- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #6.641
güzel annişler perşembe günü doğuma giriyorum inşallah
dualarınız eksik etmeyin olur mu?
Kardeşim 3 aylik hamıleymiş minnoşumuz ocakta dünyaya gelicekmiş.çok sevindim o kadar mutlu oldum aynı zamanda ne zaman büyümüşğz bu kadar dedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gozunuz qydin tatlim. Benimde kardeşim hamileymis 5 haftalik bizimkide şubatta doğacak nasipse. allah seninde gonlune gore versin insallah. Zamani gelince olacak ama inaniyorum ben. Bizde ikinci parti dogururuz esra sen ben kutsev. Kuzular biraz daha buyuyunce. İnsallah
güzel annişler perşembe günü doğuma giriyorum inşallah
dualarınız eksik etmeyin olur mu?
Kizlar bebekleriniz kac kilo cok merak ediyorum Omerin kilo almasi resmen durdu 5-6aydir kilosu 10.5 kilo
boyunu kilosunu cekdiremiyoruz cok agliyo doktor gorunce kilosunu evdeki tartida tartiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gozunuz qydin tatlim. Benimde kardeşim hamileymis 5 haftalik bizimkide şubatta doğacak nasipse. allah seninde gonlune gore versin insallah. Zamani gelince olacak ama inaniyorum ben. Bizde ikinci parti dogururuz esra sen ben kutsev. Kuzular biraz daha buyuyunce. İnsallah
Kizlar bebekleriniz kac kilo cok merak ediyorum Omerin kilo almasi resmen durdu 5-6aydir kilosu 10.5 kilo
boyunu kilosunu cekdiremiyoruz cok agliyo doktor gorunce kilosunu evdeki tartida tartiyorum
doguralim benim korkularim kalmadi artik ciddi ciddi hazirim tugceyle sizlerle denk gelir yine tecrubelerimizi paylasiriz insallah hadi hayirlisi
kutsev ben hazirimda hazir olmaya regl olmuyorum isin aksi hormonlarim hazir degil2yasina gelene kadar normalmis adet gormemek bakalim beklemedeyim kizlar dogumdan sonra hayatim cok degisti hepimizin oyle anne olmak kendinden vazgecmekmis cocuguna adamakmis madem hayat cizgimi belirledim arayi acmadan dogurmak istiyorum 2-3 allah ne verdiyse en cokta minik kuzumun kardesleri olsun diye mustu bende cok zor gunler yasadim o ara aman aman diyordum ama atlattim bivsekilde cesaret geldi
Tugceee seni goremiyoruz nerdesin cnm Ece napiiyo?
Denize girmekdenmi korkuyo Ececik?yoksa bici biciyimi sevmiyo?Omer bir ara ogleydi bici bici yapalim diyen kimi resmen aglayarak giriyorduk banyoya simdi ama hergun yikandigi icin sanki alisdi gibi sacini yikarken bagiriyo sonra susuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?