Dr. hanım , terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya sizinkide o misal olmuşş
Bence kendinize vakit ayırmak sizin en doğal hakkınız
Şimdi size dua etmeye başladımmm
en kısa zamanda gidip bebişinizi görürsünüz inşallah
Nerdeyse doğurcaz annesiiiii
Bu arada kaç haftalıksın canımmm
3 Aralık sat. Ben yolmasam devlet yoruyor, nöbetim var hatta su an nobetciyim şükür bı saattir hasta gelmedi :)
Hmmmmm canım benimm ya Allah yardımcın olsunnnnn
Ben 3 e kadar zor sabrediyorum okulda bi an önce eve dönsem die
Senin işin baya zormuş bide sabaha kadar nöbetin vardır şimdi seninnn
Ay herkese Allah sağlık versinde acile kimse gelmesin sende dinlen bariiii
gittim kız dr.a keseyi gördüm de dedim ya dandik bi mak.si vardıCanım yaaaa güldürdün inan benii aynen öyleee sana katılıyorum burası 5 dr. bedelllll
Bende burayı takip ederek rahatlıyorum demekki herkeste aynı problemler varmış ben normalim diyorum bi ooooohhhh çekiyrmmm
canım niye hala dr. gitmiysun iii sabırlısın bence en kısa zamanda git bebişinin kalp atışını duyyy kan tahlillerinide yaptırr
ben geçen perşembe gittim 1 ay sonraya randevu verdi şimdi zaman nası geçiçek bilmyrmmm
aaaa kar yağsıııın da tatil olsun,herkesin niyeti farklı işteSenin elinde gene kan tahili varmış canım
bende o da yok usg girdim keseyi gördüm ama
kan da veremedim kalp atışı da duyamadım.
tavsiyen için teşekkürler de,sen niye yumurta yiyip duruyon bacım,
başka bişeylerde yesene
iştahın iyi madembel kasık ağrıları çoğumuzda var
bak senin dr falan gitmene gerek yok buraya takıl,sende oluşan değişiklikler çoğumuzda varsa
normaldir dersin geçersin diyorum ya 5 dr bedel burası
Yumurta çok güzel ama. Dur gecen gün basıma gelen bı şeyi anlatayım marketten organik yumurta aldım 6 tane 6 tane de normal yumurta aldım.organik yumurtaların paketini actım aman aman bir pis yumurtalar böyle kakali hep yıka yıka çıkmıyor neyse tadı da hiç güzel degildi. Diğer normal yumurta ise hem temiz hem de çok lezizdi. Yumurtaları kakaya bulayıp organik demişler iyi mi :)
Valla doktorum ama doktora gidemiyorum delirecegimya ben de kese görmek istiyorum, hem şimdi böyle fasulye kadar oldu bebeklerimiz, göz çukurları oluşuyor filan dua edin de artık kar yağmasın bugün acile daha fazla hasta gelmesin bı de hepimizin bebeği sağlıklı olsun. Âmin.
Sen nerdesin canısı?İstanbulda mı?hangi hastane?gelip kolundan tutup kaçıralım seni3 Aralık sat. Ben yolmasam devlet yoruyor, nöbetim var hatta su an nobetciyim şükür bı saattir hasta gelmedi :)
gittim kız dr.a keseyi gördüm de dedim ya dandik bi mak.si vardı
kalp atışını duyamadım
herşey normalmiş
ben cumaya da gidicem kan tahlili vericem inş.
aaaa kar yağsıııın da tatil olsun,herkesin niyeti farklı işte
Sen nerdesin canısı?İstanbulda mı?hangi hastane?gelip kolundan tutup kaçıralım seni
kız bi de kadın doğumcu yok mu sizin hastanede ?Çıkıver yukarı 5dk,gör gözbebeğini şekerim.
canım benim doktorum dediki ilk 3 ay istersen açlıktan ölecek kadar hiç bişeyt yeme bebeğe zararı yok dedi. ilk 3 ay yediklerinden beslenmiyormuş. boşuna şimdiden zorlayıpta yemekten tiksinme dedi. benim 4 gündür midem çok kötü sürekli bulanıyo herşey kokuyo hiç bişey yemek istemiyorum.. cevizi fınfığı eksik etmiyorum ama.
