2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bebeklerime bir türlü isim bulamadım daha doğrusu karar veremedim. Kızıma Zeynep Duru mu koysam acaba yoksa tek isim mi daha iyi olur sizce. Oğluma da Ömer Yiğit veya Furkan Yiğit mi koysam offff çok zor karar vermek siz ne düşünüyorsunuz?

valla bende bulamadım. son dakika kararı olacak herhalde. zeynep, ömer ve yiğit üçüde sevdiğim isimler.

Canım ben tek isim koycam kızıma.İki isim zor oluyor..Kendimden biliyorum. Öyle mi diyelim böyle mi diyelim sasırıyor millet.Zaten cogunluk birisi kullanılıyor, ne gerek var kalabalğa diye düşünüyorum ben

Zeynep Duru çok güzel isim bence yeni doğum yapan bir arkadaşım da aynı ismi koydu görseniz çook tatlı tombiş bişey maşaallah..

mothercare- aziz bebe- c&a- h&m den aldım
teşekkürler :)

maşalah maşalah :)

aynen öle, beklent,leri düşürmek lazım ki insanın canı sıkılmasın :)
kızlar karyola beşik için yatak alan ya da bakan var mı, hangi markayı düşünüyorsunuz?

idaş düşünüyorum.

güle güle kullanın aldıklarınızı :)
çok gezince bahsettiin türde şikayetler bende de oluyor. dura kalka dinlene dinlene gezmek lazım.

Resimleri var mı canım

daha kurmadıki kurunca eklerim.
aldıklarım düz beyaz mobilyalar, bebek moblyası degil yani, beşikleri de beyaz.
dolabın kulplarını değiştircem, cici biiler alıcam. bi de kapağına sticker yapıcaz:)

Zeynep ve Ömer nasıl sizce?

ben de hala isim bulamadım.
ikisi de çok güzel isimler :)

biz de doktordan geldik. ayrıntılı vardı, kalplerine filan bakıldı. çok şükür bi sıkıntı yok. her şey yolunda kilolar boyları iyi.
sağdaki neden az oynuyor dedim. bulundugu konumdan ötürü hareketlerini farkedemiyorsundur dedi, bazen plasentaya vurular, bazen rahime filan..

ikisi de kafa kafaya vermiş yatıyordu. dışarı çıkına yapacaklarını kuruyorlardır dedik :))
yüzlerini görmedik, biri ayaanı gösterdi

pati, senin basettiğin de ne ki. ikisinin de el kol ayak kafa birbirine girmişti. kimin eli kimin neresinde belli değildi .:)

anhcusa memorail la son gidişim herhal :) doktorumla vedalışırken bi tuhaf oldum, istediğin zaman beni arayabilirsin dedi.

bu arada 478 verdim

selam kızlar biz geldik tosun paşamlaaaa

Ayrıntılıya girdik bugün bizde; çok şükür herşey yolunda ama bir türlü görüntü vermedi bize çok zıpırdı

Eliyle ayağını tuttu, dil çıkardı fır döndü ama şöyle güzel bir dönmedi yüzünü bize

Çok uğraştı doktor teyzesi ama yok benim dediğim olacak dedi sadece eli yanağında bir poz verdi paşam

Çok şükür hiç bir yerinde problem yok, bir hafta önceden gidiyormuşuz, kilomuz da 658 gr olmuş

Bir grafik var eğer o grafiğe göre gidersek yani kilo artışı yavaşlamazsa 3,5 kilo ve üzeri doğar bu bebek dedi

Çok şükür Allahıma çok şükür

Birde kızlar

Ben bugün böyle ayrıntılı görünce bebeğimi herşeyi çok daha iyi hissettim, doktordan çıktından sonra sanki başka bir boyuta geçmiş gibi oldum

