• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kızıma bende hep hediyleri giydiriyorum, kendi zevkim olmadığı içinde hoşuma gitmiyo ama varkende almak olmuyo, giydiriyorum. artık biri kıyafet hediye getirince hiç sevinmiyorum çünkü çoğu zaman beğenmiyorum, vede kullanışsız oluyo. bel lastiği sıkı, boyu kısa, kumaşı sert,rengi hep pembe! çoğunu kaldırdım, bazı şeylerid kv ve aneme verdim hediye götürsünler diye. zaten resimli şeyleri sevmiyoruz bide pembeden nefret ediyorum artık, doğmadan önce kızıma hiç pembe bişey almıcam demiştim şimdi hryerimiz pembe dolu.ben istemedikçe geliyo. kendi zevkim bişeyler olsun onları giydireyim istiyorum ama çıkıp almayada fırsat olmuyo, fırsat oluncada denk gelmiyo :( yaa bari internetten alışveriş yapabileceğim, şöyle kalitesi güzel 2 yıkamada yamulmayacak, cebimide fazla yakmayacak marka yada siteler tavsiye edinde netten alayım. bazen denk geliyo, kalitesini bilemediğim için alamıyorum.

aynı şeyleri yaşıyoruz hep demekki , benimde bir tulum takımı çok hoşuma gitmişti , ama bi sürü var die almadım ve içimde kaldı onu giydiremedim kızıma die , bende 3-5 tane yerine 1 tane bilemedin 2 tane alıyorum ama en beğendiklerimi , bikaç marka var testimden geçen , tam bir alışveriş manyağı oldum ben , en son andywawa yı keşfettim , olabilecek en yüksek kalitede ab standartlarında ve modelleri çok güzel ama yeni sezonları 40-50-60 o yüzden ben sana şimdi bi site söylicem , orada geçen sezonun ürünleri oluyo ama yarı fiyatına neredeyse , site sağlam ben alışveriş yaptım daha önce memnun kaldım , chicco ve anywawa nın büyük indirimleri var , bi bak istersen
bunlar benim aldıklarım
Andywawa Mon Bebe Bandanal ort Tulum,26132
Andywawa Giggles Bandanal Klot ortlu Tunik Takm,25973
Andywawa I'm Sweet apkal ort Tulum,25042

aşağıda adresi kopyalıyorum , incelersen çok güzel ürünler bulursun , indirimlilere bakmanı tavsiye ederim
☞ BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa

Selam kızlar 10 gündür annemdeydim giremedim nasılsınız:38:
hosgeldın canım senıd merak etmedım degıl....
sorularim paylasimlarim birikmis kizlar ferrum kullanmaya baslamistim ki biraktim kizim siyaha yakin renkte kaka yapti damlayi biraktim ki nedeni damladan mi diye bu kezde kaka yapmiyor kuzum. kakayi boyar mi bu kadar? persembe gunude 6.ay asimiz var aramizda olan var mi ates vs..yapiyor mu cok agladi mi kuzunuz
ferrum kakanın rengını koyulastırıyor..normal bırakma ılacını bebısının.6 ay asılarını yaptıralı oldu bıraz ama ecede ates yaptı kı bu zamana kadar hıc atesı olmamıstı 2 gece sabahladıkk.
tuğçe bebeğini ne zaman oturtarak yıkamaya başladın, çok tatlı duruyo küvetinde maşallah. bizim için banyo dert oluyo. suları yutuyo öksürüyo, gözüne kaçıyo kızarıyo, zıp zıp zıplıyo durmuyo.
1-1,5 aydır oturarak yıkanıyor..
günaydın güzel anneler, tatlı bebişler :16: nasılsınız?

dün de sormuştum yemeklere kıyma ilave etmeye ne zaman başlıcaz ? balık ne zaman vericez kuzulara?

