Ablam da belki 0-3 ay hiç giyemez direk 3-6 aydan başlar dedi. Yeğenim hep 3 ay ileriden gitmiş. 6 aylıkken 9 aylığı falan giyiyormuş.. O yüzden ben de 0-3 ay 1 tane alacağım...KZLAR BEN DE ALDIKALRIMI YAZAYIM EKSİKLERİM NE SİZCE ÇOK ABARTIP EVİ DOLDURMAK İSTEMİYORUM 0-3 VE 0-6 ARASINDA ÇOK BOYUT FARKI OLMUYOR ZATEN BENMİMM ARAKADAŞIMIN BEEBĞİ 4 AYLIK 6-9 GİYİYORMUŞ BİZ 0-3 0-6 ÇOK BİLE ALDIK SANIRIM
ÇITÇITLI BADİ
6 tane 0-3 ( 1 TANESİ KISA KOL )
9 tane 3-6 ( 3 TANESİ KISA KOL )
TULUM
1 tane 0-3
1 TANE 3-6
ZIBIN TAKIM
2 TANE 0-3
1 TANE 3-6
PATİKLİ ALT
2 TANE 3-6
BATTNİYE
1 TANE PENYE
2 TANE ÖRME
1 TANE FERMUARLU PELUŞ
MENDİL
13 TANE
ELDİVEN 2 TANE
ŞAPKA 2 TANE
ÖNLÜK ŞİMDİLİK 1 TANE
ÇORAP 1 TANE
1 TANE 125 ML BİBEBRON
1 EMZİK
1 ALT DEĞİŞTİRME
ÇOK SAYIDA ÖRME ŞAPKA KAZAK
MEVLÜT TAKIMI
HASTANE ÇIKIŞINI DA İÇİNE DAĞITTIM
tentation profilinde dağlar dağlar dışında birşey yokk...
hımmm ozaman bende magnezyumumu içeyim bugün :) birde kramlarlar uyanmak istemiyorum
ben artık kilo kısmını geçtim yaaaa çok zor kontrolü
profilde değil ki.
dün bu saatlerde eklemiştim, geçmişte kaldı
hmmm 10 sayfa geriye gittim. daha geriye gitmem lazım o zaman... Dur senin profilinden mesajların bölümünden bulayım. Öylesi daha kolay...
aldıklarımın bazıları:))
fotoya sıgdırem diye sıkış tepiş oldu
alt üst bodyler, kırmızı montlar mothercare. montların içinde polar yelekleri var. çıkabiliyor
gömlekler h&m
kotlar c&a ve h&m
fotolar telden oldugu için renkleri asılları gibi çıkmamış.
battaniyeler
açık olan kashies pazen, bağlı olanlar c&a
yerdekilerin soldak örgü, yandaki penye ikisi de aziz bebe
tabi hepsi çift çift
Eki Görüntüle 423000 Eki Görüntüle 422998 Eki Görüntüle 422999 Eki Görüntüle 423001 Eki Görüntüle 423002 Eki Görüntüle 423003 Eki Görüntüle 423004 Eki Görüntüle 423005
Hepsi çook güzeller. Sağlıklı günlerde giysinler. Ay benim çocuk hala gariban, sen kot bilem almışsın...
anchusaa nerelerdesin meraktayız
tentation içe giydirmeye askılı body almadın mı?Onları da mı uzun kollu aldın??Hani şu mothercare in 7 li paketleir var yaa...Onlardan alırım diyorum ben..
ceza verdim kendime masaltuna...Çalışmıyorum internete çok takıldığım için... Maillerime bile cepten bakıyorum.Bir posta kutuna baksana..
hamile kalmadan önce, hamile kalmaya çalıştıgım zamanlarda, her sabah işe gitmek için yürüdüğüm otobüs durağının arkasında bebek mağazası vardı, vitrininde de bebek mankenin üzerinde bi salopet bana sırıtır dururdu. bi gün iki gün, 3- 5 her sabah bana sırıttı durdu o salopetli bebek.. derken dedim ne olursa olsun ben bunu alcam.
girdim içeri, şunu istiyorum dedim.
kaç ay olsun dedi.
ne bilim ver ordan bi buçuk yaş dedim :)
verdi çıktım:)
bi süre evde bizimle beraer gezdi o.
sonra bi ara tepem attı bi yerlere tıkıştırdım.
geçenlerde gene çıkardım.
ona arkadaş ararken bu kotları aldım işte :)
kesinlikle çok vakit alıyor.
okuldan gelince hele bi bakem die açıyorum. kafadan 2 saat gidiyor.
bak ha şimdi aklıma geldi. ben yarın sınava yapacaktım. hazırlık yapmamışım
aldım aldım da
aldıgım herşey şeyi ekleyemedim canım.
onların 0-3 ve 3-6 ay olnından aldım.
bi alana ikincisi%50 bayaa uygun oluyor tanesi
dediğim gibi benimkiler ufak mı gelir ne gelir kestiremediğim için ortaya karışık bişiler yapmaya çalıştım :)
İyi yapmışsın.. HAmileliğin tadını da çıkarmamız lazım. En keyifli şeylerden biri bebek alışverişi...Ben de beyaz salopet istiyorum oğluma..Bodylerin de çok güzel renkli renkli....Ben de maviden ziyade renkli şeyle ralmak istiyorum.
Gece de eşimle vakit geçirelim istiyorum. Benim kucakta laptop, onun kucakta laptop hoş olmuyor geceleri.
kesinlikle çok vakit alıyor.
okuldan gelince hele bi bakem die açıyorum. kafadan 2 saat gidiyor.
bak ha şimdi aklıma geldi. ben yarın sınava yapacaktım. hazırlık yapmamışım
aynen. içimde bişi kalsın istemiyorum.
o tarz bodyler mothercare in. bu tarz bodyler ekseri ca, hm de var. güzller de bayya
klasik bebek yeşilini sarısını sevmedim ben
bense hala eşimi bekliyorum :))
Bu aldıklarının hepsi 0-3ay değil galiba... peluska bir liste yapmış. Senin de öyle bir listen varsa yollasana.. 0-3 aylıktan şu kadar, 3-6 aylıktan şu kadar diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?