selaam :) ben aslen denizliliyim canım ama şanlıurfaya çıktı tainimiz.. uzaktan eğitim bilgisayar programcılığı okuyorum bende.. sen hangi bölümsün nerelisin??selam canım nerelisin bende mersine sınava gideceğim açıköğretim sınavına mı?
selaam :) ben aslen denizliliyim canım ama şanlıurfaya çıktı tainimiz.. uzaktan eğitim bilgisayar programcılığı okuyorum bende.. sen hangi bölümsün nerelisin??
Benide çok korkutmuşlardı aç karnına gittim açlık şekerimi ölçdüler sonra pet bardakla 2 bardak su verdiler bunu iç dediler tadı kötü die ön yargılı gitmişdim zaten 1. bardağı bir dikişde içdim mideme güvenemediğim için sonra biraz midem kalktı burnumu sıkıp 2. bardağıda içdim ama öle çok çok kötü değil korkma.. içdikten sonra bidaha ölçdüler sonra 1 saat bekledik bir daha ölçdüler 1 saat beklerken doktoruma gitiim kızımı gördüm onu çıkardım aradan sonrada öğleden sonra sonuçlarım çıkdı.. bende çok korkmustum ama bahsettikleri kadar değil insanlar abartmayı çok sewiyor.. sadece yanında tuzlu kraker bulundur işin bittikten sonra birtane ağzına at yola çıkmadan ağzının tadını düzeltiyorr.. umarım seninkide temizz çıkar canım sonucu bildir banaa
aaa gerçektenmiii?? merkezde değiliz canım köydeyiz bizde hilvana yakın bi köyde.. sizdemi iş gereği geldiniz?? çalışıyomusun? ay hemşerilimi bulmuş gibi sewindim bu arada. ben urfadan kimse yok sanıyodum :) :)şanlıurfada olduğunu okuyunca yazayım dedim :) merkezdemisiniz canım ?
bende köydeyim şanlıurfanın :)
bende çok merak ediyordum canım ayrıntılı anlattığın için sağol. Benim da tatlı ile aram yok ama glikozu da fondip yaparız artık. Ama anladığım kadarı ile 3 kere alınıyor kan, öyle değil mi? neyse katlanacağız artık bebişimiz için (iğneden deli gibi korkuyorum da! :) )
aaa gerçektenmiii?? merkezde değiliz canım köydeyiz bizde hilvana yakın bi köyde.. sizdemi iş gereği geldiniz?? çalışıyomusun? ay hemşerilimi bulmuş gibi sewindim bu arada. ben urfadan kimse yok sanıyodum :) :)
kızlar internetten park yatak alan var mı önerebileceğiniz marka ve site var mı? Bu arada öğlen biraz ağrım oldu doktora gittim bana 3 gün rapor verdi şimdi evdeyim
kızlar internetten park yatak alan var mı önerebileceğiniz marka ve site var mı? Bu arada öğlen biraz ağrım oldu doktora gittim bana 3 gün rapor verdi şimdi evdeyim
sen aslen nerelisin canım?? ben şu an çalışmıyorum üniversitemi bitirince düşünücem inş o işleri:))) bende çok mutlu oldum seni görünce canım. biz Siverek'in bir köyündeyiz ben sınıf öğretmeniyim :) foruma geleli az oldu bende hemşerilimi bulmuş kadar sevindim emin ol :)
ayyyy bu benim de en büyük sorunum deli gibi araştırıyorum nerden ne alsam die karara weremiyorum nasıl bişe alıcam dieee benim bir arkadasım aldı ama internetten minikbaby die bir siteden çok da memnun ama ben daha karara weremedim
hımsss evet adanalıyım canımmm 1 ay önce oradaydım ama şimdi epey süre gelememçok uzaka adana kütahya 10 saat ((
prenses doğumu araştırmadım inandoğum konusunu araştırmıyorum daha erken heycana gerek yok diye hehe.
doğumdan sonra adanaya geleiymdekk eylül anneleri partisi verelim
kelebek03, SeherUtku, katrem_, mommy+, bulut81, berlika, didem_0101, sorcieree82, sevgi_sevgi, umutluay, Maybebabe, aybükem2008, kibele13, mutedil
kızçeler huhuhu sessiz hatuncuklarrrr hadi kaynatalım :)) çenesi düşük hissettim kendimi
Buyuk magazalari gezip fikir edinip daha sonra nette daha uyguns alabilirsin.kapiida odemeyi tercih ederseen bircok sitede magdur olmzsin kargon gelince acar bakar inceler ucreti oyle odersin hata kirik dokuk cikrs ide sansin olur kapidaki gorevliye:)basima geldi buyuk bir urun aldimda o yuzden uyarayim dediim:)
sen aslen nerelisin canım?? ben şu an çalışmıyorum üniversitemi bitirince düşünücem inş o işleri20 yaşındayım ben :) kulübün en genç annelerinden biriyim.. köyünüz nasıl biraz modernmi bari?? bizim köyde bakkal bile yokta :26: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?