- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Canım ben de doğma büyüme adanalıyım allahıma şükürayy bende Adana da doğum yapıcam zaten orda yaşıyorum doktor kim hangi hastane merak ettim
ay ay hemşerim kanyıyorr :))
ama adanada yaşamıyorum maalesef
ya kızlar geçen teyzemin görümcesi adanada bir doğum yaptı prenses doğumla teyze anlata anlata bitiremedi ısrar ediyorki buraya gel bir ay öne burada yaptıralım doğumunu diye benim öyle bir düşüncem yok adanaya gidemem doğum öncesi.
Ama isterseniz hangi hastane olduğunu öğrenirsem yazayım.
Hiç ağrı çekmiyormuşssun kendin ayarlıyormuşssun ağrının seviyesini.
ben hastanemden ve doktorumdan memnunum ama öğrenirsen sevinirim olaki değiştirecek olursam alternatifim olur ben BSK Metroparka gidiyorum
kızlar yaa demin elbiselerime baktım hiç bişey yakışmıyo bana yaakarnım önden çıkıyo popom arkadan hiç sormayın.. mersine falan gitcem sınav için ama giyecek bişey bulamıyorum yeni baştan alışveriş yapmam gerekecek sanırım.. göğüslerimde büyüdü her yanım bi taraftan fırlıyo yaa.. hayırlısıyla sağlıklı sıhatli alsak bebişleri kucağımızada biraz zayıflasak.. hep hayalim şişmanlamadan sadece karnım büyüyerek hamile olmaktı söğle karpuz yutmuş gibi ama olmadı :) 73 kilo oldum bu arada 1.62 boyla.. yus yuvarlak bişey oldum yani.. :18: :18: :18:
Canım ben de doğma büyüme adanalıyım allahıma şükür
kızımı da başkentte Ebru hn. da doğurmuştum
bunu da inşallah orayı düşünüyorum cemal paşa da seyhan başkent.
hast. dende doktordan da çok memnun kalmıştık,zaten Dr doçent yani
Adananın en iyi dr.larından biridir.Sen nerde düşünüyosun?
Adana da doğum fiyatları İstanbulla kıyaslanamaz
orda acıbadem bile düşünebilirm ama burda acıbadem 10 000 TLymiş.
Sen de mi adanalısın bebişiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
prenses doğum da neymiş kız?:44:
Ben de epidural olmuştum,hiç ağrı çekmedim bilincim açık bi şekilde doğumu izledim
bebeğimin ilk çığlığını duydum ama sezeryan yani kesildim sonuçta
hiç bayılmadım yani,rahattı bunu da öyle düşünüyorum...
Mihracee azcık resim koyda görek
ben çorbamı içip azıcık dinlenicem ne de olsa raporluyum yalan olmasın bari
selam annişler napıonus bakalım :) biz kısımısla okuldayıs ve çok sıkıcı olduu okuull
hımsss evet adanalıyım canımmm 1 ay önce oradaydım ama şimdi epey süre gelememçok uzaka adana kütahya 10 saat ((
prenses doğumu araştırmadım inandoğum konusunu araştırmıyorum daha erken heycana gerek yok diye hehe.
doğumdan sonra adanaya geleiymdekk eylül anneleri partisi verelim
bu arada prenses doğum epidural anestezi ile yapılan normal doğum şekli bizim de tanıdıklardan olanlar var gayet memnunlar ama bakalım biz ne olucaz?
kızlar benim sıpam 21. haftanın başında yani geçen hafta 388 gr. dı, sizinkiler daha mı kilolu, dr. normal dedi ama acaba üzülmiyim diye mi bişey demedi. Nasıl kilosu sizce?
Tersleme falan ben hiç hissetmedim bilemiyorumtabi burda fiyatlar çok çok ucuz istanbula göre acıbadem 3 4 arasıymıs adana da.. ben metropark a gidiyorum Doktorum Cenap Açıkkol çok memnunum bebeğimizin 4 ayında tarama yaptırıcağız içimiz rahat olsun dedi bunu yapan da pelinitoloji uzmanıymış.. Adana da 4 tane war dedi bunlardan biri de Ebru Tarım dı ama ben randevu alamadım yoğunluğunudan dolayı baska bir dr a gittik yani çok duydum ama bir arkadasım ebru hanımda doğum yaptı çok tersliyormus öle dedii bilmiorum artık
hımsss evet adanalıyım canımmm 1 ay önce oradaydım ama şimdi epey süre gelememçok uzaka adana kütahya 10 saat ((
prenses doğumu araştırmadım inandoğum konusunu araştırmıyorum daha erken heycana gerek yok diye hehe.
doğumdan sonra adanaya geleiymdekk eylül anneleri partisi verelim
gel gel verelim walla şöle bebeklerimizle salına salına gezerizzz:):)
Gel valla ne güzelolur ben ekim de ancak ankaraya geçerim
:)) sen niye greve gitmedin bakim hımss:))
nöbetççimi bıraktılar seni:))
Tersleme falan ben hiç hissetmedim bilemiyorum
4 yıl önce onda doğum yapmıştım şimdi pek yoğunmuş kabul ederse yine ona gidicem
ben hep onda muayene olduğum için rutin muayeneyi bile hep 4d ile bakardı,
ayrıca ayrıntılı usg falan gerek kalmıyodu yani,kendimi onun ellerine teslim etmiştim resmen herşey de yolunda gitti çok
umarım Allah gönlüne göre verir doktora güvenbmek ve inanmak çok önemli 4 aylıkken tarama yaptırmam gerekiodu işde 1.5 ay sonraya gün verebilioruz dedi vermedi bende o yüzden özel e gittim prf cüneyt ewrüke o da iyidi.. sana tavsiyem adanaya gelmeden 20 gün önce falan randevu al ancak sıraya girersin ebra hanımdan
ay inş. Allah o günleri göstersinnde gezelim:))
sözmü hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?