- 26 Aralık 2012
- 229
- 1
- 96
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #1.381
Bugün HİPP in şeftali püresini tatdık bikaç kaşık,çok sevdi kızım..aslında karşıyım bu kavanoz mamalara ama öve öve bitiremedi arkadaşım gelirken 2 tanede getirmiş denememiz için.gerçekten açınca kokusu bile çok hoş..meyveleri tatmaya başladık,çok şükür severek yiyo devamlarını istiyo :) buara zaten herşeyden istiyo hanım öyle ağzımıza bakıyo bişey yer içerken..
slm kızlar nasılsınız?
oğluşuma nazar değdirdim galiba o gece düzenli rahat uyuyan çocuk gitti, mızmız bir çocuk geldi
yarım saatte, 1 saatte bir uyanır oldu oğlum
dün akşam 7den 8e kadar uyudu. sonra 12 oldu yatana kadar 2:30 kadar sürekli uyandık
2:30-5:30 arası kesintisiz uyku sonra yine mızıltı uykusu 7ye kadar
dişlerini kontrol ediyorum yok bişey. niye böyle yapıyor anlamıyorum bikaç gündür
gündüz uykumuz hep problemdi gece uykusu da bozuldu
bir de yattığı yerde duramayan bir çocuktu zaten, şimdi oturmaktan bile sıkılıyoruz. ayakta durcak adım atçak sıpa
bir bakıyorum dönüvermiş bişeye ulaşmaya çalışıyor, kıpır kıpır saniye durmuyor yerinde maşallah
yattığı yerde oyalanan bebek olamadık hç malesef, müzikli bir oyuncak almıştık yattığı yerden hem aynasına bakıyor hem 2 kol var oraya vurup müzik yapıyordu. 2-3 seferde ondan da sıkıldı. herşeyden çok çabuk sıkılıyor ,yoruyor bizi artık
Amin canım. Bedenen olmasa da ruhen rahatladım. Biz daha çok misafir ağırlamadaydık, annemler dahil sık ev ziyareti yapmadığımız için mi bilmem oğlum yadırgadı sanırım ,çok huysuzlandı. Ablam da gelmişti 3 çocuğu var biraz curcuna oldu diye midir nedir durmadı kimsede. Akşam ancak alıştı gülücükler saçtı. Evimizin sessizliğine sakinliğine çok alışmış kuzum :)Saol canim darisi basiniza :) ins rahatlar ve bnde gece gundz evde kucanda miz miz aglayan bi bebek gece ve gundz insan cok bunaliyo rahatlarsin annenlerde biraz cok ii gelir bence
Bugün HİPP in şeftali püresini tatdık bikaç kaşık,çok sevdi kızım..aslında karşıyım bu kavanoz mamalara ama öve öve bitiremedi arkadaşım gelirken 2 tanede getirmiş denememiz için.gerçekten açınca kokusu bile çok hoş..meyveleri tatmaya başladık,çok şükür severek yiyo devamlarını istiyo :) buara zaten herşeyden istiyo hanım öyle ağzımıza bakıyo bişey yer içerken..
kavankz mamasi hakkinda
ben kendim yapiyorum cigu zaman ama yemiyor bende haliyle artik ne yerse yesin yeterki yesin moduna geciyorum.o yuzden huc farketmez benim doktorum ya milupa yada hip dedi baska bir marka alun birde hipp alin kokusundan bile farku anlarsiniz biz gecenlerde test yaptik bi rane bebelac bi tanede hipp aldik.hipp resmen meyve kokuyor digeride degusik tatli birsey kokuyor.hippin kayisi suyunu iciyor kizim sanku dalindan alip sikmissin gibi.
