2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

alınanlar lıstessıı benddee eklıyım dedımm benım başımm kelmiii

1. 0_3 ay arası cıtcıtlı body _6 adet
  2. 0_3 ay arası alt ust takım_2 adet
  3. 0_3 ay arası tek alt_2 adet
  4. 0_3 ay arası hastane cıkısı 5^li_ 1 adet
  5. 3_6 ay arası alt ust takım _2 adet
  6. 3_6 ay arası cıtcıtlı body_8 adet
  7. 3_6 ay arası tulum_2 adet
  8. 6 _9 ay arası uuzun kollu body _2 adet
  9. 6_9 ay arası sortlu tulum _1 tane
  10. bornoz havlu
  11. battanıyee bır polar ( ınce), bır penye, 2 adet örgü,5 tane bebek yünlü battanıye
    ( annem ve kayınvalıde almıs )
  12. önlük_4 adet
  13. corap kısa _6 adet
  14. kulotlu corap _1 adet
  15. 6_9 ay arası kot elbıse _1 adet
  16. 3_6 ay arası elbıse _ 1 adet
  17. prıma 3-6 kg arası 66 adet bez_ 1 paket
  18. Dalın bebe yumos_ 1 adet
  19. hacı sakır bebe deterjanı_1 adet
  20. ersag %1oo organık bebe sampuanı _ 1 adet

ne aldıysam yazdımm annemle kayıınvalıdede ızmırden bısıler almıss ne aldıllar bılmıyorum amaaa 3_6 ay laa 6_9 ay arası almalarını rıca ettımm :)) kayınvalıde gıtmıss 1 yas elbısesı almıss sankkıı sonra alınmıycakk neyse cok begenmıss bende ıı yapmısın dedımm kırmadımm :))
ayrıntılı ayrıntlı üşenmedım yazdımm :)) ıns bı fıkır olurr.. sımdıden uyarayımm cok almısınn demekk yok cunkı bana gore cocuk dogucak bı donu bılemm yok dahaa esıme ole dıomm bıktı bendenn

unutmusumm kraft oo1 pr park yatagımız bıde chıccco ana kucagımızz

Son düzenleme:

ben patikli hiç almaın demiyorum ki az aolsun diyorum ilk aylar idare edecek kadar

gunaydınnn bızde yaptıkk 7de.. sımdı costukk kıvıra kıvıraa oynuozz... afıyet olsun canımm

sagol canım sizede afiyet olsun ay canım sorma yaa artık resmen dışardan bile hissediyorum çok güzel yaaa dün beim kızda kıpır kıpır maşallah bebişlerimize

ben daha bişey almadım yaa babası gelsin ondan sonra alıcam :)
sadece
3 tane tulum
2 tane zıbın
bide biberon falan aldım

kızlar buarada 2011 eylul annelerıne dunn ne alıcagımız konusunda kararsız oldugumu nekadar alınacagını bılemedıgımızden bahsettımm onlarda sagolsunnlarr cvp yazmıslar bende sızınle paylasmak ıstedımm ..

nergısayse:

bence çok fazla eşya almayın.Hemen büyüyorlar çoğu aldığınız eşya giydirmeden küçük kalabilir.Belki bir çoğu hediye gelecektir.Ben çok şey almadım iyiki de almamışım hep hediye geldi.Birkaç takım yeni doğan takımı,mevsimine göre battaniye.Sakın yeni doğan bebek bezi alırken aman çok alayım stok yapayım demeyin.O kadar çabuk büyüyorlar ki inanamayacaksınız.Şuan aklıma gelen bunlar.Rabbim inşallah yavrularınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder..

