2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar 6 haftalık hamileymişim benim fındık beni kandırdı saklanmış yeni öğrendim ya benim 2 3 gündür parmak uçlarımda uyuşma var ya neden olur bu bir bilginiz var mı ya???

bebek 1.2cm göründü fındık kadar dedi doktorum

slm kızlar, bugün randavum vardı.....çok şükür allahıma duyduk kalp atışlarını...arkadaşıma katılıyorum.....bende aynı şeyi düşündüm...
pıt pıt değil güm güm
annesi yesin onuu ..............darısı bekleyenlerin başına....

Merhabalar,duygularim cok karisik sabah test yaptim silik 2 cizgi gordum sanirim hamileyim.testi tekrarlayinca kesin varsa bende aranizda olacagim..herkese hayirli dogumlar...
Silik çizgi hamilesin demek zaten canım,benim de silik çıkmıştı
pozitif demekmiş.
hayırlı olsuuun

ya 3 kere sordum kimse cvp vermedi kalp atışı normal ultrasonda mı duyuluyor?????
Canım normal,yani eski model ultrasonlarda duyulmuyor sanırım
biraz yenileriyle duyuluyor dr.ultra bakarken bi düğmeden sesini açıyor ve aynen
bildiğin koca adam kalbi gibi sesini duyuyorsun.

Ben de bugün dr gittim
kan,idrAR Bişeye bakmadan bana elevit vitamin,ve kan,demir ilacı verdi
biraz garibime gitti doğrusu bi bak bakalım benim gerçekten ihtiyacım varsa yaz dimi?
almadım ben de kullanmak istemiyorum yaa,herşey normal değerlerdeyse,boşuna kilo almak istemiyorum.:26:

Canım maşallah

sen duymuşsun ne güzel
benim gittiğim dr ilgili biriydi belliki,hemen yazdı bütün bilgilerimi
ağzından cımbızla laf alınanlardan değildi yani de hastaneyi pek beğenmedim
ultrason cihazı eskiydi kalp atışını vermedi ama görünüyor dedi,yine de 2 hafta sonra tekrar çağırdı.
şişli hospitaliuma
gittim vizite ücreti em.san.çalışana 12 TL uygun yani
bir sürü tahlil istedi aç karnına gitmediğim için veremedim
ama ne kadar tutacağını sordum 150 TL dediler çok değil mi yaaa???

İstanbullu av.yakası annişleri hangi hastane hangi dr gidiyosunuz?
Öğretmen hanımlar özelliklede??:26::26:

meraba kızlar bi kaç gündür uzak kaldım misafirim vardı bugün uğurladım ama temizlik bile yapasım yok çok halsizim bulantı da başladı. ne güzel yok diye seviniyodum ama başladı artık nası başedicem bilmiyorum perşembe gününü bekliyorum kalp atışlarını duyarım inşallah diye dua ediyorum...

kızlar gözünüz aydın...demek güm güm haaa..hadi inşallah darısı başımıza olsun...

Merhaba hamisler nasilsiniz ben bugun mide bulantisindan yatiyorum ama istifra yok halsizlik tam gaz devam
Bebislerimizi saglikla beslensin

canım senle aynıyız...bence çıkarmıyorum ama çıkarsam rahatlıycam belki...normalde uyuyamayan ben yattığım yerde dalıp gidiyorum..
artık içerde nasıl çalışıyorlarsa bizde hal bırakmadılar ... mercimeğim benim çalışkan olacaklar maaşallahh

Canım ben sadece folic plus kullanıyorum....
Dr.um şimdilik vitamine falan gerek yok ilk 3 aydan sonra onlara başlarız dedi bana....

Ay canımya benin de bulantılar var Allah tan istifra edicek şekilde olmuyor. Bende bulantı hissettikçe çubuk kraker yiyiyorum bööööö geldi valla şimdiden
İnşallah perşembeye sende duyarsın bebişini bitanemmmm

Nöbet tutmaktan hasta bakmaktan kendime bakamıyorum , ev hanımı olmak hatta doğumdan sonra çalışmamayı bile ciddi ciddi düşünmeye başladım ben. Daha yollar kötü olduğu için usg yaptiramadim, iki çizgi ve bir beta HCG sonucu var elimde :/ Bir de hiç bitmeyen açlık hissi beni deli ediyor, zaten iştahı yerinde biriydim tek farkı yemekleri yedikten sonra oluşmayan doyma hissi. Bir de Ben günde neredeyse 3 yumurta yiyorum deli gibi, kızlar bı tane bile zor oluyor filan demişsiniz ben sanırım kendim gibi iştahli bir bebek bekliyorum.

