2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım biz buğün 5+6 yız
diğer bebeğimin kalp atışlarını 6+1 ken duyduk 6+5 ken bebeğim benden ayrılmış malesef ki benim bundan haberim 9. haftata oldu psikolojm alt üst durumdaydım Allahım inşallah bunu bana bağıişlar sağsağlim bi şekilde
canınm senin bebek daha küçük haftaya başlar benimde bi hafta oluo başlıyalı
bence baktırma artık pazartesi
ne zaman verdi dr. bi sonraki randevunuuu

Memnun oldum Dilekcim
benimde eşim Eskişehr li her yaz oraya geliyrzzz
çok güzel bi şehrrr

Memnun oldum Dilekcim
benimde eşim Eskişehr li her yaz oraya geliyrzzz
çok güzel bi şehrrr

bende çok memnun olum tatlım..aslında eşim de bende manisalıyız ama eskişehiri çok sevdiğimiz için burda yaşamaya karar verdik yazın gelmekle en iyisini yapıyosunuz canım şu an burası buuz gibi:18::18::18::18:

Canımmm biliyormusun bend e manisalıyım Akhisar dannn sen???
Malesef 15 tatilde de eşim gelmek ister oraya bende soğuğu svmyrm bakalım ne olucakk oranın soğuğundan bende nefret ediyrmm
bu arada benim için bi gün canı isterse tabi temel reisten çi böret bideeeee
pino dan hamburger yee tamam mı tatlımm ama annesi bebişimizi rahatsız etme yerkennnn

ilk bebişim,28 yaşındayım

Mide bulantısının %100 psikolojik olacağına ben de inanmıyorum tabi. :) Biraz daha büyüsün 5-6 haftalık olsun başlar sanırım.

cannnım biz birazdan akraba çıkıcaz galibabiz kırkağaçlıyız ama ailem şuan manisa merkez de oturuyo..bende çok seviyorum pinoyusenin canın çekince söle tatlım ben sana gönderiyim ya da gidip yiyeyim senin yerine tatlım bide bi önceki sayfada hcg değerimi yazmıştım ne diyosun??biraz meraklanıyorumda..

Herkese sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bebeklerini kucaklarına aldıkları bir yıl diliyorum..

Canımmmmm çok teşekkürler o güzel dileklerin içinnnn
Sana ve topikteki tüm kızlara bende her şey gönüllerince olsunnnn mutlu, bebişli bi yıl olsunn Allah meleklerimizi ve sevdiğimiz kişileri son nefesimize kadar yanımızdan ayırmasınnnnn

Hoşgeldin aramıza..

Bizim sat günümüz aynı seninle.. 27 aralık'ta benim değerim 2974 idi. Ama benimki aşılama ve ilaçlr kullanıyorum. o sebeple de yüksek olabilir..

Benim bebişde 4 hftalık daha tüm tahlileri yaptırmadım pazartesi yaptırcam dış geebelik düşük ihtimali varmı yok mu diye bakılacak inşeALlah bi aksilik yoktur

Hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla büyür inşallah. Canın sen de bilgilerini ver tabloya ekleyelim. İlk sayfada gebiş tablomuz var :) 4. hafta bitince doktor alttan muayene edip keseyi gösterir. İnşallah her şey yolundadır.

Canımmm valla biraz daha eşerlersek dediğin gibi akraba falannn çıkıcazzzz
Gidip benim yerime yesen yeter bi tanemmmm
bence normal canım bi problem yok değerde
benim bat 23 kasım
bende pazartesi dr. gittim değerm 3 bin kusur çıktı bende korktum bide 4 haftalık olması gerekiyrdu benim ki 5+ 2 çıktı ultrasona göre benim bu olayımı sen çok önceden yumurtlamışsın ve döllenme hemen olmş dediler
o zaman seninde döllenmen geç olmuştur tatlım ondan sana biraz düşük geliodur 7 ocağa kadar o tavan yapar tatlım sen canını sıkma annesiiii
bence değil hem o zamana canlanmış olur kalp atışlarınıda duyarsın inşallah
benimde 2 ocakta randevuuu

27 arlık salı günü, yani 3-4 gün önce bakıldı.

Düşüklüğü ne kadar önemli bilmiyorum. Bence tekrar kan testi yaptır çünkü önemli olan artış oranı. Dr bende 48 saatte bir ayı saatlerde kan testi yaptırmamı istedi. Yeni değer eski değerin yaklaşık 2 katı olmalıymış. Sen yarın test yaptır ve hesapla bakalım olmsı gereken değerde misin..

Kızlarr aranızda hamilelikten dolayı çok uyuyan var mı?????
Ben var ya paso uyuyorm eşimin yüzünü bile günde ancak 3 saat göreblyrmmm

2 ocağa az kaldı tatlım ben heycanlandım vallaevet belkide döllenme geç oldu ama ben belkiyemicem galiba bi tahlil daha yaptırayım..acaba yarın yaparlar mı özel hastanelerde??inşallah hepimiz duyarız küçük kalplarin atışlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…