internet kafamı karıştırıyor artık araştırmaktan sıkıldım :ssz:

ben 2 haftadır verıyorum kıyma sebzesıne katıyorum...8 nısandan sonrada balık veıcez....cunku 8 ayına gırıcek o zamanda balıga baslıycakmısız ama ben yapınca verıyorum valla:16:

günaydın herkeseeeee
meyve filesini bende kullanıyorum ara sıra, suda yumuşattığım hurmayı koyuyorum içine, kızım somuruyo çokta hoşuna gidiyo, sapında sıkıntı yok agzına soksada acıtcak gibi değil, site tavsiyen için teşekkürler hemen bakıcam :)

pekmezi mamasina katip mi vermeyi dusunuyorsun ne sekilde verilir arastirmadim ama daha dogal saglikli oldugunu dusunuyorum.

hayır canım mamamız filan yok bizim henüz , su bile vermedim ben kızıma daha ama demir damlası kullanmadığımız için pekmeze hemen başlicam ve demir emilimini artrmak için c vitaminli bişeyle vermem gerek , şu anda verilebileceklerin arasında patates ve muzda c vit. var , az miktarda püre şeklinde veya şu meyve filesini alırsam onla vericem , tabii en az 1 saat emzirmek yok arkasından

günaydın herkeseeeee
meyve filesini bende kullanıyorum ara sıra, suda yumuşattığım hurmayı koyuyorum içine, kızım somuruyo çokta hoşuna gidiyo, sapında sıkıntı yok agzına soksada acıtcak gibi değil, site tavsiyen için teşekkürler hemen bakıcam :)

seninki ne marka acaba?

pekmezı ek besıne baslayanlar muhallebısıne katıp verıyor.pekmez sadece tatlandırmak amacıyla kullanılıyor..aska bısey ıın degıl..
bunu soyleyen ecenın doktoru bılgınız olsun...ayrıca portakal ve mandalına yedırmek ıcın yemeklere bıraz alısmasını beklıyoruz.yoksa mıgdesıne dokunuyor,hatta kusuyor

pekmezı ek besıne baslayanlar muhallebısıne katıp verıyor.pekmez sadece tatlandırmak amacıyla kullanılıyor..aska bısey ıın degıl..
bunu soyleyen ecenın doktoru bılgınız olsun...ayrıca portakal ve mandalına yedırmek ıcın yemeklere bıraz alısmasını beklıyoruz.yoksa mıgdesıne dokunuyor,hatta kusuyor

pekmez günlük demir iht. %35ini karşılıyomuş.

portakalı da ben yaşına kadar vermeyi düşünmüyorum, pişiğe falan da sebep olabiliyomuş.

şimdilik elma, armut, muz. yaz geliyor zaten yazında şeftali yer kuzular

portakal mevsimi geldi mi de yaşlarını geçirmiş olcaklar zaten

pekmez günlük demir iht. %35ini karşılıyomuş.

portakalı da ben yaşına kadar vermeyi düşünmüyorum, pişiğe falan da sebep olabiliyomuş.

şimdilik elma, armut, muz. yaz geliyor zaten yazında şeftali yer kuzular

portakal mevsimi geldi mi de yaşlarını geçirmiş olcaklar zaten

valla ben pekmezı muhallebısıne katıyorum,portakalıda 2 gundur sıkıp ıcırıyorumm..aynen seftalı cıkınca seftalı yerler...cılek vermek yasak 1 yasına kadar bılgınız olsun:1:

valla ben pekmezı muhallebısıne katıyorum,portakalıda 2 gundur sıkıp ıcırıyorumm..aynen seftalı cıkınca seftalı yerler...cılek vermek yasak 1 yasına kadar bılgınız olsun:1:

çilek cıss biliyorum :1:

biz nasıl yaşamışız bugüne gelmişiz bilmem :9: şimdiki bebeklere herşey cıss :27:

muhallebiyi nasıl yapıyosun? gece mi veriyosun?

ben daha gece bişey vermeye başlamadım sadece emziriyorum evdeyken.

