2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

geçmiş olsun :)
hastane çıkışın da güzelmiş. ii yapmışsın bişi dememekle :)

benim gönüş seni geçer bu arada :))

Son düzenleme:

allaha çok şükür bu günleri de gördük. çok bekledik ama geldi kuzular nihayet.
sonuna kadar da sağlıklı giderler, analı babalı büyüler.

cinsiyet kesinleşme durumu ben de de var. Perşembe randevum. % 90 kız demişti ama nedense benim bir türlü içime sinmemişti. Pozisyonundan dolayı:))) bişey görünmüyordu çünkü. Hatta daha hiçbişey almadım kesinleşmedi diye:))

:) hadi bakalım.

kurufasılye mercimek ffilan pişirmeden önce bi haşlıyorum, gazı çıksın kara suyu çıksın derler

günaydın herkese, ben bir süre önce üye oldum fakat vakit bulamadım yazmaya...

cumartesi günü doktor kontrolüm vardı 22+5 im şu an. Doktor görüşmemden notlar aktarayım dedim...

öncelikle oğlum 28 cm ve 495 gr., ayrıntılı ultraasonda herşey normaldi beni şaşırtan sürekli ağzını açıp kapatması oldu nedeni de yutkunmayı öğrenmiş :)

burada (izmirde) bazı doktorlar dondurma kesinlikle yenmeyecek, ciğer yenecek falan diyor benim doktoruma göre ciğer çok iyi bir protein deposu ancak ben güvenemiyorum kesim ve saklanma koşullarına sizi riske atamam sakın yeme dedi, dondurma istediğin kadar ye hem sütlü hemde en hafif tatlı dedi

su 3-4 lt kadar içmen yeterli dedi

kakao yağı, badem yağı hepsi boş çatlaklar tamamen genetik ne yaparsanız yapın dedi ancak en iyi önerebileceğim phytolastin jel dedi, bunu sabah akşam sürüyoruz göğüs,göbek, kalça ve basenlere eğer arada duş yaparsak tekrar sürüyoruz...

göğsüm yara olduğu için Lansinoh krem sordum önermedi, uyarıcıdır erken doğum riski oluşabilir kesin olmasada dedi

ayrıca tetenoz aşımı dün yeni yaptırdım ilk dozu, diğerini 25 haziranda yaptıracağım doktorum 2 doz yeterli dedi, ağrı ateş şişme olmadı dünden beri...

yürümediğim için kızdı bana hergün en az yarım saat yürümeye çalışıyorum artık :s

süt miktarını artırmam gerekiyormuş hergün 1 büyük bardak içiyordum 2 bardak oldu artık...

son olarak şeker yüklemem 16 haziranda olacak 26+2 iken

benim de izne ayrılmama 4 hafta kaldı ama zaman geçmiyor sankiiiii yoruluyorum artık akşam üzerine doğru çokkk

hehe işin kötüsü biz okadar alıştıkki kıza zaten öyle istiyorduk. Ufak tefek şeyler aldık bile artık şansımıza :)

hehe işin kötüsü biz okadar alıştıkki kıza zaten öyle istiyorduk. Ufak tefek şeyler aldık bile artık şansımıza :)

olsun küçücükler onlar nereden bilecekler kız erkek falan. Erkek olsa da giydir gitsin kız kıyafetlerini

banada ilk %90 kız dediler ama sonra kesinleşti canım % 100 kız oldu ilk sölediklerinde yanılmaya payı bırakıyorlar ama sonuş değişmiyor o yüzden üzülme canım giydirirsin pembişleri

günaydın kızzlllaaaaaar, sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim. oğluşum olacakmış teyzeleri, bi kız bi oğlan olacak hayırlısıyla. ay bi sevindirik oldum nedense.
hayırlı olsun sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah :)
bu arada 3 aylarınız mübarek olsun kızlar... hepinize güzel ve mutlu günleeerrr :)))

canım benimki de öyle merak etme sorun yoktur..... Ama var mı acaba benimde öyle bak beni de telaşlandırdın şimdi ama yok canımm yoktur birşey :44:

yok cnm yok korkma. Konuştuk kızlarla. Normalmiş Sadece oynama yeter. Son ayda da krem kullanmaya başlarsın

benimkilerin yanında seninkiler az geldi birden gözüme
eve gidince ben de yazem de ortaya çıksın sayısı bare :))

havuzlu han a kvalideyle gitmiştik. ben alcam bişiler dedi taam didik. 10 lu hastane çıkışıları, 2 havlu 2 alt açma, zıbn, patikli alt, yelek filan almıştık. sonra bizim eve geldik akşam kaldık.ertesi gün kvalidem kendi evine giderken hepsi aldı götürdü
aa nie götürüyon dedim , yıkıcam dedi. e burda da yıkardık dedim. olsun olsun dedi.
başlakarına sordum bele bele oldu, belki bohça yapıp getircektir dediler :)
eve giren ne demeye çıksın da bi daha girsin ki :) biz de geline ne aldıysak, aha al saga bunu aldık die eline verdik, bohça neyin yapmadık valla

ha nerden gedim bu mevzuya, eve gidince aldıklarmı listelicem ama havuzlu han ekibi eksik olacak

Aramıza hoş geldin canımm Allah bebişilerimizi sağlıkla sıhatle kucağımıza almayıda nasip etsin inş.
Gayet güzel şeyler yazmışsın bir sorun yok maşallah devamıda böyle gelsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…