2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

inss :)) arada bende grıyorum oralaraa :)) bızde bebeklerden fırsat bulamıyabılırızz uyudukları zaman ıs yapmaya bakıcazz

bencede bebiş uyuyunca dur duşa giriyim dur şurayı toplayım derken bir bakıcaz bizim prensesler uyanmışş ayy düşüncesi bile güzell canım kızım benim aşkımmm bitanemm

günaydın kızlarrrr:)) kahvaltımızı yaptık kızımla şimdide kalsiyumumuzu içiyoruz :))
günaydınnnn, afiyet olsunn kramp olmasın:)))

annesi hayırlı olsun güle güle kullansın minik kuşunnn yerim onu ben,nedense bana fazla gelmiyor yaaDDD herhalde bende cozuttum ondan paylaşmaya bile tırsıyorum eleştirirsiniz diye hehe
günaydın kızlar ve bebişler:)
günaydınnnnnn
gunaydınnn bızde yaptıkk 7de.. sımdı costukk kıvıra kıvıraa oynuozz... afıyet olsun canımm
günaydınnnn, ben yerim o kıpırdağııııı minik:))
sagol canım sizede afiyet olsun ay canım sorma yaa artık resmen dışardan bile hissediyorum çok güzel yaaa dün beim kızda kıpır kıpır maşallah bebişlerimize
maşallahh maşallahhh ay kıpraşssınlar durmasınlarr:))
ben daha bişey almadım yaa babası gelsin ondan sonra alıcam :)
sadece
3 tane tulum
2 tane zıbın
bide biberon falan aldım

annesi senin miniktee güle güle kullansın cicilerinii daha neler neler alırsınızzz o kuzuya siz.

günaydın kızzlllaaaaaar, sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim. oğluşum olacakmış teyzeleri, bi kız bi oğlan olacak hayırlısıyla. ay bi sevindirik oldum nedense.
oyy oy yerim onu bennn bir pipili daha katılıyor aramızaaa:)))
gözün aydın annesi.

Ben inceliyorum canımmmm teşekkürlerrrrr paylaşım için.

bencede bebiş uyuyunca dur duşa giriyim dur şurayı toplayım derken bir bakıcaz bizim prensesler uyanmışş ayy düşüncesi bile güzell canım kızım benim aşkımmm bitanemm

ayy ewtt bır an once olsunlarr.. koklamak ıstıyorum ben prensesımı yesın annesıı tekmeleyen o mınık ayaklarınııı ..

herkese günaydın,,sağlıklı mutlu bir gün diliyorum tüm arkadaşlara,,,

suksuk aldıklarını güle güle kullanın çok iyi seçimler,,hastane çıkışı kaç tane gerekir acaba? 10'lu mu? 5'li mi? almalı,,benim ikinci bebeğim ama kızım 7 yaşında olduğu için unuttum ben ne almıştım ne kadar almıştım

tansiyon düşüklüğü yaşıyorum arkadaşlar dün ve bugün rapor aldım uzanıyorum,, neden oldu acaba,,,
ve bu sabahtan beri bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum, tedirgin oldum,,,

cnm sımdı bebısler buyuudklerı ıcınn benımde bı kasıklarda bı gobek delıgımde bı sagdaa ustte nerde oldugu bellı deıll ıcımı karıstırıoo herhallde...:) gecmıs olsun cnmm tansıyonn onemlıı sık sık ölçmen lazımm benımde eşim tansıyon aletı aldı.. evde kendısı kontrol edıo benımkını.. hamılelıgın son zamanlarınıdaa yukselebılırmıs..dıkkkat etmek lazım .ben cnmm 5 lı aldımm hastane cıkısını bence yeterlı battanıyesı oldugu ıcın fıyatıı ucuruyolar battanıyesı zatencok var dıe ben almadım .. tek olarak patıklı alt da aldım lc waıkıkıdenn tanesı 7 tl ye gelıodu..

