gözün aydın canım.. dimi ama güm güm atıyo. çok güzel bi duygu. benimde bugün 7+1.. kaç mm gözüktü bebiş.. benide 3 hafta sonra için çağırdı. beklemek çok zor. imkan olsa bi ultrason aletine bağlı hep izlemek istiyorum bebeğimi..
Silik çizgi hamilesin demek zaten canım,benim de silik çıkmıştıMerhabalar,duygularim cok karisik sabah test yaptim silik 2 cizgi gordum sanirim hamileyim.testi tekrarlayinca kesin varsa bende aranizda olacagim..herkese hayirli dogumlar...
Canım normal,yani eski model ultrasonlarda duyulmuyor sanırımya 3 kere sordum kimse cvp vermedikalp atışı normal ultrasonda mı duyuluyor?????
Ben de bugün dr gittimselam güzel hamişler nasıl gidiyor şikayetler başlamış yavaş yavaş ben iyiyim çok şükür kasık ağrısı ve gaz dışında bi sorun yok çok gaz var karnımda dönüp duruyor kızımdada böyle olmuştu galiba kullandığım ilaçlar yapıyor bu arada hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben multi vitamin ve kan ilacı kullanıyorum değerlerim normal çıktı ama dr yinede takviye yapılması gerektiğini söyledi
Canım maşallahslm kızlar, bugün randavum vardı.....çok şükür allahıma duyduk kalp atışlarını...arkadaşıma katılıyorum.....bende aynı şeyi düşündüm...
pıt pıt değil güm güm
annesi yesin onuu ..............darısı bekleyenlerin başına....
slm kızlar, bugün randavum vardı.....çok şükür allahıma duyduk kalp atışlarını...arkadaşıma katılıyorum.....bende aynı şeyi düşündüm...
pıt pıt değil güm güm
annesi yesin onuu ..............darısı bekleyenlerin başına....
merhaba arkadaşlar az önce doktordan geldim. bebeğimin kalp atışını duydumçok şükür! maşaallah pıt pıt değil güm güm atıyordu. heyecandan doktora soracaklarımı hep unuttum. bir sonraki kontrolü 1 ay sonraya verdi. nasıl sabredicez bakalım. ultrason tarihi sat'la uyumlu 7+1 göründü. fındık kadar dedi doktor
Merhaba hamisler nasilsiniz ben bugun mide bulantisindan yatiyorum ama istifra yok halsizlik tam gaz devam
Bebislerimizi saglikla beslensin
selam güzel hamişler nasıl gidiyor şikayetler başlamış yavaş yavaş ben iyiyim çok şükür kasık ağrısı ve gaz dışında bi sorun yok çok gaz var karnımda dönüp duruyor kızımdada böyle olmuştu galiba kullandığım ilaçlar yapıyor bu arada hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben multi vitamin ve kan ilacı kullanıyorum değerlerim normal çıktı ama dr yinede takviye yapılması gerektiğini söyledi
meraba kızlar bi kaç gündür uzak kaldım misafirim vardı bugün uğurladım ama temizlik bile yapasım yok çok halsizim bulantı da başladı. ne güzel yok diye seviniyodum ama başladı artık nası başedicem bilmiyorum perşembe gününü bekliyorum kalp atışlarını duyarım inşallah diye dua ediyorum...
Silik çizgi hamilesin demek zaten canım,benim de silik çıkmıştı
pozitif demekmiş.
hayırlı olsuuun
Canım normal,yani eski model ultrasonlarda duyulmuyor sanırım
biraz yenileriyle duyuluyor dr.ultra bakarken bi düğmeden sesini açıyor ve aynen
bildiğin koca adam kalbi gibi sesini duyuyorsun.
Ben de bugün dr gittim
kan,idrAR Bişeye bakmadan bana elevit vitamin,ve kan,demir ilacı verdi
biraz garibime gitti doğrusu bi bak bakalım benim gerçekten ihtiyacım varsa yaz dimi?
almadım ben de kullanmak istemiyorum yaa,herşey normal değerlerdeyse,boşuna kilo almak istemiyorum.:26:
Canım maşallah
sen duymuşsun ne güzel
benim gittiğim dr ilgili biriydi belliki,hemen yazdı bütün bilgilerimi
ağzından cımbızla laf alınanlardan değildi yani de hastaneyi pek beğenmedim
ultrason cihazı eskiydi kalp atışını vermedi ama görünüyor dedi,yine de 2 hafta sonra tekrar çağırdı.
