- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
yaş 27 ankara bunu da ekleyebilirsiniz
size doktorlar hangi ilaçları yazdı paylaşallım mı??
bana b12 iğne ayda bir vurulcak
calsiyum folbiol yazdıalr progestan alıyorum birde daha önce 2 tane kimyasal olduğu için
kan sulandırıcı iğne ve beb aspirini kullanıyrum ( kan pıhtılaşması olduğu için bu 2 ilaç )
Merhaba arkadaşlaar. Bugün ilk kontrolümüze gittik. Doktor alttan muayene etti. 7mm kesemiz oluşmuş. Her şey yolunda çok güzel dedi.Çok sevindim. Fotoğrafını verdi. Haftaya kalp atışlarını duymaya gelin dedi. Kan tahlilleri verdi, açlık şekeri testi verdi. Onları devlet hastanesinde yaptırıp sonucunu haftaya giderken götüreceğim. Folbiol kullanmaya devam edeceğim. Eşim de yanımdaydı o da gördü ve çok sevindi. Bebeğimiz 4+4haftalık :) Hiç ağrım ve bulantım yok bu normalmi diye sordum, istenen gebelik olduğu için hiçbirşey hissetmezsin. Biraz psikolojik oluyor bu ağrılar dedi.
Merhaba arkadaşlaar. Bugün ilk kontrolümüze gittik. Doktor alttan muayene etti. 7mm kesemiz oluşmuş. Her şey yolunda çok güzel dedi.Çok sevindim. Fotoğrafını verdi. Haftaya kalp atışlarını duymaya gelin dedi. Kan tahlilleri verdi, açlık şekeri testi verdi. Onları devlet hastanesinde yaptırıp sonucunu haftaya giderken götüreceğim. Folbiol kullanmaya devam edeceğim. Eşim de yanımdaydı o da gördü ve çok sevindi. Bebeğimiz 4+4haftalık :) Hiç ağrım ve bulantım yok bu normalmi diye sordum, istenen gebelik olduğu için hiçbirşey hissetmezsin. Biraz psikolojik oluyor bu ağrılar dedi.
merhaba arkadaşlaar. Bugün ilk kontrolümüze gittik. Doktor alttan muayene etti. 7mm kesemiz oluşmuş. Her şey yolunda çok güzel dedi.çok sevindim. Fotoğrafını verdi. Haftaya kalp atışlarını duymaya gelin dedi. Kan tahlilleri verdi, açlık şekeri testi verdi. Onları devlet hastanesinde yaptırıp sonucunu haftaya giderken götüreceğim. Folbiol kullanmaya devam edeceğim. Eşim de yanımdaydı o da gördü ve çok sevindi. Bebeğimiz 4+4haftalık :) hiç ağrım ve bulantım yok bu normalmi diye sordum, istenen gebelik olduğu için hiçbirşey hissetmezsin. Biraz psikolojik oluyor bu ağrılar dedi.
bu dönemde ilaç mı kullandırıyorlar? ay hiç birşey bilmiyorum, yarından sonra daha bilgili olucam inşallah
ben bir tek folik asit kullanılması yararlı diye duymuştum o ka
çok çok sevindim cnm herşeyin yolunda olmasına, maşallah
şimdi daha çok heyecan yaptım, sen 4+4ken haftaya kalp atışı duyarız demiş o zaman ben yarın gittiğimde duyarım dimiyuppiii
evet canım bende de akıntı var dr. normal dedi ama gerçekten hissi korkutucu rengi de sarı gibi ne bileyim kısacası bende çok korkuyrmKIZLAR SİZ DE DE AKINTI Vr mı bende sarı gibi akıntı var kan diye korkuyorum :)
hiç belirti de yok kasıklarım ağrıyo
ayakta kalınca yoruluyom bir de göğüs çevrem hafif sızlıyor
sizde nelr var
mide bulantısı falan yok ben de
aaaah kızlar bende bu topiği arıyorduuum ..benimde kabul edermisiniz içeri???
:) Bende gelmek istiyorum aranıza :) Allah nasip ederse ya ağustos sonu ya eylül başı doğacak bebişim :))
canımm hadi gözün aydınnn teyzesinden minik meleğimize kocaman bi maşallahhh
bu arada topicle sen ilgileniyormuşsun canımm ahayırlı olsun inşallah parmakların hepimize uğurlu gelirde tamamına eririz
mide bulantıların canım haftaya yavaş yavaş başlar benim öyle olduu bugün biz 5+6 yız mide bulantım var da arada bi karıştıryo işteeeee
evet canım bende de akıntı var dr. Normal dedi ama gerçekten hissi korkutucu rengi de sarı gibi ne bileyim kısacası bende çok korkuyrm
bundan önce 1 düşüğüm var kalbi durmuştu bebeğimin bu da öyle olucak diye
aynen benimde rarada kasığım batıyo bu da normalmiş yerleşio dedi
midem bulanıyo bazen yoğun hissediyrm aman bulansın da onu hisssedeym yoksa niye bulanmıyo bişey mi oldu diorum
tamamen pinpirikli oldm yaaa aklım hep ay bi şeymi oldu bişeymi olcak die ondaaaa
buarada annesi senin bebeiş ne kadarlıkkk olduuuu
Canımm hoş geldinnnnnn
bebeğinle her zaman mutlu olursun inşallah Allah tamamına erdirsinnnn
merhaba kızlar
dün ilk doktor muayeneme gittim, keseyi gördük
10 gün sonra kalp atışları için çağırdı,ağrılarımın kaynağının da idrar yollarımda enfeksiyon old. söledi ve ilaç yazdı.
4 cm kistim de 1,5cm e düşmüş
ama doğumdan sonra yine büyür dedi :44::44:
4,5-5 haftalık dedi
merhaba kızlar
dün ilk doktor muayeneme gittim, keseyi gördük
10 gün sonra kalp atışları için çağırdı,ağrılarımın kaynağının da idrar yollarımda enfeksiyon old. söledi ve ilaç yazdı.
4 cm kistim de 1,5cm e düşmüş
ama doğumdan sonra yine büyür dedi :44::44:
4,5-5 haftalık dedi
:) Bende gelmek istiyorum aranıza :) Allah nasip ederse ya ağustos sonu ya eylül başı doğacak bebişim :))
aaaah kızlar bende bu topiği arıyorduuum ..benimde kabul edermisiniz içeri???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?