2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

3 Aralık sat. Ben yolmasam devlet yoruyor, nöbetim var hatta su an nobetciyim şükür bı saattir hasta gelmedi :)

3 Aralık sat. Ben yolmasam devlet yoruyor, nöbetim var hatta su an nobetciyim şükür bı saattir hasta gelmedi :)

Hmmmmm canım benimm ya Allah yardımcın olsunnnnn
Ben 3 e kadar zor sabrediyorum okulda bi an önce eve dönsem die
Senin işin baya zormuş bide sabaha kadar nöbetin vardır şimdi seninnn
Ay herkese Allah sağlık versinde acile kimse gelmesin sende dinlen bariiii

Âmin çok teşekkür ederim sabah olsun çabucak inşallah

gittim kız dr.a keseyi gördüm de dedim ya dandik bi mak.si vardı
kalp atışını duyamadım
herşey normalmiş
ben cumaya da gidicem kan tahlili vericem inş.

aaaa kar yağsıııın da tatil olsun,herkesin niyeti farklı işte
Sen nerdesin canısı?İstanbulda mı?hangi hastane?gelip kolundan tutup kaçıralım seni
kız bi de kadın doğumcu yok mu sizin hastanede ?Çıkıver yukarı 5dk,gör gözbebeğini şekerim.

Canım bende gittiğimde herşey normal yalnız şimdi sadece kalp atışlarını görebilirsiniz
duyamazsınız ilk aylarda biraz sakıncalı dedii
bana pek inandırıcı gelmedi amaa bide özel hastaneydi.......

Ya ben uzman olmayan bı ilçede acil doktoruyum, burda 2. Nöbetim, benden başka doktor yok ki hastanede yollar kardan kapandı.

cevizi bile yemek istemiyorum

evt canım sıkmıyacağım kendimi artık olmuyor yiyemiyorum nedense
kokmuyor ama iştahım giti işte
bulantılar başlıyor galiba

ultrason ile satınız uyumlu mu kızlar benim 3 gün geri sata göre :)
6+ 4 yani ultrasona göre

birde hamilelre hangi kan testleirin yaptırıyorlar ben daha bişey yaptırmadım da :)

Ya ben uzman olmayan bı ilçede acil doktoruyum, burda 2. Nöbetim, benden başka doktor yok ki hastanede yollar kardan kapandı.

işiniz zor Allah kolaylık versin
bende önceden öyle bir ilçedeydim orada hamile kalsam doktora gitmem çok zor olacaktı
kan testini bu kadar sık yapamazdım mesela :)

inşallah canım ya valla Ağzın bal olsun sen 8 haftalıksın galiba duymuşsundur heralde...bu arada sana yazarken bile bulanıyorum ben yarın nöbette napıcam bilmiyorum
akşama bi sürü yemek yaptım ama sanırım hiçbirinden yiyemicem sadece çorbamı içmeyi düşünüyorum ...ıyyyy

ahh canıım seni en iyi ben anlıyorum inan..bende yarın nöbetçiyim (hemşireyim:) hemi de cerrahi yoğun bakımda çalışıyorum..acayip bulantılarım başladı nöbet gözümde büyüyor. sen nerede çalışıyosunda usg yaptırmadın? ben bu konuda abarttım galiba her nöbetimde poliklinikte usg foto alıyorum bana deli muamelesi yapıyolar ama napim dayanamıyorum..albüm yapıcam diyorum bende :))

Kızlar zaman geçmiyor sanki..Bebişimin kalp atısını duymaya son 4 gün.Eşim eve bi ultrason cihazı mı alsak acaba diyor

slm kızlar bende bugün hastanedeydim beta 6752 çoktı idrar temiz çıktı 5+1 mişiz keseyi gördük 1 hafta sonra tekrar çağırdı sağlıklı bi gebelik dedi çok şükür her şey normalmiş sadece dikkat etmemmi söyledi bu hafta ful misafirler vardı haliyle yorulmuştum onun için progeston verdi yosa lekelenma felan yok ALLAHAşükür herşey yolunda umarım böyle gideriz henüz bulantı yok fakat aşırı uyku yorgunluk var bnde kızlar

gözün aydın canımALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Allah sana da kolaylık versin senin halin de fena :/ ben Nevşehir'in ilçesine çalışıyorum. Bı de nöbetlerim çok şanssız oluyor. Bugün çok yogundu sabah ağrım oldu çok fena, kahverengi akıntı oldu bı de hayırlısı inşallah bı sorun olmaz, progestan da içmedim alıp da uyurum diye. Sabah yol açık olursa gitmeyi düşünüyorum ama esim olmadan da gitmek istemiyorum, yatarım gidip iki seksen herhalde sabah olsun da hayırlısı ile inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…