Merhabagünaydınn güzel anneler...
akıntım azalmaya basladı ama dün de az bir kanama oldu yine hastaneye gittik,
ultrasonla baktı dr kendi drum degildi bakan kişi.
kesenin etrafında kanama olmadıgıı ama dinlenip ilacımı kullanmam gerektiğini söyledi..artık vajinal kullanacagm progestanı.mideme dokunuyor.200 ml ve günde 3 kez.
aslında su an gittiğim dr devlet has. doktoru,değiştirebilirim ama ilgilendi testlerimi yaptırıyor ve ilk hamileliğimde de ona gitmiştim.
ama artık özelinde muayene yasaklanmış hep hasteneye gitmek zorunda kalacagım.
en fazla 8 dk.muayene sürem olmuştur devlet işte.kısadan hisse,ama istirahat verdi ya iyi oldu şu an için değiştirmeyi düşünmüyorum
çalışıyorum ben.
Senin durumun nasıl hayırlısıyla güzel hamilelikler geçiririz inşallah..
ahmet doğruöze önceki kimyasal gebeliğimde gitmiştim tam olaak muayene oldum sayılmaz zaten hormon sevıyem kotuydu ıstırahat vermıstı okadar,bende ıyı dıye duydum odoktoru ama o küçük polıklınıktede nasıl dogum yapılırkı, se nın doktoru duymamıstım hıc bır arastırayım tesekkurler fıkır verdın
arkadaşlar hurma doğum sancısını artırıp doğumu kolaylaştırıcı etkisi olduğundan son aylarda fazla yemek tehlikeli bilginiz olsun....ama doğuma giderken de yanımızda bikaçtane götürebiliriz...
aaa bilmiyordum bunu,ben bir kac kilo yer oyle giderim o zaman doguma :)
arkadaşlar hurma doğum sancısını artırıp doğumu kolaylaştırıcı etkisi olduğundan son aylarda fazla yemek tehlikeli bilginiz olsun....ama doğuma giderken de yanımızda bikaçtane götürebiliriz...
teşekkürler bebişim ve ben öptük seni
bende geldiimmmmmm benide ekleyin sat 5 aralık boy 170 kilo 58 erzurum memleket ama muğlada yaşıorum 6 haftalığızzz :)
Merhabalar,duygularim cok karisik sabah test yaptim silik 2 cizgi gordum sanirim hamileyim.testi tekrarlayinca kesin varsa bende aranizda olacagim..herkese hayirli dogumlar...
Hayırdır eylül bebişlerinin anneleri
bu gece kimse yok nerelerde herkes
ay canım doğuma giderken fazla yeme dedin aklıma geldi..bir arkadaşım var benim şimdi bebeği 2 aylık oldu...doğumuna 1 hafta kala dışarda yemeğe çıktık..o gün inanılmaz çok yedi..koca bir tavuk dönerli dürüm yedi...doymadı bir tavuk dönerli dürüm daha yedi..2 bardak koca ayran..ben şoklardayım..sonra ayrıldık..2 saat sonra haber geldi hatun sancılandı doğuma gitti...o tıka basa haliyle ..ben sürekli diyorum çocuk artık tavuk dönerden gına geldi kaçacak yer aradısonunda kurtuldu diye..
hahah sudenaz koptum :) napsın kız ya tutamıomuş kendini demekki öle böle doğum yapmış işte n gzl :)
Ben daha duymadım bebişii görmedim de zaten doktora bi kere gittim iki hafta sonra gel dedi bakalım bu hafta inşallah gidip duyarım bebişimi :)
Bi şey sorcam ilk aylardan alttan ultroson baktırmak tehlikeli değil midir? karından bakınca duymaz mı atışları doktor ? Karnından bakılıpta duyan arkadaşlar var mı pıt pıtları :))
Ya bu gün acaip gaz ve mide bulantım var gaz karnımda kasıklarımda feci sancı yapıyor(
hiçbir şey yemek istemiyorum kalsiyum ilacımı bile içemiyorum
çok şekerli geliyorr
balık günü bugun
adını bile duymak istemiyorum normal mi ??bebişimi besleyemiyorum
merhaba arkadaşlar az önce doktordan geldim. bebeğimin kalp atışını duydumçok şükür! maşaallah pıt pıt değil güm güm atıyordu. heyecandan doktora soracaklarımı hep unuttum. bir sonraki kontrolü 1 ay sonraya verdi. nasıl sabredicez bakalım. ultrason tarihi sat'la uyumlu 7+1 göründü. fındık kadar dedi doktor
tekpapatya ilk kontorlünse kan tahlili sonucunu göstersen iyi olur. ben ilk gidişimde götürmüştüm 2gün arayla yaptırdığım kan sonucunu. doktorum bu değerlere göre normal bir gebelik görünüyor demişti. ama götürmesen de ultrasondan bakacaktır zaten. çok çok yeniyse keseyi göremeyebilirsin tabi ama. güzel haberlerle gel inşaallah![/QUO
gözün aydın canım.. dimi ama güm güm atıyo. çok güzel bi duygu. benimde bugün 7+1.. kaç mm gözüktü bebiş.. benide 3 hafta sonra için çağırdı. beklemek çok zor. imkan olsa bi ultrason aletine bağlı hep izlemek istiyorum bebeğimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?