2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

vallah dün benimde çok kaşındı ama kaşımadım, çikolata yağından sürerek okşayarak kaşımış oldum
bende 5 çeşti krem sürüyorum
duşdayken bebe yağı, çıktıktan sonra frei diye bir hamilelik kremi, susam yağı da arada sürdüm ama kokusu iğrenç geldi bana....
çikolata yağı, üst bacak arkama celellit kremi sürüyorum arada acaba bir zararı olur mu onun

mrb cnm hg tskler bılgılerınız ıcın gecen sene sızde bızım gıbı merakla bebısınızı beklıyodunuzz :)) negusell sımdıı bıze bılgı vermenız cok hosuma gıtttıı saolunnn

baska yokmuyduuu masallahhhh

selam kızlar nasılsınız bakalım dün ben çok kötüydüm dün bayağı bir iş yaptım çok sancım oldu aybükemin tüm bebeklik ve giymediği ne varsa hepsini bazadan çıkardım oğluşuma bolcana çıtçıtlı body var sarısı beyazı kremı turuncusu gibi kadifeli tulumları var yeşili sarısı turuncusu onları ayırdım 2 yorgan hurcu aybükenin kıyafetleri çıktı kayınvalideme götürücem aybükemede minik çeyiz hazırladım ilk pikesi ilk eldşvenibodysi çorabı tulumu ilk adım ayakkabısı eldiveni biberonu emziği evlendiğinde ilk hediyesi hazır olcak bu arada paşamın ismini ayberk koyduk

Slm kizlar nasilsiniz?cinsiyetimizi ogrendik kizima erkek kardes geliyormus kesin dedi dr.pipiyi gorduk:)

sanırım bızımkı allah nasıp ederse ıkıncı bebıse ılkten kalanlarolucak .. masallahh canımm ayberk ısmı kızının ısmıylede uymus cok gsell bencee ..

Slm kizlar nasilsiniz?cinsiyetimizi ogrendik kizima erkek kardes geliyormus kesin dedi dr.pipiyi gorduk:)

masallahh canımm ..

Benım cnmda sureklı bısıler yemek ıstıo ama ne??makarnayı bende bazen cok ıstyrm ozellıkle cubuk makarna

Benım cnmda sureklı bısıler yemek ıstıo ama ne??makarnayı bende bazen cok ıstyrm ozellıkle cubuk makarna
benim rüyalarıma bile giriyo bikere rüyamda yerken eşim uyandırmıştı beni kızdım ona makarna yiyorum niye uyandırdın diye

yemek lazım o kucuk makarna canavarını :)) masallahh .. benımkıde acıkmıss pıtpıtlıoo yıyımde uyusunn kuzum
off yanmez miii :) maşallah senin bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…