2012 eylul annelerı dogum hıkayelerı

gozun aydın cnmm allah analı babalı buyutsun ınss.. cok gusel bır dogum olmuss darısı bız bekleyenlere ınss. kıuzunu koklaa öppppp tadıınııı cıkarınnnnnn

gözünaydın canm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.sen hangi şehirdesin?

gözünaydın canm negüzel anlatmışsın.darısı bizlere inşallah.

sanada gözünaydın canm.sağlıkla büyüt inşallah bebişini.

kızlar negüzel herkes normal doğum yapmış maşallah.bende çok istiyorum normal doğum yapmayı ama dr.m herşey normal gitmesine rağmen sezeryana yönlendiriyo.çok üzülüyorum ameliyat olmak istemiyorum.normal doğum yapan arkadaşlar hangi şehirde acaba.dr.nuzun kıymetini bilin kızlar.

sezeryan olacağı için tarihini bildiğimiz için planlı bir doğum oldu.. 24 ağustos cuma günü sabah 8.30 da yatısını yap dedi doktor.. sabah 6 da kalktım dusumu aldım namazımı kıldım duamı okudum kuaföre gidip saçımı fönlettim annem ben eşim ve kız kardesim hastanenin yolunu tuttuk.. arabadan koca waliz 7 8 posetle inince eşim bülent ersoy gibi oldun tası tası bitmiyor esyaların dedi.. odamıza çıktık odamızı süsledik saat 8.45 gibi anestezi uzmanı geldi genelmi spinalmi onu konusduk ama ben hala doğum yapacağımı anlayamadım rüyada gibiyim.. sonra saat 8 de sedye ile ameliyathaneye götürdüler el sallayarak girdim anestezi doktoru didem korkma olmazma genele döneriz dedi.. belimden iğne yaptı hiç acımadı doktorum we asistanı ile sohbet ettik bir müddet ewet baslıyoruz dediler ben heyecandan ölüyorum ama belli etmemeye çalışıyorum genel olmasın die.. asistanı elimi tuttu doğum bitene kadar bırakmadı saolsun doktorum her yaptığını anlattı saolsun şimdi kesiyorum bebeğin çıkmasına 10 dk kaldı falan die.. çok sıcak bir ortam wardı sonra bende alıştım saat 9.32 de kızım 3.150 gr olarak dünyaya geldi bak kızın dediler bende hiç tepki yok doktorum ve hemsire basıma geldi iyimisin neden sesin çıkmıyor die bu kadar güzel bebek benden mi çıkdı die şok oldum dedim gerçekten şok yasadım ağlayamıyorum gülemiyorum ne yapacağımı bilemedim sonra yan masamda sildiler kızımıı kucağıma verdiler kokladım plesentayı silmedikleri için ilaçlı gibi bembeyazdı.. sonra götürdüler benim işlemim 10 dk daha dewam etti o ara yine sohbet ettik artık yukarı çıkmak istiyorum dedim çok merak edyordum çünkü kızımı nasıl karsıladılar ne durumdalar sonra beni ameliyathaneden çıkardılar el saalayarak çıkdım eşime çok kolaymıs 10 tane daha doğarabilirim dedim uyuşmuş olduğu için bişe hissetmedim tabi:) sonra odamıza çıkdık kızımıza bakmaya doyamadık gelen giden ama çok ağladı kızım gecede çok ağladı..ssat 5 gibi dr yürüttü o gece çok ağrım oldu ayağa kalkmakda çok zorlandım.. cumartesi ewe çıkdık ağrılarım falan baya azalmısdı kızımı emzirmeye çalısdım sürekli ama cumartesi gecede hiç uyumadı bütün gece ağladı ağladı.. pazar tesadüf ateşi war gibi geldi ölçdüm 38.3 hemen doğum yaptıım hastaneye götürdük sarılık çıkdı ama yeni doğanda yer yok dediler ünw. hastanesine gittik yatırıcağız dediler yattığı gün dr çok kızdı bana neden bu çocuğu aç bıraktın die 2 günde 3.150 den 2.600 düşmüş vucut inanılmaz su kaybetmiş we açlıktan uyumuyormus damla damla geliyodu sütüm ama yetmemiş iyiki erken farkettiniz dediler sarılık tedawisi gördü sarılığı geçdi şimdide kanında mikrop war die antibiyotik weriyorlar kızıma pazardan beri hastanede daha 1 hafta falan kalır dedi doktor.. pazar ayağa kaldım kalkış o kalkış sürekli hastanedeyim uyumadan uyumaya yatıyorum zor oluyor ama kızım iyi olsunda ben önemli değilim dayanırım ben.. dua edin kızlar kızım biran önce iyileşssin.. kzıma resmen aşık oldum suan tüm hayatım kıızım Allahım herkese bu duyguyu nasip etsin çok güzel bir duygu.. günde 1 kere emzirmeye izin weriyorlar emzirirken gözlerini açıyor bana öyle bir bakıyor ki nerdesin anne sen der gibi.. gidince elimi tutuyor mutlaka emerken o kadar saf o kadar temizlerki o kadar bize muhtaçlarki... anlatmaya kelimeler yetmiyor senin bir parçan sana muhtaç Allah herkese kısmet etsinn...