dün akşam elma ve havuç suyu verdim sadece birazcık. kendimize sıkmıştık doruk paşa'ya da yaptım biraz

kızlar yardımınıza ihtiyacım var bu haftadan sonra süt iznine 3 saate 1 çıkamıycam. sabah 8'de emzirip işe gidicem, 12'de gelicem, 1:30'da tekrar işe gidip 4'e doğru dönücem. sizce bu kadar süre bebeğim aç kalabilir mi? beslenme öğünlerini nasıl ayarlıycam düşünüp duruyorum. arada mama mı versem diyorum daha önce anne sütü dışında bişey almadı aslında. ama sütüm sağacak kadar da yok. ek besilere başlasam erken mi bilemiyorum.

Kizin daha 5 aylik nasil 3 saatlik sut iznin bitti. Ben 7 aylikjen basliyacam 2 ay 3 saat 6 ayd 1,5 saat kullanacam. Yavastan ek gidaya gecebilirsin . Bu sure zarfindada mama verwbilirsin. Biberon aliyor mu. Benim kizim mama icmiyor biberonda almiyor tek meme emdigi icin doymuyordu artik ben 5. Ayda ek gidaya gectim. Sagdigim sutle birlikte meyve ve yogurt veriyorum arada da sebze ve corba veriyirum daha cok 6. Ayd vermeye baslayaxagim

seninki ne marka acaba?

bebedordu sanırım, ablamdan almıştım hatırlayamadım, bakamıyorumda kv.de kalmış :( ama şunu söyliyeyim file çok büyük bi eksiklikmi? bence hayir, olmasada olur yani, her kullanımdan sonra parçalarını yıkamak, dezenfekte etmek işkence, kullanımı güzel ama temizlemek lazım iyi, oyüzden olmasada olurmus

kızlarr napıyonuz? forum kalabalık görünüyo ama muhabbete katılan az kişi. kızımı uyuttum şimdi, hamakta sallayarak ve saç kurutma mak ile uyudu, resmen onun sesine bağımlı oldu :( ama napıyım sadece sallayınc uyumuyo, çok aşırı uykusu var mzmızlanıyo sürekli. daha kahvaltı yapmadım, kızım uyumuşken gidip yapıcam, konu açmıştım kimse bişey yazmamış:44::44:

ev işlerini hiç yetiştiremiyorum, bugun öğleden sonra boyun ve omuz agrıları için dr.a gidicem, belki fizik tedaviyle birazdüzelirim, doğumdan sonra gel kaslarını biraz açalımdemişti dr hamileyken.

biz nasıl yaşamışız bugüne gelmişiz bilmem :9: şimdiki bebeklere herşey cıss :27:

dün akşam elma ve havuç suyu verdim sadece birazcık. kendimize sıkmıştık doruk paşa'ya da yaptım biraz
Canım 10. 11. aylarda bile gece 7'den sonra bir şey vermeyip emzirme öneriliyor. Hazmı kolay anne sütüne devam...

Şimdi çilek, inek sütü, bal gibi yiyeceklerden bahsederken alerji yapabilir diyorlar ya bu ifadedeki ihtimal yetiyor ya olursa diye tırsıyoruz o yüzden cıss diyoruz bile bile lades dememek için :1: Aman yaşlarını doldurmalarına ne kaldı, yerler yakında bol bol.

ben sabah kalktıgında mılupa aptamıl tahıllı kasık maması yapıyorum ıcıne labne ve pekmez katıp 1 kase yedırıyorum..bırde aksam yatmadan once meyvelı kasık maması yedırıyorum 1 kase..havuc suyu verebılırsın cok ıyı hatta.

kızlarr napıyonuz? forum kalabalık görünüyo ama muhabbete katılan az kişi. kızımı uyuttum şimdi, hamakta sallayarak ve saç kurutma mak ile uyudu, resmen onun sesine bağımlı oldu :( ama napıyım sadece sallayınc uyumuyo, çok aşırı uykusu var mzmızlanıyo sürekli. daha kahvaltı yapmadım, kızım uyumuşken gidip yapıcam, konu açmıştım kimse bişey yazmamış:44::44:

ev işlerini hiç yetiştiremiyorum, bugun öğleden sonra boyun ve omuz agrıları için dr.a gidicem, belki fizik tedaviyle birazdüzelirim, doğumdan sonra gel kaslarını biraz açalımdemişti dr hamileyken.

