2012 eylul annelerı dogum hıkayelerı

Allah analı babalı buyutsun maşşallah çok guzel , kolay doğumun olmuş darısı bizlerinde başına inş .. Bebiğinizle sağlıklı mutlu huzurlu güzel senelere inşallah ..

gözünüz aydın canım. Allah'ım hepimize böyle kolay doğum nasip eder inşallah. cidden içimize biraz su serptin. hepimiz için hayırlısı olsun. mevlam seninde her zaman gönlüne göre versin..

çok duygulandım cnm çok güzel bir doğum olmuş Rabbim dualarını kabul etmiş bizde böle kolay doğumlar yaparız inş.

Mihracee sana hayırlı olsun,geçmiş olsun canıımmmmm

Allah bekleyenlere hepimize böyle güzel,kolay bir doğum yaşatsın inşallahhhh

bu arada Bodrumda yazlığı Filizyavuz
BMW
jipi de mihrace kazandı

Mihracee sana hayırlı olsun,geçmiş olsun canıımmmmm

Allah bekleyenlere hepimize böyle güzel,kolay bir doğum yaşatsın inşallahhhh

bu arada Bodrumda yazlığı Filizyavuz
BMW
jipi de mihrace kazandı

Ay gül hiç güleceğim yoktu :) Yarın ben doğurursam banada bir auidi a8 verin ne olur :)

cnm cok gusel anlattmıssın allahım bızleredee bole kolayy dogumlar nasıp etsın ınss... kuzunu kokla benım ıcın ..

FİLİZ YAVUZ-MİHRACE kızlar allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun inşallah.ne güzel doğum hikayeleri bunlar.normal doğum için cesaret geliyo insana.inşallah hepimizin doğumları böyle kolay olur.

canım arkadaşım sağlıkla buyut bebegini inşallah çok çok sevindim

canım benim çooook çook sevindimmmm
darısı bizlerin başına inşallahhh.
ALLAHIM analı babalı büyütsün iinşallaahhhhh...

bu da bizim doğum hikayemiz
26 ağustos gecesi 21.30 da sancılarım başladı. ama bende sürekli sancı olduğu için pek dikkate almadım. çünkü daha 39 haftamızı yeni dolduracaktık. ara ara sancılar gelmeye devam ediyor bu arada. bir süre sonra dakika tutmaya karar verdim. 5 dakikada bir geliyor ama dayanılamayacak kadar değil. gece saat 1 civarı kanlı bir akıntı geldi. nişanımda geldi. sancılarımı evde çekmeye karar verdim. eşim sürekli hastaneye gidelim diyor ama ben evde kalmaya karar verdim. bu arada sancı geldikçe sıcak su torbasını belime koyuyorum ki sancım hafiflesin diye. sancıların süresi azaldı şiddeti artmaya başladı. bu arada saat gece 3 e geliyor. banyoya girip boynumdan alt tarafa sıcak su döktüm. doğumu kolaylaştırdığını duymuştum. sonra eşimi kaldırdım. ben dayanamıyorum diye. ben giyinesiye kadar o kapıya çantaları ve gerekli eşyaları çıkarmış. neyse zar zor hastaneye gittik mide bulantıları içinde. hastanede açılmamın 4-5 cm olduğunu söylediler. bende doğumu ilde yapmak istediğimi söyledim. açılmanın hızlı ilerlediğini yetişemeyebileceğimizi söylediler. bunun üzerine vazgeçtik. 1 saat sonra açılma 7-8 cm olmuş. yarım saat sonra da 10 cm ve ıkınma hissi. 3.30 da girdiğimiz hastanede 1.30 saat sonra saat 5.00 de doğumhaneye girdik. en zoru da bu bence. sancı beni o kadar yormadı. sancılarım nst de en fazla 40- 45 oluyordu. doğumhane farklı birşey. neyse tam bir buçuk saat doğumhanede ıkınma ile geçti. ve sonunda emir'im 6.30 da 3510 gr ve 50 cm olarak dünyaya geldi. işte bir annenin en mutlu anı. ama doğumhanede daha işimiz bitmedi. bu seferde dikişler için 1 saat daha bekledik. ve aynı günün akşamı evimize geldik. 1 gün olmadan evimizdeydik. şimdi ise evli, mutlu, çocukluyuz. Allah' a binlerce kez şükürler olsun. sağlıklı bir evlat, kolay bir doğum nasip ettiği için.... :))))))))

Canım tebrikler, ALlah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Dogumun kolau olmus ne güzel.Darısı bize insallahh

Allah analı babalı buyutsun cnm maşallah size darısı başımıza inşallahh

Canım tebrikler, ALlah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Dogumun kolau olmus ne güzel.Darısı bize insallahh

allah analı babalı büyütsün hayorlı olsun inşallah.ne güzel doğum darısı başımıza

allah analı babalı büyütsün cnmm maşşlaahh :)

sonunda doğurdum kızlaaaaaarrrrrr......
nihayet, Allah banada buraya doğum hikayemi yazmayı nasip etti.......

