2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yok canım ya nerde keşke bende öyle olsam zorla yiyorum resmen yanlız oldugum için heralde çarşamba gidicem sorarım bacak baldırlarım agrıyor yaaa

sut ıcıomusun cnmm magnezyum eksıklıgınden olabılır ama benım yururken sag bacagım agrıo nedenını bılmıyorum ( yanlızda canın ıstemıyebılır cnmm

Nasilsiniz kizlar?ya ben hastane cikisi begenemiyorum:)ayyy ne cok baktim ama yok icime sinen:)sanki ne ariyorsam:)

kızlar günaydın ,

size sorum olacak idrara çok çıkıyormusunuz ?ayrıca kalçanızda ağrı var mı
beni çok rahatsız ediyor.napıcam bilmiyorum
10 dk da bir tuvaletteyim. ama çok da su içiyorum...Özellikle gece zor oluyor.

Düşüncesiz erkekler...Feministliğim kabarıyor böyle şeyler okudukça. Muhtaç olmadığı halde çocuklardan maddi beklentisini eksik etmeyen büyüklerden de hiiç haz etmiyorum.

Bizimkisi de 1 yıl elektrik faturasını ödememiş.Otomatik ödemedeydi, bankada problem çıkmış..Her ay kafasını ütülüyorum çekilmiş mi bankadan faturalar kontrol et diye... Komut vermek lazım arada bir.

Akademisyenler prestijli köleler zaten... HEm eşek gibi çalışırız, hem 3 kuruş para alırız, hem de doçent olana kadar hoca kahrı çekeriz.
mothercare canım
belirli ürünler ind. oluyor
bunu bilmiyordum. iyi oldu öğrendiğim.
kızlar bunları civilden aldım yerleri çok güzelll:))
tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 415534 Eki Görüntüle 415535 Eki Görüntüle 415536

kızlar hepsini kargo dahil 64,80 ne aldımm :)
iyiymiş. Güzel günlerde kullanın.

Yaa arkadaşlar ezdirmeyin kendinizi. Gelmeyiversinler bir süre..Çekinmeden ya söyleyin ya eşinize söyletin....Net olarak rahatsız olduğunuz şeyleri söylemezseniz, bu hareketleri tekrarlarlar ve problem büyür..İyi olmuş eşinin söylediği
kızlaar benim göbe kdeliğim dışarı doğru fırladııı daha erken değil mi yaa
Benimde yarısı fırladı yarısı fırlamadı. komik duruyor.

Ben de yarın gidicem. Ben her ay yaptırıyorum kan testlerimi tiroitten ötürü. Tetanoz aşısını son gidişimde dr a sormayı unuttum ama onu da yaptıracağım.
Nasilsiniz kizlar?ya ben hastane cikisi begenemiyorum:)ayyy ne cok baktim ama yok icime sinen:)sanki ne ariyorsam:)
ben daha bakınmaya başlamadım bile...Eşim feneriumdaki hastane çıkışı etrafında dolanıp duruyor ama ben aldırmıyorum.

arkadaşlar park yatak için araştırma yapıyorum,,kraft marka güzel ama bence 350 tl çok fazla, ,ricco perlina diye bir marka nazar boncuklu cibinlikli yatak da dahil 195 tl, 60*120 ebatları alan, bilen, gören var mı,,yorumlarınızı bekliyorum,,kraft isim satıyor sanki ...

ben çantanı çok beğendim :) ama bölmeleri falan nasıl? yani kirliler biberon falan ayrı yerlere koyacaksan bir kaç bölmeli güzel olur herhalde

İçine bu organizer lardan alacağım. Yoksa bu normal kol çantası. Bebek çantası alsam 1 yıl sonra atacağım bir köşeye. Ben d eböyle bir şey alıp sonradan da değerlendirmek istiyorum.

bende çok baktım gezdim beğenemedim ama en son tam istediğim gibi sade ama çok şık bir tane buldum bayıla bayıla da aldım

HTML:
http://www.minidamla.com.tr/urunler.asp?tur=109&id=989

senin minikkuştaa güle güle kullansın annesii:)

güle güle kullanın :)
çoraplardan bende de var:) bi de son fotoda poşet içindeki ürünün altlarından almıştım. yumuşacıklar. iyiki de almışım
teşekkürlerrrrrrr sizde iyi günlerde kullanınnnnnn:)) ben altına denk gelmedim kolsuz çıtçıtşılardan bulursam süper olacak birde yelek:d

Akademisyenler prestijli köleler zaten... HEm eşek gibi çalışırız, hem 3 kuruş para alırız, hem de doçent olana kadar hoca kahrı çekeriz.

iyiymiş. Güzel günlerde kullanın.
..

:)) süperr birr benzetmee ollmuş cukk diye oturmuş:))
teşekkürlerr teyzesii:) daha güzeli size olsun inş.

cocuk dogucak sendaha karar verme pımpırıklı anne senı

Eki Görüntüle 415885 Eki Görüntüle 415885
Biraz dolaştım, anne-bebek bakım çantası yerine ve accesorize deki bu çantada gözüm kaldı.Galiba bunu alıcam.

ewt cnm rengıde cok guselmıss kac tll :26:

krat pr 001 aldım ben cokda begenerek aldım kalıtelıı kuması falan 1oo tlden baslıo fıyatlar ama ben uzun kullanıcagım ıcın bıraz paraaya kıydıkkk .. tabı yınede herkezın kendı fıkrı..70*11o olması lazım bızımkının ..

gunaydınn annelerr benı uyku tutmaddııı ayrıntılı ultrasonumm var saat 1o:2o dee sans dıleyın banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Eki Görüntüle 415885 Eki Görüntüle 415885
Biraz dolaştım, anne-bebek bakım çantası yerine ve accesorize deki bu çantada gözüm kaldı.Galiba bunu alıcam.

çanta çok güzelmiş ,güle güle kullan. bahsettiğin o organize zamanzingosunu nerden alacaksın. ne güzelmiş.:)
bebek çantası almayacağım için ben de düşünüyorum böle bişi. olmadı anneme diktiririm diyordum, bez torbası, kirli torbası filan.
gunaydınn annelerr benı uyku tutmaddııı ayrıntılı ultrasonumm var saat 1o:2o dee sans dıleyın banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

:) ehehe di mi insan ne kadar heyecanlanıyor, güzel haberlerle döneceskin suksuk :)

sağlık ocagına gitçem kan vermek için. kahvaltı yapmadım . çok açıımmmm

memurların maaşı kesilmiyor ki izinde.

maaşını almaya devam edeceksin diye biliyorum ben.

arkadaşların bahsettikleri durumlar ssk lı durumları
cnm memurlar alıo galıba maaslarını ama normal calısanlar almıo yanı ısyerının ınsıyatıfıne kalmıs ama cogu yer vermıo para bunun sonunda analık parası alıyosun

gunaydın cnmmm hyrlı habrlerle gelırsın ıns.benımde haftaya cok merak edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…