çikom:

merhaba canım öncelikle allah sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin. nergisayse ye aynen katılıyorum. bunun dışında bebekte ağ kısmı çıtçıtlı tulumlar çok kolay oluyo iki parça kıyafetler yerine bunlar daha kullanışlı geliyodu bana. altına zıbın ve bir ince picama ve tabi çorap giydiriyodum.
yani 7-8 zıbın uzun kollu al bence. 5 tulum. 5 çoraplı penye picama. 3 ay seni idare eder emin ol. öle minicikte alm bence birden büyüyolar çünkü. bide bebek oluncada insan hevesleniyo çıkıp çıkıp alışveriş yapıyosun. hediyede geliyo. allahtan bizim gelen hediyelerin büyük çoğunluğu 1 yaş içindi.
sana şukadarını söyliyim bebeğim doğduğunda bende hep böle karasız olduğum için 2 hastane çıkışı. 6-7 zıbın. 2-3 tulumu vardı. 6. ayda oğluma olmayan tam iki küçük valiz eşya toparladım. şimdi 8. aydayız bi okadar daha var. kaç tane giyilmemiş hatta varlığını unuttuğum kıyafet çıktı meydana. hergün banyo yapıp kıyafet değiştiriyodum şubat ayında bile ama sııra gelmiyodu hepsine :). ama akıllandımmı hayırrr :))) yine mağzaya girince eşimi delirtiyorum.

he bu arada altına giydirdiğim picama ve zıbın pamuklu olup üstündeki tulum kdife olunca sıcak tutuyo ama evin yeterince sıcaksa kadife yerine kalın penye tulumlar var onları tercih et derim. ve ilk 3 ay ayağını çok sıkı giydir bebeğinin ben çift eldiven takıyodum bebek hemşiresi elini ve ayağını çok sıkı giydir bide başını sıcak tut demişti çünkü.

ben çok eldiven almıştım üşümesin diye çift takıyodum günde 3 kez değiştirdim bi dönem eli hep ağzında oluyo ıslanıyo diye ama 3. aydan sonra eldiven kullanılmıyo. çorapta çok alma yada boy boy al çünkü ayaklarıda çabuk büyüyo. şapkada aynı şekilde bizimkinin taktığımızda gözüne inen şapka 3. ayda kafasına olmuyodu :))

yani mağzaya girdiğinde kendini tutabiliosan çok alma

Son düzenleme:
günaydın kızzlllaaaaaar, sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim. oğluşum olacakmış teyzeleri, bi kız bi oğlan olacak hayırlısıyla. ay bi sevindirik oldum nedense.

günaydın kızzlllaaaaaar, sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim. oğluşum olacakmış teyzeleri, bi kız bi oğlan olacak hayırlısıyla. ay bi sevindirik oldum nedense.

gözün aydın arkadaşım herkeşlere günaydın annişler

hadi gözün aydın canım hayırlısı ile al kucağına oğluşunu
aramızda en son öğrenen sen oldun sanırım

hadi gözün aydın canım hayırlısı ile al kucağına oğluşunu
aramızda en son öğrenen sen oldun sanırım

hayırlı olsun hay maşşallah iyi sakladı senin oğlan

hiç sormayın, annesini bi yordu, bi üzdü, bi meraklandırdı ama sonunda açtı gösterdi :) sağlıkla dünyaya gelirler inşallah hepsi.

gozun aydınn cnmmmmmmmmmmmmmmmm :)) pıpıyı gosterdı sonundaa :)

baktım cnmm da fıyatlar oldukca yuksekk geldıı daha uygun bısıler bulmalıyımm

gozun aydınn cnmmmmmmmmmmmmmmmm :)) pıpıyı gosterdı sonundaa :)

baktım cnmm da fıyatlar oldukca yuksekk geldıı daha uygun bısıler bulmalıyımm

evet bana da biraz yüksek geldi fiyatlar alt tarafı pijama ama loğusa deyip arttırmışlar fiyatları ve bir çok yerde de fiyatlar böle maliyeti olsa olsa 50 olsun ki sanmıyorum ama kaça satıyolar

evet biraz pahalı eminönünden almayı planlıyorum güzel bir model görürsem abartı bişi istemiyorum .
bu arada mobilya alan varmı en çok kalem o tutuyor 3.500 tl

günaydın canım...

kızlar mayıs annelerine bakıyorumda çoğu doğum yapmış sayfa boş kalmasından şikayetçiler bebişlerden kimse fırsat bulamıyor demek kiii ayyy bizde görecek myizz o günleriii

inss :)) arada bende grıyorum oralaraa :)) bızde bebeklerden fırsat bulamıyabılırızz uyudukları zaman ıs yapmaya bakıcazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…