cok sekerler yaa omkırmızı montlr cok seker rbbn gule gule gymeyı nasp etsn cnm melklerıne
bebegın kıyafetlerını nezaman yıkamalıyızz kızlarr sızce 3o haftadan sonra ben cantamı hazırlamak ıstıyorumm :26:
aldıklarımın bazıları:))
fotoya sıgdırem diye sıkış tepiş oldu
alt üst bodyler, kırmızı montlar mothercare. montların içinde polar yelekleri var. çıkabiliyor
gömlekler h&m
kotlar c&a ve h&m
fotolar telden oldugu için renkleri asılları gibi çıkmamış.
battaniyeler
açık olan kashies pazen, bağlı olanlar c&a
yerdekilerin soldak örgü, yandaki penye ikisi de aziz bebe
tabi hepsi çift çift
bende 30dan sonra çanta hazırlamak istiyorum ama ne zaman yıkyacağım bi fikrim yok
alt üst bodyler, kırmızı montlar mothercare. montların içinde polar yelekleri var. çıkabiliyor
gömlekler h&m
kotlar c&a ve h&m
battaniyeler
tabi hepsi çift çift
Eki Görüntüle 423000 Eki Görüntüle 422998 Eki Görüntüle 422999 Eki Görüntüle 423001 Eki Görüntüle 423002 Eki Görüntüle 423003 Eki Görüntüle 423004 Eki Görüntüle 423005
benım popomdaa buyuduuiyi akşamlar kızlar...
Bişey sorucam siz kilonuzu sadece karın bölgesine mi aldınız yoksa, diğer yerlerinizde de bir artış var mı?
cnm hastane çıkışlarını, çoraplarını ve iç zıbınları yıkanacak değilmi battaniye falanda yıkıycakmıyız?? yani tenine değecek şeyler yıkanacak sanırım. birde yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum ben sizler nasıl yapcaksınız??
cnm maşallah hepsi çok güzel ve kullanışlı duruyorlar, doğsunlarda hayırlısıyla giysinler.
iyi akşamlar kızlar...
Bişey sorucam siz kilonuzu sadece karın bölgesine mi aldınız yoksa, diğer yerlerinizde de bir artış var mı?
cnm hastane çıkışlarını, çoraplarını ve iç zıbınları yıkanacak değilmi battaniye falanda yıkıycakmıyız?? yani tenine değecek şeyler yıkanacak sanırım. birde yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum ben sizler nasıl yapcaksınız??
cnm maşallah hepsi çok güzel ve kullanışlı duruyorlar, doğsunlarda hayırlısıyla giysinler.
ne yani battaniyeler yıkanmayacak mı?
ne yani battaniyeler yıkanmayacak mı?
cnm bir daha ki kontrolünde doktoruna sorarsın için rahat etsin diye ama merak etme geçen gün ben ölüyorum sandım çarpıntıdan. kalbim bacaklarımda kollarımda atıyordu sanki.nefes almakta zorlanıyordum. gün boyu sürdü.ertesi güne bişeyim kalmadı. şimdi de ara ara oluyor. neden oluyor bilmiyorum ama normal die biliyorumsaolun kızlar
benim de vardı hamilelikten önce demir hapımı ikiye çıkardı kanım düşmüş normal olmasına sevindim bugün çok moralim bozuldu hatta bir kardiyologtan randevu almayı düşündüm...
gömlekler h&m
kotlar c&a ve h&m
battaniyeler
tabi hepsi çift çift
Eki Görüntüle 423000 Eki Görüntüle 422998 Eki Görüntüle 422999 Eki Görüntüle 423001 Eki Görüntüle 423002 Eki Görüntüle 423003 Eki Görüntüle 423004 Eki Görüntüle 423005
ya demekki yalnız değilim bende hep oluyordu ama bugün sinirlerim bozuldu resmencnm bir daha ki kontrolünde doktoruna sorarsın için rahat etsin diye ama merak etme geçen gün ben ölüyorum sandım çarpıntıdan. kalbim bacaklarımda kollarımda atıyordu sanki.nefes almakta zorlanıyordum. gün boyu sürdü.ertesi güne bişeyim kalmadı. şimdi de ara ara oluyor. neden oluyor bilmiyorum ama normal die biliyorum
alllahımmmmm nasıl güzller bunlar:)))) sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin Rabbim:)))
iyi akşamlar kızlar...
hastane cıkıs setını yıkayıp cantaya koyarım acıl bısey olur gıbılerındenn.. sonraa 35 haftaya dogruda dıgerlerını yıkarızz ne olucagı bellı olmazz nede olsa cnmm
ayy cnmm herseydenn 2 ser 2serr allah yardımcın olsunn hepsı cok guseller cok begendımm ıı gunlerde gıyerler ınsss... hazırlıklar tamgaz suruooo kuzularımıza kavusmaya hergecen gun azkalıo negusell ..
benım popomdaa buyuduumemelerımm ve karnımm :18::18::18:
cnm bir daha ki kontrolünde doktoruna sorarsın için rahat etsin diye ama merak etme geçen gün ben ölüyorum sandım çarpıntıdan. kalbim bacaklarımda kollarımda atıyordu sanki.nefes almakta zorlanıyordum. gün boyu sürdü.ertesi güne bişeyim kalmadı. şimdi de ara ara oluyor. neden oluyor bilmiyorum ama normal die biliyorum
alllahımmmmm nasıl güzller bunlar:)))) sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin Rabbim:)))
gömlekler h&m
kotlar c&a ve h&m
battaniyeler
tabi hepsi çift çift
3 penye 1 polar 1 adet örgü battaniye
3 adet 0-3 ay çıtçıtlı body
5 adet 3-6 ay çıtçıtlı body
3 adet 6*9 ay çıtçıtlı body
3 adet iç zıbın
2 adet 0-4 ay ayaksız alt üst takım
1 adet 0-3 ay ayaksız alt
2 adet 0-3 ay ayaklı alt
1 adet 3-6 ay ayaklı alt
1 adet 6-9 ay ayaklı alt
3 adet 3-6 ay komple çıtçıtlı ayaklı tulum
1 adet 6-9 ay komple çıtçıtlı ayaklı tulum
1 adet uyku tulumu 3 aydan sonrası için
2 adet şapka
1 adet eldiven
3 adet çorap
6 adet ağız bezi
2 adet önlük
1 adet kundak
işte kızlar aldıklarım bunlar sizce eksik olanlar neler yeterli olanlar neler fikir verirmisiniz. bi poşet dolusu kıyafetde kuzenim almış ama neler aldığını bilmiyorum henüz...
amn cnm ınş.Eki Görüntüle 422941 Eki Görüntüle 422942 Eki Görüntüle 422943 bunlarda benım kızımın cıcılrı kızlar kırmızı yelegı ben ordm bugun bttı:)dgerlrınıde annem::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?