2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sELAM kızlar
benim bugün çok çarpıntım oldu sinirden ağladım ya

benim hamilelikten önce zaten çarpıntı vardı şimdide ara ara oluyo. ağlama yaa üzme kendini ama bazen bende hiiiçbirşey yokken oturuyorum ağlıyorum eşimde sorup duruyo ne oldu niye ağlıyosun falan diye bende bilmiyorum diyorum geliyo sarılıveriyo sağolsun bide gülüyo ağlıyorum diye:)))

sELAM kızlar
benim bugün çok çarpıntım oldu sinirden ağladım ya

demir ilacı kullanıyor musun?
çarpıntı olması normalmiş evham yapmayasın

hastane çıkışlarında da aynı şeyler oluyoki.
5 li aldıgım takımın içinde alt+ zıbınlı üst+çıtçıtlı body+ şapka ve önlük var mesela
aynı hesaba geliyor

Çok geçmiş olsun sürekli olan birşeymiydi ilk kez mi oldu İnşallah bir sağlık problemin yoktur..

demir ilacı kullanıyor musun?
çarpıntı olması normalmiş evham yapmayasın

saolun kızlar
benim de vardı hamilelikten önce demir hapımı ikiye çıkardı kanım düşmüş normal olmasına sevindim bugün çok moralim bozuldu hatta bir kardiyologtan randevu almayı düşündüm...

yok canım hastane çıkışları çokküçükler denk gelmiyomuş bebişlere bi kere giyiyolarmış birde benim iri bebek gibi gözüküyo doktor kuzenime öyle söylemiş o yüzden 0-3 ve 3-6 aylık aldık hiiç yenidoğan almadık yani. hastane çıkışı şeklinde alınınca yenidoğan sınıfına giriyo dün bayaaa dolaştık ve almama kararı verdik. bi 4 takım falan hazırladık doğumhaneye bi tane 3 tanede yedek. aslında ben istiyodum hastane çıkışı ama işte aldırmadılar diyelim belki çaktırmadan bi tane 5li alırım atarım köşeye kimse görmez. malum çook kafadan ses çıkıyo..

ya ben iki takım aldım hastane çıkışı kullanılmıyormuymuş gerçekten? bi sürü de para verdim ya

ben hastane çıkışını açıkçası desenlerini beğenmediğim için almadım sadece parça parça alıp kombinledim, belki ilerde güzel bulursam bi tane alırım ama şimdilik hastane takımı hazır. ha bide baktığım hastane çıkışları benim aldığım 0-2 aylık bodylerden küçüktü oyüzden içime sinmedi..

Son düzenleme:
alt üst zıbın takımın az gibi geldi yani takım olarak
alt grup iii
isteersen sadece üst al üst az gibi sanki
badielr yeterli içe giyiliyror zaten
sen badielri üst grup diye mi aldın içe giydirmek için mi
ben içe giyiliyor diye biliyorum
ama uzuun kolluyasa alt grupla kombinlenip giydilir herhalde
bilene sormak lazım

Son düzenleme:
Ben bebetto'dan aldım baya büyüktü tulumu...

kullanırsın canım kullanılmaz diye bişey yok sadece kısa süre kullanılıyor küçük olanları ki benim baktıklarım bayaa küçüktü prematüre gb onedenle almadım bebetto güzel ondan bulamadım ben bulursam ilerde belki alırım bi takım.

bebegın kıyafetlerını nezaman yıkamalıyızz kızlarr sızce 3o haftadan sonra ben cantamı hazırlamak ıstıyorumm :26:

güle güle kullanın :) içine nasıl siniyorsa öyle yap, ukde neyin kalmasın :) benim bebekler en geç 36. hftda gelecekleri için ben aldım hst çıkışları ve bi kaç ufak parça. ne olur ne olmaz diye.

aldıklarımın bazıları:))
fotoya sıgdırem diye sıkış tepiş oldu
alt üst bodyler, kırmızı montlar mothercare. montların içinde polar yelekleri var. çıkabiliyor

gömlekler h&m
kotlar c&a ve h&m

fotolar telden oldugu için renkleri asılları gibi çıkmamış.

battaniyeler
açık olan kashies pazen, bağlı olanlar c&a
yerdekilerin soldak örgü, yandaki penye ikisi de aziz bebe
tabi hepsi çift çift

ayy ayy ayy MAŞALLAH yaa pek güzeller ALLAHIM bebişlerine giydirmeyi nasip etsin inşallah. doğru yaa seninkiler mecbur küçük gelecek o yüzden hastane çıkışlarını giydirebilirsin. ama baktıklarım benimde prematüre gibiydi o yüzdende almadık eğer büyük bulursam alırım artık bi tanecik beşli hehe:))))

alt üst takım alacağım bi 3-4 tane daha canım. badileri içine giydirmek için aldım bi kaç tanesi uzun kollu birde eldiven çorap alacağım çok azlar..

saol canım çok teşekkürler ..bakalım biz daha bakmadık haziranda inşşş

cok sekerler yaa omkırmızı montlr cok seker rbbn gule gule gymeyı nasp etsn cnm melklerıne

amin :) hepimizki güzel günlerde inşlh, analı babalı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…