2012 eylül anneleri bebişlerimize neler aldık hadi paylaşalım

benimde eşim seninki gibi düşünüyor valla bende hiç bişey almadım daha son aylarda nasıl gezip tozup alışveriş yapıcaz sıcakta bilmem şimdiden yavaş yavaş almak lazım

Anam en sondaki kot atlet ne güzelmişş nerden aldın bacakları ne güzel dişlenir onla beraber :) Güle güle kullansın kızın canım
kayınvalıdem almıs cnm ızmırdenn.. saol canımm
sıcaklara kalmadan hazırlıklar bıtsın ıstıyorum cnm son 2 ay evden cıkmıycamm oyuzdenn ..:)) evde şişmeyı dusunuyorumm

kayınvalıdem almıs cnm ızmırdenn.. saol canımm

sıcaklara kalmadan hazırlıklar bıtsın ıstıyorum cnm son 2 ay evden cıkmıycamm oyuzdenn ..:)) evde şişmeyı dusunuyorumm

Bugün dırdırlarıma dayanamadı ve çıktık çarşıya... bu sefer de el kadar şeylere bu kadar para verilir mi diye söylenmeye başladı...bundan sonra ne alıcaksam o görmeden alıcakmışım...o öle sölenince ben de bişi almadım...hem kızıma her şey feda der hem de tantana yapar.. oyyy oyyy....

bende eylül annesi olucam inşallah ve alışverişe başladım son aylar sıcaklara geleceği için son aylara bırakmak istemiyorum alışverişi.oyun parkı almayı düşünüyoruz biraz arştırma yaptım bazıları çok pahalı bazıları ucuz.ucuz olanlar kalitesizmi olur diye düşündürüyor.genişliği ve uzunluklarıda çok farklı bitürlü karar veremedim alanlar bana yardımcı olabilir mi acaba?birde bugün 2pijama takımı aldım kendime hamilelik ve doğumda hastanede giymek için ama ben şuanki kiloma göre aldım sonra darmı gelir bilemedim yarın bi büyük bedeniyle değiştirsem abartmışmı olurum tecrübesizlik kötü şey ya.zaten kararsız biriyim bana yardımcı olursanız sevinirim.

suksuk senle hemen hemen aynı zamana geliyo doğumumuz.öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.negüzel şeyler almışsın bebişine kızın olacak herelde.oyun parkınıda almışsın bende kraftın oyun parkını almayı düşünüyorum nekadara aldın.

Biz daha hiçbir şey almadık.Annaesi sadece 2 tane zıbın aldı o kadar. Alısverisi toptan yapmamı düşünüyorum ama son aylara da bırakmamak lazım.Malum sıcakta zor olur ora bura dolanmak..

saol cnm senınle hayırlısı olsun ewt kızım olcak hayırlsııylaa.. daha cok sey alasım varr bakalımm her gordugumde gozumm kalıo :))) 37o cnm yatagı dahıll .tavsıye ederım modelı kraft pr 001 cnmm ...ebatı 76&110

Son düzenleme:

en ıyısı yanlız gıtmek bısey baktırmıolar ınsaanaa onlar para versın gerısıne karısmasınlar

ben bir beden büyük aldım canım
bol aldım şişmanlasam da giyeyim diye ama abartılı bolluk değil tabi

Son düzenleme:
canım bence büyük alma ben normalde m beden giyiniyorum yine m almıştım kızımda doğum olduktan sonra karnın iniyor zaten sadece şişlik kalıyor ve belden ayarlamalı oluyor lohusa pijamaları sorun olmuyor yani bence bol olmasın yinede sen bilirsin şuana kadar aldığın kiloya göre ufak bir hesap yap son aylarda ayda 2 kilo alınabiliyor ona göre karar ver istersen cnm

aman da aman cicileriniz hayırlı olsun güle güle giyinsin bebişin

saol canm.evet benmde gözüm kalıyo ama parça parça alıyorum.şimdiden puseti ve arabasını bile alcam nerdeyse.oysa onlar doğduktan sonrada alınır.

ben bir beden büyük aldım canım
bol aldım şişmanlasam da giyeyim diye ama abartılı bolluk değil tabi

saol canm bende gittim bi beden büyüğüyle değiştirdim bugün birini.zaten dar olursa altı biraz dar olur ama oda hiç olmıyacak kadar değil heralde dimi.bide kaç kilo alcağımızı bilmiyoruz ki şuana kadar 3kilo aldım şimdilik iyi gidiyo ama son aylarda çok alırım diye korkuyorum.bugün arkadaşın biri 1ayda 7kilo aldım dedi çok korktum ama tatlıyı çok yemiş o benm şuan pek tatlıyla arma yok ama sonra ne olacağı belli olmaz.

canm bende m beden giyiyorum senn gibi son aylarda 2kilo alsam keşke.4-5kilo almaktan korkuyorum.2pijama almıştım birini l bedenle değiştirdim diğerini değiştirmedim çok kilo alırsamda onu şimdi giyerim doğumdan sonra giyerim artk.canm senn 2.çocuğuna mı hamilesin.kızın kaç yaşında Allah bağışlasın.sen tecrübelisin canm önceki doğumun normalmi sezeryanmı?sezeryan olursa pijama giyebilirmiyim yoksa gecelikmi rahat olur?ne çok soru sordum dimi?

önemli değil cnm aşkolsun ne istersen sorabilirsin kızım 1.5 yaşında önceki doğumum sezeryan ve ben pijama giydim gecelikle rahat yatamam ve operasyondan çıkınca çok üşüyor insan ameliyathaneler buz gibi ya onda heralde pijama çorap patik bile giydim ben yelek ve şal da vardı hastene çantamda hepsi çok işe yaradı yani

çokk güzelelr maşallah güle giysin bebişin
daha zıbın alam ama çabuk büyüyorlarmış giydiremezsin sonra :)

3 lü zıbın
peluş fermuarlı battaniye uyku tulumuda olabiir açınca büyünce de kullnılır
alt değiştirme araba içinde de kullnılabilir

Son düzenleme:
bizim babamzda erken erken diyip duruyo ama ben çok merak ediyorum dün akşam çarşıya inmiştik ordaki bir çocuk mağazasına girdirdim bizimkini beşiklere falan baktık ben çorap alıcam oğluşuma hiçbişeyi yok dedim dayanamadı sonra kendisi de fenerli bi takım gördü onu aldı ya çok farklı bi duygu bu Rabbim cümlemizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Eklentiler

• $12052012349.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $12052012351.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $12052012352.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 83
Bende eylül annesi olucam i,nşallah
bende cok bişi almadım zıbın takımları pijama takımları aldım

daha sonra alıyım diyorum ama tamda sıcaklara denk geliyor

ay bayıldım buna bunun fiyatı markası modeli vs. Nedir çok güzelmiş. Güle güle kullanıın:)

sağol canım,netteki fiyatları 500 tl di aldığımız yerde tekdi teşhir ürünüydü 300 tl de oluncada kaçırmayalım dedik bu arada baby max sallanır beşik diye geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…