maşallah onlara darısı bizlere olsun inş.:)
Ay ben girerim izinli olacğaım inş. Üniden mezun olduktan sonra ilk defa okadar uzun taitl yapacağımDDD o yüzden girerim hehe

bizde acemiyiz şekerim iştee alıyoruz habire belkide birçoğu fazxla olacak ama alıyoruzzz kızlar hep liste paylaştıı aldıklarınııı bir göz at istersen geçmiş sayfalara.
Bu arada geçmiş olsunnn dinlen tedirgin olmaaaaaaa onlar şimdi çok hareketli annesi oradan oraya geziniyorlar:)

maşallah onlara darısı bizlere olsun inş.:)
Ay ben girerim izinli olacğaım inş. Üniden mezun olduktan sonra ilk defa okadar uzun taitl yapacağımDDD o yüzden girerim hehe

bende girerim bırakmam sizleri:2: zaten dediğin gibi izne de ayrılıcağız hem annem gelicek bana her gün yakın oturuoruz 40 çıkana kadar bırakmıcak beni
o yüzden fırsat bulur gelirim inşallahh... Allah'ım o günleri görmeyi de nasip etsin...

günaydın canım sıkma canını benim de tansiyon hep düşük 9 5 geziyorum ortalıkta bende senin gibi bide öle çalışıyorum ama hamilelikte yüksek tansion olması tehlikeli düşük tansiyonda bir sorun yok sadece leyla gibi dolaşıyosun artalıkta

iki kişi garantilendiDD hehe
Gireriz inş. canım ozamanda farklı paylaşımlarımız olacaktırr eminim:)
ay sütüm az geldi çok geldi, gazı vardı uyuyordu uyuymuyordur :))
Yerim onlarııı.
Amin inş. diyorum o günleri görelim inş.

inşallah canım...
sen ne zaman ayrılıyosun izne 32. haftada mı

ooo sen herşeyin almışsın hazırlıklar tamam
ben de kıyafetlerini aldım hatırladığım kadarıyla yazayım;
1 adet 20 li hastane çıkışı
4 adet 8 li hastane çıkışı
2 adet tulum
2 adet pijama
20 adet çıt çıtlı atlet (0-3 ve 3-6 ay arası)
2 adet patikli alt
2 adet havlu
8 adet battaniye
1 adet küvet ve filesi
0-3 ay ve 3-6 ay arası bezler
bebek şekerleri
4 adet patik
6 adet çorap
2 adet külotlu çorap
1 adet elde yıkama 1 adet makina için sabun tozu
1 adet bebefon
4 adet yelek (2 si örme 2 si hazır)
8 adet mendil

yatağımız uyku setimiz şampuanlarımız eksik onlarıda bu hafta sonu almayı planlıyorum :))

inşallah canım...
sen ne zaman ayrılıyosun izne 32. haftada mı

Allah izin verirsee 37.haftaya kadar çalışmayı planlıyorum.
İnş. Bir terslik olmazz
Öncesinde 3 hafta yıllık iznmi kullanacğaım sonrasındada 4 ayda doğum iznimi

oy oy oyy maşallahhh hayatım sanırım rekor sendeee:)) birşey kalmamış
Hayırlı uğurlu olsun bebişin hepsini güle güle kullansın maşallahhhh Allah arttırsın.

Selaaaam kızlar napuyosunuz iyisinizdir umarım. Biz kalktık ve herabahki gibi vcye zor yetiştik ve ayıptır söylemesi ben hamileliğimin başından beri cırcırım doktor günde 2kereden fazla çıkmıyosan tuvate sorun yok daha iyi diyor. Neyse onun dışında benim prenses biraz aşağıdaydı popo üstüydü ayrıca şimdi sanki tırmandı tepelere çünkü hem göbişim yukarı kalktı hemde tekmelerimi çamşır hizasından yukarılarında hissediyorum hatta yanlara doğru bazen:) bakalım bugün öğleden sonra ayrıntılımız var umarım güzel haberlerle geliriz:) bide umarım cinsiyeti değikmemiştir %95 demişti doktor.

kızlar doktorumda anne sütünü artırmak için tarifler var.İzleyelim bunlar lazım olacak bize

Ben de normalde kabızlık cekerdim. Korkuyordum hep hamileliğimde sıkıntı yasıcam diye.Simdi günde en az 2 kere cıkıyorum büyük tuvalete.Çok şükür..Benim için cidden büyük nimet

Bebişin büyüdüğü için sana tırmanmıs gibi geliodur cnm.artık zor sıgıyo sıpalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…