2012 eylül anneleri bebişlerimize neler aldık hadi paylaşalım

hepsi çok güzel canım, sağlıcakla giyer inşallah bebişin.. ben de yerleştirmedim henüz, dolabımız geldi ama.. yıkayıp, ütülemesi var diye. sen neyle yıkadın, deterjan filan..

sağol canım benim hepimizinkiler sağlıcakla giyerler cicilerini inş... cnm onlar benim mobilyam çocuk odası yok o yüzden kendi çekmeceme yerleştirdim daha yıkayıp ütü yapmadım ben yaaa hatta unuttum onu valla bilmiyorumki deterjan ne kullanılıyo bi kaç kişiden sabun tozunu duydum ama nasıl bişe bilmiyorum bebekler için özel sabun tozları varmış herhalde

kızlar günaydın,

ben bebek kıyafetlerini yıkamak için Dalanın toz sabunundan aldım.fiyatı 10 tl.büyük ambalaj.
dalin ve hacı şakir 18 tl civarı idi. dalan bence uygun. umarım temizliği de iyidir. :44:

çooooook tatlı olmuş kuzunun dolabı maşallah rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin inş hepimizin bebişlerine... sen bana diyosun hep ama maşallahın var bebem benden çok şey almışsın sanki

sağol kuşum allah razı olsun... ama onlar benim çekmecelerim çocuk odası yapamıyorum malesef yerim yok o yüzden benim çekmeceme dizdim onları

ben de çocuk odası yapmıyorum eşimin bekarlık yatağı var odayı ayırınca onda yatıracağım sadece dolap aldım
beyaz
eşimin çalışma odasını genç odasına çevirdim yani anlayaccağın
eşimin eşyaları olmasa alacaktım ama düşündüm her yeri eşya yapmaya gerek yok :)

çooooook tatlı olmuş kuzunun dolabı maşallah rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin inş hepimizin bebişlerine... sen bana diyosun hep ama maşallahın var bebem benden çok şey almışsın sanki

sağol kuşum allah razı olsun...valla sorma bende yerleştirince farkettim ne kadar çok şey aldığımı:) görünce alıyorum dayanamıyorum ama bide daha bunların yıkanıp ütülenip yerleştirilmesi var daha o olaylara girmedim hiç... neyse hayırlısı ile bi doğsunlarda gerisi kolay iş..

bencede mantıklı düşünmüssün tatlım bende oda yapamadığımdan kendi çekmecelerime dizdim artık öle idare edecem aman bir an önce doğsunlarda elbet bi yerde yatarlar demi

merhabalar bebeğini heyecanla bekleyen güzel anneler öncelikle hepinize güzel rahat bir hamilelik ve kolay bir doğum diliyorum
15 eylül 2011 de bebeğimi kucagıma aldım ben de.aradan uzun zaman geçti ufak tecrübelerimi paylaşmak istedim
doğumum planlananın aksine sezeryanla oldu.ama Allah a çok şükür ne ağrı ne acı çekmedim eri gün tburcuoldum ve nordoğum yapmış kadar rahattım.hastanede en çok geceliğe ihtiyacım oldu eve gelince pijama giydim tavsiyem size gecelik almanız kesinlikle