Canım hiçbirseyi yemek için zorlama su faydalı bu faydalı diye.
canın ne isterse sadece onları ye
bi yerde okumuştum ilk 3 ay zaten birsey yemesek de bebek besleniyormuş stoklardan sanırım anne halsiz kalır
ilkhamileliğimde su faydalı bu faydalı o kadar cok yiyip zorlyordum ki kendimi baktım önüne geçemiyorum 20 kilo almıştım gören tanıyamıyordu
bu kez dikkat edeyim diyorum..
üzme kendini beslenir onlar canım..sadece midenin alacagı şeyleri ye
ben süt sevmiyorum ama çok peynir yiyorum..
Canım bende gittiğimde herşey normal yalnız şimdi sadece kalp atışlarını görebilirsiniz
duyamazsınız ilk aylarda biraz sakıncalı dedii
bana pek inandırıcı gelmedi amaa bide özel hastaneydi.......
Ya ben uzman olmayan bı ilçede acil doktoruyum, burda 2. Nöbetim, benden başka doktor yok ki hastanedeyollar kardan kapandı.
Ay canımya benin de bulantılar var Allah tan istifra edicek şekilde olmuyor. Bende bulantı hissettikçe çubuk kraker yiyiyorum bööööö geldi valla şimdiden
İnşallah perşembeye sende duyarsın bebişini bitanemmmm
Ay canımya benin de bulantılar var Allah tan istifra edicek şekilde olmuyor. Bende bulantı hissettikçe çubuk kraker yiyiyorum bööööö geldi valla şimdiden
İnşallah perşembeye sende duyarsın bebişini bitanemmmm
Nöbet tutmaktan hasta bakmaktan kendime bakamıyorum , ev hanımı olmak hatta doğumdan sonra çalışmamayı bile ciddi ciddi düşünmeye başladım ben. Daha yollar kötü olduğu için usg yaptiramadim, iki çizgi ve bir beta HCG sonucu var elimde :/ Bir de hiç bitmeyen açlık hissi beni deli ediyor, zaten iştahı yerinde biriydim tek farkı yemekleri yedikten sonra oluşmayan doyma hissi. Bir de Ben günde neredeyse 3 yumurta yiyorum deli gibi, kızlar bı tane bile zor oluyor filan demişsiniz ben sanırım kendim gibi iştahli bir bebek bekliyorum.
Bir de su bel ağrısı kasık ağrısı olmasa hayat negzel olur di mi
Kızlar bir doktor olarak size önerim Dr. Ahmet Aydın'ın beslenme bülteni adlı sitesine bir göz atın.
Ah bir ev hanımı olsam ve ayaklarımı havaya dikip yatabilsem şimdi :/
Kızlar zaman geçmiyor sanki..Bebişimin kalp atısını duymaya son 4 gün.Eşim eve bi ultrason cihazı mı alsak acaba diyor
eheheheh aynı şeyi düşünüyorum benimde son 4 gün heyecan dorukta))
Amiiin insallah. Ne kadar heyecanlı bir süreçimş
merhaba arkadaşlar az önce doktordan geldim. bebeğimin kalp atışını duydumçok şükür! maşaallah pıt pıt değil güm güm atıyordu. heyecandan doktora soracaklarımı hep unuttum. bir sonraki kontrolü 1 ay sonraya verdi. nasıl sabredicez bakalım. ultrason tarihi sat'la uyumlu 7+1 göründü. fındık kadar dedi doktor
tekpapatya ilk kontorlünse kan tahlili sonucunu göstersen iyi olur. ben ilk gidişimde götürmüştüm 2gün arayla yaptırdığım kan sonucunu. doktorum bu değerlere göre normal bir gebelik görünüyor demişti. ama götürmesen de ultrasondan bakacaktır zaten. çok çok yeniyse keseyi göremeyebilirsin tabi ama. güzel haberlerle gel inşaallah!
ahh canıım seni en iyi ben anlıyorum inan..bende yarın nöbetçiyim (hemşireyim:) hemi de cerrahi yoğun bakımda çalışıyorum..acayip bulantılarım başladı nöbet gözümde büyüyor. sen nerede çalışıyosunda usg yaptırmadın? ben bu konuda abarttım galiba her nöbetimde poliklinikte usg foto alıyorum bana deli muamelesi yapıyolar ama napim dayanamıyorum..albüm yapıcam diyorum bende :))
Kızlar zaman geçmiyor sanki..Bebişimin kalp atısını duymaya son 4 gün.Eşim eve bi ultrason cihazı mı alsak acaba diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?