şukşuk harikasın ya.... gördükçe imrendim valla.. daha bizim elimiz boş ya.. eşim ne acelen var.. alırız deyip duruyo.. anca oyalıyor beni.. bunları göstermeliyim ona.. millet bitirmiş bile hazırlıkları diyeyim...zaten temmuzda memlekete gidecez nasipse.. o vakte kadar ayarlamalıyım her şeyi ya....
kayınvalıdem almıs cnm ızmırdenn.. saol canımmAnam en sondaki kot atlet ne güzelmişş nerden aldın bacakları ne güzel dişlenir onla beraber :) Güle güle kullansın kızın canım
sıcaklara kalmadan hazırlıklar bıtsın ıstıyorum cnm son 2 ay evden cıkmıycamm oyuzdenn ..:)) evde şişmeyı dusunuyorummşukşuk harikasın ya.... gördükçe imrendim valla.. daha bizim elimiz boş ya.. eşim ne acelen var.. alırız deyip duruyo.. anca oyalıyor beni.. bunları göstermeliyim ona.. millet bitirmiş bile hazırlıkları diyeyim...zaten temmuzda memlekete gidecez nasipse.. o vakte kadar ayarlamalıyım her şeyi ya....
kayınvalıdem almıs cnm ızmırdenn.. saol canımm
sıcaklara kalmadan hazırlıklar bıtsın ıstıyorum cnm son 2 ay evden cıkmıycamm oyuzdenn ..:)) evde şişmeyı dusunuyorumm
Eki Görüntüle 408274 Eki Görüntüle 408275 Eki Görüntüle 408276 Eki Görüntüle 408277 Eki Görüntüle 408278 Eki Görüntüle 408279 Eki Görüntüle 408280 Eki Görüntüle 408281 Eki Görüntüle 408282 Eki Görüntüle 408283 Eki Görüntüle 408284 Eki Görüntüle 408285 Eki Görüntüle 408286 Eki Görüntüle 408287 Eki Görüntüle 408288 Eki Görüntüle 408289
sımdıye kadar aldıklarımm :))
bende eylül annesi olucam inşallah ve alışverişe başladım son aylar sıcaklara geleceği için son aylara bırakmak istemiyorum alışverişi.oyun parkı almayı düşünüyoruz biraz arştırma yaptım bazıları çok pahalı bazıları ucuz.ucuz olanlar kalitesizmi olur diye düşündürüyor.genişliği ve uzunluklarıda çok farklı bitürlü karar veremedim alanlar bana yardımcı olabilir mi acaba?birde bugün 2pijama takımı aldım kendime hamilelik ve doğumda hastanede giymek için ama ben şuanki kiloma göre aldım sonra darmı gelir bilemedim yarın bi büyük bedeniyle değiştirsem abartmışmı olurum tecrübesizlik kötü şey ya.zaten kararsız biriyim bana yardımcı olursanız sevinirim.
suksuk senle hemen hemen aynı zamana geliyo doğumumuz.öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.negüzel şeyler almışsın bebişine kızın olacak herelde.oyun parkınıda almışsın bende kraftın oyun parkını almayı düşünüyorum nekadara aldın.
Bugün dırdırlarıma dayanamadı ve çıktık çarşıya... bu sefer de el kadar şeylere bu kadar para verilir mi diye söylenmeye başladı...bundan sonra ne alıcaksam o görmeden alıcakmışım...o öle sölenince ben de bişi almadım...hem kızıma her şey feda der hem de tantana yapar.. oyyy oyyy....
bende eylül annesi olucam inşallah ve alışverişe başladım son aylar sıcaklara geleceği için son aylara bırakmak istemiyorum alışverişi.oyun parkı almayı düşünüyoruz biraz arştırma yaptım bazıları çok pahalı bazıları ucuz.ucuz olanlar kalitesizmi olur diye düşündürüyor.genişliği ve uzunluklarıda çok farklı bitürlü karar veremedim alanlar bana yardımcı olabilir mi acaba?birde bugün 2pijama takımı aldım kendime hamilelik ve doğumda hastanede giymek için ama ben şuanki kiloma göre aldım sonra darmı gelir bilemedim yarın bi büyük bedeniyle değiştirsem abartmışmı olurum tecrübesizlik kötü şey ya.zaten kararsız biriyim bana yardımcı olursanız sevinirim.
suksuk senle hemen hemen aynı zamana geliyo doğumumuz.öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.negüzel şeyler almışsın bebişine kızın olacak herelde.oyun parkınıda almışsın bende kraftın oyun parkını almayı düşünüyorum nekadara aldın.