Bir de su bel ağrısı kasık ağrısı olmasa hayat negzel olur di mi

Kızlar bir doktor olarak size önerim Dr. Ahmet Aydın'ın beslenme bülteni adlı sitesine bir göz atın.

Ah bir ev hanımı olsam ve ayaklarımı havaya dikip yatabilsem şimdi :/

kızlar gözünüz aydın...demek güm güm haaa..hadi inşallah darısı başımıza olsun...

inşallah canım......darızı bekleyen herkezeeee.....

Senin elinde gene kan tahili varmış canım
bende o da yok usg girdim keseyi gördüm ama
kan da veremedim kalp atışı da duyamadım.
tavsiyen için teşekkürler de,sen niye yumurta yiyip duruyon bacım,
başka bişeylerde yesene
iştahın iyi madem bel kasık ağrıları çoğumuzda var
bak senin dr falan gitmene gerek yok buraya takıl,sende oluşan değişiklikler çoğumuzda varsa
normaldir dersin geçersin diyorum ya 5 dr bedel burası

bulantılarım benimde başladı kızlar......bazı besinlere karşı tiksintilerim de var
zor bişeymiş allah kolaylık versin hepimize .......

aboooo kızlaaaaarrr (adanalıyım da)
kar yağıyor her yer beeem beyaz olmuş 10dk daaa

ayy çok şükür benim hiç sorunum yok midem bulanmıyor derken bugün bir yorgunluk bir halsizlik büroda uyumak üzereyim neredeyse. çok az işimi halledip uzandım koltuğa. belki havadan uyku moduna geçmişimdir diyorum inşallah öyledir.

Canım yaaaa güldürdün inan benii aynen öyleee sana katılıyorum burası 5 dr. bedelllll
Bende burayı takip ederek rahatlıyorum demekki herkeste aynı problemler varmış ben normalim diyorum bi ooooohhhh çekiyrmmm
canım niye hala dr. gitmiysun iii sabırlısın bence en kısa zamanda git bebişinin kalp atışını duyyy kan tahlillerinide yaptırr
ben geçen perşembe gittim 1 ay sonraya randevu verdi şimdi zaman nası geçiçek bilmyrmmm

bulantılarım benimde başladı kızlar......bazı besinlere karşı tiksintilerim de var
zor bişeymiş allah kolaylık versin hepimize .......

Canımmm çok geçmiş olsuuuuuuuuuuuunnnnnnn
bende de o tiksinme var maleseff özellikle yumurtaaaaa
haftada 5 tane yemek lazımmış ben 1 tane yiyebilsem keşkeee

Senin elinde gene kan tahili varmış canım
bende o da yok usg girdim keseyi gördüm ama
kan da veremedim kalp atışı da duyamadım.
tavsiyen için teşekkürler de,sen niye yumurta yiyip duruyon bacım,
başka bişeylerde yesene
iştahın iyi madem bel kasık ağrıları çoğumuzda var
bak senin dr falan gitmene gerek yok buraya takıl,sende oluşan değişiklikler çoğumuzda varsa
normaldir dersin geçersin diyorum ya 5 dr bedel burası

Yumurta çok güzel ama. Dur gecen gün basıma gelen bı şeyi anlatayım marketten organik yumurta aldım 6 tane 6 tane de normal yumurta aldım.organik yumurtaların paketini actım aman aman bir pis yumurtalar böyle kakali hep yıka yıka çıkmıyor neyse tadı da hiç güzel degildi. Diğer normal yumurta ise hem temiz hem de çok lezizdi. Yumurtaları kakaya bulayıp organik demişler iyi mi :)

Valla doktorum ama doktora gidemiyorum delirecegim ya ben de kese görmek istiyorum, hem şimdi böyle fasulye kadar oldu bebeklerimiz, göz çukurları oluşuyor filan dua edin de artık kar yağmasın bugün acile daha fazla hasta gelmesin bı de hepimizin bebeği sağlıklı olsun. Âmin.

Dr. hanım , terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya sizinkide o misal olmuşş
Bence kendinize vakit ayırmak sizin en doğal hakkınız
Şimdi size dua etmeye başladımmm
en kısa zamanda gidip bebişinizi görürsünüz inşallah

Nerdeyse doğurcaz annesiiiii

Bu arada kaç haftalıksın canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…