26 Ağustos pazar günü eşimle bi güzel pazara çıktık eve geldik,akşam saat 10 oldu ama sancı bakımından bende hala tık yok....salı gününü bekliyrz artık son kontrol için.....gece saat 2 gibi adet sancısı gibi bi ağrıyla uyandım,önemsemedim sıradan di ağrıdır diye düşündüm.....saat sabaha karşı 4 gibi sancılarım fazlaştı 10dk 2 kez şiddetli ağrılar girmeye başladı....saat 6 oldu bu sefer sancılar 10dk da 3 e çıktı.....
7.30 gibi annem sesimle uyandı,tabi ben evin içinde fırfır dönüp 5 dk arayla tuvalete gittiğim için....(bu arada sancıların etkisiyle ishal oldum)
9 a kadar sancılarım acayip keskinleşmeye başladı duş alıp evden çıktık....
9.30 da doktorum muayene etti sancılar düzenli,ama açılman 1 cm dedi....bende o kadar sancıdan sonra açılmam 4-5 cm oldu zannetmiştim....
rahiimdede incelme söz konusuymuş,neyse yatış yapıldı......doğumhanenin sancı çekme odasında nst ye bağladılar,tabi ben sancıdan 3 dk bir yırtınıp duruyrm....

saaat 11.30 da açılmam sadece 5 cm olmuş,açılmanında normal doğum için 10cm olması lazımmış,arada bir ebeler açılmayı kontrol ediyor buarada,
doktorum 13.30 gibi odama geldi,açılma için beklememiz gerektiği,yani benim biraz daha sancı çekmem gerektiğini,akşam en geç 19da bebeğini kucağına alırsın dedi.....
ben tabi sancıdan doğumhaneyi yıktım kızlar sanırım ağrı eşiğim baya düşük......ama inat ettim ben bunu normal doğuracammmm.....
saat 15.30da doktorum tekrar gelip açılmamı kontrol etti 8cm di,çok güzel ilerlediğini bu kadar iyi açılma olucağını tahmin etmediğini söyledi.....
ardından bebeğin suyunu patlattı,o kadar çok suyum varmış ki dr. bile şaşırdı.....
neyse ben hala sancılarla boğuşuyrm ama artık şidddet boyutunu tarif edemem....
saat 17 de doğumhaneye aldılar ,ıkın ıkın ıkın derkeeeeeeeennnnnnnnnnn bebeğimin saçlarını gördüklerini söylediler bana ,simsiyah saçları var hadi ıkın bebeğin geliyor diyolar.....ben inanmadım simsiyahsaç.......diyorumki yalan söylüyrsunuz benim bebeğimin siyah saçlı olması imkansız,ben kumral eşim kumral.....(buarada nasıl laf yetiştiriyrsaaaaaam hala garip geliyooo)

ıkınırken ıkınırken birden içimde bi boşluk hissettim ,bi baktım meleğim doktorumun elinde ,göbeğini kesiyor doktor teyzesi....ardından ağlamaya başladı minik kızım,,,,,o kadar güzel tarifi olmayan bi duygu ki anlatamammmmmmmm...................minik kızımı giydirip yanıma getirdilero kadar sıcaktı kiiii................. o anda ağrı ,sancı nedir unuttum gitti....
doktorum dikişlerimi attı kızımı alıp odamıza çıktık.....
AllaH herkese bu duyguyu yaşattsın.....
çok ağrı oluyor ama daha sonra hiç bişey kalmıyor unutup gidiyorsun........

cnmm Allah analı babalı buyutsun darısı basıma inş streslerdeyim çok fena ama hikayen içimi ferahlattı okadar sancın olmuş açılma 1 cm sonrada bianda açılmışsın ayy inş bende normal doğum yaparım

sağol canım.....amin inşallah
canım hiç stres yapma ,sen yeterki kararlı ol herşey olcağına varıyoooo......
inan yeter..........

ayy canım yaa çokk sevindimmmm. çok rahat bi doğum olmuşş maşallahhh ikinizedeeee
ayy inşallah bende öyle olurummm hiçç sancı fln yokkk şimdilikk bakalım paşam ne zaman teşrif edecekkk...
dikişlerin hala acıyo mu canım onu merak ediyorummm...
birde bende acayip bi psikoloji var doğursamda karnım kocaman kalacak sanki saçma bi soru ama karnın ne kadar indi doğum yapar yapmazzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…