canım bence büyük alma ben normalde m beden giyiniyorum yine m almıştım kızımda doğum olduktan sonra karnın iniyor zaten sadece şişlik kalıyor ve belden ayarlamalı oluyor lohusa pijamaları sorun olmuyor yani bence bol olmasın yinede sen bilirsin şuana kadar aldığın kiloya göre ufak bir hesap yap son aylarda ayda 2 kilo alınabiliyor ona göre karar ver istersen cnmbende eylül annesi olucam inşallah ve alışverişe başladım son aylar sıcaklara geleceği için son aylara bırakmak istemiyorum alışverişi.oyun parkı almayı düşünüyoruz biraz arştırma yaptım bazıları çok pahalı bazıları ucuz.ucuz olanlar kalitesizmi olur diye düşündürüyor.genişliği ve uzunluklarıda çok farklı bitürlü karar veremedim alanlar bana yardımcı olabilir mi acaba?birde bugün 2pijama takımı aldım kendime hamilelik ve doğumda hastanede giymek için ama ben şuanki kiloma göre aldım sonra darmı gelir bilemedim yarın bi büyük bedeniyle değiştirsem abartmışmı olurum tecrübesizlik kötü şey ya.zaten kararsız biriyim bana yardımcı olursanız sevinirim.
Sonunda ben de siftahı yaptım.İnsanın gördüğü herseyi alası geliyor.Bukadar zıbın fazlamı az mı bir fikrim yok ama hoşuma gidenleri aldım işteBirazdan babasıyla beşigine bakmaya gideceğiz.Hersey feda olsn benim kuzuma
Eki Görüntüle 409197
Eki Görüntüle 409198
Eki Görüntüle 409199
Eki Görüntüle 409200
Eki Görüntüle 409201
saol cnm senınle hayırlısı olsun ewt kızım olcak hayırlsııylaa.. daha cok sey alasım varr bakalımm her gordugumde gozumm kalıo :))) 37o cnm yatagı dahıll .tavsıye ederım modelı kraft pr 001 cnmm ...ebatı 76&110
ben bir beden büyük aldım canım
bol aldım şişmanlasam da giyeyim diye ama abartılı bolluk değil tabi
canım bence büyük alma ben normalde m beden giyiniyorum yine m almıştım kızımda doğum olduktan sonra karnın iniyor zaten sadece şişlik kalıyor ve belden ayarlamalı oluyor lohusa pijamaları sorun olmuyor yani bence bol olmasın yinede sen bilirsin şuana kadar aldığın kiloya göre ufak bir hesap yap son aylarda ayda 2 kilo alınabiliyor ona göre karar ver istersen cnm
aman da aman cicileriniz hayırlı olsun güle güle giyinsin bebişin
saol canm.evet benmde gözüm kalıyo ama parça parça alıyorum.şimdiden puseti ve arabasını bile alcam nerdeyse.oysa onlar doğduktan sonrada alınır.
saol canm bende gittim bi beden büyüğüyle değiştirdim bugün birini.zaten dar olursa altı biraz dar olur ama oda hiç olmıyacak kadar değil heralde dimi.bide kaç kilo alcağımızı bilmiyoruz ki şuana kadar 3kilo aldım şimdilik iyi gidiyo ama son aylarda çok alırım diye korkuyorum.bugün arkadaşın biri 1ayda 7kilo aldım dedi çok korktum ama tatlıyı çok yemiş o benm şuan pek tatlıyla arma yok ama sonra ne olacağı belli olmaz.
canm bende m beden giyiyorum senn gibi son aylarda 2kilo alsam keşke.4-5kilo almaktan korkuyorum.2pijama almıştım birini l bedenle değiştirdim diğerini değiştirmedim çok kilo alırsamda onu şimdi giyerim doğumdan sonra giyerim artk.canm senn 2.çocuğuna mı hamilesin.kızın kaç yaşında Allah bağışlasın.sen tecrübelisin canm önceki doğumun normalmi sezeryanmı?sezeryan olursa pijama giyebilirmiyim yoksa gecelikmi rahat olur?ne çok soru sordum dimi?
sonunda ben de siftahı yaptım.insanın gördüğü herseyi alası geliyor.bukadar zıbın fazlamı az mı bir fikrim yok ama hoşuma gidenleri aldım işteBirazdan babasıyla beşigine bakmaya gideceğiz.hersey feda olsn benim kuzuma
Eki Görüntüle 409197
Eki Görüntüle 409198
Eki Görüntüle 409199
Eki Görüntüle 409200
Eki Görüntüle 409201
Bunlarda bizim tosuncuğun cicileriii
Eki Görüntüle 410127 Eki Görüntüle 410128 Eki Görüntüle 410129 Eki Görüntüle 410130 Eki Görüntüle 410131
ay bayıldım buna bunun fiyatı markası modeli vs. Nedir çok güzelmiş. Güle güle kullanıın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?