2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben de aynı durumdayım, dün hele kaç kere gittiğimi bilmiyırum , her gidişte cır cır ıcr
kabızlıktan iyidir die de ses etmiyorum
senin çifter çifter bide ooo iyi almışınız ama güle güle uyusunlar içinde meleklerin. sanırım onlar uyurken bizde uzun uzun izliyeceğiz onları doyamayacağız onlara...

:) inşlh

benim de izne ayrılmama 4 hafta kaldı ama zaman geçmiyor sankiiiii yoruluyorum artık akşam üzerine doğru çokkk

canım çokmuu ağırlaştınnn erken ayrılacak gibisin izneeee ben doğum sonrası bebişimle çok daha fazla birlikt eolmak istiyorum o yüzdenn son ana kadar çalışaiblirm sağlığım el verirse
Temmuz ayından itibaren işyerimdeyatış dönemim işleirmderahatlayacak erkenden izne ayrımama gerek yok o yüzden.

bugün doktora gidicem. haliç köprüsü de bozulmuş trafik birbirne girmiş.
evimle hastane arası çooook uzak
erkenden kaçıcam:) umarım yetişrim

çok fazla kıyafet almak istemedim. Hediye de gelecek sonuçta bakalım neler gelecek ona göre alırım diyorum. Bi de etraftan çok alma giydiremeden bebek büyüyor diyorlar abartmamaya çalıştım. Bundan sonra gezerken çok beğendiğim birşeyler olursa onları alırım diye düşünüyorum bakalım

görmemişin oğluşları olmuş.. hesabı :)
abartmamaya çalışsam da aldım valla

akşama çıkar çetelesi

budaa iyiymiş:))))
bence gösterecektirrrr kolu komşuya gelene gidene bunları aldım diyeD hahaha
seninki hiç yoktan almış gelecek benim k.validem bir kirli çorap bile almadı daha torununaaaa Aldıklaırmı görünce gözleri ayrıldı ancak alma demeyi bilyior hıhhD.

selam kızlar sabah sağlık ocağına gidip kan verdim kızımda aşı oldu 18 aylık oldu benim bitanem aşıları bitti sonunda inşallah ateş yapmaz

buarada dün alışverişe çıktım haftasonu düğün var kendime keten bir elbise aldım çanta ayakkabı da tamam sadece eşarbım kaldı alınacak bugün de kızıma ayakkabı almaya gidicez teyzeleri

şu kayınvalide faslı ben ne çok geriyor yaaaaa Ay valla bundan önce yaptığı güzel şeylerinhiçbiri gözümeee gelmiyorrr torun olayınaaa sıcak bakmıyordu halada bakmıyor sankii diyee düşündükçe geriliyorum hiçmi heves olmaz insandaaa oy oy sosyete pazarındaaaa bilezikler varmış altın görünümlüü millet almış bende alsaydım sana doğuda takardın diyorr İimiş dedim bende takardım dedim.7
:))) Allahım yaaa güleyimmi ağlayayımmı
Kötü desem kötü değil, iyi desem iyi değil, pinti desem pinti değil çok bonkör desem o da değil ay çözemedim ben yaa.
iki gün önce doğum günümdüü akşam yemeğe çıktıkhepberaberrr pastalar falan yaptırıldıı 100 tl yemek parası pasta falan birsürü masraf, aylar öncesindende d.günü hediyesi tefalin son klipsolu düdüklüsünü aldı ben çözemiyorum bu kadını yaaa

Son düzenleme:

gunaydınn kızlarrr

aynen cnm bnmkıde bısı almadı daha bende her gtggmde nıspet yapıcam ananesı herseyını almıs kızımın elı durmuo alıo hep die:))))

hoş geldin canım, geçmiş olsunn inş. sorunsuz geçirirsinizzz bu günlerikızınla.
Bu arada cicilerini güle güle kullan sende:))) hep bebişlere olacak değil dimisıra birazda annelere:)

bizler de iyiyiz. mevzu kaynana olunca dertli olmayan yok :) sen nasılsın peki

aldıklarımın bi kaç fotosunu eklemiştim. gördün mü

Ben aldıklarının fotosunu yeni gördüm.. Çok çok beğendim... Bazılarının mağazalarını çıkarttım ama bazılarını bilemedim... nerelerden aldın... Bir de ileriki aylar için sanırım pek çoğu değil mi.. ama tam benim zevkimde bir alışveriş olmuş Sağlıkla giysinler inşallah

gunaydınn kızlarrr
aynen cnm bnmkıde bısı almadı daha bende her gtggmde nıspet yapıcam ananesı herseyını almıs kızımın elı durmuo alıo hep die:))))

düşündükçe insan sinir oluyor dimi:)))) anlayacak bir hatunsaa yap nispetini.
ama onlar anlamazlar kız annesi alacak tabi snai bebeğin eşyalarını kız annesi alır gibi bir izlenim var burada ne alaka ben hevesi görmek isityorum gözlerinde birşeye hitiyacımız olduğunda değil ki hıhhhh. Tamamen manevi yönden eksikliğini hissediyorum ben (

aynen cnm cok sınır oluo ınsna bende manevı yonden beklıyorum hıc heyecanlrnı gormuyrm hamıleyım bıkere bıle aramdı nasılsın dıe ben hep arardım her cuma ama bende aramıyorum artık bıkerede onnlr arasın hem ılk torunları olcak ama hıc heycan yok sankı babmn evınden getrdm ben tobe tobe ayy sınırlendm heegercı ben annemn tarfnda oturdm dıe pek sıcak bakmıolr bana bır oturmak ıstedlr yada yakın ben anneme yakın aldırdım evımı oyuzden belkı boleler

sapla samamı ayırtedemiyorlarsaaa ne diyeyim o ayrı bu ayrı bir mevzu, kendide annelik yapsın madem hayret bişi.
ay valla bendee gerildim boşverelim bu mevzuları yaaaaa hiç sevgisi kalmıyor gözümdeee kötü davranıyorum sonrada vicdan yapıyorum.

sapla samamı ayırtedemiyorlarsaaa ne diyeyim o ayrı bu ayrı bir mevzu, kendide annelik yapsın madem hayret bişi.
ay valla bendee gerildim boşverelim bu mevzuları yaaaaa hiç sevgisi kalmıyor gözümdeee kötü davranıyorum sonrada vicdan yapıyorum.

Kızlar ben yemeğe çıkıyorum birazz dolaşıpgeleceğim kendime geleyim başladım sinirden titremeye yine püfs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…