2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selam güzel anneler!
>Dün kızımla uzun bir yolculuk geçirdik. Toplantı için şehirdışına gittik. Mola vere vere gittiysek de gece geç saatte dönünce ayaklarım şişti tabi.. :)) bugün yorgun olmama rağmen aşı için sağlık ocağına gittik. Tetanoz aşımızın 2. dozunu da olduk. canım acımıyor çok şükür ağrı da yok. Ama doktor 4 kilo almışsın dedi..... (( ödemdir o dedim ama kendimi kandırmayayım... şimdiden 7 kilo almışım... bu hiç iyi değil. Ama yoğun bir gün geçirdik dün.. Azıcık halsizim de sıkı kahvaltı yaptım dedim doktora :) güldü :)))) Sonrasında gittim sanat merkezine, toplantı var çünkü yine, günün süprizi sky tv'de Yaşamdan Renkler isimli bir programa, canlı yayına katılmam gerekti son dakikada.. Zaten halim yok, nasıl program yaparım dedim ama mecbur gittik tabi, sanatçımız Ceyda Hanım da çok iyiydi beni moralli tuttmak için, sunucu Yelda Hanım da. 1 saatlik canlı yayında konuşamam derken derken açıldık gitti tabi.. Program sona erdiğinde kordonda bir kahve molası yaptım açılmak için Ceyda Hanımla, kızım da ünlü oldu diye konuştuk :) Akşam "kameralara da alıştı gezmelere de nasıl tutarız bilmem" dedi babası, sanki onun sözünü bekliyor bir hareket bir hareket vallahi çıplak gözle görülür oldu artık pıtıkları :))))) artık uzandık dinleniyoruz :))))

Mihraece o arabadan kullananlar cok pisman.yakin arkadasim aldi hem dar hem surusu cok kotu dedi serviste ilgilenmedi atti cope sinirinden:)olumlu pek yorum duymadim ben o markayla ilgili.

kızlar iyi geceler ben bir geçmiş yapayımm
bebek arabası için bir link versem bakıp yorum yaparmısınız .
Pierre Cardin PS 2020 Enigma Anakucaklı Bebek Arabası Travel Sistem Gri-Kırmızı - PratikEv.com

canım o da güzel, fiyatı da makulmüş. ben de sana bugün katologda gördüğüm pusetin linkini göndereyim. travel , çok güzel ama rengi bana uymuyor,, sana uyarmı bilmem ama fikir olsun
Kraft 2010 Matrix DLX Trio 3`lü Set (568350) - e-bebek.com

hizmete geçicem. hakan bey ve süphan bey, bu isimleri önerdi doktor, zaten irtibat halindelermiş. bizim yanımızda da aradı hakan bey i , sana böle böle bi hasta gönderiyorum diye. bi git dedi elektrik alacak mısın, olmadı ötekine geçersin dedi. netten okudugum kadarıyla olumlu ii biyer, umarım hayal kırıklıgı yaşamam:)
özel sigortamız yok, ama olsa hastane değiştirir miydim bilemedim.:)

:) ne güzel bi anı olmuş siizn için :)

Bahçelievlerdeki Hizmet hastanesini mi kast ediyorsun canım ? eğer öyleyse ablam orada doğum yaptı ...

Hoşbulduk Ben bu aralar çok gerginim sizde öyle misiniz her şeyi çok büyütüyorum hep ağlıyorumTabii bunda katkısı olanlarda yok değil
Arada sırada bana da geliyor gelenler, daha dogrusu arada sırada gidiyor :)kendi duygusal durumumu dengede tutmak icin o kadar cok ugrasıyorum ve caba harcıyorum ki..Daha önceden kızmayı sinirlenmeyi düsünmedigim, aklıma bile gelmeyen seyler icin gecmise dönüp dönüp sinirleniyorum. olay olmus bitmis üzerinden aylar gecmis "vaayy bu böyle yapmıstı,böyle soylemisti acaba neyi kastetmisti" diye kafama takıyorum olmayacak seyleri :) iyice manyaga baglıyorum bazen.

