buaralar pek heveslıyım bıısler ormeye yelek basladım dun yarım yamalk oruyrm buyuk zevkle:)))evet calısıyrm cnm[sıze=2]maşallah ne hoş bi takım tığla örülmüş sanki bana öle geldi valla anlasam ben anlatırdım sana amaYada sen çalışıyon dimi anlasam nasıl oldunu ben örer gönderirdim sana [/sıze]
selam kızlar kaç gündür giremedim en son eşimin akrabaları misafir gelicekler demiştim hatırlıyosanız allahım o günden beri berbat durumdayım kötü şeyler yaşadım geçmişi okudumda bir arkadaşda benim gibi sorunlar yaşamış kayın valide ve görümceleri ile ilgiliydi sanırım aynı şeyler benimde başıma geldi hafta sonu anlatıyım size:
Cuma günü telefon geldi eşimin amcası ve küçük görümcem aileleriyle düğün öncesi bize geleceklerini söylediler bende sabahtan kalktım yemeklerimi yaptım börek tatlı falanda yaptım evi şöyle bir temizledim küçük bir kızımda var biliyosunuz artı bide hamilelik öldüm bittim yorgunluktan neyse geldiler yedik içtik oturduk 8 de kalkıp düğüne gittiler eşimle biz gitmemeye karar vermiştik önceden biz evde kaldık eşim derbiyi izlemeye gitti bende kızımla biraz uzandım dinleneyim diye uyumuşuz sonra uyandım saat 10:30 kızımı yatağına koydum bende yatıp yatmamakta kararsız öyle evin içinde oyalanıyordum kapı çaldı ben şoktayım kayınvalidem eşimin amcası ve ailesi görümcelerimin ikiside gelmişti aileleriyle yaklaşık 15 kişi şaşkın şaşkın güldüm aldım içeriye eşimi çağırdım geldi kayınvalidem ve diğer görümcemle çocukları için çay koyun yemek hazırlayalım dedi ama kimse kılını kıpırdatmıyor bu arada kızım uyandı huysuzluk yapıyor ağlıyor beni istiyor evde yeterli yemek yok çay koydum eşimi hazır bişeyler almaya yolladım surat yapıyorlar gerek yok falan diye ben kahin miyim nerden bileyim sizin geleceğinizi artı aç geleceğinizi yemek yok diye surat yaptılar abartmıyorum kayınvalidemin yüzü kıpkırmızı oldu sinirden neyse eşim geldi evde ne varsa koydum açtım sofrayı eşimde hiç bişey bulamamış kızarmış tavuk getirmiş pide falan almış okadar adama hizmet ettim hiç biri kalkıp yardım etmedi gece saat 2 :30 da gittiler hiç de kalın yatın falan demedim kimseye bütün ev ekmek kırıntısı ve susam olmuştu tavuğun yanında verilen baharatlar evin yüzünde geziyordu temizleyene kadar canım çıktı eşimde yardım etti allah razı olsun yinede 2 gün kendime gelemedim dün hep belime kraplar girdi sol tarafıma ayağınım üstüne basamıyordum dr gittik sonuç ev işi temizlik yapmak ayakta uzun süre kalmak yasak dedi kendini yorma dedi eşim çok üzüldü ama olan oldu dün annesini aradı annneler günü için ben konuşmadım o takmış peşine herkesi benim geline gidelim diye eşimde laf arasında doğuma kadar misafir kabul etmiyceğimizi söyledi annesi bozulmuş öyle değince umrumda bile değil inşallah küserde doğumada gelmezler saygısız ve düşüncesiz insanlar
Merhaba anneciklerrr bu zamana kadar evde net olmadıgı icin cepten arasira takip edebiliyordum ama artık netimiz bağlandı. Biz de oglusumla artık burdayizzz cuvcuv
:))) bu normal iş görmezlik ücreti=analık ücreti=doğum ücreti:)
benim dediğimde ayrıca birdefaya mahsus alınıyorrr 75 tl gibi bir rakam çok komik bir rakamk bunu bilen pek kimse yok genelde almıyor kimsee
üff kafam karıştı, şimdi biz doğumdan önce 4 hafta sonrada 4 hafta normal maaşımızı alacağız değilmi? ben devlet memuruyum, 2800TL gibi bi maaşım var. anladığım bu mmaş üstünden birde bir defaya mahsus doğum parası alacağım değil mi?
