2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende çok merak ediyordum canım ayrıntılı anlattığın için sağol. Benim da tatlı ile aram yok ama glikozu da fondip yaparız artık. Ama anladığım kadarı ile 3 kere alınıyor kan, öyle değil mi? neyse katlanacağız artık bebişimiz için (iğneden deli gibi korkuyorum da! :) )

şanlıurfada olduğunu okuyunca yazayım dedim :) merkezdemisiniz canım ?
bende köydeyim şanlıurfanın :)
aaa gerçektenmiii?? merkezde değiliz canım köydeyiz bizde hilvana yakın bi köyde.. sizdemi iş gereği geldiniz?? çalışıyomusun? ay hemşerilimi bulmuş gibi sewindim bu arada. ben urfadan kimse yok sanıyodum :) :)

kızlar internetten park yatak alan var mı önerebileceğiniz marka ve site var mı? Bu arada öğlen biraz ağrım oldu doktora gittim bana 3 gün rapor verdi şimdi evdeyim

evet canım 3 kere alıyorlar ama ilki parmağından hissetmiosun bile 2.sini aldıklarında da damar yolunu açık bırakıolar yani 3. sü iğne ile alakası yok 3. alıp çekiolar tamam.. bende iğneden çok korkuodum hatta herkes iğneden korkuosun doğumu nasıl yapacaksın diyip duruo ama öle değil ya acımıyor çok bide tek gitme bende olmadı da çok şükür şeker yükselip düşerse baş dönmesi yapabiliyormus yanında biri olsun dedi bana hemşiree

:))) bende çok mutlu oldum seni görünce canım. biz Siverek'in bir köyündeyiz ben sınıf öğretmeniyim :) foruma geleli az oldu bende hemşerilimi bulmuş kadar sevindim emin ol :)

kızlar internetten park yatak alan var mı önerebileceğiniz marka ve site var mı? Bu arada öğlen biraz ağrım oldu doktora gittim bana 3 gün rapor verdi şimdi evdeyim

ayyyy bu benim de en büyük sorunum deli gibi araştırıyorum nerden ne alsam die karara weremiyorum nasıl bişe alıcam dieee benim bir arkadasım aldı ama internetten minikbaby die bir siteden çok da memnun ama ben daha karara weremedim

geçmiş olsun canım biz abimlere almıştık onlar hepsiburada dan almışlardı ama çok bir üründü markasını hatırlayamadım.
baby2go diye bir marka var kullanan arkadaşlarım var :)

:))) bende çok mutlu oldum seni görünce canım. biz Siverek'in bir köyündeyiz ben sınıf öğretmeniyim :) foruma geleli az oldu bende hemşerilimi bulmuş kadar sevindim emin ol :)
sen aslen nerelisin canım?? ben şu an çalışmıyorum üniversitemi bitirince düşünücem inş o işleri 20 yaşındayım ben :) kulübün en genç annelerinden biriyim.. köyünüz nasıl biraz modernmi bari?? bizim köyde bakkal bile yokta :26: :26:

bebekmagazi.com diye bi site var ordan baktım fiyatları diğer sitelere göre uygun geldi. bilginiz olsun kızlar...

Buyuk magazalari gezip fikir edinip daha sonra nette daha uyguns alabilirsin.kapiida odemeyi tercih ederseen bircok sitede magdur olmzsin kargon gelince acar bakar inceler ucreti oyle odersin hata kirik dokuk cikrs ide sansin olur kapidaki gorevliye:)basima geldi buyuk bir urun aldimda o yuzden uyarayim dediim:)

selaamm ne güzel adana muhbbeti döndermişsinizgeçen ay bende adanaya gitmeden önce bayramda gideriz doğumu adanada yaparız oh mis gibi döneriz hayalleri kuruyorduk ki nisanda bile nemli,sıcak havayı görünce ağustos eylülde ölürüm diyerek vazgeçtim.ekim kasım olsa hiç düşünmezdim de adana işte bilirsiniz geceleri normalde sıcaktan uyunmuyor ki hamileyken

ben hep geçmişi okumaktan sohbete geçemiyorum bir türlü yetişemiyorum sizlere..burada da çok hızlı ilerliyor muhabbetler..Allah daha da artırsın tabiki.umarım herkes iyidir,herşeyleri de yolundadır.

çok doğru söylüyorsun canım ben de kapıda ödeyeyim diye düşünüyorum

tatlım ben aslen Aksaraylıyım :) bende 23 yaşındayım sen benden de küçüksün :) köyümüz süper modern iki bakkal ve 1 kahvesi var :))
ne kadar modern olabilir ki tatlım yollar berbat bakkaldaki ürünler hiç duymadığım isimler 15 güne 1 sivereğe gidip alışveriş yapıyorus :)
hangi bölüm okuyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…