2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlar
dün ilk doktor muayeneme gittim, keseyi gördük
10 gün sonra kalp atışları için çağırdı,ağrılarımın kaynağının da idrar yollarımda enfeksiyon old. söledi ve ilaç yazdı.
4 cm kistim de 1,5cm e düşmüş
ama doğumdan sonra yine büyür dedi :44::44:
4,5-5 haftalık dedi

süpermiş canımmmmm.......tebriklerrrrrrr.....

Tebrik ederim. Çok sevindim maşallah bebişe:. Ben bugün gidicem doktora ama birsürü karışık rüyalar göördüm korka korka gidiyorum resmen. Hayırlısı inşallah hepimiz için.

Korkacak hiçbirşey yok. Benim arkadaşım aynı şekilde doğum yaptı. Şimdi şeker bir kızı var. Bende de Faktör V heterozigot çıktı ama şu an sadece ecoprin kullanıyorum..

Stres olma.. Bebeğin etkilenmesin :)

Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına alabilmeni nasip etsin.. Son adet tarihin ve muhtemel doğum tarihini verirsen seni de tabloya ekleriz.

Hayırlı uğurlu olsun.. Darısı kalp atışlarını görmeye..

Benim 2. çocuğum olacak inşallah.. Yaşıma 36 diyebiliriz.. İstanbul'da yaşıyorum..

Liste için teşekkürler..

Darisi bana hadi insallah
gozunaydin bu arada rabbim kucagina almayi nasip eder insallah

maşallahhhh sizeeee :)) darısıda bize bizde görelim inş. beibşimin kesesini kalp atışını:))
Tebrik ederim. Çok sevindim maşallah bebişe:. Ben bugün gidicem doktora ama birsürü karışık rüyalar göördüm korka korka gidiyorum resmen. Hayırlısı inşallah hepimiz için.

korkmaa canım dualarla git hiç bişicikler olmazzzzzzz güzel haberleride bize yaaz olurmu

canım bneimde 1.bebeğim olacak inş.
kütahyadayım,yaşımda 29

doktora giden arkadaşlar bişey sorucam,muayeneniz alttan mı oldu yoksa normal ultrasonla mı bakıp keseyi gördüler,ben biraz tedirginim geçen sene bu ay düşük yapmıştım ve benim prolaktin seviyem yüksekti tedavi olmadan gebe kalmam zordu.tedavi olmadan gebe kaldım ama korkuyorum yine düşük olcak diye.bana dua edin kızlar.( bu arada 1 kızım var ve istanbul dan yaş 27 de hamile kaldım 22 gün sonra 28 ) )

Slm sizinle devam edemiycem ozur dilerim olmadi bu ayda bide 23. Gun regl oldum Allahim selamete cikar herseyin hayirlisini ver kizim icin istedim olmadi ocak ayinda insAllah

hakkında hayırlısı olsun inşallah canım, bir an önce hayırlı haberlerle anne topiğinde olursun

hayırlı uğurlu olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

dördüz oluyomuş kör istedi bi göz Allah verdi teleskop olur valla :))
hayırlısı canım
çok heyecanlıyım

çok güldümm

kızlar merhabaaaaa benide aranıza alırmısınızzz benim sat 27 kasım:)) bebiş geliyor inş.
4+4 günlük minik bebik muhtemel doğum tarihimiz 2 eylül

hayırlı uğurlu olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

beni de listeye ekleyin lütfen sat 28 kasım ))

ben henüz hamile değilim inşallah bekliyorum 1 hafta snra eylul annesı olarak aranıza katılıcam
hamile oldugunuzu öğrenmeden önce kalp çarpıntısı yaşadınız mı ondan sormak istedim

ben de olmadı canım, inşallah seninkinin belirtisidir

yaa ben de çok heyecan yaptım biran önce yarın olsun istiyorum ve size bi sürü bi sürü yeni bilgiyle dönmek istiyorum inşallah.

ayy benim de yarın saat 1e randevum, sanıyorum ultrasonla bakarlar yaa keseyi ve kalp atışları orda görülmez mi? ne cahilce bi cvp oldu yahu

aa listenin başı bende demek ki
ben de 25 yaşımdayım ve İstanbulda yaşıyorum, ayrıca facebooktaki eylül anneleri grubuna da katıldım
ya kızlar bende çok gaz ve mide hazımsızlığı var, çok da şişim bi türlü inmedim. kilolu olduğum için midir ki?

hayırlı o olsun canım :)
sadece 1 hafta mı kkullancaksın iğneyi ????
bana doğana kadar dedi belki 3 ay sonra kesriz dedi
progestan ben de alıyorum 3 tane günde

teşekkür edrim canım :)

oooo hayılrı olsun darısı başımıza

moral oldun teşekkürler canım :)
sadece ecoprin mi kullnıyorsun neden iğne yazmadıar??
ecoprin bebe aspirini mi?

yaş 27 ankara bunu da ekleyebilirsiniz

size doktorlar hangi ilaçları yazdı paylaşallım mı??

bana b12 iğne ayda bir vurulcak
calsiyum folbiol yazdıalr progestan alıyorum birde daha önce 2 tane kimyasal olduğu için

kan sulandırıcı iğne ve beb aspirini kullanıyrum ( kan pıhtılaşması olduğu için bu 2 ilaç )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…