Sanırım bu her gördüğümde daha da çok artacak

Allah'ım cümlesinin bebeğini korusun

kizlarrr merhabaa bizimde kontrolumuz vardi aksama kadar vakit gecmek.bilmedi ay degdi kuzumu gordugume cok tatli oglummmm benimm buyumusss bidikkk uyuyorduuu uyanmadii sipaa yuzu cok guzeldi masallahhh tosuncukk.840 gr olmus minik 35 cm boyudaa bunfan sonra kontroller 15 gunde bir olacakmis dr ymuz artik hareketkeri takip edecegiz dedi 2 saatte bir harejet etmesi lazim hareket etmezse sola yatip ekimi karnima koyacakmisim yarim saat bekleyecekmisim hareket rtmezse mutlaka haberim olsun kontrole gelin dedi.gelisimi guzelmisdemiri sabah aksama cikardi simdilik boyle

gozun aydınn canım masallahh

senındddee gozun aydın canımm :))
sıkma canını sen.. bebekler kısmetlerıyle dogarlar herkesın bellı bır borcu var napalımm az yada cok beebegımızı buyutucezz sonuctaa.. stres yapma annesıı bebegını dusun

kızlar benim sıpam 21. haftanın başında yani geçen hafta 388 gr. dı, sizinkiler daha mı kilolu, dr. normal dedi ama acaba üzülmiyim diye mi bişey demedi. Nasıl kilosu sizce?

gayet ııı canım bundan sonra hızlı alıcaklar zatenn sıkma canını..

bencede dahaa ıı olur cnm bu halımızle elbıseye sıgamayz :))

selam kızlar biz geldik:)
kızlarrr sürekli tatlı istiyorum sizdede var mı byle bir durum??

ewt benımde sureklı cnm tatlııı ve yemek yemek ıstıoo :))

Son düzenleme:

çok sevindim tatlım herşeyin normal olduğuna şükür.... bende nasipse bu perşembe gidecem bakalım inş herşey normal çıkar özelde yaptıracam testleri falan mecbur çünkü burda devlete nerdeyse 1 ay önceden randevu alınıyo bende unuttum almayı bide eziyet oluyo devlet hastaneleri dediğin gibi ama mecbur bi iki kere gidecem doktorla tanışmak için... bu arada kuzu benimde yürürken karnım feci geriliyo sanki yırtıllacak gibi oluyo niye oluyo acaba geçen yürüyüşe çıktım ölecem sandım valla

kızlar ben aldığım kıyafetlerin bazılarının etiketlerini kesiyorum çok sert olanları cildine batar rahatsız eder fln diye, sizinde aklınızda olsun etiketlere dikkat edin...

Canım çok geçmiş olsun kızına Allah acil şifa versin. Kaynananın gitmesine de sevindim canım :) Ankaraya ne zaman geliyosunuz belli mi?

Banada öyle dedi ehr ay 1 kio alacaktık dedi siz 10 kilo almışınız dedi doğuma kadar 4 daha alabilirsiniz ona göre hem ben size idyet lisetesi vermedim mi dedi verdinizde uymuyorum ki dedim neyse artık uycam çok şükür şekerim 140ın altında çıktı 133 çıkmış sınıra yakın ama bişe demedi bol lokositimiz varmış maşaallah :) purunol diye bi toz verdi kızlar kullananınız var mı?

Bu arada tetanozun ilk aşını 21. haftada yaptırdım tam bir ay sornada 25. haftada 2. dozu yaptırdım bugün kolum acıyo

Geçmişe çok bakamadım kızlar herkes iyidir inşaallah... Benim kuzum tosuncukk tosuncuk doktor şuan kilosu önde ama gider gider birden durabilir dedi sağlıklı olsnda kuzum sorun deel :)

tentation hizmet hastanesine mi devam edeceksin? bir karara vardin mi? ozel saglik sigortan olmayinca memorialda kanini emiyorlar. ben ayrintiliya 504 verdim tabi o kadar cikmadi benden sigortadan oturu. doktorunu ekstraparayla dogum yapmak istedigin hastaneye cagirabiliyorsun . bu saatten sonra dr degistirmek te cok zor. ben acaba hizmette mi yapsam dogumu diyorum, esim cok sicak bBakmiyor. hizmette fiyatlar memorialin cok altinda.

kızlar ben aldığım kıyafetlerin bazılarının etiketlerini kesiyorum çok sert olanları cildine batar rahatsız eder fln diye, sizinde aklınızda olsun etiketlere dikkat edin...

bunu ogrendıgım ıı oldu canımm .. babaannemız kızımaa kucuckk panco ormuss netten gosterdılerr.. bır suru yelegı oldu kızımınn .. cok gusel gorunuolardı bır an once gıydıresım geldı :))

iyi akşamlar kızlar nasılsnız ben ne zamandır uğrayamadım pc bozulduda eşim ancak halletti bayağı bir geçmiş birikmişş maşallah bebişler nasıl bu arada ben hiç doymuyorum yaaa çok yiyiyorum normalmiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…