- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #2.401
kızıma bende hep hediyleri giydiriyorum, kendi zevkim olmadığı içinde hoşuma gitmiyo ama varkende almak olmuyo, giydiriyorum. artık biri kıyafet hediye getirince hiç sevinmiyorum çünkü çoğu zaman beğenmiyorum, vede kullanışsız oluyo. bel lastiği sıkı, boyu kısa, kumaşı sert,rengi hep pembe! çoğunu kaldırdım, bazı şeylerid kv ve aneme verdim hediye götürsünler diye. zaten resimli şeyleri sevmiyoruz bide pembeden nefret ediyorum artık, doğmadan önce kızıma hiç pembe bişey almıcam demiştim şimdi hryerimiz pembe dolu.ben istemedikçe geliyo. kendi zevkim bişeyler olsun onları giydireyim istiyorum ama çıkıp almayada fırsat olmuyo, fırsat oluncada denk gelmiyoyaa bari internetten alışveriş yapabileceğim, şöyle kalitesi güzel 2 yıkamada yamulmayacak, cebimide fazla yakmayacak marka yada siteler tavsiye edinde netten alayım. bazen denk geliyo, kalitesini bilemediğim için alamıyorum.
aynı şeyleri yaşıyoruz hep demekki , benimde bir tulum takımı çok hoşuma gitmişti , ama bi sürü var die almadım ve içimde kaldı onu giydiremedim kızıma die , bende 3-5 tane yerine 1 tane bilemedin 2 tane alıyorum ama en beğendiklerimi , bikaç marka var testimden geçen , tam bir alışveriş manyağı oldum ben , en son andywawa yı keşfettim , olabilecek en yüksek kalitede ab standartlarında ve modelleri çok güzel ama yeni sezonları 40-50-60 o yüzden ben sana şimdi bi site söylicem , orada geçen sezonun ürünleri oluyo ama yarı fiyatına neredeyse , site sağlam ben alışveriş yaptım daha önce memnun kaldım , chicco ve anywawa nın büyük indirimleri var , bi bak istersen
bunlar benim aldıklarım
Andywawa Mon Bebe Bandanal ort Tulum,26132
Andywawa Giggles Bandanal Klot ortlu Tunik Takm,25973
Andywawa I'm Sweet apkal ort Tulum,25042
aşağıda adresi kopyalıyorum , incelersen çok güzel ürünler bulursun , indirimlilere bakmanı tavsiye ederim
☞ BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa