kızlar iyi geceler ben bir geçmiş yapayımm
bebek arabası için bir link versem bakıp yorum yaparmısınız .
Pierre Cardin PS 2020 Enigma Anakucaklı Bebek Arabası Travel Sistem Gri-Kırmızı - PratikEv.com
tentation hizmet hastanesine mi devam edeceksin? bir karara vardin mi? ozel saglik sigortan olmayinca memorialda kanini emiyorlar. ben ayrintiliya 504 verdim tabi o kadar cikmadi benden sigortadan oturu. doktorunu ekstraparayla dogum yapmak istedigin hastaneye cagirabiliyorsun . bu saatten sonra dr degistirmek te cok zor. ben acaba hizmette mi yapsam dogumu diyorum, esim cok sicak bBakmiyor. hizmette fiyatlar memorialin cok altinda.
bunu ogrendıgım ıı oldu canımm .. babaannemız kızımaa kucuckk panco ormuss netten gosterdılerr.. bır suru yelegı oldu kızımınn .. cok gusel gorunuolardı bır an once gıydıresım geldı :))
kızlar iyi geceler ben bir geçmiş yapayımm
bebek arabası için bir link versem bakıp yorum yaparmısınız .
Pierre Cardin PS 2020 Enigma Anakucaklı Bebek Arabası Travel Sistem Gri-Kırmızı - PratikEv.com
Selam güzel anneler!
>Dün kızımla uzun bir yolculuk geçirdik. Toplantı için şehirdışına gittik. Mola vere vere gittiysek de gece geç saatte dönünce ayaklarım şişti tabi.. :)) bugün yorgun olmama rağmen aşı için sağlık ocağına gittik. Tetanoz aşımızın 2. dozunu da olduk. canım acımıyor çok şükür ağrı da yok. Ama doktor 4 kilo almışsın dedi.....(( ödemdir o dedim ama kendimi kandırmayayım... şimdiden 7 kilo almışım... bu hiç iyi değil. Ama yoğun bir gün geçirdik dün.. Azıcık halsizim de sıkı kahvaltı yaptım dedim doktora :) güldü :)))) Sonrasında gittim sanat merkezine, toplantı var çünkü yine, günün süprizi sky tv'de Yaşamdan Renkler isimli bir programa, canlı yayına katılmam gerekti son dakikada.. Zaten halim yok, nasıl program yaparım dedim ama mecbur gittik tabi, sanatçımız Ceyda Hanım da çok iyiydi beni moralli tuttmak için, sunucu Yelda Hanım da. 1 saatlik canlı yayında konuşamam derken derken açıldık gitti tabi.. Program sona erdiğinde kordonda bir kahve molası yaptım açılmak için Ceyda Hanımla, kızım da ünlü oldu diye konuştuk :) Akşam "kameralara da alıştı gezmelere de nasıl tutarız bilmem" dedi babası, sanki onun sözünü bekliyor bir hareket bir hareket vallahi çıplak gözle görülür oldu artık pıtıkları :))))) artık uzandık dinleniyoruz :))))
tentation hizmet hastanesine mi devam edeceksin? bir karara vardin mi? ozel saglik sigortan olmayinca memorialda kanini emiyorlar. ben ayrintiliya 504 verdim tabi o kadar cikmadi benden sigortadan oturu. doktorunu ekstraparayla dogum yapmak istedigin hastaneye cagirabiliyorsun . bu saatten sonra dr degistirmek te cok zor. ben acaba hizmette mi yapsam dogumu diyorum, esim cok sicak bBakmiyor. hizmette fiyatlar memorialin cok altinda.
