ravzacım kimse yokmubugün neden kimse yok?
selam annişler bugün benim midemde çok yanma var yediğim hiçbişeyden tat alamıyorumkızımı uyutup geliyoruuuuuum tamam mı şekerler
ravzacım kimse yokmu
mihracee, coylady, deryakck, sznur, FUFA60, ravza20, hatunirem, turkuazsuay+, Lynne, gulrose1983, minelcetin, oznur_52
8 de ziyaretçimiz var
:)) maşallahhh çok kişi vardaaaa bugün hepsini bebişleri yormuş dinlenme modundalar sanırım
cnm onlar trübünden seyrediyolar
ravzacım kimse yokmu
mihracee, coylady, deryakck, sznur, FUFA60, ravza20, hatunirem, turkuazsuay+, Lynne, gulrose1983, minelcetin, oznur_52
8 de ziyaretçimiz var
:)) maşallahhh çok kişi vardaaaa bugün hepsini bebişleri yormuş dinlenme modundalar sanırım
çok güldüm yaa.. sen bu mesajı attıktan bir dakika sonra 9ay10günden gelen mesajı yazıyorum
mide yanmasından şikayetçi misiniz? yanıtınız evet ise karnınızı bastıracak kıyafetler giymeyin, gece yatmadan önce yemek yemeyin, başınızın altına yüksek bir yastık koyun.buna rağmen şikayetleriniz artarsa mutlaka sağlık personeline başvurun
bende varım
şimdiden kolay gelsin canım.
Ben sırt çantası bakıyorum ama güzel birşey bulamadım dahaaaaa çok kullanışlı oluyormuş.
Bir kolda anne bir kolda çantaaa birde bebeğin çantası derken çok zor oluyormuş.
Sırt çantası arkada destke oluyormuş ağırlığadaaaa taşımasıda kolay mantıklı geldi sırt çantası bakıyorum o yüzden.
akşam tıka basa yiyip yattım gerçekten ondan mı oldu acaba
bak nasılda biliyorrr kendini:))))
beni baharat etkiliyorrrrrrr akşamlarıı yediğim baharat ertesigün canıma okuyor.
bendede nıveanın sırt çantası var çok büyük değil ama iş görür sanıyorum çok şık bulabilen olursa alabilir içindeki ürünlerle set hali nde satılıyor Eki Görüntüle 413314
hımmm dikkat ediyim ozaman yaa çekilir şey değil bu yanma pooof
Ben de buradayım ama dün geceden beri yazılanları okumaktan ancak sona gelebildim
Ben de buradayım ama dün geceden beri yazılanları okumaktan ancak sona gelebildim
benim bugünhiç karnım yok desem yeridirrrrr daha sonra koyayım:) ayrıca dün ekledim birsüürkızlar göbüşler için topic açtım hadi resim ekleyin ben şuan ekleyemiyorum ama kızımda doğuma giderken bir resmim var 9 aylık karnım isterseniz onu eklerim yaniihttp://http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/527308-2012-eylul-anneleri-hadi-buyrun-gobislerimizi-paylasiyoruz.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?