2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlarr

az sonra sağlık ocağına gideceğim tetanoz aşısı olmak için ama çok korkuyorum acaba çok ağrı ateş falan yapar mı ?

kızlar bebek için uyku seti almaya gerek varmı? uyku setlerinin yorganı falan bebeği çok terletir diye duydum,park yatak için ben bi nevresim takımı bide bebek yorganı alırım yeter diyorum. zaten bebekler hemen yastık yorgan kullanamıyorlarmış..

günaydın kızlarr

az sonra sağlık ocağına gideceğim tetanoz aşısı olmak için ama çok korkuyorum acaba çok ağrı ateş falan yapar mı ?

canım bende kol agrısı yaptı sadece.2 gün filan sürdü geçti sonra. Morlugu hala duruyor ama..Neden bilmiyorum.

sen yaptıralı ne kadar oldu ki canım hala morluğu geçmedi ? korkunun ecele faydası yok demişler gideyimde yaptırayım artık bari

canım ben nisanın 25inde yaptırmıstım. Mayıs 25 te 2. olacak..Kimisi yaptırma dedi kimisi mutlaka yaptır dedi..Ben risk almak istemedim yaptırdım..sonucta her türlü ihtimali düşünmek lazım..

mrbıı cnm siz nasılsınz???

:)) bilmiyorum gereksizz bir gerginlik yşaıyorum ben yaa hamileik beni çok stresli yaptı çok gülen birisiydim şimdii çok somurtukum tahammül edemiyorum hiçbirşeyeee kendime çok kızıyorum.
Akşam gezmekteydim sohbetim vardı arkadaşlaırn çocukları vardı birtanesinin ikitaneydi biri 3 yaşında diğer 5,5 yaşındaaa ama yok böylee yaramazlıkk gittiğimiz evin altını üstüne getirdiler açılmadık dolap vitrin kalmadıı sehbalarda zıplamaklar aklına gelecke tüm yaramalzıklar yapıldıı saolsun arkadaşım anneside dönüp kafasını çeviremedi ev saibide birşey diyemedi ben hep mdehale ettim kızdım çocuklara falan kendime kızıoyurm şimdi sanane diyeee birlikte gitmişti ben götürüp geitiryorum arka koltuk bir çocuk takla açarmı yaaaa eli vitese falan uzatırmı yaaa arabayıı durdurup indiresim geldi
bu ilk olan bişi değil daha önce böyledeğildim şimdi tahammül edemiyorum ben ofsss terapi falanmı alsam

günaydın tatli hamişleerr :) ya bu aşının belirli bir haftası var mı ? ben köydeyim görevden dolayı haziranın 8 inine kadar doktoragitme planım yoktu da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…