Kızımı iğneden getirdik çığrındı yavrum şimdide bayıldı uyuyor
ben de çok şükür 3. ve son yazılı sorularımı hazırladım
yarından itibaren yapıp kurtulacam
Benim moralim kötü yani,ama tentation hoca hanıııım aldıklarına bayıldım
kız kotlarına kadar almışsın ya sıpaların,güzel günlerde giydir.
Ben de size hastane çıkışımızı göstereyim inanmazsınız kaynanam aldı 125 TLben de bişey demedim
bana göre pahalı ama ceza kestim ona bişey demedim alma falan diye...
Eki Görüntüle 424400 Eki Görüntüle 424401
Bu da 2 gün önceki göbeğim
Eki Görüntüle 424402 :
Tentation, ya gözlerim doldu okurken... Ama ne mutlu sana simdi 2 tane birden var :)
Hayırdır canım senin niye moralin bozuk? Paraya kıyıp almıs en azından bosver, onu bile almayan,heves etmeyen veya parasına kıyamayan kayınvalideler var.
kizlar gunaydin ilk seker yuklemem yuksek cikmisti cumartesi tekrar 2. si yapildi bu sefer normal cikti sizler yaptirdiniz mi
selaaaam kızlar napuyosunuz iyisinizdir umarım. Biz kalktık ve herabahki gibi vcye zor yetiştik ve ayıptır söylemesi ben hamileliğimin başından beri cırcırım :d doktor günde 2kereden fazla çıkmıyosan tuvate sorun yok daha iyi diyor. Neyse onun dışında benim prenses biraz aşağıdaydı popo üstüydü ayrıca şimdi sanki tırmandı tepelere çünkü hem göbişim yukarı kalktı hemde tekmelerimi çamşır hizasından yukarılarında hissediyorum hatta yanlara doğru bazen:) bakalım bugün öğleden sonra ayrıntılımız var umarım güzel haberlerle geliriz:) bide umarım cinsiyeti değikmemiştir %95 demişti doktor.
oooy oy ben ne ayrıntılıya girdim ne şeker yüklemesi ne aşı ne demir hapı ne magnezyuum ne alışveriş hiçbi şey yok,hiç hamile gibi değilim ya,neyse ki 8 gün sonra türkiyeye geliyoruum o zaman hepsinin acısını çıkartcam
bugün de 3 ayların başlangıcı, (mübarek olsun bu arada) oruç tuttuk eşimle,ne zamandır kurufasulye istiyodu,kurufasulye pilav yapayım dedim,başka da bişiycik yapmam bugün,terliycem diye ödüm kopuyo,malum nerdeyse 40 derece burası
bu arada kuru fasulyeyi haşlayıp sonra suyunu döküp yapıyo ya herkes ben öyle olmadan besin değeri hiç kaybolmadan da güzel olacağına inandım ama pek beceremiyorum ya,yani eşimin damak tadını tutturamadım gitti,var mıdır bi akıl veren
bu arada içimden geldi,bütün anne adaylarına kocaman kalpleeer
günaydın kızzlllaaaaaar, sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim. oğluşum olacakmış teyzeleri, bi kız bi oğlan olacak hayırlısıyla. ay bi sevindirik oldum nedense.
evet biraz pahalı eminönünden almayı planlıyorum güzel bir model görürsem abartı bişi istemiyorum .
bu arada mobilya alan varmı en çok kalem o tutuyor 3.500 tl
:) hadi bakalım.
Kurufasılye mercimek ffilan pişirmeden önce bi haşlıyorum, gazı çıksın kara suyu çıksın derler
cinsiyet kesinleşme durumu ben de de var. Perşembe randevum. % 90 kız demişti ama nedense benim bir türlü içime sinmemişti. Pozisyonundan dolayı:))) bişey görünmüyordu çünkü. Hatta daha hiçbişey almadım kesinleşmedi diye:))
ikeadan iki kayola, bi şifonyer , 3 kapılı dolap.
