inss :)) arada bende grıyorum oralaraa :)) bızde bebeklerden fırsat bulamıyabılırızz uyudukları zaman ıs yapmaya bakıcazz
günaydınnnn, afiyet olsunn kramp olmasın:)))günaydın kızlarrrr:)) kahvaltımızı yaptık kızımla şimdide kalsiyumumuzu içiyoruz :))
annesi hayırlı olsun güle güle kullansın minik kuşunnn yerim onu ben,nedense bana fazla gelmiyor yaaalınanlar lıstessıı benddee eklıyım dedımmbenım başımm kelmiii
- 0_3 ay arası cıtcıtlı body _6 adet
- 0_3 ay arası alt ust takım_2 adet
- 0_3 ay arası tek alt_2 adet
- 0_3 ay arası hastane cıkısı 5^li_ 1 adet
- 3_6 ay arası alt ust takım _2 adet
- 3_6 ay arası cıtcıtlı body_8 adet
- 3_6 ay arası tulum_2 adet
- 6 _9 ay arası uuzun kollu body _2 adet
- 6_9 ay arası sortlu tulum _1 tane
- bornoz havlu
- battanıyee bır polar ( ınce), bır penye, 2 adet örgü,5 tane bebek yünlü battanıye
( annem ve kayınvalıde almıs )- önlük_4 adet
- corap kısa _6 adet
- kulotlu corap _1 adet
- 6_9 ay arası kot elbıse _1 adet
- 3_6 ay arası elbıse _ 1 adet
- prıma 3-6 kg arası 66 adet bez_ 1 paket
- Dalın bebe yumos_ 1 adet
- hacı sakır bebe deterjanı_1 adet
- ersag %1oo organık bebe sampuanı _ 1 adet
ne aldıysam yazdımm annemle kayıınvalıdede ızmırden bısıler almıss ne aldıllar bılmıyorum amaaa 3_6 ay laa 6_9 ay arası almalarını rıca ettımm :)) kayınvalıde gıtmıss 1 yas elbısesı almıss sankkıı sonra alınmıycakk neyse cok begenmıss bende ıı yapmısın dedımm kırmadımm :))
ayrıntılı ayrıntlı üşenmedım yazdımm :)) ıns bı fıkır olurr.. sımdıden uyarayımm cok almısınn demekk yokcunkı bana gore cocuk dogucak bı donu bılemm yok dahaa esıme ole dıomm bıktı bendenn
unutmusumm kraft oo1 pr park yatagımız bıde chıccco ana kucagımızz
günaydınnnnnngünaydın kızlar ve bebişler:)
günaydınnnn, ben yerim o kıpırdağııııı minik:))gunaydınnn bızde yaptıkk 7de.. sımdı costukk kıvıra kıvıraa oynuozz...afıyet olsun canımm
maşallahh maşallahhh ay kıpraşssınlar durmasınlarr:))sagol canım sizede afiyet olsun ay canım sorma yaa artık resmen dışardan bile hissediyorum çok güzel yaaa dün beim kızda kıpır kıpır maşallah bebişlerimize
ben daha bişey almadım yaa babası gelsin ondan sonra alıcam :)
sadece
3 tane tulum
2 tane zıbın
bide biberon falan aldım
oyy oy yerim onu bennn bir pipili daha katılıyor aramızaaa:)))günaydın kızzlllaaaaaar, sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim. oğluşum olacakmış teyzeleri, bi kız bi oğlan olacak hayırlısıyla. ay bi sevindirik oldum nedense.
kızlaarr günaydın her ne kadar alışveriş konusunda bende geç alıcam diye düşünsemde birçok şeyi aldım alma nedenimde yazın gerçekten sıcaklarda gezemeyeceğimiz ondan dolayı en sona bebek odasını bırakıcam şimdi pijama araştırmasındayım adamlar böyle bir site yapmışlar
Lohusashop.com - Lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... Şıklığın ve zerafetin adresi...
bakmanızı tavsiye ederim
bencede bebiş uyuyunca dur duşa giriyim dur şurayı toplayım derken bir bakıcaz bizim prensesler uyanmışşayy düşüncesi bile güzell canım kızım benim aşkımmm bitanemm
herkese günaydın,,sağlıklı mutlu bir gün diliyorum tüm arkadaşlara,,,
suksuk aldıklarını güle güle kullanın çok iyi seçimler,,hastane çıkışı kaç tane gerekir acaba? 10'lu mu? 5'li mi? almalı,,benim ikinci bebeğim ama kızım 7 yaşında olduğu için unuttum ben ne almıştım ne kadar almıştım
tansiyon düşüklüğü yaşıyorum arkadaşlar dün ve bugün rapor aldım uzanıyorum,, neden oldu acaba,,,
ve bu sabahtan beri bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum, tedirgin oldum,,,
günaydın canım...