hava çok da sıcak olmadıgından öyle çok cıbıl giyinemedi oğlum çok yarım kollu alttan çıtçıtlı body kullandık bu zamana kadar mothercare den almıştık hiç yıpranmadılar bile.kolsuz bodylerin göğsü daha açık oldugundan kışın tercih etmedik.zarf yaka bodyler biraz acılıyor o yüzden yakadan çıtçıtlı da alabilirsiniz her ay dönemimiz için 10 tane vardı 0-3 3-6 vs
tulumlar çabuk küçülmesine ragmen en çok giydirdiklerimiz oldu alt üst ikili pijamalar da öyle.anak kot gömlek gibi kıyafetlere çoözenmeme ramen 6 aya kadar içinde hiç rahat etmediğinden giydiremeden küçüldü.ayakkabı için de aynısı geçerli ayakkabıdansa pofuduk patikler hem sıcak tuttu hem çok rahat etti
bir sürü battaniyemiz vardı kadife penye pazen vs hepsini kullandık.fazlasının hiç zararı yok ama farklı büyüklükte olmalarına dikkat etmek lazım
biz hiç emzik vermedik tutmadı zaten biberonlar da avent kullanıyoruz sanırım on çocugum olsa gene avent alırdım çok çok memnunum her ürününden
yatak için önceleri sallanan ufak rahat taşınır beşiklerden aldık 5 ay kullandık sonra dönmeye başlayınca mobilya karyolamıza geçtik tepehomedan almıştık hiç park yatak kullaadık srım almayı da düşünmem nedeni çabuk yıpranmaları gıcırdamalar ve biraz büyüyünce devirme riski oluşturmaları.dikkat ederseniz ağır olanlar da sağlam oluyor
puset konusunda çok gezdik arkadaşım hediye etti kendim alacak olsaydım kesinlikle chicco liteway alırdım hem rahat taşınıyor hem çok güzel kullanışı.ana kuvcagı olarak otokoltugu olanlardan chicco keyfit aldık hem de hem arabada doyasıya kulandık
içine ayıcıklı olan alt açmaları serdik başta.o alt acma,alt açma dışında her işte kullanıldı iyiki almışım
şimdi alt açacağım zaman canbebe kullan at kullanıyoruz bez olarak da prima premium care.size tavsiyem bez stoğu asla yapmayın biz önce huggies organik almıştık ama oğlum sürekli ıslak kaldı rahatsız oldu değiştik.pişik kremi nivea kullandık şampuan sebamed.oğlumun allerjisi vardı hala sebamed kullanıyoruz
eşyaları omobaby deterjanla yıkıyorum hala alerjik olmamaıza ragen hiç sorun yaşamadık lekeler açısından da memnun kaldım
uyku tulumu kolsuz altı torba olanları kesinlikle almanızı tavsiye ederim biraz büyüyünce üstlerini açıyorlar ve gece binkere üst örtmeye kalkıyorsunuz.
kapşonlu yelek ve hırkalar çok kullandık dışarıda da arabaya kadar kulakları çok iyi korudu.monta gelince ben asronot almadık iyiki de almamışım benim oğlu onun içine sokabilmek mümkün değil yarım mont kuldık ki zaten çocuk dışarıda gezmiyor geneldkapalı yerlere gidiliyor son derece kullanışlı oldu
son olarak kendiniz 0-3 ay ve 9 aydan büyük kıyafteleri alın çünkü hediylerin çoğu bu arada kalan bedenlerde geliyor ve su dvar kıyafetin yında giyilmiyor bazen bebek iri oluyor ve bir üst bedeni giyiyor.bunu gözönünde blundurun

şimdilik bu kadar gene gelirim sormak istediğiniz olursa yazın cevaplamaya çalışırım.tatlı heyecanlar anneler...