Mihracee cok sevindim güzel gecmesine,masallah ogluna. Neden bundan sonra 15 günde bir kontrol yapacakmıs doktorun? Sıkıntılı bir durum yoktur insallah? Normal rutin kontroller sonlara dogru 15 günde bire cıkıyor demisti tecrübeli arkadaslar ama sonlara dogru derken bu kadar erken bir zamanı mı kasdediyorlardı acaba onu ögrenmek icin soruyorum? Ben son 1 ay falan sanmıstım. 2 saatte bir hareket ettigini anlayamıyorum ben henüz. Genelde gec saatlerde farkediyorum hareketlerini ama oyle 2 saatte bir degil, daha uzun aralıklarla

kapı deliğinden baktın mı al çantanı eline çıkıyordum de ))) hiç gelemem şımarık çocuklara. bir de hasta benim meleğimden kıymetli değil ne düşünürse düşünsün ki düüncesiz olduğu belli bu hareketiyle, insan sorarr bir nezakeeten müsait misin bırkabilir miyim diye ama..

Ben hizmet hastanesi hakkında çok olumlu şeyler duydum hep...Yeğenim de orada ameliyat oldu ve fiyatlar oldukça makul. Şimdi memorialda 11-13 bine falan patlayacağını düşünüyorum (henüz fiyat almadım ama aldığım duyumlar var). tabi ben hep eksi 7 bin düşünüyorum sigortamdan ötürü...Cepten 5-6 bini düşünmeden harcayalım mı yoksa hizmette herşeyi bitirip cepten 5 kuruş harcamayalım mı ikilemindeyim. Ama eşim memorialda kalmaktan yana. Hem eve çok yakın, hem dr umdan çok memnunum, hem de olanakları çok güzel bir hastane...Hizmette doğum yapsam bile ekstradan 2 bin verip figen hanımı doğuma çağırmayı düşünmüştüm ama sanırım sünnet dahil herşeyi memorialda yaptıracağız.

evet evet orası.
nasıldı. doktoru kimdi. normal mı sezeryan mı epidural mı, fiyatları nedir? anlatır mısın biraz.
2012 fiyatları var internette var. Normal doğum fiyatının 1800Tl ve Sezaryen Doğum fiyatının2650tl. tabi bunlar doğru mu bilmem.epiduralde bin tl koymak lazım bunların üstüne..
Ben de doğumdan sonra lazerli epilasyon dermaroller vsy fiyatlarını bu hastaneden alıp tüm çatlak patlaklarımı onarmayı düşünüyorum. İyice bir yıkama yağlamadan geçeceğim.

günaydın bebşim kalk artık anne tekmelerini attı ama hiç yataktan cıkasım yokki

KIZLAR BEBEK ARABASINDA ÇİFT YÖN VE HAFİFLİK ARAYANLAR

BABY TO GO PROTONA BAKSIN EN ÇOK SATUILAN ARABAYMIŞ
KİME SORSAM ÖYLE DİYOR SATICILARDA
5.5 KİLO
TAM YATIŞI VAR YANİ DOĞRA DOĞMAZKULLNIYOR FİYATIDA MAKUL 360 TL

TRAVELELRDE ÇOK ŞIK AMA 2 PARÇA KULLANILANLAR YANİ İLKYIL ANA AKUCAĞINI SONRAKİ YILLRDA OTURMASI İ,SKELTE TAKILANLAR ÇOK ŞIK DURUYOR AMA EVDE KALABALIK BENCE KOLTUĞU ANA KUCAĞI
BİR DE AĞIR OLUYORLAR 9 KİLO
YENİ MODA O AMA
İSKELETE ANA KUCAĞINI TAKIYORSUN BÜYÜNCE OTURMA ÜNİTESİ VAR

Baby max montero mesela 550 civarları

bendde sımdı ınceledımm alanlarınn yorumları gayett ıı olduugu yondebakalım cnm bende arastırıyorum ne alıcagımıza karar veremedık henuzz..hafıf ve yer kaplamaması benım ıcın cok onemlı ..

Günaydın annişler

dün istanbula 2 gün eğitimim çıkmış hiç gitmek istemiyorum seyahatte sakıncalı olabilir diye düşünüyorum off ya ne yapsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…