850 ye kapattık :)
hehe işin kötüsü biz okadar alıştıkki kıza zaten öyle istiyorduk. Ufak tefek şeyler aldık bile artık şansımıza :)
hehe işin kötüsü biz okadar alıştıkki kıza zaten öyle istiyorduk. Ufak tefek şeyler aldık bile artık şansımıza :)
hayırlı olsun sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah :)günaydın kızzlllaaaaaar, sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim. oğluşum olacakmış teyzeleri, bi kız bi oğlan olacak hayırlısıyla. ay bi sevindirik oldum nedense.
canım benimki de öyle merak etme sorun yoktur..... Ama var mı acaba benimde öyle bak beni de telaşlandırdın şimdi ama yok canımm yoktur birşey :44:
ooo sen herşeyin almışsın hazırlıklar tamam
ben de kıyafetlerini aldım hatırladığım kadarıyla yazayım;
1 adet 20 li hastane çıkışı
4 adet 8 li hastane çıkışı
2 adet tulum
2 adet pijama
20 adet çıt çıtlı atlet (0-3 ve 3-6 ay arası)
2 adet patikli alt
2 adet havlu
8 adet battaniye
1 adet küvet ve filesi
0-3 ay ve 3-6 ay arası bezler
bebek şekerleri
4 adet patik
6 adet çorap
2 adet külotlu çorap
1 adet elde yıkama 1 adet makina için sabun tozu
1 adet bebefon
4 adet yelek (2 si örme 2 si hazır)
8 adet mendil
yatağımız uyku setimiz şampuanlarımız eksik onlarıda bu hafta sonu almayı planlıyorum :))
olsun küçücükler onlar nereden bilecekler kız erkek falan. Erkek olsa da giydir gitsin kız kıyafetlerini
günaydın herkese, ben bir süre önce üye oldum fakat vakit bulamadım yazmaya...
cumartesi günü doktor kontrolüm vardı 22+5 im şu an. Doktor görüşmemden notlar aktarayım dedim...
öncelikle oğlum 28 cm ve 495 gr., ayrıntılı ultraasonda herşey normaldi beni şaşırtan sürekli ağzını açıp kapatması oldu nedeni de yutkunmayı öğrenmiş :)
burada (izmirde) bazı doktorlar dondurma kesinlikle yenmeyecek, ciğer yenecek falan diyor benim doktoruma göre ciğer çok iyi bir protein deposu ancak ben güvenemiyorum kesim ve saklanma koşullarına sizi riske atamam sakın yeme dedi, dondurma istediğin kadar ye hem sütlü hemde en hafif tatlı dedi
su 3-4 lt kadar içmen yeterli dedi
kakao yağı, badem yağı hepsi boş çatlaklar tamamen genetik ne yaparsanız yapın dedi ancak en iyi önerebileceğim phytolastin jel dedi, bunu sabah akşam sürüyoruz göğüs,göbek, kalça ve basenlere eğer arada duş yaparsak tekrar sürüyoruz...
göğsüm yara olduğu için Lansinoh krem sordum önermedi, uyarıcıdır erken doğum riski oluşabilir kesin olmasada dedi
ayrıca tetenoz aşımı dün yeni yaptırdım ilk dozu, diğerini 25 haziranda yaptıracağım doktorum 2 doz yeterli dedi, ağrı ateş şişme olmadı dünden beri...
yürümediğim için kızdı bana hergün en az yarım saat yürümeye çalışıyorum artık :s
süt miktarını artırmam gerekiyormuş hergün 1 büyük bardak içiyordum 2 bardak oldu artık...
son olarak şeker yüklemem 16 haziranda olacak 26+2 iken
gnaydın. kaç gündür sana bakıoyorum yoksun, bi sıkıntı yoktur umarım diyodum . sevidim :)
şekeri ben daha yaptırmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?