2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

[sıze=2]maşallah ne hoş bi takım tığla örülmüş sanki bana öle geldi valla anlasam ben anlatırdım sana ama Yada sen çalışıyon dimi anlasam nasıl oldunu ben örer gönderirdim sana [/sıze]
buaralar pek heveslıyım bıısler ormeye yelek basladım dun yarım yamalk oruyrm buyuk zevkle:)))evet calısıyrm cnm

cnm o bendm ve senı cok ıı anlıyrm hamıelyız ama saygı anlayıs gosteren ne gusel enazndn esın enn yanında benm ole bı durumumda yok bıraz dah sessız kalsam ezen ezene olcak ama artık susmyrm valla ne eşim gözümde bile yok zaten onun ıcınde benım degerım yok aynı evde düşman gıbı yasıyoruz...

Merhaba anneciklerrr bu zamana kadar evde net olmadıgı icin cepten arasira takip edebiliyordum ama artık netimiz bağlandı. Biz de oglusumla artık burdayizzz cuvcuv

:))) bu normal iş görmezlik ücreti=analık ücreti=doğum ücreti:)
benim dediğimde ayrıca birdefaya mahsus alınıyorrr 75 tl gibi bir rakam çok komik bir rakamk bunu bilen pek kimse yok genelde almıyor kimsee

valla bizde 150 filan olsa gerek dogum yardımı:) bi kereye mahsusu veriliyor.:)

memurların maaşı kesilmiyor ki izinde.

maaşını almaya devam edeceksin diye biliyorum ben.

arkadaşların bahsettikleri durumlar ssk lı durumları

kıllını kıpırtdatmasaydın ne gıcıklar görgüsüzlr yaaa

kızlar merhaba

ayın 15 ınde ındırımlı olan magaza hangısıydı????

mothercare. aklımda 14-15 gibi kalmış. gittim ki indirim mindirim foss yarınmış
giderken de yolu kaçırıdm, avm ye varana kadar saçma salak bir sürü yer dolandım :)

tekizlerde 27. hftya kadar araba kullanma izni var. refleksler filan yavaşladıgı için.
bana sen de bıraksan iyi olur demişti. haklıymış.:)

gitmişken h&m ye ugradım, bazı ürünler yaz indirimine girmiş 10- 15 arası değişiyor fiyatlar. yegenime ve benimkilere bişi aldım.
kılzar çok şanslı çok şanslı. kaç reyon kız ürünü arasında tek tük erkek ürünü var, gariban gariban kalmışlar:)
eve bi geldim ki salak kasiyer benim bi takımın içinde alarm unutmuş
yarın gene gitçem mecbur

yuh artık. hiç mi insafları yok bunların ya. o saatte o kadar insan misafir mi gelirmiş..

Son düzenleme:
kızlaar benim göbe kdeliğim dışarı doğru fırladııı daha erken değil mi yaa

gobek delıgınnnı uzun kesmıslerse oleolabıılırr cnmm bıakrabamızınn ne bıcmm dısarıya cıkmıstı seebebı oymus :))

Merhaba anneciklerrr bu zamana kadar evde net olmadıgı icin cepten arasira takip edebiliyordum ama artık netimiz bağlandı. Biz de oglusumla artık burdayizzz cuvcuv
hg cnmmm ..aramızaa..
merhaba tatlı anneler :) minik meleğimi ve beni de aranıza kabul edermisiniz :) biz çoookk heyecanlıyıızzzz :))
hg cnmm ..tabıkıde ederızzz.. burdakı tumm annelerr heyecanlıı :))
kızlar bunları civilden aldım yerleri çok güzelll:))
tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 415534 Eki Görüntüle 415535 Eki Görüntüle 415536

kızlar hepsini kargo dahil 64,80 ne aldımm :)

masallahh cnmm hepsı cok guselllerr cıvılde cok gsel seyler var gercekten ıı gunlerde ınss kullanın ..
bu arada çalışanlar ne işle meşgulsunuz ?
ben sınıf öğretmeniyim meslektaşım varmı aceba:)
guzellıkuzmanıyım ama su an calısmıyorum cnmm

allah akıl fıkır versın bole ınsanlara cok sınır olluyorumm yaaaa.. hamıle bı bayan sonucta bıde baska bebegıvar ınsaffff .. allahtan esınn yanında cnmm o konuda sanslısınn ..

can sıkıntısından milupa sitesindeki küçük şampiyonu besle oyununu oynuyorum çok zevkli

bakım bende sarıcakmııı :))

Son düzenleme:
bu arada ben sabah sağlık ocağına gittim. aşımı oldum. şimdilik bi ağrım yok. :)

kilomu begendi hemşiranım. elinde nuh nebiden kalma bi aletle kalp atışalrını dinlemeye çalıştı, önce bulamadı, buldu ama dinleyemedi ama gördü.:))

birrr güzek kahvaltı yapıp da çıkmıştım. kan da verilecekmiş :) yarın oraya da gene gitçem :)

ne ıcın kan verıceksın cnmm

[video=youtube;_ZT3X4-i0zA]http://www.youtube.com/watch?v=_ZT3X4-i0zA&feature=player_embedded[/video]

Kızlar ben bu anakucağına bayıldım..İlk paralandığımda alıcam bunu muhakkak

kızlar bişey sorcam
ben ara ara rapor alıyorum 1 hafta yada 5 gün falan onlar daha sonra 4 aylık alacağım ücretli izin parasından kesilmez demi ?

kızlar yaa benim hiç iştahım yok sizin nasıl sabah kahvaltıyı yaptım bugün ikindine dogru bir pogça yedim şimdide zorla elma yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…