Canım geçmiş olsun. Konu dikkatimi çekti ama ek gıda meselesi gündemin 1 numarası olduğu için önce onunla ilgili şeylere cevap veriyorum.

Bir arkadaşım hamile ve 2013 ekim annesi olacak, yani bizim 1 yıl önce yaşadıklarımızı yaşıyor, sürekli görüşüyoruz ben güzel hamilelik günlerimi anımsıyorum o bende geleceğini görüyor :1: Şimdilik hamilelikle ilgili deneyimlerimi aktarıyorum alışveriş vakti geldiğinde senin yazdılarından da yararlanıp bilgilendilereceğim arkadaşımı, sağol gerçekten yararlı olacak.

bence saatlerin çok uzun değil, sabahtan belki 10 gibi meyve püresi ile filan biraz emmesi geliş saatine ötelenebilir ama diğer süreler ynındayken bol emzirebilirsen bence yeterli. kaygılanma canım sütüne etki etmesin, Allah'ın izniyle bolca emip açığı kapatır, hem eve gelesiye dolmuş olur depolar, lıkır lıkır içer uyur seni bekler inş annesi. ama bence tedirgin olacağın kadar uzun süre ayrı kalmıyosun, hele eve dönüşün çok iyi bi saat. döndükten sonrada bi sürü vaktin var , ama bence yanındaykende çok sık emzirmeyi azaltıp bi seferde çokça emmeye alıştırmalısınki gündüz sen yokken zorlanmasın. mesela 2buçuk saatte bir emzirmeye alıştırrsan sen yoken de iyi olur. ben gaz sorunu sebebiyle 2 saatten önce emzirmemeye çalıştım hep, bi süre sonra kızımda alıştı 2-2buçuk saat olmadan pek istemiyo, ve daha uzun emiyo, iyi oldu yani.

Son düzenleme:
Ben hep burdayım ilgin için tşk ederim. genelde yazılanları okuyorum. ama sen bu şekilde yazınca bizdeki son durumu aktarayım dedim.

kızım 15 ekim doğumlu. ben çalışıyorum ve kızıma babaannemiz bakıyor. birde yakılşıklı oğlum var (9 yaşında)

kızım anne sütü olmadığı için (sadece 1 ay emdi) ek gıdalara 4 aylıkken geçtik.şimdi sizlerin çekine çekine verdiğiniz herşeyi yiyoruz biz.

ikinci çocuk olunca her ne olursa olsun yaklaşım biraz daha farklı oluyor. hemen paniklemiyorum mesala, hemen alıp dr götürmüyorum, ne versem, ne yedirsem, birşey olurmu diye kara kara düşünmüyorum. ikinci baharımda (35 yaşındayım) gelen kızım ile çok mutlu bir aile ve çok yorgun bir anneyim.

işte böyle.
görüşmek üzere

Hilalhili, mimar2011, mustu+, mbulgurcu

kızlar hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor

canım memorıalde tüp bebegı ne kadara yaptırdın? ve özel sıgorta gecıomus ? eşimin teyzesı 12 yıldır denıo olmadı bi de orda denesin dicemde duruları pek ii deil ona göre söliyim maliyetli bişimi ?

canım memorıalde tüp bebegı ne kadara yaptırdın? ve özel sıgorta gecıomus ? eşimin teyzesı 12 yıldır denıo olmadı bi de orda denesin dicemde duruları pek ii deil ona göre söliyim maliyetli bişimi ?

ssk gecmıyor cannım.2100 euro +1500 tl ılaclar tutuyor..
eger kı mal varlıkları yoksa acıbadem ucretsız yapıyor

Back
X