selam kızlar kaç gündür giremedim en son eşimin akrabaları misafir gelicekler demiştim hatırlıyosanız Allahım o günden beri berbat durumdayım kötü şeyler yaşadım geçmişi okudumda bir arkadaşda benim gibi sorunlar yaşamış kayın valide ve görümceleri ile ilgiliydi sanırım aynı şeyler benimde başıma geldi hafta sonu anlatıyım size:
cuma günü telefon geldi eşimin amcası ve küçük görümcem aileleriyle düğün öncesi bize geleceklerini söylediler bende sabahtan kalktım yemeklerimi yaptım börek tatlı falanda yaptım evi şöyle bir temizledim küçük bir kızımda var biliyosunuz artı bide hamilelik öldüm bittim yorgunluktan neyse geldiler yedik içtik oturduk 8 de kalkıp düğüne gittiler eşimle biz gitmemeye karar vermiştik önceden biz evde kaldık eşim derbiyi izlemeye gitti bende kızımla biraz uzandım dinleneyim diye uyumuşuz sonra uyandım saat 10:30 kızımı yatağına koydum bende yatıp yatmamakta kararsız öyle evin içinde oyalanıyordum kapı çaldı ben şoktayım kayınvalidem eşimin amcası ve ailesi görümcelerimin ikiside gelmişti aileleriyle yaklaşık 15 kişi şaşkın şaşkın güldüm aldım içeriye eşimi çağırdım geldi kayınvalidem ve diğer görümcemle çocukları için çay koyun yemek hazırlayalım dedi ama kimse kılını kıpırdatmıyor bu arada kızım uyandı huysuzluk yapıyor ağlıyor beni istiyor evde yeterli yemek yok çay koydum eşimi hazır bişeyler almaya yolladım surat yapıyorlar gerek yok falan diye ben kahin miyim nerden bileyim sizin geleceğinizi artı aç geleceğinizi yemek yok diye surat yaptılar abartmıyorum kayınvalidemin yüzü kıpkırmızı oldu sinirden neyse eşim geldi evde ne varsa koydum açtım sofrayı eşimde hiç bişey bulamamış kızarmış tavuk getirmiş pide falan almış okadar adama hizmet ettim hiç biri kalkıp yardım etmedi gece saat 2 :30 da gittiler hiç de kalın yatın falan demedim kimseye bütün ev ekmek kırıntısı ve susam olmuştu tavuğun yanında verilen baharatlar evin yüzünde geziyordu temizleyene kadar canım çıktı eşimde yardım etti Allah razı olsun yinede 2 gün kendime gelemedim dün hep belime kraplar girdi sol tarafıma ayağınım üstüne basamıyordum dr gittik sonuç ev işi temizlik yapmak ayakta uzun süre kalmak yasak dedi kendini yorma dedi eşim çok üzüldü ama olan oldu dün annesini aradı annneler günü için ben konuşmadım o takmış peşine herkesi benim geline gidelim diye eşimde laf arasında doğuma kadar misafir kabul etmiyceğimizi söyledi annesi bozulmuş öyle değince umrumda bile değil inşallah küserde doğumada gelmezler saygısız ve düşüncesiz insanlar
kızlar merhaba
ayın 15 ınde ındırımlı olan magaza hangısıydı????