:) ne güzel bi anı olmuş siizn için :)
Arada sırada bana da geliyor gelenler, daha dogrusu arada sırada gidiyor :)kendi duygusal durumumu dengede tutmak icin o kadar cok ugrasıyorum ve caba harcıyorum ki..Daha önceden kızmayı sinirlenmeyi düsünmedigim, aklıma bile gelmeyen seyler icin gecmise dönüp dönüp sinirleniyorum. olay olmus bitmis üzerinden aylar gecmis "vaayy bu böyle yapmıstı,böyle soylemisti acaba neyi kastetmisti" diye kafama takıyorum olmayacak seyleri :) iyice manyaga baglıyorum bazen.HoşbuldukBen bu aralar çok gerginim sizde öyle misiniz her şeyi çok büyütüyorum hep ağlıyorum Tabii bunda katkısı olanlarda yok değil
kizlarrr merhabaa bizimde kontrolumuz vardi aksama kadar vakit gecmek.bilmediay degdi kuzumu gordugume cok tatli oglummmm benimm buyumusss bidikkk uyuyorduuu uyanmadii sipaa yuzu cok guzeldi masallahhh tosuncukk.840 gr olmus minik 35 cm boyudaa bunfan sonra kontroller 15 gunde bir olacakmis dr ymuz artik hareketkeri takip edecegiz dedi 2 saatte bir harejet etmesi lazim hareket etmezse sola yatip ekimi karnima koyacakmisim yarim saat bekleyecekmisim hareket rtmezse mutlaka haberim olsun kontrole gelin dedi.gelisimi guzelmisdemiri sabah aksama cikardi simdilik boyle
Bahçelievlerdeki Hizmet hastanesini mi kast ediyorsun canım ? eğer öyleyse ablam orada doğum yaptı ...
benımde alt komsu gezmeye gıdıcekk grıpplı cocugunu baana bırakır bende hamıleyım sonuctaa grıp bana gecse ben neyapcamm hıc dusunen yok bırakabılırmıyım dıe soran yokk almıs bı poset oyuncak bu ben gelene kadar burda dursunnn oynasın dıoo
geldıgınden degılımmm cocuk hem grıppppp burnu akıoo hapsırıp duuruooo bıde heryerı kurcalıoo .. ayy gelde sınır olmaa yaaa.. terslemekte ıstemıyorumm aammaa terslıcemm artık benımde bı sabrım var cnmmm ınsaff yanıı offfffffffffffffffffff
hizmete geçicem. hakan bey ve süphan bey, bu isimleri önerdi doktor, zaten irtibat halindelermiş. bizim yanımızda da aradı hakan bey i , sana böle böle bi hasta gönderiyorum diye. bi git dedi elektrik alacak mısın, olmadı ötekine geçersin dedi. netten okudugum kadarıyla olumlu ii biyer, umarım hayal kırıklıgı yaşamam:)
özel sigortamız yok, ama olsa hastane değiştirir miydim bilemedim.:)
Bahçelievlerdeki Hizmet hastanesini mi kast ediyorsun canım ? eğer öyleyse ablam orada doğum yaptı ...
2012 fiyatları var internette var. Normal doğum fiyatının 1800Tl ve Sezaryen Doğum fiyatının2650tl. tabi bunlar doğru mu bilmem.epiduralde bin tl koymak lazım bunların üstüne..evet evet orası.
nasıldı. doktoru kimdi. normal mı sezeryan mı epidural mı, fiyatları nedir? anlatır mısın biraz.
KIZLAR BEBEK ARABASINDA ÇİFT YÖN VE HAFİFLİK ARAYANLAR
BABY TO GO PROTONA BAKSIN EN ÇOK SATUILAN ARABAYMIŞ
KİME SORSAM ÖYLE DİYOR SATICILARDA
5.5 KİLO
TAM YATIŞI VAR YANİ DOĞRA DOĞMAZKULLNIYOR FİYATIDA MAKUL 360 TL
TRAVELELRDE ÇOK ŞIK AMA 2 PARÇA KULLANILANLAR YANİ İLKYIL ANA AKUCAĞINI SONRAKİ YILLRDA OTURMASI İ,SKELTE TAKILANLAR ÇOK ŞIK DURUYOR AMA EVDE KALABALIK BENCE KOLTUĞU ANA KUCAĞI
BİR DE AĞIR OLUYORLAR 9 KİLO
YENİ MODA O AMA
İSKELETE ANA KUCAĞINI TAKIYORSUN BÜYÜNCE OTURMA ÜNİTESİ VAR
Baby max montero mesela 550 civarları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?