Amin canım. Bedenen olmasa da ruhen rahatladım. Biz daha çok misafir ağırlamadaydık, annemler dahil sık ev ziyareti yapmadığımız için mi bilmem oğlum yadırgadı sanırım ,çok huysuzlandı. Ablam da gelmişti 3 çocuğu var biraz curcuna oldu diye midir nedir durmadı kimsede. Akşam ancak alıştı gülücükler saçtı. Evimizin sessizliğine sakinliğine çok alışmış kuzum :)
Ablamın 3. çocuğu 7,5 aylık ikinci dişini çıkardı, diğerlerinden de tecrübelisin bir bak ne zamana çıkar Hüseyin'inki dedim 3-5 güne kalmaz demesini umut ederek ,1 aya ancak çıkar dedi hayallerimi yıktı:) Umarım yanılıyordur:)
gunaydinlaar ben aralik annesiyim 2012 bi bakiyim dedim sizin bebisler neler yapiyo benim kiz geceleri az uyuyor gec yatip erken kalkiyor gunduzde uykusuzluktan hep mizmiz kaka problemimiz var sabahlari 6 da ikinmaya basliyor uyuyamiyor tabiki. sabahin koru kahvaltimi yaptim simdi ayagimda salladim zorla uyudu uyanmazsa bende uyucam insallah. belki sonra uykularimiz duzelir diye bir umutla bakiim sizlere dedim ama yok galiba bebisler yasina gelince duzgun bi uyku olacak sanirim.
benim kızımın gece uykuları 3. ayda düzene girdi , gece konuşma ve ışığı açmaki gece modu devam etsin , emzir yatır , altınıda alma , alışır bi müddet sonra
ah canım sen benim kızımı anlatmışsın resmen ya ne gece uyuyoz ne gündüz 10dk uyuyup uyanıyor aramızdada 1gün var seninle dönem özelliğimi acaba ama doğduğundan beri yatmaya karşı çocuk hiç oyalanamıyor((
kavankz mamasi hakkinda
ben kendim yapiyorum cigu zaman ama yemiyor bende haliyle artik ne yerse yesin yeterki yesin moduna geciyorum.o yuzden huc farketmez benim doktorum ya milupa yada hip dedi baska bir marka alun birde hipp alin kokusundan bile farku anlarsiniz biz gecenlerde test yaptik bi rane bebelac bi tanede hipp aldik.hipp resmen meyve kokuyor digeride degusik tatli birsey kokuyor.hippin kayisi suyunu iciyor kizim sanku dalindan alip sikmissin gibi.
Gunaydin anneler nasilsiniz
ben hic iyi degilim Omer emmek istemiyor gece 2de yedi en son hic acikmazmi yaa bu bebek
3gundur boyle disi bi ciksa rahatlayacak ama daha 1 ay var gibi gorunuyor...
ne yaiyim bilmiyorum simdi uyutmaya calisiyorum bakalim uykuda yiyecekmi....
ben hic iyi degilim Omer emmek istemiyor gece 2de yedi en son hic acikmazmi yaa bu bebek
Gunaydin canimm Dis biraz sancili oluyo canim biz iki ay ishaldik sukur iki gundur gecti ishal basladiginda dis eti duzelip kabarmaya basladi bir hafta gecti beyaz cizgi seklinde belirmeye basladi veeee uykusuz geceleer surekli miz miz bi huzursuzluk sinir o cizgiler belirdikce huzursuzlugun siddeti artiyor ve o cizgiler belirdiyse bir aya kalmadan cikiyor ve bunyeleri hassaslastigi icin hastalaniyolar ve bizimkide hastalikla birlikte cikardi ins sizinki kolaylikla cikiverir rabbm tardimcn olsun
Amin canım. Bedenen olmasa da ruhen rahatladım. Biz daha çok misafir ağırlamadaydık, annemler dahil sık ev ziyareti yapmadığımız için mi bilmem oğlum yadırgadı sanırım ,çok huysuzlandı. Ablam da gelmişti 3 çocuğu var biraz curcuna oldu diye midir nedir durmadı kimsede. Akşam ancak alıştı gülücükler saçtı. Evimizin sessizliğine sakinliğine çok alışmış kuzum :)
Ablamın 3. çocuğu 7,5 aylık ikinci dişini çıkardı, diğerlerinden de tecrübelisin bir bak ne zamana çıkar Hüseyin'inki dedim 3-5 güne kalmaz demesini umut ederek ,1 aya ancak çıkar dedi hayallerimi yıktı:) Umarım yanılıyordur:)
günaydınlar....ameliyatımız yarın sbh 8 de olucak bugün ögleden sonra yatış yapıcaz.dualarınızı eksik etmeyin teyzoşlarııı :26:
bişey kullandınızmı canım diş için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?