2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayy bende Adana da doğum yapıcam zaten orda yaşıyorum doktor kim hangi hastane merak ettim
Canım ben de doğma büyüme adanalıyım allahıma şükür
kızımı da başkentte Ebru hn. da doğurmuştum
bunu da inşallah orayı düşünüyorum cemal paşa da seyhan başkent.
hast. dende doktordan da çok memnun kalmıştık,zaten Dr doçent yani
Adananın en iyi dr.larından biridir.Sen nerde düşünüyosun?
Adana da doğum fiyatları İstanbulla kıyaslanamaz
orda acıbadem bile düşünebilirm ama burda acıbadem 10 000 TLymiş.

Sen de mi adanalısın bebişiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
prenses doğum da neymiş kız?:44:
Ben de epidural olmuştum,hiç ağrı çekmedim bilincim açık bi şekilde doğumu izledim
bebeğimin ilk çığlığını duydum ama sezeryan yani kesildim sonuçta
hiç bayılmadım yani,rahattı bunu da öyle düşünüyorum...

Mihracee azcık resim koyda görek

ben çorbamı içip azıcık dinlenicem ne de olsa raporluyum yalan olmasın bari

ben hastanemden ve doktorumdan memnunum ama öğrenirsen sevinirim olaki değiştirecek olursam alternatifim olur ben BSK Metroparka gidiyorum

dr undna memnun olman güzel canım inş. ters birşey olmazda değiştirmek durumunda kalmazsın.
ama konuşursam öğrenirim.

tabi burda fiyatlar çok çok ucuz istanbula göre acıbadem 3 4 arasıymıs adana da.. ben metropark a gidiyorum Doktorum Cenap Açıkkol çok memnunum bebeğimizin 4 ayında tarama yaptırıcağız içimiz rahat olsun dedi bunu yapan da pelinitoloji uzmanıymış.. Adana da 4 tane war dedi bunlardan biri de Ebru Tarım dı ama ben randevu alamadım yoğunluğunudan dolayı baska bir dr a gittik yani çok duydum ama bir arkadasım ebru hanımda doğum yaptı çok tersliyormus öle dedii bilmiorum artık

selam canım nerelisin bende mersine sınava gideceğim açıköğretim sınavına mı?

hımsss evet adanalıyım canımmm 1 ay önce oradaydım ama şimdi epey süre gelemem çok uzaka adana kütahya 10 saat((

prenses doğumu araştırmadım inandoğum konusunu araştırmıyorum daha erken heycana gerek yok diye hehe.
doğumdan sonra adanaya geleiymde kk eylül anneleri partisi verelim

Mihracee azcık resim koyda görek

ben çorbamı içip azıcık dinlenicem ne de olsa raporluyum yalan olmasın bari

:))
afiyet olsun fıstık.
Ay bebişin resmini benim remsimi hehe koyayım:)))
yarın çekileyim senin için son halimi koyayım olarmı.

bu arada prenses doğum epidural anestezi ile yapılan normal doğum şekli bizim de tanıdıklardan olanlar var gayet memnunlar ama bakalım biz ne olucaz?

gel gel verelim walla şöle bebeklerimizle salına salına gezerizzz:):)

bu arada prenses doğum epidural anestezi ile yapılan normal doğum şekli bizim de tanıdıklardan olanlar var gayet memnunlar ama bakalım biz ne olucaz?

hımsss epidural normal istiyorum bende DD demekki diğer isimlerinden yada ufak farklılıklar var
bizde güzel doğumlar yaşayacağız inş.

Tersleme falan ben hiç hissetmedim bilemiyorum
4 yıl önce onda doğum yapmıştım şimdi pek yoğunmuş kabul ederse yine ona gidicem
ben hep onda muayene olduğum için rutin muayeneyi bile hep 4d ile bakardı,
ayrıca ayrıntılı usg falan gerek kalmıyodu yani,kendimi onun ellerine teslim etmiştim resmen herşey de yolunda gitti çok şükür.

Gel valla ne güzel olur ben ekim de ancak ankaraya geçerim

kelebek03, SeherUtku, katrem_, mommy+, bulut81, berlika, didem_0101, sorcieree82, sevgi_sevgi, umutluay, Maybebabe, aybükem2008, kibele13, mutedil
kızçeler huhuhu sessiz hatuncuklarrrr hadi kaynatalım :)) çenesi düşük hissettim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…