2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba arkadaşlaar. Bugün ilk kontrolümüze gittik. Doktor alttan muayene etti. 7mm kesemiz oluşmuş. Her şey yolunda çok güzel dedi. Çok sevindim. Fotoğrafını verdi. Haftaya kalp atışlarını duymaya gelin dedi. Kan tahlilleri verdi, açlık şekeri testi verdi. Onları devlet hastanesinde yaptırıp sonucunu haftaya giderken götüreceğim. Folbiol kullanmaya devam edeceğim. Eşim de yanımdaydı o da gördü ve çok sevindi. Bebeğimiz 4+4haftalık :) Hiç ağrım ve bulantım yok bu normalmi diye sordum, istenen gebelik olduğu için hiçbirşey hissetmezsin. Biraz psikolojik oluyor bu ağrılar dedi.

bu dönemde ilaç mı kullandırıyorlar? ay hiç birşey bilmiyorum, yarından sonra daha bilgili olucam inşallah
ben bir tek folik asit kullanılması yararlı diye duymuştum o ka

çok çok sevindim cnm herşeyin yolunda olmasına, maşallah
şimdi daha çok heyecan yaptım, sen 4+4ken haftaya kalp atışı duyarız demiş o zaman ben yarın gittiğimde duyarım dimi yuppiii

moral oldun teşekkürler canım :)
sadece ecoprin mi kullnıyorsun neden iğne yazmadıar??
ecoprin bebe aspirini mi?[/QUOTE]

DR rkadaşıma beta hcg değerlerine göre iğne başlatmıştı. önce o da asprin kullanıyordu.

Benim değerlerim iyi herhalde o yüzden asprinle devam ediyorum şimdilik.

Senin adına çok sevindim. İnşallah sonun kdar herşey yolunda gider. :))

tebrikelrrr :)) darısı başımıza

KIZLAR SİZ DE DE AKINTI Vr mı bende sarı gibi akıntı var kan diye korkuyorum :)
hiç belirti de yok kasıklarım ağrıyo
ayakta kalınca yoruluyom bir de göğüs çevrem hafif sızlıyor

sizde nelr var
mide bulantısı falan yok ben de

evet canım bazı ilaçlar kullanman gerek b12 önemli dedi ama bilmiyorum ayda 1 vuruluyormuş ilk üç ay
hatta hamile kalmadan başlasan iyiyidi dedi ama ben ne zaman hamile kalacağımı nerden bileyim zaten zor hamile kaldım

Son düzenleme:

Canımm hadi gözün aydınnn teyzesinden minik meleğimize kocaman bi maşallahhh
bu arada topicle sen ilgileniyormuşsun canımm ahayırlı olsun inşallah parmakların hepimize uğurlu gelirde tamamına eririz
Mide bulantıların canım haftaya yavaş yavaş başlar benim öyle olduu bugün biz 5+6 yız mide bulantım var da arada bi karıştıryo işteeeee

evet canım bende de akıntı var dr. normal dedi ama gerçekten hissi korkutucu rengi de sarı gibi ne bileyim kısacası bende çok korkuyrm
bundan önce 1 düşüğüm var kalbi durmuştu bebeğimin bu da öyle olucak diye
aynen benimde rarada kasığım batıyo bu da normalmiş yerleşio dedi
Midem bulanıyo bazen yoğun hissediyrm aman bulansın da onu hisssedeym yoksa niye bulanmıyo bişey mi oldu diorum
tamamen pinpirikli oldm yaaa aklım hep ay bi şeymi oldu bişeymi olcak die ondaaaa

buarada annesi senin bebeiş ne kadarlıkkk olduuuu

Kızlar valla ben okuldan gelene kadar baya döktürüyrsunuz
takibi zor oluyo
:)
yeni katılan hamişlerimiz varmış......
kızlar hoş geldinizzz

Filizciğim
bilgilerimi vereym tatlımm
yaş 29,İzmir,
ilk bebek
sanırım eksik yok varsa tekrar yazarmmmm
şimdiden ellerine sağlık

:) Bende gelmek istiyorum aranıza :) Allah nasip ederse ya ağustos sonu ya eylül başı doğacak bebişim :))

4 + 5 canım 28 kasım son adat tarihimm seninki ne kadar
bilgilerini ver tabloya girsinler başlta tablo var

BEN DE mİDE BULANTISI YOK KORKUYOM
hergün kan vermek istiyorum
salı 75 perşembe 215 di benim pazartesi baktırsam mı tekrar diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Canımm hoş geldinnnnnn
bebeğinle her zaman mutlu olursun inşallah Allah tamamına erdirsinnnn

teşekkür ederim tatlım hepimiz inşallah..bu arada tam benimle aynı gün hamiş olan kızlar var burda..allahım ne kadar büyük bi şans..benim gibi biçok kişinin duaları kabul olmuş
hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah
bende kendimi tanıtayım..
ismim dilek..27 yaşına girdim..eskişehirdeyim..

Canımm gözün aydın bitanemmm
MAŞALLAH BEBİŞİNE

Benim bebişde 4 hftalık daha tüm tahlileri yaptırmadım pazartesi yaptırcam dış geebelik düşük ihtimali varmı yok mu diye bakılacak inşeALlah bi aksilik yoktur

Canımm gözün aydın bitanemmm
MAŞALLAH BEBİŞİNE
Bu arada idrar yollarında enfeksiyon çıkmış çok geçmiş olsunn
kendine dikkat et...

kızlar bende bişiler sorucambenim bat geçtiğimiz pazar olucaktı yani 25 aralıktı ve pazartesi günü hcg baktırdım 469 çıktı değerim..sizler ne zaman öğrendiniz??hcg değerim nasıl???:18::18::18:
birde ben doktor randevumu 7 ocağa aldım çok mu geç sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…