2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bebeklerin kan dolaşımları bize göre farklı oldugundan daha çok üşürlermiş. ondan şapka giydiriliyor.
eidven konusu muallakta, kimi doktorlar artık taktırmıyrlar kimileri de taktırıyorlar

canım benim bildiğim eldivenler genelde bebek tırnakları ile kendini çizmesin diye giydiriliyor, çünkü ilk zamanlar ellerini istemsiz hareket ettiriyorlar ve yüzlerine zarar verebiliyorlar, tırnaklarıda çok ince olduğu için hemen çiziliyor güzel yüzleri , o nedenle ben ilk haftalarda eldiven takmayı düşünüyorum ...

Dogumdan 10 gun once humana steal tea cayini icmek olumlu etkiliyormus deneyen arkadaslarim var en azinda. Sut hemen geliyormus.

o çayı ablamda çok içti ama hiç faydasını göremedi malesef, en çok su içmek sütünü arttırmıştı ablamın. zaten doktoruda , sütün büyük kısmı sudan oluştuğu için bol su içmesini tavsiye etmişti ...

her iki açıdanda geçmiş olsun canım .... bu aralar malesef ki salgın varmış, çabucak atlatır inşallah kuzucuk

İyi akşamlar kızlar.. Artık daha fazla topikte takılabilirim herhalde. İşleri yavaşlatma kararı aldım bugün yattım evde bütün gün çook güzel bir şeymiş:) Yoruluyorum artık vücudum iyice ağırlaştı bir de bebeğe bakacak kimse olmadığı için en az 1 sene çalışmama kararı aldım.Benim için zor bir karar oldu ama herşey bebişler için bakıcıya güvenemem diye düşünüyorum.

Geçmiş olsuun kızına ne hastalığı vardı kİ? Bu arada buradan kaynanalarınızı okuyunca ben uzak olduğuma dua ediyorum. Benimki de senede 1 ay gelip kalır ama ağzı var dili yok yazık. Allah yardımcınız olsun valla..

geçmiş olsun canım ufaklığa Allah şifa versin kısa zamanda inş.
Bu arada gözün aydın

kızlarrrrr 1 saat yürüyüş yaptık eşimleeee yediklerimi erittim derken koca bir dilim kekle muzlu süt götürdüm hahaha ay buru tutsun beni çok fena yuvarlanacağımmm yakında

selam herkese..
Bu aralar biraz yoğunum.Sizi takip edemiyorum. Geçmişe şöyle bir göz attım. Herkes pek bir dertli. Aman derdiniz bunlardan ibaret olsun..Umarım herkes sağlıklıdır.

selam herkese..
Bu aralar biraz yoğunum.Sizi takip edemiyorum. Geçmişe şöyle bir göz attım. Herkes pek bir dertli. Aman derdiniz bunlardan ibaret olsun..Umarım herkes sağlıklıdır.

bizler de iyiyiz. mevzu kaynana olunca dertli olmayan yok :) sen nasılsın peki

aldıklarımın bi kaç fotosunu eklemiştim. gördün mü

Bebek odası mobilyası bakan var mı? Biz dün eşimle modokoya gittik çok güzel ve değişik modeller vardı. Özellikle kızlar için harika mobilyalar var ama bizimki erkek olacağı için biraz daha karar vermek zor gibi. 2-3 tane beğendim fiyatlar 3300-3500 arası fazla mı ki?

bizler de iyiyiz. mevzu kaynana olunca dertli olmayan yok :) sen nasılsın peki

aldıklarımın bi kaç fotosunu eklemiştim. gördün mü

yok görmedim, hemen bakıyorum.... kayınvalide mevzusu derin konu.. Lohusayken ne hikayeler yazıp okuyacağız bakalım.
Ben de biraz stresliiym. Bugünde anlamsız bir başağrısı var...

Son düzenleme:
hımssss ucuzz olduğu söylenemezzzDDd
bence çok ama değermi ona sen karar vereceksin sanırım benim genç odası takımım olmazsa alırdımmmm.

inş. doğumumuzda faydasını görürüz bu yürüyüşlerinn, benim yürüyüşten sonra kalçam ağrıyor yaaa((
sizded varmı öyle bişi

1 saatten fazla yürüdüysem kuyruk sokumu ve kalça ağrısı çekiyorum. Mutlaka gece yatarken magnzeyum alıp, ertesi gün çok yorulmamaya bakıyorum...Kesin görürüz yürüyüşlerin faydasını. En azından kilo kontrolünde....

Son düzenleme:

ewet tatlım hepsini uyguna aldım gerçekten yeni mağaza açılmıştı toptan fiyatına veriyodu ordan kaptırdım bunları kocaeliden işte... şimdi bi tane daha hastane çıkışı alacam oda 70 lira falan kaliteli olsun istedim oyun parkınıda da beğendim oda 200 lira bide arabasını alacam kısmetse baby 2 go nun oda 348 falan.. bnm aldıklarımın fiyatları böle tatlım...

hımmm ozaman bende magnezyumumu içeyim bugün :) birde kramlarlar uyanmak istemiyorum
ben artık kilo kısmını geçtim yaaaa çok zor kontrolü

tatlım sakın endişelenme bu çok normal bnm kızım da bi gün hiç durmadığı halde ertesi günü tamamen hareketsiz olabiliyo aslında hareket ediyolar ama hepsini biz hissedemiyoruz bu çok normalmiş moralini, bozma yani sakın

tamam tatlım koyarım orayada .. çok sağol beğendiğin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…