selam kızlar kaç gündür giremedim en son eşimin akrabaları misafir gelicekler demiştim hatırlıyosanız Allahım o günden beri berbat durumdayım kötü şeyler yaşadım geçmişi okudumda bir arkadaşda benim gibi sorunlar yaşamış kayın valide ve görümceleri ile ilgiliydi sanırım aynı şeyler benimde başıma geldi hafta sonu anlatıyım size:
cuma günü telefon geldi eşimin amcası ve küçük görümcem aileleriyle düğün öncesi bize geleceklerini söylediler bende sabahtan kalktım yemeklerimi yaptım börek tatlı falanda yaptım evi şöyle bir temizledim küçük bir kızımda var biliyosunuz artı bide hamilelik öldüm bittim yorgunluktan neyse geldiler yedik içtik oturduk 8 de kalkıp düğüne gittiler eşimle biz gitmemeye karar vermiştik önceden biz evde kaldık eşim derbiyi izlemeye gitti bende kızımla biraz uzandım dinleneyim diye uyumuşuz sonra uyandım saat 10:30 kızımı yatağına koydum bende yatıp yatmamakta kararsız öyle evin içinde oyalanıyordum kapı çaldı ben şoktayım kayınvalidem eşimin amcası ve ailesi görümcelerimin ikiside gelmişti aileleriyle yaklaşık 15 kişi şaşkın şaşkın güldüm aldım içeriye eşimi çağırdım geldi kayınvalidem ve diğer görümcemle çocukları için çay koyun yemek hazırlayalım dedi ama kimse kılını kıpırdatmıyor bu arada kızım uyandı huysuzluk yapıyor ağlıyor beni istiyor evde yeterli yemek yok çay koydum eşimi hazır bişeyler almaya yolladım surat yapıyorlar gerek yok falan diye ben kahin miyim nerden bileyim sizin geleceğinizi artı aç geleceğinizi yemek yok diye surat yaptılar abartmıyorum kayınvalidemin yüzü kıpkırmızı oldu sinirden neyse eşim geldi evde ne varsa koydum açtım sofrayı eşimde hiç bişey bulamamış kızarmış tavuk getirmiş pide falan almış okadar adama hizmet ettim hiç biri kalkıp yardım etmedi gece saat 2 :30 da gittiler hiç de kalın yatın falan demedim kimseye bütün ev ekmek kırıntısı ve susam olmuştu tavuğun yanında verilen baharatlar evin yüzünde geziyordu temizleyene kadar canım çıktı eşimde yardım etti Allah razı olsun yinede 2 gün kendime gelemedim dün hep belime kraplar girdi sol tarafıma ayağınım üstüne basamıyordum dr gittik sonuç ev işi temizlik yapmak ayakta uzun süre kalmak yasak dedi kendini yorma dedi eşim çok üzüldü ama olan oldu dün annesini aradı annneler günü için ben konuşmadım o takmış peşine herkesi benim geline gidelim diye eşimde laf arasında doğuma kadar misafir kabul etmiyceğimizi söyledi annesi bozulmuş öyle değince umrumda bile değil inşallah küserde doğumada gelmezler saygısız ve düşüncesiz insanlar
kızlar bunları civilden aldım yerleri çok güzelll:))
tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 415534 Eki Görüntüle 415535 Eki Görüntüle 415536
kızlar hepsini kargo dahil 64,80 ne aldımm :)
kızlaar benim göbe kdeliğim dışarı doğru fırladııı daha erken değil mi yaa
hg cnmmm ..aramızaa..Merhaba anneciklerrr bu zamana kadar evde net olmadıgı icin cepten arasira takip edebiliyordum ama artık netimiz bağlandı. Biz de oglusumla artık burdayizzz cuvcuv
hg cnmm ..tabıkıde ederızzz.. burdakı tumm annelerr heyecanlıı :))merhaba tatlı anneler :) minik meleğimi ve beni de aranıza kabul edermisiniz :) biz çoookk heyecanlıyıızzzz :))
kızlar bunları civilden aldım yerleri çok güzelll:))
tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 415534 Eki Görüntüle 415535 Eki Görüntüle 415536
kızlar hepsini kargo dahil 64,80 ne aldımm :)
guzellıkuzmanıyım ama su an calısmıyorum cnmmbu arada çalışanlar ne işle meşgulsunuz ?
ben sınıf öğretmeniyim meslektaşım varmı aceba:)
can sıkıntısından milupa sitesindeki küçük şampiyonu besle oyununu oynuyorumçok zevkli
bu arada ben sabah sağlık ocağına gittim. aşımı oldum. şimdilik bi ağrım yok. :)
kilomu begendi hemşiranım. elinde nuh nebiden kalma bi aletle kalp atışalrını dinlemeye çalıştı, önce bulamadı, buldu ama dinleyemedi ama gördü.:))
birrr güzek kahvaltı yapıp da çıkmıştım. kan da verilecekmiş :) yarın oraya da gene gitçem :)
ne ıcın kan verıceksın cnmm
rutin kan tahlili sanırsam
Kızlar ben bu anakucağına bayıldım..İlk paralandığımda alıcam bunu muhakkak
olabılır cnm benden ıstemedıler de benımde yarın ayrıntılı ultrasonum var bakalım ne olcak
kızlar yaa benim hiç iştahım yok sizin nasıl sabah kahvaltıyı yaptım bugün ikindine dogru bir pogça yedim şimdide zorla elma yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?