2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ablam da belki 0-3 ay hiç giyemez direk 3-6 aydan başlar dedi. Yeğenim hep 3 ay ileriden gitmiş. 6 aylıkken 9 aylığı falan giyiyormuş.. O yüzden ben de 0-3 ay 1 tane alacağım...

bütün bayanlara iyi akşamlar nasılsınız kızlar. geçmişi oku oku bitmedi hepiniz çook dertlisiniz ALLAHTAN kayınvalide hem uzak hemde eşim babasıyla konuşmadığı için bize gelen giden yok gerçi iyi kadındır ama işte kaynana değilmi hiç sevmem eşimde her ALLAHIN günü telde konuşur anasıyla bende diyorum ben oğlumu hiç rahatsız etmeyeceğim hergün hergün benim yüzümden eşiyle arası bozulsun istemem diyorum oda görcez bakalım diyo ama bende büyük konuşuyorum oğlumu öyle zırt pırt aramayacaağım yaa bıktım artık hergün konuşmalarından. kızlar ayrıca magnezyumu hap şeklinde mi verdi doktorunuz benimki suda eriyen şekilde yazmış içtiğim anda ne var ne yok hoop çıkartıyorum...

Hepsi çook güzeller. Sağlıklı günlerde giysinler. Ay benim çocuk hala gariban, sen kot bilem almışsın...

tentation içe giydirmeye askılı body almadın mı?Onları da mı uzun kollu aldın??Hani şu mothercare in 7 li paketleir var yaa...Onlardan alırım diyorum ben..

Hepsi çook güzeller. Sağlıklı günlerde giysinler. Ay benim çocuk hala gariban, sen kot bilem almışsın...

hamile kalmadan önce, hamile kalmaya çalıştıgım zamanlarda, her sabah işe gitmek için yürüdüğüm otobüs durağının arkasında bebek mağazası vardı, vitrininde de bebek mankenin üzerinde bi salopet bana sırıtır dururdu. bi gün iki gün, 3- 5 her sabah bana sırıttı durdu o salopetli bebek.. derken dedim ne olursa olsun ben bunu alcam.
girdim içeri, şunu istiyorum dedim.
kaç ay olsun dedi.
ne bilim ver ordan bi buçuk yaş dedim :)
verdi çıktım:)
bi süre evde bizimle beraer gezdi o.
sonra bi ara tepem attı bi yerlere tıkıştırdım.
geçenlerde gene çıkardım.
ona arkadaş ararken bu kotları aldım işte :)

tentation içe giydirmeye askılı body almadın mı?Onları da mı uzun kollu aldın??Hani şu mothercare in 7 li paketleir var yaa...Onlardan alırım diyorum ben..

aldım aldım da
aldıgım herşey şeyi ekleyemedim canım.

onların 0-3 ve 3-6 ay olnından aldım.
bi alana ikincisi%50 bayaa uygun oluyor tanesi

dediğim gibi benimkiler ufak mı gelir ne gelir kestiremediğim için ortaya karışık bişiler yapmaya çalıştım :)

ceza verdim kendime masaltuna...Çalışmıyorum internete çok takıldığım için... Maillerime bile cepten bakıyorum.Bir posta kutuna baksana..

kesinlikle çok vakit alıyor.
okuldan gelince hele bi bakem die açıyorum. kafadan 2 saat gidiyor.

bak ha şimdi aklıma geldi. ben yarın sınava yapacaktım. hazırlık yapmamışım

İyi yapmışsın.. HAmileliğin tadını da çıkarmamız lazım. En keyifli şeylerden biri bebek alışverişi...Ben de beyaz salopet istiyorum oğluma..Bodylerin de çok güzel renkli renkli....Ben de maviden ziyade renkli şeyle ralmak istiyorum.

kesinlikle çok vakit alıyor.
okuldan gelince hele bi bakem die açıyorum. kafadan 2 saat gidiyor.

bak ha şimdi aklıma geldi. ben yarın sınava yapacaktım. hazırlık yapmamışım

Gece de eşimle vakit geçirelim istiyorum. Benim kucakta laptop, onun kucakta laptop hoş olmuyor geceleri.

Bu aldıklarının hepsi 0-3ay değil galiba... peluska bir liste yapmış. Senin de öyle bir listen varsa yollasana.. 0-3 aylıktan şu kadar, 3-6 aylıktan şu kadar diye..

aynen. içimde bişi kalsın istemiyorum.

o tarz bodyler mothercare in. bu tarz bodyler ekseri ca, hm de var. güzller de bayya
klasik bebek yeşilini sarısını sevmedim ben

Gece de eşimle vakit geçirelim istiyorum. Benim kucakta laptop, onun kucakta laptop hoş olmuyor geceleri.

bense hala eşimi bekliyorum :))

aynen. içimde bişi kalsın istemiyorum.

o tarz bodyler mothercare in. bu tarz bodyler ekseri ca, hm de var. güzller de bayya
klasik bebek yeşilini sarısını sevmedim ben

bense hala eşimi bekliyorum :))

oyy senin eşin geç geliyor o halde...
H&M şişlide yok.. Bakırköye gittiğimde bir bakayım...C&A e baktım dün nişantaşında hiç göremedim böyle renkli şeyler...

Bu aldıklarının hepsi 0-3ay değil galiba... peluska bir liste yapmış. Senin de öyle bir listen varsa yollasana.. 0-3 aylıktan şu kadar, 3-6 aylıktan şu kadar diye..

yok değil. 0-3 ay da var ama çoğunluk 3-6 ayda.
onu da 6-9 takip ediyor.

yazlı bi listem yok ki. benimkiler kanepede dizili liste şeklinde
ne var ne yok görmem kolay olsun diye ay ay, tür tür tasniflemiştim :)

aşırıya kaçmadan iki kafaya ortalama bişiler yapmaya çalıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…