şişli hospitaliuma
gittim vizite ücreti em.san.çalışana 12 TL uygun yani
bir sürü tahlil istedi aç karnına gitmediğim için veremedim
ama ne kadar tutacağını sordum 150 TL dediler çok değil mi yaaa???
İstanbullu av.yakası annişleri hangi hastane hangi dr gidiyosunuz?
Öğretmen hanımlar özelliklede??:26::26:
Canım ben tahlillerimi esenyurta yaptırdım......bağkurdan yararlanarak 80 lira civarı verdik.......
Esencan diye bir hastane yeni açıldı.......Bizimm doktor 170 lira alıyor, çok ama yapacak bişey yok ....
kızlar gözünüz aydın...demek güm güm haaa..hadi inşallah darısı başımıza olsun...
inşallah canım......darızı bekleyen herkezeeee.....
Nöbet tutmaktan hasta bakmaktan kendime bakamıyorum , ev hanımı olmak hatta doğumdan sonra çalışmamayı bile ciddi ciddi düşünmeye başladım ben. Daha yollar kötü olduğu için usg yaptiramadim, iki çizgi ve bir beta HCG sonucu var elimde :/ Bir de hiç bitmeyen açlık hissi beni deli ediyor, zaten iştahı yerinde biriydim tek farkı yemekleri yedikten sonra oluşmayan doyma hissi. Bir de Ben günde neredeyse 3 yumurta yiyorum deli gibi, kızlar bı tane bile zor oluyor filan demişsiniz ben sanırım kendim gibi iştahli bir bebek bekliyorum.
Bir de su bel ağrısı kasık ağrısı olmasa hayat negzel olur di mi
Kızlar bir doktor olarak size önerim Dr. Ahmet Aydın'ın beslenme bülteni adlı sitesine bir göz atın.
Ah bir ev hanımı olsam ve ayaklarımı havaya dikip yatabilsem şimdi :/
bulantılarım benimde başladı kızlar......bazı besinlere karşı tiksintilerim de var
zor bişeymiş allah kolaylık versin hepimize .......
Senin elinde gene kan tahili varmış canım
bende o da yok usg girdim keseyi gördüm ama
kan da veremedim kalp atışı da duyamadım.
tavsiyen için teşekkürler de,sen niye yumurta yiyip duruyon bacım,
başka bişeylerde yesene
iştahın iyi madembel kasık ağrıları çoğumuzda var
bak senin dr falan gitmene gerek yok buraya takıl,sende oluşan değişiklikler çoğumuzda varsa
normaldir dersin geçersin diyorum ya 5 dr bedel burası
bulantılarım benimde başladı kızlar......bazı besinlere karşı tiksintilerim de var
zor bişeymiş allah kolaylık versin hepimize .......
Senin elinde gene kan tahili varmış canım
bende o da yok usg girdim keseyi gördüm ama
kan da veremedim kalp atışı da duyamadım.
tavsiyen için teşekkürler de,sen niye yumurta yiyip duruyon bacım,
başka bişeylerde yesene
iştahın iyi madembel kasık ağrıları çoğumuzda var
bak senin dr falan gitmene gerek yok buraya takıl,sende oluşan değişiklikler çoğumuzda varsa
normaldir dersin geçersin diyorum ya 5 dr bedel burası
Yumurta çok güzel ama. Dur gecen gün basıma gelen bı şeyi anlatayım marketten organik yumurta aldım 6 tane 6 tane de normal yumurta aldım.organik yumurtaların paketini actım aman aman bir pis yumurtalar böyle kakali hep yıka yıka çıkmıyor neyse tadı da hiç güzel degildi. Diğer normal yumurta ise hem temiz hem de çok lezizdi. Yumurtaları kakaya bulayıp organik demişler iyi mi :)
Valla doktorum ama doktora gidemiyorum delirecegimya ben de kese görmek istiyorum, hem şimdi böyle fasulye kadar oldu bebeklerimiz, göz çukurları oluşuyor filan dua edin de artık kar yağmasın bugün acile daha fazla hasta gelmesin bı de hepimizin bebeği sağlıklı olsun. Âmin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?