Son düzenleme:
erkek bebekler sıcagı sevmiyor aşırı kalın şeyler almayın hele eviniz kaloriferliyse giydremeden kaldırabilirsiniz
oyuncaklara gelince her ay grubunun oyuncakları farklı.öncelikli olan çıngırak aslında ben chicco sarı zürafa almıştım hala seviyor.
markalarla ilgili az tecrübelerimi de yazayım:
mothercare i ay grubumuza uygun giydik tam geldiler hep.
chicco daha dar kalıplı ürünler satıyor bir üst grup daha iyiydi her zaman
ceylan bebedenaldıgım her şeyi tepe tepe kullandım çok kaliteliler kesin bakıderim kalıplara ayına yakın giydi hep.
aziz bebenin kadife ikiltakımları her banyo sonrası favorimiz oldu bize 6-9 ay boyu hediye gelmişti 4.aydan itibaren giydirdim hava sıcaklığ olarak da tam oldu o boyu.
montumuz 2 tane hediye geldi daha önce de yazmıştım kısa mont daha kolay kullanılıyor biri h&m di içi naylon oldugundan çok az giydirdik diğer zeyland tı.içi penyeli olugundan terletmedi enseyi ve tüm kış giydik tavsiye ederim kesinlikle
internetten çok alışverişyaptım pişman oldugum pek olmadı crazy baby ikli takımlar bebessibebetto internetten aldıgım markalar oldu
kanz bir üst ay grubu giydik genelde.bu arada hediye değişim kartı olanları 18 ay bedeniyle değiştirmiştim önümüzdeki sonbaharda giyecek kısmetse.değişim kartlarını kullanın bence çünkü hediyeler genelde hep aynı ay grubu geliyor
gelelim yatak ürünlerine:
nevresimler cotton box,battaniye mink funnababy kullandık.yorgan penelope elyaf almıştım ama elyaf terlettiği için kayınvaldeme ince pamuktan yorgan yaptırdım daha iyi oldu.
göğüs pompası alacaksanız elektrikli alın bir de.ben maalesef oğlumu 3 ay emzirebidim ve doğumdan itibaren mama kullanmak zorunda kaldım manuel pompa bir süre sonra sütü cekmeye yetmedi.elektrikli almadığıma pişman oldum emzirme konusunda hep pozitif olmaya çalışın üzüntüye kapılmak sütü azaltıyor.bol sütlü anneler olmanızı diliyorum

bilgilerin için teşekkürler.. umarm deneyimlerini bizimle paylaşmaya devam edersin benim bir sorum olucak..sen emzirme yastığı kullandın mı?sence gerekli bir şey mi:44:gerekli diyen de var hiç kullanamadm çok gereksiz diyen de var.. kafam karıştı

Kızlar bizim topige giremiyorum ben bı sorun mü var? Toplantidayim pek sıkıcı

ben kullanmadım hiç gereği yok bence.sonra onu koyacak yer ara dur.zaten bebeğin sonradan o kadar çok eşyası oluyor ki mama sandalyesi oyun halısı yürüteci derken ev doluyor.ben uzun süre emziremedim ama bebek zaten başta hafif.kolunun altına normal bir kırlentle desteklsen yeter büyüyünce de zaten onu kullanman mümkün değil canım
bir de ben yan yatış yastıgı kullanmadım ilk zamanlar nasıl koysan kalıyor zaten sonra da sen ne yapsan o kendini ceviriyor rahat ettiği şekilde

anneler next in çokgüzel bebek ürünleri var bu arada.internetten aldıgınızda yurtdışı olmasına ragmen kargo ücreti yok yalnız 75 euroyu geçmemeniz gerekiyor sitesinin adı nextdirect.

Sayfanin kinkini tam olarak yazarmisin? ben de yurtdasindayim ama bulamadim. tskler

Buy Fashion, Children
burası canım

bir de yazdım mı kızlar hatırlamıyorum ama erkek bebkler astronot monttan hiç hoşlanmıyor kısa montlar daha.üşümez mi dmeyin külotlu çorap pijama eşofman altı derken zaten kalın oluyor altları.bir de kışın montu da olsa battaniyeye örtüp çıkardım arabaya kadar.özellikle yüzünü ani rüzgardan korumak lazım

ya arkadaşlar sız cıtcıtlı atlet yada tulumları falan kac aylık alıyorsunuz cogu arkadas yenı dogan almayın dıyor...3-6 aylık alın dıyolar sız ne dusunuyorsunuz acaba...bide hastane cantasında sadece yenidogan setımı koyuyorsunuz yoksa ekstra zıbın takımı falanda koyuyormusuz giysi olarak buyuk hastane cıkısında hersey varda o yuzden sordum

EVET 3-6 AY AL öbürleri çok üçük olur hemen 6-9 a geçiliyormuş çok küçük alma 3-6 ideal onu da abartmadan al çok giyemez
hastaneye ben 2 takım koydum eldiven alt üst takım şapkası iç zıbını iki renk koydum yani ydek olsun diye kusarsa altına yaparsa diye

pembe ve beyazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…