunmeyen bezeler... kizim cok terliyor gece ve gunduz ama gece daha fazla sabah bi kalkiyorum oda pazar yerine donmus kurusun diye saga sola yatak basligina asiyorum dr.ailesel diyor halasi cok terler ama bilemiyorum bu kadar ter anormal geliyor bana

Bzimkide öyle çok agliyo. 18 aylillen boyu 86 cm di. Simdi 20 aylik. Kilosuda 12 kg. Aylardir 12 kilo. Meme yi gündüz kestim eskiye nazaran daha iyi yio belki alir artik

doguralim benim korkularim kalmadi artik ciddi ciddi hazirim tugceyle sizlerle denk gelir yine tecrubelerimizi paylasiriz insallah hadi hayirlisi

Masllah canim sana ben hazir değilim hala. Çok korkuyorum. Sabirli sakin gibi gpzukurum ama diilim. Ahmette çok zorlandigim konular oldu halada yemek ve uyku konusunda çok zorlaniyorum. Bronşit oldu havale geçirdi çok sık hastalandi. Korkularim çok (

Ne guzel esracim hazirsin demek o zmn korunmayi da biraktiniz yani oylemii?
Aramizda en cok bu konuda endisesi olan sendin sen de asdiysan bize de bir guc gelir elbet hadi hayirlisi cnm guzel haberlerinizi alalim tugcemle senden ;-)

Tugceee seni goremiyoruz nerdesin cnm Ece napiiyo?

kutsev ben hazirimda hazir olmaya regl olmuyorum isin aksi hormonlarim hazir degil 2yasina gelene kadar normalmis adet gormemek bakalim beklemedeyim kizlar dogumdan sonra hayatim cok degisti hepimizin oyle anne olmak kendinden vazgecmekmis cocuguna adamakmis madem hayat cizgimi belirledim arayi acmadan dogurmak istiyorum 2-3 allah ne verdiyse en cokta minik kuzumun kardesleri olsun diye mustu bende cok zor gunler yasadim o ara aman aman diyordum ama atlattim bivsekilde cesaret geldi

Çok sevindim acikcasi keşke bende atlatip kararli olabilsem. Yemeğini kendi yesin, ben uyutmadan uyusun, bezden ciksin istiyorum. Cokmu şey istiyorum bilmiyorum ama diğer turlu hamile hamile bana yükü çok olur. Kendini kurtarmis olsun. Ben hamileligimide doya doya yasamk istiyorum. Allah hepimizin gönlüneversin iinşallah canim.

Saol canım inşallah.erkek gibi demiş doktor adımızda çınar olucakmış..
Aynen canım ya esrayla ben çok ciddi beraber yapcazda sizide ayartırsak bilemiycem valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tugceee seni goremiyoruz nerdesin cnm Ece napiiyo?

Ben burdayım canın ama h.sonları pek firsat olmuyor.dün kızım evin bahçesinde havuza girdi çıkmak istemedi.yıkanmiyor dığru düzgün 1senedir ne yapcagınızı şasırdık belkı havuzla alışır girer suya diyorum her hafta sokucam bakalım

Oo mustucumm.Yemeyini kendi yesin kendi uyusun diye-diye sen 4-5yil ara verirsin kiiz zaten 2.bebegi ne zaman yapsan zorlugu olucakdir cun birinci buyudukce problemleri de buyuyucek cnm men bu yil dusunmuyorum 2yasindan sonra dusunebilirim cok ara da bisey degil

Denize girmekdenmi korkuyo Ececik?yoksa bici biciyimi sevmiyo?Omer bir ara ogleydi bici bici yapalim diyen kimi resmen aglayarak giriyorduk banyoya simdi ama hergun yikandigi icin sanki alisdi gibi sacini yikarken bagiriyo sonra susuyo

Esram sen dogumdan beri hicmi adet gormedin?herhalde her kadinin bunyesi farklidir omer 4aylik oldukta ilk adetimi gordum hemde ondan beridi tam 28 gunde bir oluyor bu sondakini cikarsak

Yaşina girmeden rotavirüsten hastanede yattık ateşi inmedi o soğuk kompreslerden korktu o günden aonra yıkanmak işkence.resmen çiğlik çiğliğa.annem alt kattan geliyodu ilk başlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…