kızlar mayıs annelerine bakıyorumda çoğu doğum yapmış sayfa boş kalmasından şikayetçilerbebişlerden kimse fırsat bulamıyor demek kiii ayyy bizde görecek myizz o günleriii
suksuk aldıklarını güle güle kullanın çok iyi seçimler,,hastane çıkışı kaç tane gerekir acaba? 10'lu mu? 5'li mi? almalı,,benim ikinci bebeğim ama kızım 7 yaşında olduğu için unuttum ben ne almıştım ne kadar almıştım
tansiyon düşüklüğü yaşıyorum arkadaşlar dün ve bugün rapor aldım uzanıyorum,, neden oldu acaba,,,
ve bu sabahtan beri bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum, tedirgin oldum,,,
maşallah onlara darısı bizlere olsun inş.:)
Ay ben girerim izinli olacğaım inş. Üniden mezun olduktan sonra ilk defa okadar uzun taitl yapacağımDDD o yüzden girerim hehe
bende girerim bırakmam sizleri:2: zaten dediğin gibi izne de ayrılıcağız hem annem gelicek bana her gün yakın oturuoruz 40 çıkana kadar bırakmıcak beni
o yüzden fırsat bulur gelirim inşallahh... Allah'ım o günleri görmeyi de nasip etsin...
iki kişi garantilendiDD hehe
Gireriz inş. canım ozamanda farklı paylaşımlarımız olacaktırr eminim:)
ay sütüm az geldi çok geldi, gazı vardı uyuyordu uyuymuyordur :))
Yerim onlarııı.
Amin inş. diyorum o günleri görelim inş.
alınanlar lıstessıı benddee eklıyım dedımmbenım başımm kelmiii
- 0_3 ay arası cıtcıtlı body _6 adet
- 0_3 ay arası alt ust takım_2 adet
- 0_3 ay arası tek alt_2 adet
- 0_3 ay arası hastane cıkısı 5^li_ 1 adet
- 3_6 ay arası alt ust takım _2 adet
- 3_6 ay arası cıtcıtlı body_8 adet
- 3_6 ay arası tulum_2 adet
- 6 _9 ay arası uuzun kollu body _2 adet
- 6_9 ay arası sortlu tulum _1 tane
- bornoz havlu
- battanıyee bır polar ( ınce), bır penye, 2 adet örgü,5 tane bebek yünlü battanıye
( annem ve kayınvalıde almıs )- önlük_4 adet
- corap kısa _6 adet
- kulotlu corap _1 adet
- 6_9 ay arası kot elbıse _1 adet
- 3_6 ay arası elbıse _ 1 adet
- prıma 3-6 kg arası 66 adet bez_ 1 paket
- Dalın bebe yumos_ 1 adet
- hacı sakır bebe deterjanı_1 adet
- ersag %1oo organık bebe sampuanı _ 1 adet
ne aldıysam yazdımm annemle kayıınvalıdede ızmırden bısıler almıss ne aldıllar bılmıyorum amaaa 3_6 ay laa 6_9 ay arası almalarını rıca ettımm :)) kayınvalıde gıtmıss 1 yas elbısesı almıss sankkıı sonra alınmıycakk neyse cok begenmıss bende ıı yapmısın dedımm kırmadımm :))
ayrıntılı ayrıntlı üşenmedım yazdımm :)) ıns bı fıkır olurr.. sımdıden uyarayımm cok almısınn demekk yokcunkı bana gore cocuk dogucak bı donu bılemm yok dahaa esıme ole dıomm bıktı bendenn
unutmusumm kraft oo1 pr park yatagımız bıde chıccco ana kucagımızz
inşallah canım...
sen ne zaman ayrılıyosun izne 32. haftada mı
ooo sen herşeyin almışsın hazırlıklar tamam
ben de kıyafetlerini aldım hatırladığım kadarıyla yazayım;
1 adet 20 li hastane çıkışı
4 adet 8 li hastane çıkışı
2 adet tulum
2 adet pijama
20 adet çıt çıtlı atlet (0-3 ve 3-6 ay arası)
2 adet patikli alt
2 adet havlu
8 adet battaniye
1 adet küvet ve filesi
0-3 ay ve 3-6 ay arası bezler
bebek şekerleri
4 adet patik
6 adet çorap
2 adet külotlu çorap
1 adet elde yıkama 1 adet makina için sabun tozu
1 adet bebefon
4 adet yelek (2 si örme 2 si hazır)
8 adet mendil
yatağımız uyku setimiz şampuanlarımız eksik onlarıda bu hafta sonu almayı planlıyorum :))
oy oy oyy maşallahhh hayatım sanırım rekor sendeee:)) birşey kalmamış
Hayırlı uğurlu olsun bebişin hepsini güle güle kullansın maşallahhhh Allah arttırsın.
Selaaaam kızlar napuyosunuz iyisinizdir umarım. Biz kalktık ve herabahki gibi vcye zor yetiştik ve ayıptır söylemesi ben hamileliğimin başından beri cırcırımdoktor günde 2kereden fazla çıkmıyosan tuvate sorun yok daha iyi diyor. Neyse onun dışında benim prenses biraz aşağıdaydı popo üstüydü ayrıca şimdi sanki tırmandı tepelere çünkü hem göbişim yukarı kalktı hemde tekmelerimi çamşır hizasından yukarılarında hissediyorum hatta yanlara doğru bazen:) bakalım bugün öğleden sonra ayrıntılımız var umarım güzel haberlerle geliriz:) bide umarım cinsiyeti değikmemiştir %95 demişti doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?