bngl33 denizli'nin uzak bir ilçesindeyim.

ilçede mi doğum yaptın canm devlet hastanesindemi?valla en güzeli ben ildeyim özel hastaneye gidiyorum ama özeldekilerin dertleri imanları para olmuş hemen sezeryan yapmak istiyolar pahalıya.şuan normal doğuma teşvik eden bi dr.bulsam hiç düşünmeden değiştircem dr.mu.Rabbim hepimize senn gibi doğum nasip etsin inşallah.

ayy canım çoook duygulandım yaaaa... ALLAH analı babalı büyütsünnn..
tez zamanda bizlerde alırız inşalla kucağımıza yavrularımızıııı..

hayırlı olsun canım inşaAllah tez zamanda iyileşir yavrun o zaman bol bol vakit geçirirsiniz darısı başımıza

ağladım okurken..ne güzel yazmışsın..allah bağışlasın sana yavrunu inşallah...

herkese tesekkür ederim kızlar Allah herkesin ewladına sağlık wersin sağlık olduktan sonra gerisi boş

teşekkür ederim canm...dars başna inşallah.....
evet dikişlerimde biraz ağr var bugün çok çok daha hafifledi.....
tabi doğursanda karn biraz kalıyo ,eskisi gibi olmuyoooo
bide benim şişkinliklerim var daha geçmedi....
neyse doğurdum ya zamanla düzelirm....

amin canım yaaa inşallah bende eeenn yakın zamanda hikayemi yazarımm hepiniz doğurdu bi ben kaldımmm yaaa bdtsi yakın olanlardannn
bende öyle bi psikoloji var kii sanki hep hamile gibi kalacak karnımm eskisinden fazla olsun canım zamanla sporla fln toparlarız inşallahhh..

allah analı babal buyutsun cnm ıns bıan oncee bebegın ıyılesırr cok gecmıs olsun alah beterınden saklasın.. kuzunu koklaa.. o mınıcık ellerını sııkıcaa tutt

doğum yapan bütün anneleri tebrik ederim.ALLAH analı babalı büyütsün inş.çoğu zaten normal yapmışlar ne güzel darısı başımıza inş.
benimde 40 haftamın dolmasına son bir hafta kaldı.şimdilik normal doğum görünüyor.arada hafif hafif sancılar giriyor.fakat henüz gerçek sancılar gelmedi daha.son haftalar geçmek bilmiyor hayırlısıyla bizlerde sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inş.

ben de bu konuda (epidural normal dogum) sunu söyleyeblirim; 10 cm aciklik olana kadar agri hissetmiyorsunuz ama bende dügmeyi esime verdikleri icin ve esim dugmeye cok seyrek bastigi icin zaman zaman ben sanci hissettim-aciklik tamamlaninca iyi ikinmak icin artik dugmeye basmayin aciyi hissedin ki bebegi ittirebilesiniz diyorlar. yani sadece bebek cikarken sanci agri hissediyorsunuz ama dogumu coooooooooooooooooooook uzatiyor. iilk oglumda epiduralli dogum yaptim ;9 saat sürdü- ikincide normal oldu 1 saat 45 dk sürdü... ve ben 3.ye hamileyim ve cok fazla zorda kalmazsam kesinlikle epidural düsünmüyorum cünkü dogum hanede sürenin uzamasi insanin acaip moralini bozuyor ve gücünü düsürüyor. ..

Canım bana da ilk doğum uzun sürer, ikinci daha kolay olur diyorlardı acaba seninki epiduraldan mi yoksa normal durum mu? Niye eşine verdiler ki düğmeyi, o nerden anlayacaktı senin sancının geldiğini, o kadar empatik midir ?

Epiduralin zamanlaması önemli diyorlardı; ama haklısın doğumhanede beklemek moral bozar, sağol tavsiyen için.

aayyy maşallah canım yaaa rabbim sağlıkla sıhhatle bebğinle uzun bi ömür nasip etsin inş... sanki topiğimizde zor doğuran olmicakmış gibi herkes fırt fırt doğuruyo

gözün aydın canım maşallah doğumun rahat olmuş kızında biran evvel sağlığına kavuşurda evinize gidersiniz inş rabbim başka sıkıntı vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…